Allah korktuguna ugratmasın ınsallah.gonlunu ferah tut.
canım sana yazıcam nutuyorm ksra bakma başın sagolsn kardeşim benimde 3 kayıbım var 2 erkek biri kız kızımda en son dikiş atıldı ama durmadı malesef araştırıldıki kanda pırtılaşma çıktı şansımmmı yokt dikiş kötümü atıldı bilemeidm anlıcagın 2 oglmu geçtimde kızım pisi pisi psisne gitti diyorm eger doktor hatası varsa dilerim allahtan öteki tarafta hakkımı versin işşallah canımın parçasını kopardılar benden halen aglarım aklıma geldikçe
allahım beterinden korusn:2:
Yok canım benim doktorum nuri hoca değil ayhan hoca ama ben ayhan hocadan çok memnundum, ben aynı şeyleri yaşarmıyım korkusu ile ayhan hocaya bir daha gidebilirmiyim bilmediğim için doktor arıyorum yoksa ayhan hocada çok ii. Nuri danışmanda ayhan hoca sayesinde beni muayene etti. ben en son kontrolümü 15+2 de gitmiştim herseferinde de ayhan hoca vajinal usg yapıyordu yrg doktoru olduğu için demek ki. sorun yoktu en son 19+2 de ayrıntılıda fark edildi, demek ki diyorum o arada açılma oldu daha sık doktora gitmek lazımmış onu anladım. bana ayhan hoca 2 adet dönemi yeter demişti sonra 3 doktora daha gittim onlar 3 aya sonra olabilir dediler bende 3 ay korundum.
Acar Koç Ankara üni.'de ben orada bir uzmana muayne oldum oda usgden fotolar çekip acar hocaya sordu durumu ama ben acar hocayı görmedim aynı gurbetçi gibi paragöz olduğunu duydum.
naber kanki bu aralar hiç görüşemiyorm bebem sor sormuyorsun artık bana cevapları aldın galiba:2:
Bugün aşılamamın 11. günü .hiçbir belirtiyi hamileliğe yormak istemiyorum yüzüm sivilcelendi bukadar olmazdı göğüslerim çok hassas uçları adet olacağım zaman hiç olmaz belkide çatlatma iğnesinin etkisidir belim ağrıyor soğuktandır diyorum.Kocamda güzel bir rüya görmüş adam nedense bu sefer çok umutlu,çok öpüyorum sizleri.
Yeni gelen bebeğini kaybeden arkadaşlarım inşallah tez zamanda hamile olur va sağlıcakla vakti zamanında bebeklerinizi kucağınıza alırsınız..Öpüyorum hepinizi...
canım inan bende 2 gündür bebeklerle ufgraşıyorm hep oglum olyor allahım hakkımızda ne hayırlısıysa onu versin bebem işallah rabbim emeklerinin karşılıgını verir olmadı
tüp bebek yaptırısın
Hepimiz çok üzüldük
(
Sana da çok geçmiş olsun , görümcen nasıl şimdi ?
Ben de gün içinde çok yoruluyorum, dün oğlum bana diyor ki anne babamı ara çok zor durumdayım de erken gelsin
(((
İsyan etmek istemiyorum ama çevremde konu komşu arkadaşlar dz olsa ben kendimi nedende bu şehirde çok yalnız ve kimsesiz hissediyorum, eşimin de işleri çok yoğun
(( alıp başımı gidesim var ;(
Cnm ne zaman test yapacaksın?
Rüya da hayır olsun inşallah
canım sen bunalıma girmişsin ailenin yanına taşınma ihtimalin yokmu ah yakın degilizki görüşelim ben aileme yakınımda ne olyor bebem bak en son geçen çarşamba gittim okadar gerisi yok sen arama onlarda aramaz
anlıcagın ben yanlızlıga çok alıştım
beni bir düşün bak sanabirşey anlatıcam dinle beni aileymiş peh
en son anneme gittim eşim akşam işten agrı geldi konu bebekten açıldı dediki kızım kornmayı bırak artık yaşın gidiyor dedim anne sevincimden kornmayı bu ay bıraktım dikişim hazirana geliyor deidm işin kötüsü dedim amcamın kızının dügününe denk geliyor dedim ordan gelin atladı abla annen gitmezse olmaz yengem kızar yüzüne bakmaz dedi benimde şalterlerim attımı sana kızım dedim bebegimmi önemli ambacımın kızının dügünümü dedim hanım efendide çıt yok sinirflerim tepeme çıktı annemde deidki kızım bir o gün gelsin dedi sinirlendigimi üzüldügümü gördüya neyse dedi bengitsemde hastanede gelin bekler :2:dedim anne hamilede kalsam sizden hiç birşey istemiyorm allah aşkına dedim ban eşim bakar dedim gene kaynanaya kalıcam stresli bir gebelik seni bekliyor paşa
dünde ablam aradı ne yapıyorsn paşa diye yemek yapıyorm vs dedim ablam gelicekti memlektten dedim abla ne zaman gelicen dedi iptal gelmicem nedenki dedim sebebi gelin hanım annemle gidicekmiş amcamın dügününe yengem demişki eymenle gelmezsen bende senin sünnetine gelmem demiş şimdi hazırlanmışlar köye gidicekler şimdi desemki geline kal dicek senin dikişin yüznden dügüne gidemedim anlıcagın ailem yok benim
dün telefonu kapadım nasıl sinirlendim mtfaktayım eşim mutfaga geldi çöktüm yere nasıl aglıyorm ama öyle böyle degil adam diyor ne old bende aglama zor kaldırdı yerden içeri odaya götürdü başladım aglamaya adam coştu krban oluym paşa ne old bende anlattım böyle oldu diye
eşimede fırsat dogdu tabi sen dedi hamileligi ertele aman kardeşimin karısı dogursun aman ablamın kızı evlensin aman ş olsn vs al sana dedi okadar agırıma gittiki sorma
artık kimseye eyvallahım yok burdaki ablamın agzıını aradım ogl varya hanımın 1 gün bırakmıyor oglanı bırakamam hastanede sana bakamam dedi annemler memelekete gidicek öyle birşey olrsa hastanede evde 10 gün ban kim bakıcak
kaynanamı istemiyorm gene strese sokcak beni allahım insanlar neden böyle acımasız eşim ben bakarım sana dedi adam banamı baksın eve ekmekmi getirisn
Kizlar ben bugun 12 mutasyon testinde eksik kalanlari yaptiracagim saat 13.30 da sizce ac tok farkedermi bu testte ben hic hatirlamiyorum
canım ben aç gittiysim herseferinde:2:bu arada çok fena grip olmuşum hapşrup duruyorum
Evet küçük kistler oluyor
Sen kafayı yemeye yer arıyorsun
) yarım bağ naneyle bebek düşmez rahat ol ben sana garanti ediyorum :))
Maşallah cnm Allah tamamına erdirsin
Geçmişte de bazı arkadaşların doktorlarından rahim ağzını yıpratmamak lazım düşüncesinde olan vardı ..Ama normal doğum doğru bir doktorla aslında daha sağlıklı Bu yasaklanma konusu gündemdeyken doktorların katıldığı bir program izlemiştim hepsi tam aklımda yok ama normal doğum bebeğin daha hazır olmasını sağlıyor ...ama Türkiye'de olan şeyleri gördüğümüz için haklısın ..
Canım ya bende çok üzüldüm uzun Zamandır ileri hafta kaybı yaşamamıştık
(( İnşallah en kısa zamanda toparlar kendini eny
(.
Görümcen de en kısa zamanda toplar inşallah
Sana ihtiyacımız var yok öyle enerji düşürmek
Chnb raporlarını Arda Bey den almadı cnm Hataydaki Dr si verdi hep
beni arayıpta fırçalamanı bekliyorm pazar gününden beri her sahab akşam yedim canım dün kesitim kahvaltıdan sonra bu arada kızlar 3 gündür dünyanın wc çıkıyorm sık idrara inanın yataktan kalkıpta ben bilmem gece yataktan kalkıp gitmeye bir gebeliklerimde giderim
birde akıntım çogaldı
hamile oldgumu duyyum vallahi 2 rekat şükür namazı kılıcam
hastayım regretecim çorba yapıp getirsene bana kimse bakmıyor sen bak bari bana
Doktorum serviksiöi ölçtü sadece ve sadece 17,1 mm boyu.ve ben hala 29+2yim.üç haftadır açılma yok drum sancın kasılman olmazsa götürür dikiş diyo ama..12nidilata rağmen günde bes altı kez kontraksiyonum oluyo.kızım 1250gram.bu kadar kısalmış serviksle ne kadar gidebilirim
canım benim 2-5 altına düşünce sakıncalı ben en son gittigimde 2 di ama 2 hafta sonra bebegi dogrdum
Bana iki kez serklaj atıldı.en sonki en yukardan.alttan derken bunumu demek istedin canım..inşallah gidebilirim hastanede yatmak yıprattı.allah razı olsun iyi dileklerin için
herkez senin kadar şansılı degil bunu bil
kızlar günaydın hapurup druyorm :2::2: