-
- Konu Sahibi hidennisko
- #43.321
MRYMYLDZ aramiza hosgeldin canim maalesef hepimiz ayni olaylari yasadik bende 4ay once 5aylik bebegimi kaybettim allah hicbirimize birdaha yasatmasin ben gurbetci arkadasimiz var ankarada onun doktorunu begeniyorum ozgur deren sanirim onu dusunebilirsin allah yardimcin olsun
Canım öncelikle büyük geçmiş olsun mevlam Birdaha yaşatmasın.
Anlattıkların rahim ağzı yetmezliği belirtileri. Benimde ilk gebeliğimde 24+ 5 serklaJ uypulandı. Fakat benim kanaman yoktu Dr um kanama olunca engellenmiyor erken doğum demişti. Ve 7 hafta sonra erken doğumla oğlum doğdu. 6 sene önceydi ikinci gebeliğimde 15. Haftada dikiş uygulandı ve 34. Haftaya kadar yatarak sadece Wc kalkarak oğlum doğdu.
Evet rahm ağzı yetmezliğimde bu konuda deneyimli riskli gebelik uzmanının kontrolünde olmak çok önemli.
Genelde Dr lar 2 kayıptan önce rahim ağzı yetmezliği teşhisini koymuyorlar. Riskli gebelik uzmanları daha farklı yaklaşıyor.
Rabbim istediğin zaman tekrar hamile kalıp. Zamanında sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin.
Topiğimizde Ankara'dan yazan arkadaşlar var. Dr listemiz var oda yayınlanır oradan Dr bulabilirsin.
Allah bir daha yaşatmasın; geçmiş olsun. Durumumuz benziyor, gerçi hepimizin benziyor. Bende normal doğum yaptım; doktorum 2-3 ay süre tanı kendine sonra denemelere başlarsın demişti. Şuan korunma dönemindeyim. Ayrıca doktorum sonraki gebeliğinde 13. haftada serkaj uygularız demişti. 8. hafta biraz erken olabilir, istersen birkaç uzmandan daha görüş al. Forumda bir liste var mmery yayınlamıştı. Hangi ilde hangi doktorlar var, o listeden öğrenebilirsin. Başın sağ olsun
Allah razı olsun canım.bebegimi canımın parcasını kaybedelı bugun tam 3 hafta oldu.ben hacettepe perınatolojı bolumunde takıp edılıyordum.doktor lıstesıne goz attım hepsını tek tek arastıracam ınsallah.bu hocaların dısında duydugum baska ısımlerde dr.nuri danışman,hakan yaralı,okan yenicesu,özgür deren ve iskender baser.
Kızlar ,özellikle çalışan arkadaşlarım;gittiğiniz doktorlar sgk ile anlaşmalımı..Chnb cim arda bey değil diye biliyorum..özellikle serklaj dönemindeki raporu ve doğum sonrası iznini nasıl hallettiniz..Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim..Osman hocanında özel..O sebepten birde sgk ile anlaşmalı bir doktor bulmam gerekiyor..Aile hekimleri falan rapor veremiyor değilmi?
Bende zekai tahirde perinatolojide takipteydim, nuri danışman beni muayne etti orada tatlı dilli bir adam ama bana yapılacak bir şey yok demişti (farkedildiğinde 28mm açıklık vardı ama hunileşme var diye dikmediler, hep içimden kurguluyorum dikmeye cesaret edecek doktor olsaydı nasıl olurdu çünkü daha fazla açıklıklarda bile dikiyorlar hatta bugün öğrendim nuri danışman 6. ayda 3. açıklık olan bir hastasına dikiş yapmış ) . ben 2 ay önce okan yenicesu'ya da gittim ama kendisi riskli gebelik doktoru değil tüp bebek doktoru biliyor musun bilmiyorum. iskender başer de gata'dan ayrılmaymış galiba ama muayne ücreti bir hayli yüksek diye duymuştum. hakan yaralıyı ilk kez duydum o nerde? Bu arada 48 saat sancı çektim kasık ağrılarımda vardı demişsin, ben 12 saat kadar sancı çektim, benimde normalde kasık ağrılarım vardı ama normal sanıyordum değilmiş, benim ztb 'deki doktorum bir daha kine 12. haftada dikiş dedi yani ray dedi ama işte daha bende bilmiyorum. senin hacettepedeki doktorun kimdi?