canım seni senden ve aynı şeyleri yaşayanlardan başka kimse anlamıyor.eskiler çok daha zor şartlarda doğum yaptıkları için bazen bize naz yapıyor gözüyle bakıyorlar.
benim annem üst katımda oturuyor ama ona rağmen serklajdan sonra pek durumun vehametini anlayamadığı için sahiplenemedi son 2-3 aydır durum dank etti :)
ama onlar da kendilerince haklı dinleyince,ben de şöyle düşünüyorum nasıl yaptıysak öyle bakak zorundayız onlar hiçbirşeye mecbur değiller yaparlarsa oooooh şeker şerbet...
tabi ilk zamanlar daha dramatik düşünüyordum zamanla olgunlaştım:)
şimdi annem yazlıkta,kaynanam arkadaşında,eşim işte,ben yatakta :) hamdolsun halimize binlerce kez:)
sen de boşver haziranı serklajı rabbim bir kapı açar elbet hiç ummadık yerden herşey hallolur gider...su akar yolunu bulur,sen şimdi ağlasan da zırlasanda aha anlına ne yazılıysa o olacak :)
hem hani sen ağlayanlara şaplak atıyordun,bende sana atarım o şaplağı,rahat ol hele bir bebiş gelsin o herşeyi hali yoluna koyar inş.
insana aslında ne koyyor biliyormsn herkezi kendin gibi bilmek
erkek kardeşimin karısı hamile kaldı biz eşimle bebegi düşünüyordk allah var annem dediki gelini dogurtmadan hamile kalmak yok sana
dogursn sen başla biz bakarız dedi güvendim agırıma çok giidyor hamile kalınca birinin eline bakmak eşim mesela allah var bebegi gibi bakar dün aglıyorumya onnda morali mozld gözyaşlarımı sildi dediki paşa üzülme ben bakarım ötekilerde onlarmı vardı dedi
bakarsın degilmi dedi tabi bakarım dedi bir aglama varmış bende öyle böyle degil kızımda dikiş atıldı yatıyormya bir ıhh desem eşim bişeymi istiyorsn paşa dedi hep sord birgün hiç unutmuyorm dikişim atıldıgı gün duşumu aldım abdestimi aldım namazımı kıldım düştük yollara dikişim atıldı eşim yanıma geldi alnımdan öptü canım acıyor deyince geçicek dedi inan keşke öyle canım hep acısaydıda kızım kalbimi acıtmasaydı
eve getirdi beni annemle geldik allah var 15 gün baktı hakkını yiyemem eşim yıkadı beni bebek gibi bornozla yatırdı üstümü krladı aman canım oturma dikişleri germe dedi çoraplarıma kadar giydirdi çok agladım paşa dedi neden aglıyorsun dedi bende allahım dedim agırıma gidiyor hizmetin dedim ben sana yaparken sen bana yapıyorsn dedim
oda dediki ben esin eşinim tabi yaparım sen yavrmzu taıyorsn strese girme bakıyım dedi aglaşmıştık
anlıcagın ben öyle bir eşimki eşim duş alsa bile herşeyini ben hazılarım giyicegi şeye kadar ben seçerim hergün ben giydirim çoraplarına kadar dalarla yollarım işe o benim hem anam hem babam rabbim başımızdan eksik etmesin eşlerimizi
şimdi gelelim bana gebeligi düşünüyorm ama atladıgım birşey var gene hergün stres yatak istiraati çock gibi insanın eline bakmak
yeter adama ama karar verdim ben yemeklerimi ben yapıcam 3 ay sıkıntım yok dikişim atılsın işşallah ozaman bir 10 gün sıkıntım var arda beye gidince konşcam yemekelri ben yapsam temizligi eşim temem işin kötüsü ben çok titizim herşeyi ben yapmazsam içim rahat etmez oda huy işte
kızım ölünce 1 ayda evin içinden çıkamamıştım allahım b kadarmı olr mutfak taşınıyord pislikten kaç şişe çamaşr sy deterjan bitirdim allah bilir dolaplarda ne varsa hep yıkadım krttm ütüledim 1 ayda
şimdide eşim diyorki şimdi temizlik yapma ben antalyaya gidiyim geliyim yaparsın diyor dip köşe girmem lazım eve mutfagı kendime göre hazırlamam lazım çok çalışmam lazım çok hamilede olsam eger eşim yapar
senin drumunda benden kötüymüş canım annemde diyor şimdiki çocukları uca koyuyorlar sanki düşüyor bizim zamanmızda düşmek vs yoktr diye lafa başlıyor
kardeşim o sizin zamanınızda
imreniyorum bir hamile görsem yolda allahım bizde böyle olamadık diye iç çekerim vallahi kız sen gel bana ben sana dograna kadar bakarım istersen altına yap temizlerim ben çok çektim sen çekme
paşa gelin dogrcak paşa ablan kızını evlendiircek paşa paş aş sana paşa şimdi tek kaldın paşa
allah nasip ederse zaten karar verdim hamilede kalırsam dicem anne gebe kalmadım siz gidin dicem memlekete gelmeyin benim evladım olcak elimi üstünden çekicem allahım sen esirge neymiş 9 ay beni bekleyemezmiş canı daralırmış allahım ya sen anjio oldm ben sabahım 8 otrdm akşamın 7 kadar otrdgm yerden kalkmadım seni bekledim
anneme birşey olcak diye aklım çıktı kızlar sizlerden başka kimsem kalmadı haberiniz olsn hamilede kalırsam ne olur beni yanlız bırakmayın olurmu
anasız babasız kalıcam bari kardeşsiz kalmıyım
eşimin canı sagolsun geiri boş brdaki ablamın ikizlerinde oglnda ben baktım hastanede 40 çıkana kadar evine gittim geldim allahım ya geçen dedim abla annemler gidicek sen bakarsın ban hastaneye degilmi dedim ban çocuk almazlar hastanede bakamam evime gel bakarım sana dedi istedigin kadar bir ay benim kocam 1 ay onn kocası eve katkıda blncakmış sanki kalıcakzsa yardım etmicez hey allahım ya
ben bittim kızlar okeye dönüyorm gene kaynanamın eline kalıcam bu gidişle demedi demeyin paşa stresli günlere hazır ol