-
- Konu Sahibi hidennisko
- #43.341
Allah sabır versin arkadaşım...Hiç birimiz bir daha yaşamayız inşallah..Burada çok örnek var canım başarı hikayeleri..Allahın izniyle bizlerde bebeklerimizi kucağımıza alacağız..
Merym cnm perinatoloji bolumundw benimde kaydim var sira bekliyorsun saatlerce ayakta ozgur ozyuncu var orda burnu havada bisey hele yanindaki asistani hic sevmedim ..
Adi aklima gelmedi okanmiydi neydi o lan basliyordu sanki ismi hacettepw kadin dogum bolumu tadilatta gecen hafta cok kasilmam vardi gittim yatacak yatak ypk dedi sedyede de yatarim dedi sedyede yok dedi ben gezdim buldum yattim oraya boyle zorla olmaz dedi burasi bakkal degil dedi istedigin zaman gelip yatamazsin dedi bende benim karnimdaki bakkalda satilan bisey degil dedim pislik ne sinirlenmistim o dr ama bi gun hacettepe gittigimde sikayet edicem o dr saglik bakanligina da sikayet edicem isguzar...
Senin yazdigin dr hakan yaraliyi ozgur dereni nuri danismani taniyorum digerlerini hic duymadim acar koc ta var onuda tavsiye ediyorum fakat cok para gozmus ben hic gitmedim...
Canım evet sgk yok alırsan da sgk müdürlüğünden onay lazımmış. Benim sağ olsun Antakyadaki dr vermişti raporlarımı...
işşallah canım alıcaksın bebegini kcagına dikişimi iyi dikti şans işimi bilemedim ben:44:
akşama daha çok var bebem şimdi terapi yapıyorm sıpan dogdsn diye hım hım sıpa bgün dog yalancı çıkarma paşa teyzeni
canım yalancı dogums ancıları o bebem canını sıkma bizim gelindede olmuşturabbime şükür riskli haftaları geçirdin bunada şükür darısı bizim gibi gariplere
kız ben gelir sevabıma yıkarım seni sen tasalanma
kızlar canım sıkıldı ya bgün ben bu hafta taze nane yedim yarım bag kadar dok tuturyor diye taze nane rahim inceltmesi ve düşüge neden olyormş bebegin tutnmasını engelliyormş ya diyorm hamil ekaldıysam bu ay bebegim gidersekafayı yicem yeminle biri ses versin
mrh.benim hacettepe deki doktorum özgür özyüncü ydü perınatolojıden.senin ztb dakı doktorun nurı hocamı baskasımı?okan yenıcesu yun tup bebek doktoru oldugunu bılmıyorum.bır arkadasım tavsıye etmıstı ama tam arastırmadım.bende kasık agrılarımı normal sanıyordum cunku ınternette gebelıkte kasık agrısı olabılır yazıyordu o yuzden cok dıkkate almadım.ama o agrılar norma degılmıs.hakan yaralıda hacettepe kokenlı bır hoca,ıskender hocanında muayene ucretının bıraz fazla oldugunuda bende duymustum.tam karar veremedım ama nurı hoca ya gıtecegım galıba.sana gebe kalman ıcın ne kadar beklemenı soyledıler?
bende hacettepe de calısan bı saglıkcıyım.kendı bolumumun hocasının tavsıyesıyle ozgur ozyuncu ye gıtmıstım.kanamam baslayıp gece yarısı dogumhaneye gıttıgımde yatak yok dedıler banada ve bır gece sedye uzerınde korıdorda kaldım.Allah a buyuk konusmayımda ıkıncı dogumda hacettepeyı pek dusunmem herhalde.ama yenıdogan servısı mukemmel gercekten.bebegım ıcın 3 gun boyunca buyuk bır caba harcadılar.Acar Koç u hıc duymamıstım onuda arastırayım.ama kafam cok karısık valla nereye gıdıyım kıme gıdıyım dıye dusunmekten kafayı yıyecem galıba.uykularım kacıyor.ınsallah hamıle kalırsan ıkıncı kayıba katlanamam.
Kızlar ,özellikle çalışan arkadaşlarım;gittiğiniz doktorlar sgk ile anlaşmalımı..Chnb cim arda bey değil diye biliyorum..özellikle serklaj dönemindeki raporu ve doğum sonrası iznini nasıl hallettiniz..Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim..Osman hocanında özel..O sebepten birde sgk ile anlaşmalı bir doktor bulmam gerekiyor..Aile hekimleri falan rapor veremiyor değilmi?
Canım benim doktorunda SSK anlaşması yoktu beni çapaya tanidig bı doktora gönderdi ondan aldım heyet raporunuArda bey den alsaydınmı sgk dan onay gerekiyordu?Anlayamadım canım.
Çalışan arkadaşlar hepinizin doktorları sigortayla anlaşmalımı?Değilse rapor işini nasıl hallettiniz?
Kızlar okulda da bakıyorum okuyorum ama Enyden sonra kolum kanadım kırıldı(
Her şey iyi gördüğüm kadarıyla. Ben de yoruluyorum...
Grip de atlattım. Görümceme sıkkınım. Enerjim düştü(
Cnm ne zaman test yapacaksın?Bugün aşılamamın 11. günü .hiçbir belirtiyi hamileliğe yormak istemiyorum yüzüm sivilcelendi bukadar olmazdı göğüslerim çok hassas uçları adet olacağım zaman hiç olmaz belkide çatlatma iğnesinin etkisidir belim ağrıyor soğuktandır diyorum.Kocamda güzel bir rüya görmüş adam nedense bu sefer çok umutlu,çok öpüyorum sizleri.
Yeni gelen bebeğini kaybeden arkadaşlarım inşallah tez zamanda hamile olur va sağlıcakla vakti zamanında bebeklerinizi kucağınıza alırsınız..Öpüyorum hepinizi...
Bugün aşılamamın 11. günü .hiçbir belirtiyi hamileliğe yormak istemiyorum yüzüm sivilcelendi bukadar olmazdı göğüslerim çok hassas uçları adet olacağım zaman hiç olmaz belkide çatlatma iğnesinin etkisidir belim ağrıyor soğuktandır diyorum.Kocamda güzel bir rüya görmüş adam nedense bu sefer çok umutlu,çok öpüyorum sizleri.
Yeni gelen bebeğini kaybeden arkadaşlarım inşallah tez zamanda hamile olur va sağlıcakla vakti zamanında bebeklerinizi kucağınıza alırsınız..Öpüyorum hepinizi...
Valla sasirdim yani ozaman yumurtlama oluyor catlamiyor olgunlasmiyor kist olusturuyor yanlis anlamadiysam valla oda zor bir durum
işşallah canım alıcaksın bebegini kcagına dikişimi iyi dikti şans işimi bilemedim ben:44:
akşama daha çok var bebem şimdi terapi yapıyorm sıpan dogdsn diye hım hım sıpa bgün dog yalancı çıkarma paşa teyzeni
canım yalancı dogums ancıları o bebem canını sıkma bizim gelindede olmuşturabbime şükür riskli haftaları geçirdin bunada şükür darısı bizim gibi gariplere
kız ben gelir sevabıma yıkarım seni sen tasalanma
kızlar canım sıkıldı ya bgün ben bu hafta taze nane yedim yarım bag kadar dok tuturyor diye taze nane rahim inceltmesi ve düşüge neden olyormş bebegin tutnmasını engelliyormş ya diyorm hamil ekaldıysam bu ay bebegim gidersekafayı yicem yeminle biri ses versin
Kizlar betahcg sonucum cikti adet tarihim normalde yarin betahcg 488 cikmis sizce normalmi biraz yuksekmi oncesi 175,5 cikmisti nasil yukselmis sizce iki gunde bir ikiye katlamasi gerek benimki baya katlamis lutfen yardimci olun
Efilum cnm ben sezeryan istiyorum normal dogumda dahi risk var bixim bebeklerde kiymetli bebekler dogum aninda oksijensiz kalabilirler Allahim korusun televizyonda neler goruyoruz sapasaglam bebekler dogum aninda oksijensiz kalip ozurlu oluyorlar Allahim esgesin...
Zaten bizim rahim agzimiz kaslari zayif
Daha cok kotu olmasini istemiyorum ben kizimi saglicakla kucagima alinca ikince gebeligi dusunuyorum en az bi 5
Sene sonra
Sezeryan istiyorum epidural bi sorun olmazsa eger:)
Kızlar okulda da bakıyorum okuyorum ama Enyden sonra kolum kanadım kırıldı(
Her şey iyi gördüğüm kadarıyla. Ben de yoruluyorum...
Grip de atlattım. Görümceme sıkkınım. Enerjim düştü(
Arda bey den alsaydınmı sgk dan onay gerekiyordu?Anlayamadım canım.
Çalışan arkadaşlar hepinizin doktorları sigortayla anlaşmalımı?Değilse rapor işini nasıl hallettiniz?
Kizlar ben bugun 12 mutasyon testinde eksik kalanlari yaptiracagim saat 13.30 da sizce ac tok farkedermi bu testte ben hic hatirlamiyorum
Bugün aşılamamın 11. günü .hiçbir belirtiyi hamileliğe yormak istemiyorum yüzüm sivilcelendi bukadar olmazdı göğüslerim çok hassas uçları adet olacağım zaman hiç olmaz belkide çatlatma iğnesinin etkisidir belim ağrıyor soğuktandır diyorum.Kocamda güzel bir rüya görmüş adam nedense bu sefer çok umutlu,çok öpüyorum sizleri.
Allah razı olsun.Allah hepımıze sabır versın.zaten burdakı orneklerı okudukca bende daha umutlu olmaya basladım.vee kendımı bıraz daha toparladım.Allah burda hıkayelerını paylasan herkesten razı olsun.hersey gonullerınce olsun
Hepimiz çok üzüldük(
Sana da çok geçmiş olsun , görümcen nasıl şimdi ?
Ben de gün içinde çok yoruluyorum, dün oğlum bana diyor ki anne babamı ara çok zor durumdayım de erken gelsin(((
İsyan etmek istemiyorum ama çevremde konu komşu arkadaşlar dz olsa ben kendimi nedende bu şehirde çok yalnız ve kimsesiz hissediyorum, eşimin de işleri çok yoğun(( alıp başımı gidesim var ;(
Cnm ne zaman test yapacaksın?
Rüya da hayır olsun inşallah
Doktorum serviksiöi ölçtü sadece ve sadece 17,1 mm boyu.ve ben hala 29+2yim.üç haftadır açılma yok drum sancın kasılman olmazsa götürür dikiş diyo ama..12nidilata rağmen günde bes altı kez kontraksiyonum oluyo.kızım 1250gram.bu kadar kısalmış serviksle ne kadar gidebilirim😢