Bende zekai tahirde perinatolojide takipteydim, nuri danışman beni muayne etti orada tatlı dilli bir adam ama bana yapılacak bir şey yok demişti (farkedildiğinde 28mm açıklık vardı ama hunileşme var diye dikmediler, hep içimden kurguluyorum dikmeye cesaret edecek doktor olsaydı nasıl olurdu çünkü daha fazla açıklıklarda bile dikiyorlar hatta bugün öğrendim nuri danışman 6. ayda 3. açıklık olan bir hastasına dikiş yapmış ) . ben 2 ay önce okan yenicesu'ya da gittim ama kendisi riskli gebelik doktoru değil tüp bebek doktoru biliyor musun bilmiyorum. iskender başer de gata'dan ayrılmaymış galiba ama muayne ücreti bir hayli yüksek diye duymuştum. hakan yaralıyı ilk kez duydum o nerde? Bu arada 48 saat sancı çektim kasık ağrılarımda vardı demişsin, ben 12 saat kadar sancı çektim, benimde normalde kasık ağrılarım vardı ama normal sanıyordum değilmiş, benim ztb 'deki doktorum bir daha kine 12. haftada dikiş dedi yani ray dedi ama işte daha bende bilmiyorum. senin hacettepedeki doktorun kimdi?