Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Canim bir bakmissin arkadan senin haberini almisiz belli olmaz bizde biliyorsunuz sadece birkere evcilik oynayabilmistik ama ben hergun cok agliyordum allahim nasip etti bugun bile cok agladim cok buruk bir hamileyim

Beklemek de çok zor bilirim. Benim ilk çocuğuma hamileyken tüm raporlar, izinler bitmişti ve evimle çalıştığım köy arası çok uzundu. Çalıştığım köyde hiçbir sağlık kuruluşu olmadığı gibi köy minibüsleri de çok seyrek geçiyordu. Bu koşullar altında 40 haftayı doldurmuştum ve doğum yapmazsam gidip köyde göreve başlayacaktım. Yanlıştı ama 40+2. günde annemden gizli çıkıp cam sildim gece suyum geldi sabahında da doğum...

Cok sagol canim benim yani okadar icten dua ediyorumki herkes benim gibi kolay hamile kalsin hepimiz bebeklerimize kavusalim belki birgun bebeklerimizle biryerde bir araya gelir bu gunleri anariz

Listeden gördüğüm kadarıyla Melek 81'in doktoru Göztepe Medicalparkta. Acaba uygun olursa hastaneye gittiğinde öğrenebilir mi? Gerçi belki de sonraki gidişi doğum telaşına rastlayabilir ama...

Enye bende cok uzuldum benim 4ay oldu bugun mujdeyi aldim ama icimden giden kizim icin yine aglamak geldi insallah hepimizin yuzu guler canim benim boyle vucut isim artiyor enseden kulaklarima yayilan asiri bir yanma oluyor hemen anliyorum cunku ust uste giyiniyorum vucut isim arttigi icin birde agzim bir garip oluyor degisik boyle bir tat oluyor ve uyku hali oluyor ben anliyorum hemen her hamilelik farklidir canim ama bende belirtiler hep ayni

Canim calismalari sormussun ben bu ay cok istemedigim icin sadece birkere calisma olmustu allahin isi iste canim sonunu gorelim insallah arkadan sizleri bekliyorum

Umudum cnm teli aldim yarin ararim..
Bende de ayni belirtiler vardi ayni adet olucakmisim gibi gogus hassasiyeti bel ve kasik agrisi uyku mide bulantisi yoktu..

Allah tamamına erdirsin canım sevincimiz gölgelendi ama inşallah sen bizim umudumuz olursun bebeğin umudun olur,sevgilerimle,hamilelik belirtilerin neydi canım?

Canim cok sagol valla aklim sizlerde insallah sizlerinde guzel haberlerinizi aliriz mmery de sormus canim hamilelik belirtilerini cevapladim biraz once ordan bakabilirsin insallah busefer kavusabilirim bebegime

13:30 dan sonra ararim unutmazsam
Bu gun prolutonu unutmusum hemen komsulari aradim diger blokta bi hemsire ogrencisi varmis o gelecek digerleri nobette insallah vurur..

13:30 dan sonra ararim unutmazsam
Bu gun prolutonu unutmusum hemen komsulari aradim diger blokta bi hemsire ogrencisi varmis o gelecek digerleri nobette insallah vurur..

İnsallah vurur canim olmadi kendin vuramiyormusun bu kan sulandirici igneler gibi degilmi birde sen hangi ilaclari kullaniyorsun

valla bu gidişle bende bi atraksiyon yapçam çaktırmadan

koca göbeğimle çıkıp cam silemem evim 2 kat korkarım...
ben halı koltuk neyin sileyim
Cok sagol canim benim yani okadar icten dua ediyorumki herkes benim gibi kolay hamile kalsin hepimiz bebeklerimize kavusalim belki birgun bebeklerimizle biryerde bir araya gelir bu gunleri anariz

amin inşallah ....burada hamileleik bekleyenlerde hemen hamile kalsın,hamilelerde sorunsuz hamilelik geçirip sağlıcakla zamanında kucağına alsınlar bebişlerini inşallah...

neden olmasın..Allah büyük dünya küçük.belki birgün biyerde karşılaşıırz..

Yok cnm kan sulandirici ucu insulin ignenin ucu gibi ..
Ama bu kas icine vurunmasi lazim en kasli yerde kalca kasi oyuzden vuramam hemsire olsam dahi vuramam..
Yan bloktaki hemsire gelmedi
Esim baska bi arkadasi aradi baska semtten arabayla geldiler saolsunlar :)
Kizlar benim bu cadi cok sansli bu kadar olur anca gercekten cok kismetli
Hemsire vurup gittiler geri ben bunlarin hakkini nasil oderim Allah hepsinden sizden razi olsun:)

En içimi acıtan teselli lafıydı Gençsin bir daha olur (((((

Canim yarina randevu aldim orcun sezere benim doktorum normalde namik demir biliyorsun ama ona 17 mayisa verebiliriz dediler yarin gidince yuzyuze alcam namiktan randevu

Hadi bakalım cnm hayırlı olsun randevun ..Orçun Sezer tubaoz'un doktoruydu memnundu çok seviyor güveniyordu doktorunu çok şükür sağlıkla da tamamladı hamileliğini dikişinide o atmıştı.,İnşallah sana da şans getirsin

bir iyi bir kötü haber

umudum senin adına çok ama çok sevindim, Allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin

enny e gelince, benim içime doğmuştu , bıçak batıyor altımdan diye yazmıştı en son
Allah sabır versin

melek81 sen nasıl oldun yazdın mı bilmiyorum dikişler alındı mı?

saftunc sen nasılsın? var mı hamişlik belirtileri?

Yarasın kızına kan olsun :)) bende hamile kalınca kullanıcam sulandırıcı ama ben önceleri karnına sonra kola vurduklarını duydum genelde kalçaya mı vurulması gerekiyormuş ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…