Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
işşallah birgün o imrendikleirmizi bizde yaşıcaz bunu unutma bebem olurmu:KK19::KK19:az sabır yaradan ne eylerse güzerl eyler:KK16::KK16::KK16::KK16:

sen dogrucaksında bende görücem peh şimdide gelmeyi veriyormuş:KK9::KK9::KK9:

vallahi canım beni soracak olrsan eşimin hızlı bir kararısyla kornmayı bıraktık malm ipler eşlerin elinde ay bak tandım yeminle nanaklarım kıpkırmızı oldu he:KK17:neyse ymrtlama gününde 2 kere evcilik oynadık daha oynayamadık eşim grip oldu:KK53::KK53:şans artık hasrettin hoca hesabı ya tutarsa:KK9::KK9::KK9:artık ilerdeki maçlara bakıcez eşim hasta diye tarlayı ladasa bıraktık :KK17::KK17:işşallah güzel haberleri en yakın zamanda veiririm :KK16::KK16:bu sefer benden ayrılmazlar işşallah anne kalbimi acıtmazlar işşallah :KK14::KK14:

:KK62::KK62::KK64::KK64:aferim kız enişteye tam 12 vurmuş:KK1::KK1:darısı bizlerin başına işşallah bakalım görücez 26 gelsinde bende senin gibiyim erkendende yapsam çıkıyor gebelik idrarda:KK53::KK53:

:KK57::KK57::KK57:rabbim istedikten sonra olr deme öyle bir bakmışsın çıotır anne olmuşsun :108::108:

dilerim rabbimden tezz zamanda yaradan sana saglıklı saatyli evlat versin bebem sagol diger kızlarada tabi hamile olanlara veremsin zaten bebek var:KK9::KK9:

KIZLAR CENNETE DİGERİNİDE YOLLADIK MALESEF DÜN GÖZLERİNİ KAPAMIŞ DİGER KIZIMIZDA:KK14::KK14::KK14::KK14:
arkadaşı aradımd edim ban selatı tefficiye okunucak bebek için ben sana devredicem bebegimi ziçin annesi dedim gitti paşam oda dedi:KK58::KK58::KK58::KK58:rabbim ailesine sabır versin işşallah işşallah biraz toparlansın eşimle gidicem yanına:KK16::KK16:
kilo ne kadar önemli bakın arkadaş 112 kiloyd düşünün şeker komasına girmiş bebek allah yardımcısı olsun 400 adet selatı tefficiye bitti eylül gülüne aç karnımı doyuruyum işşalah kalan 500 çekicek işşallah :21::21:

Canim bir bakmissin arkadan senin haberini almisiz belli olmaz bizde biliyorsunuz sadece birkere evcilik oynayabilmistik :KK66: ama ben hergun cok agliyordum allahim nasip etti bugun bile cok agladim cok buruk bir hamileyim

Beklemek de çok zor bilirim. Benim ilk çocuğuma hamileyken tüm raporlar, izinler bitmişti ve evimle çalıştığım köy arası çok uzundu. Çalıştığım köyde hiçbir sağlık kuruluşu olmadığı gibi köy minibüsleri de çok seyrek geçiyordu. Bu koşullar altında 40 haftayı doldurmuştum ve doğum yapmazsam gidip köyde göreve başlayacaktım. Yanlıştı ama 40+2. günde annemden gizli çıkıp cam sildim gece suyum geldi sabahında da doğum...:KK1:

hadi gözün aydın..allah tamamına erdirsin..bu sefer yüzünü güldürsün inşallah...

rahat ol şimdi çok erken endişelerini bir kenara bırak hernekadar zor olsada..
ben çok sevidimmm..allah isteyen herkese bekletmeden nasip etsin inşallah....

Cok sagol canim benim yani okadar icten dua ediyorumki herkes benim gibi kolay hamile kalsin hepimiz bebeklerimize kavusalim belki birgun bebeklerimizle biryerde bir araya gelir bu gunleri anariz:KK66:

Listeden gördüğüm kadarıyla Melek 81'in doktoru Göztepe Medicalparkta. Acaba uygun olursa hastaneye gittiğinde öğrenebilir mi? Gerçi belki de sonraki gidişi doğum telaşına rastlayabilir ama...

çok sevndim arkadasım...
maaşallah sana Allah ım saglıkla kucagına almayı nasp etsin.

belirtilerim var demişsin neler?birde hamile kaldıgın ay calısmalar falan nasıldı?
yumurtladıgını anladınmı? bir sey kullandın mı?

insallah yolunda gidicek..dualarımız seninle..Allah yüregindeki acıyı azaltacak
ben yumurta takibi yaptırmıstım çatlatma ignesi olmustum ama erkenden geldi kırmızılar.
benm zor tutuyor..hamilelik içinde işim zor..ama güzel dileklerin mutlu etti.

bende cok üzüldüm umuduma çok sevindim gözlerim parladı..ama simdi enny için gözyaşlarım aktı..
hayata bak..hem dogum hem ölüm iç içe ve çok acı....

Enye bende cok uzuldum benim 4ay oldu bugun mujdeyi aldim ama icimden giden kizim icin yine aglamak geldi insallah hepimizin yuzu guler canim benim boyle vucut isim artiyor enseden kulaklarima yayilan asiri bir yanma oluyor hemen anliyorum cunku ust uste giyiniyorum vucut isim arttigi icin birde agzim bir garip oluyor degisik boyle bir tat oluyor ve uyku hali oluyor ben anliyorum hemen her hamilelik farklidir canim ama bende belirtiler hep ayni:KK66:

çok sevndim arkadasım...
maaşallah sana Allah ım saglıkla kucagına almayı nasp etsin.

belirtilerim var demişsin neler?birde hamile kaldıgın ay calısmalar falan nasıldı?
yumurtladıgını anladınmı? bir sey kullandın mı?

insallah yolunda gidicek..dualarımız seninle..Allah yüregindeki acıyı azaltacak
ben yumurta takibi yaptırmıstım çatlatma ignesi olmustum ama erkenden geldi kırmızılar.
benm zor tutuyor..hamilelik içinde işim zor..ama güzel dileklerin mutlu etti.

bende cok üzüldüm umuduma çok sevindim gözlerim parladı..ama simdi enny için gözyaşlarım aktı..
hayata bak..hem dogum hem ölüm iç içe ve çok acı....

Canim calismalari sormussun ben bu ay cok istemedigim icin sadece birkere calisma olmustu allahin isi iste canim sonunu gorelim insallah arkadan sizleri bekliyorum

Umudum cnm teli aldim yarin ararim..
Bende de ayni belirtiler vardi ayni adet olucakmisim gibi gogus hassasiyeti bel ve kasik agrisi uyku mide bulantisi yoktu..

Allah tamamına erdirsin canım sevincimiz gölgelendi ama inşallah sen bizim umudumuz olursun bebeğin umudun olur,sevgilerimle,hamilelik belirtilerin neydi canım?

Canim cok sagol valla aklim sizlerde insallah sizlerinde guzel haberlerinizi aliriz mmery de sormus canim hamilelik belirtilerini cevapladim biraz once ordan bakabilirsin insallah busefer kavusabilirim bebegime

13:30 dan sonra ararim unutmazsam
Bu gun prolutonu unutmusum hemen komsulari aradim diger blokta bi hemsire ogrencisi varmis o gelecek digerleri nobette insallah vurur..

Beklemek de çok zor bilirim. Benim ilk çocuğuma hamileyken tüm raporlar, izinler bitmişti ve evimle çalıştığım köy arası çok uzundu. Çalıştığım köyde hiçbir sağlık kuruluşu olmadığı gibi köy minibüsleri de çok seyrek geçiyordu. Bu koşullar altında 40 haftayı doldurmuştum ve doğum yapmazsam gidip köyde göreve başlayacaktım. Yanlıştı ama 40+2. günde annemden gizli çıkıp cam sildim gece suyum geldi sabahında da doğum...:KK1:

valla bu gidişle bende bi atraksiyon yapçam çaktırmadan :KK34:
:KK34:

koca göbeğimle çıkıp cam silemem evim 2 kat korkarım...
ben halı koltuk neyin sileyim :KK9:
Cok sagol canim benim yani okadar icten dua ediyorumki herkes benim gibi kolay hamile kalsin hepimiz bebeklerimize kavusalim belki birgun bebeklerimizle biryerde bir araya gelir bu gunleri anariz:KK66:

amin inşallah ....burada hamileleik bekleyenlerde hemen hamile kalsın,hamilelerde sorunsuz hamilelik geçirip sağlıcakla zamanında kucağına alsınlar bebişlerini inşallah...

neden olmasın..Allah büyük dünya küçük.belki birgün biyerde karşılaşıırz..

Yok cnm kan sulandirici ucu insulin ignenin ucu gibi ..
Ama bu kas icine vurunmasi lazim en kasli yerde kalca kasi oyuzden vuramam hemsire olsam dahi vuramam..
Yan bloktaki hemsire gelmedi :KK43:
Esim baska bi arkadasi aradi baska semtten arabayla geldiler saolsunlar :)
Kizlar benim bu cadi cok sansli bu kadar olur anca gercekten cok kismetli
Hemsire vurup gittiler geri ben bunlarin hakkini nasil oderim Allah hepsinden sizden razi olsun:)

simdı acınız çok taze olduğu için ne söylense faydası yok

kim ne derse desın kimilerı için olsun yıne olur gençsınız gıbı sıradan cümleler kursada

kaybettiğimiz melek yavrularımız bızler için delikanlı yiğitler

En içimi acıtan teselli lafıydı Gençsin bir daha olur :KK43:(((((

Canim yarina randevu aldim orcun sezere benim doktorum normalde namik demir biliyorsun ama ona 17 mayisa verebiliriz dediler yarin gidince yuzyuze alcam namiktan randevu

Hadi bakalım cnm hayırlı olsun randevun ..Orçun Sezer tubaoz'un doktoruydu memnundu çok seviyor güveniyordu doktorunu çok şükür sağlıkla da tamamladı hamileliğini dikişinide o atmıştı.,İnşallah sana da şans getirsin

bir iyi bir kötü haber :KK14:

umudum senin adına çok ama çok sevindim, Allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin

enny e gelince, benim içime doğmuştu :KK14:, bıçak batıyor altımdan diye yazmıştı en son :KK14: :KK14:
Allah sabır versin :KK14:

melek81 sen nasıl oldun yazdın mı bilmiyorum dikişler alındı mı?

saftunc sen nasılsın? var mı hamişlik belirtileri?

Yok cnm kan sulandirici ucu insulin ignenin ucu gibi ..
Ama bu kas icine vurunmasi lazim en kasli yerde kalca kasi oyuzden vuramam hemsire olsam dahi vuramam..
Yan bloktaki hemsire gelmedi :KK43:
Esim baska bi arkadasi aradi baska semtten arabayla geldiler saolsunlar :)
Kizlar benim bu cadi cok sansli bu kadar olur anca gercekten cok kismetli
Hemsire vurup gittiler geri ben bunlarin hakkini nasil oderim Allah hepsinden sizden razi olsun:)

Yarasın kızına kan olsun :)) bende hamile kalınca kullanıcam sulandırıcı ama ben önceleri karnına sonra kola vurduklarını duydum genelde kalçaya mı vurulması gerekiyormuş ??

X