- 14 Kasım 2008
- 3.190
- 8
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #43.121
sen dogrucaksında bende görücem peh şimdide gelmeyi veriyormuş
kız paşam alemsin çok güldüm valla allahda seni güldürsünbenimde 6. gün bitti tık yok daha bu kızlar yerini sevdi
sibelll sende burdasın bişi yok sende de demi???
nezaman doğurcaz biz acep:26:
paşaaaa
bak sana inat bu gece doğuru veririm görürsün haaa
kızım yerini sevdi gelmiyoooo napalım beklicez...
ilk kızımda 38+3 te akşam sancım tutmuş 38+4 te doğurmuştum..ay bu kızımda gelseee
kız paşam alemsin çok güldüm valla allahda seni güldürsünbenimde 6. gün bitti tık yok daha bu kızlar yerini sevdi
Siz kızlara bütün hamilelik boyunca gelmeyin dediniz; bebişler de sözünüzü dinlediler işteşaka bir yana maşallah ikinize de sabırsız anne adayları sizi. Gelsin artık prensesler
valla yok bacım kızlar yerinde dursun diye yapmadığımızı bırakmadık şimdi önlerini açtık ama çıkmıyo danalarneyse benim tarih belli en azından haftaya bugün bu saatlerde kızım kucağımda olacak allah izin verirse beklicez napalım
Siz kızlara bütün hamilelik boyunca gelmeyin dediniz; bebişler de sözünüzü dinlediler işteşaka bir yana maşallah ikinize de sabırsız anne adayları sizi. Gelsin artık prensesler
sabırısz olduk valla..
38+3 olduk artık zmanı o yüzden dahada heyecanlıyım...
Allahım hepinize yaşatsın..okadar sıkıntı ve endişenin ardından bu heyecanda çok güzel bişey...
paşaaaa
bak sana inat bu gece doğuru veririm görürsün haaa
kızım yerini sevdi gelmiyoooo napalım beklicez...
ilk kızımda 38+3 te akşam sancım tutmuş 38+4 te doğurmuştum..ay bu kızımda gelseee
kız paşam alemsin çok güldüm valla allahda seni güldürsünbenimde 6. gün bitti tık yok daha bu kızlar yerini sevdi bence sen :44::44:çarşamaba günü dogrcen içime öle doguyor şit sıpam anacık dogmasın bak çarşamba doguver söz dondrma alıcem sana yicez birlikte hemide magnm bak ucuz birşeyde degil
canım bunlar dogurmazlarSiz kızlara bütün hamilelik boyunca gelmeyin dediniz; bebişler de sözünüzü dinlediler işteşaka bir yana maşallah ikinize de sabırsız anne adayları sizi. Gelsin artık prensesler hadi bakaklım önce kim dogryor ben burda gülmekten dokuz dogrmazsam tabi balızaaam yeminle şimdi gözümden yaş geldi gülmekten sinirlerim bozk zaten tam ilaç oldu
hadi bakalım hodri meydan dogamazsınki kel fatma vallahi yazdıgını okdmya bir kahkaha attım eşimde surat aymem şu nolyor seviyorm kız seni sana şuan kanım kaynadı vallahı yakımda olsan öpücük manyagı ederdim seni
bence sen :44::44:çarşamaba günü dogrcen içime öle doguyor şit sıpam anacık dogmasın bak çarşamba doguver söz dondrma alıcem sana yicez birlikte hemide magnm bak ucuz birşeyde degil
canım bunlar dogurmazlarhadi bakaklım önce kim dogryor ben burda gülmekten dokuz dogrmazsam tabi balızaaam yeminle şimdi gözümden yaş geldi gülmekten sinirlerim bozk zaten tam ilaç oldu
bende seviyom seniii...allah için hepinizi...
gül sen güllll
ahanda ben öpçük manyaaa ettim seniiii
net gidip gidip geliyor yawkız allahmı söyletti çarşamba benim kontolüm var valla doğururmuyum acaba mullberyden önce onun cuma günüydü galiba
hadi bakalım hodri meydan dogamazsınki kel fatma vallahi yazdıgını okdmya bir kahkaha attım eşimde surat aymem şu nolyor seviyorm kız seni sana şuan kanım kaynadı vallahı yakımda olsan öpücük manyagı ederdim seni
bence sen :44::44:çarşamaba günü dogrcen içime öle doguyor şit sıpam anacık dogmasın bak çarşamba doguver söz dondrma alıcem sana yicez birlikte hemide magnm bak ucuz birşeyde degil
bende seviyom seniii...allah için hepinizi...
gül sen güllll
ahanda ben öpçük manyaaa ettim seniiii
kız kocam görmesin beni öptügünü isyan çıkarır
hepinizin yeri ayrı bende bebeler keşke fırsatım olaydıda ben baksaydım hepinize anne edasıyla kız sayamadık kaç hamile var şuananacım istanblda olanlar olursa itinayla hasta bakarım siz dogrp durun ben bakarım sizlere hastanede ama ben regreteyle aynı dogurucam aynı hastanede kafama koydm kız regrete ucuz yerde dogur bacım old paran olrsa benide al yanınada ben seni gülmekten dogurtrum
enny , merak edip özelde msj atmıştım cvp vermiş bebeğini kaybetmiş toparlanınca gelip yazıcam dedi çok üzüldüm ne denirki baska rabbim güzel sabır versin
enny , merak edip özelde msj atmıştım cvp vermiş bebeğini kaybetmiş toparlanınca gelip yazıcam dedi çok üzüldüm ne denirki baska rabbim güzel sabır versin
hadi yaaa
okudum ya içimden bişi koptu resmen boğazım düğümlendi...
kaçıncı haftasındaydı ??
Allahım yardımcısı olsun sabır versin inşalaahh..ne denirkiii
20 haftanın içindeymiş dikişte varmış