haklısın canım ama buralar bebekli-köpekli gezme mevsimini açtı
bebesini alan sokakta maşallah. baktıkça hamişlere içim gidiyor. Bugün bir hamile gördüm, çay içiyordu bir kafede. O göbeğini sevdikçe benim içim eridi. İnşallah hayırlısıyla hepimiz sırayla bebeklerimizi kucağımıza alırız. Bu arada ne güzel düzenli namazlarını kılıyorsun. Ben hamileliğimde aksattım hep; inşallah loğusalığım bitince gene düzenli kılabilirim. Çok özeniyorum sen yazdıkça.
mmery bende uzun süre adet görememekten korkuyorum. Bazen yumurtalıklarım sancılanıyor; senin gibi batmalar oluyor. Allah kimseye çaresiz dert vermesin. En azından çaresi var diye avunuyorum.
işşallah birgün o imrendikleirmizi bizde yaşıcaz bunu unutma bebem olurmu
az sabır yaradan ne eylerse güzerl eyler
hakkında hayırlı olan olsun inşallah arkadaşım...
benimde 1cm açıklık varmış..ama rahim ağzında yumuşama falan yok daha var..sancın olunca gelirsin dedi..
dedimya 4 gün oldu tık yok..hem sürekli ayaktayım,yürüyüş falan yapıyorum...aslında artık zamanı gelse iyi olur..
yani hiç belli olmaz sibelinde kaç gün oldu ondada bişi yok...
daha bekler kuzucuk belki
sen dogrucaksında bende görücem peh şimdide gelmeyi veriyormuş
selam arkadaşlar nasılsınız geçmişi okuyamadım gene ben kızımla ve oglumla kendimi kaybetmiş bi haldeyim o yüzden pek giremiyorum tabi bunlar güzel telaşlar çok şükür sağlıklılar biraz alışma dönemi uzun sürcek gibi kızmla bebek için köşe kapmaca oynuyoruz sevmek istiyor ama beceremiyor bebeğin canını acıtıyor gözetimimde veriyorum kucagına ama kafamı cevirmem bile yetiyor ona.melek81 dikişleirn alınmış gözün aydın inş. sağlıcakla alırsın kucagına bebeşini artık riskli haftaları atlatmış baya arkadaşımız var galiba ne güzel yakında baya kalabalık olcaz inş.yeni hamile olan varmı saftunç ne yaptı aşılaması yapılcaktı.paşam güzel haberler varmı senden.chnb ablam nasıl oldunuz.gurbetçi canım seninde az kaldı galiba Allahım hayırlısıyla kurtarsın. sibel mulbery hadi güzel haberleriniz bekliyoruz yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inş başarı öykülerinizi duymak nasip olur
vallahi canım beni soracak olrsan eşimin hızlı bir kararısyla kornmayı bıraktık malm ipler eşlerin elinde ay bak tandım yeminle nanaklarım kıpkırmızı oldu he
neyse ymrtlama gününde 2 kere evcilik oynadık daha oynayamadık eşim grip oldu
şans artık hasrettin hoca hesabı ya tutarsa
artık ilerdeki maçlara bakıcez eşim hasta diye tarlayı ladasa bıraktık
işşallah güzel haberleri en yakın zamanda veiririm
bu sefer benden ayrılmazlar işşallah anne kalbimi acıtmazlar işşallah
Kizlar adetime 3 gun var ama hamilelik belirtileri var diye gittim beta hcg yaptirdim 175,5 cikti hamileyim cok korkuyorum lutfen dualarinizi eksik etmeyin
aferim kız enişteye tam 12 vurmuş
darısı bizlerin başına işşallah bakalım görücez 26 gelsinde bende senin gibiyim erkendende yapsam çıkıyor gebelik idrarda
Kiz oyle deme teki tasimiyor ikiyi hic tasimaz:)benim diger bebegimdede 4 gun vardi adetime 150 cikmisti ondan erken ogreniyorum hemen belirti veriyor insallah sonu gelir
rabbim istedikten sonra olr deme öyle bir bakmışsın çıotır anne olmuşsun :108::108:
Paşam cnm,Arkadaşın içim 50 tane okudum Allah kabul etsin inşallah
dilerim rabbimden tezz zamanda yaradan sana saglıklı saatyli evlat versin bebem sagol diger kızlarada tabi hamile olanlara veremsin zaten bebek var
KIZLAR CENNETE DİGERİNİDE YOLLADIK MALESEF DÜN GÖZLERİNİ KAPAMIŞ DİGER KIZIMIZDA
arkadaşı aradımd edim ban selatı tefficiye okunucak bebek için ben sana devredicem bebegimi ziçin annesi dedim gitti paşam oda dedi
rabbim ailesine sabır versin işşallah işşallah biraz toparlansın eşimle gidicem yanına
kilo ne kadar önemli bakın arkadaş 112 kiloyd düşünün şeker komasına girmiş bebek allah yardımcısı olsun 400 adet selatı tefficiye bitti eylül gülüne aç karnımı doyuruyum işşalah kalan 500 çekicek işşallah