- 23 Aralık 2010
- 9.839
- 72
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #43.081
Bugün 35+5 oldum.. Şafak 30 yani.. Doktorum 21-22-23 Nisan da yok.. dedim ki ayın 24 ünde alın dikiş garantide tutuyordu beni..Hem 24 Nisan da 37+0 oluyorum dedim. Hem sizdeb başkası ile doğum yapmak istemiyorum..Bir kontrol edeyim alttan da duruma göre bakacam dedi. Muayne canımı daha çok acıttı.. Yok dedi çok baskı yapıyor dikişlerini hemen alıyoruz.. yoksa rahim ağzını parçalayacak bir daha çocuk sahibi olamayacaksın dedi. Doğumhanede dikişimi aldı.. Dikişimi hatıra olarak aldım :))
Ve 1.5 cm açılman var zaten ilk ağrıda geliyorsun..biraz kanaman olabilir normal dedi. En fazla 3 gün veriyorum sana doğurmuş olursun dedi..
Paşam 100 tane okudum.Kendininkinden düş o zaman.1000 tane okuyacakmışsın ya.İstesen 100 taneyi daha okurum:)
kızlar yardımınıza ihtiyacım var allah rızası için yardım edin ne olr çok kötüyüm ben yabir arkadaşım vardı hamile kaldıgında aynı ayda bebegi sakat oluyor hep sonlandırılıyor gebeligi gene aynı haftasında doktora gidicem gene aynı olayı demiş doktor ben kendimden vazgeçtim selatı tefficiyeyi ona okuyalımmı perşembeye kadar süresi var garibim kimseyi bulamamış yardım etmek isteyenler allah rızası için söylesin dünden beri canım çok sıkkın gene bebegim giidcek diyip üzülüyor ne kötüdürki bir anne için bebeginin koparılması ay içim acıdı arkadaşım bir seferinde yazmıştı bu degilde 3 bebegi ölmüştü doktorlar hiç birşey bulamamışlar ama arkadaş yazmıştı bebegim maşşallah çok hareketli diye oda yazmış benim bebegigimi kadir gecesi gene cennete yolladım diye duaya nail olmak isteyn varsa söylesin aslında ben bir arkadaşa okutucak ama buna okuyalım bana okunmasada olr
evlat diyince paşada akan sular duruyor
adı derya
Bugün 35+5 oldum.. Şafak 30 yani.. Doktorum 21-22-23 Nisan da yok.. dedim ki ayın 24 ünde alın dikiş garantide tutuyordu beni..Hem 24 Nisan da 37+0 oluyorum dedim. Hem sizdeb başkası ile doğum yapmak istemiyorum..Bir kontrol edeyim alttan da duruma göre bakacam dedi. Muayne canımı daha çok acıttı.. Yok dedi çok baskı yapıyor dikişlerini hemen alıyoruz.. yoksa rahim ağzını parçalayacak bir daha çocuk sahibi olamayacaksın dedi. Doğumhanede dikişimi aldı.. Dikişimi hatıra olarak aldım :))
Ve 1.5 cm açılman var zaten ilk ağrıda geliyorsun..biraz kanaman olabilir normal dedi. En fazla 3 gün veriyorum sana doğurmuş olursun dedi..
Paşam
Canım arkadaşın Derya için 100 okudum
Perşembe ye kadar 100 daha okurum.
Pasam yok cnm.asla yapmam oyle bisey metal ablada aramis.uyuyordum bi uyandimki suyum cikmis boynum tutulmus gece uyuyamamda artik cnm
Biliyorsun ben asla kirmak istemem seni inan kasilmam oluyor buraya yazmiyorum kizlarin aklina getiririm diye sitresten bu hale geldim insallah gecer ..
Midem agiriyor diyordum ya bi arkadasta stresten yazmisti adini hatirliyamadim gercekten bu iki gundur kafaya takmiyorum midemin agrisi gecti..
canim benim esinede buyuk gecmis olsun dikkat etsin rabbim korumus..
Sende kalk biseyler ye valla saplagi yersin haaaa:))
Kizlar bide derler buyuklerimiz hayvanlara bakmayin diye bende esimde belgesel izlemeyi cok severim heptw izledim yanlismi yapiyorum acaba
Svly bende de aynisi ..
Rahim agzi uzunlugun kac cikti bebegin boyu kilo kac cikti...
üzülme canım ya aglama bak bende üzülüyorm burdasilz bakıyım gözünün yaşını gül bakıyım görücem hadi bekliyorum bizim meleklerimniz cennete gitti canım işşallah orda şefeatçi olucaklar
canım ben dogumdan sonra 10gün kanamam oldu bitti.sonra 3 ay gelmedi.doktor söktürücü verdi en son.
bende adet agrısı degilde kasık agrısı kasık batması cok oldu yürürken hatta korktum dedim bölemi kalcam ben
sonra adetle gecti hersey...doktorsuz olmuyor be canım napalım derdimiz var dermanı da önce Allah sonra onlarda...
Kizlar adetime 3 gun var ama hamilelik belirtileri var diye gittim beta hcg yaptirdim 175,5 cikti hamileyim cok korkuyorum lutfen dualarinizi eksik etmeyin
Kizlar adetime 3 gun var ama hamilelik belirtileri var diye gittim beta hcg yaptirdim 175,5 cikti hamileyim cok korkuyorum lutfen dualarinizi eksik etmeyin
aaaaa gözün aydın ne güzel allah tamamına erdirsin inşallahhhhhhh
Çok geçmiş olsun hayırlısı ne zamansa ozaman gelsin bebişin inşallah :)
Canım çokkkk sevindim :))) Allah tamamına erdirsin inşallah ...Sen artık hamilesin lütfen stres yapmamaya çalış rahat ol Harika bir şey hep hayırlısı dedik maşallah sende hemen hamile kaldın demek hayırlısı buymuş :))))) Tadını çıkar cnm