Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
İnsallah canim bir sikinti cikmaz insallah kesemizi gorelim kalp atislarini duyalim insallah biraz erken oldu ama herseyin hayirlisi

sakın strese sokma kendini lütfen hayırlısıyla keseyide göreceksin bebişinide allah böyle istedi demekki vardır bundada mutlaka bi hayır çok sevindim darısı diğer arkadaşların başına

Evet canim herseyin hayirlisi insallah bu sefer hersey yolunda gider benim hamileliklerin hep boyle oluyor hemen tutuyor ama sonu gelmiyor bunun sonu gelir insallah arkamdan seni pasami mmeryi saftuncu ve hamile kalmak isteyen tum arkadaslari bekliyorum

Kiz oyle deme teki tasimiyor ikiyi hic tasimaz:)benim diger bebegimdede 4 gun vardi adetime 150 cikmisti ondan erken ogreniyorum hemen belirti veriyor insallah sonu gelir

Cnm,herşeyin hayırlısı olsun burda tek kayıp yaşayıp ikiz doğum yapan arkadaşlarımız oldu referans aralığı teste göre değişiyor sanırım ...Öyle olumsuz düşünceler yok cnm hemen Dr randevu al progestan vs ne gerekiyorsa başlasın bu sefer burda beraber tamamlayacağız inşallah :)) güzel haberler gelmeye devam ediyor inşallah hep böyle gitsin :KK66:) ay valla hamilelik haberleri çok heycanlandırıyor beni çok mutlu oldum 41 kere maşallah cnm

Kizlar adetime 3 gun var ama hamilelik belirtileri var diye gittim beta hcg yaptirdim 175,5 cikti hamileyim cok korkuyorum lutfen dualarinizi eksik etmeyin

:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah canım ya çok sevindim hadi hayırlısı olsunnn :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

bu arada enny ve niffan dan hala mı haber yok :26::26::26:

kızlar enny en son 12 nisanda başka bir topice yazmıs ve bugun 13:30 da da aktifmiş bize neden yazmadı acaba :44::44:

Umudummmmmm
Sana yaptigimiz dualarin faydasi..
Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin cnm ...
Heppykelebek 6 haftam kaldi dikislerin alinmasina yani bi bucuk ay insallah atlatiriz paso yatiyorum az kaldi diye..
Svly cnm ben 29+6 da gittigimde ustten 21 mm cikti cnm senin tosunada masallah benimde o zaman 1600 gr di insallah cumartesi 2000 olur..
Bende bide gebelik sekeri var bu yuzden dikkatli besleniyorum canim neler istiyor ama yiyemiyorum bende aliyorum 12 kilo olmusum midede gercekten gecti stres berbat bi sey...
Umudum cnm ben telin googlesinden giriyorum ozel mesaj atamiyorum bana telefon numarani yollarmisin:)

sakın strese sokma kendini lütfen hayırlısıyla keseyide göreceksin bebişinide allah böyle istedi demekki vardır bundada mutlaka bi hayır çok sevindim darısı diğer arkadaşların başına

İnsallah canim dualarini eksik etme hamilelerin duasi kabul olurmus insallah bende kucagimda goreyim birde hesaplattim dogum tarihi benim dogum tarihime denk geliyor insallah en guzel dogum gunu hediyemi alirim

Melek18 cnm baktim aktif geri girdim cikmis neden yazmazki ama icim biraz rahatladi kotu olsaydi giremezdi..
Insallah doner..

Melek18 cnm baktim aktif geri girdim cikmis neden yazmazki ama icim biraz rahatladi kotu olsaydi giremezdi..
Insallah doner..

Ben aktif olduğunu görmedim ama haklısın.Umarım kötü bir şey yoktur.Asos başka bir topiğe yazmışdemişti.Ne yazmış acaba?Durumundan bahsetmimiş midir?

haklısın canım ama buralar bebekli-köpekli gezme mevsimini açtı :KK1:bebesini alan sokakta maşallah. baktıkça hamişlere içim gidiyor. Bugün bir hamile gördüm, çay içiyordu bir kafede. O göbeğini sevdikçe benim içim eridi. İnşallah hayırlısıyla hepimiz sırayla bebeklerimizi kucağımıza alırız. Bu arada ne güzel düzenli namazlarını kılıyorsun. Ben hamileliğimde aksattım hep; inşallah loğusalığım bitince gene düzenli kılabilirim. Çok özeniyorum sen yazdıkça. :KK16:

mmery bende uzun süre adet görememekten korkuyorum. Bazen yumurtalıklarım sancılanıyor; senin gibi batmalar oluyor. Allah kimseye çaresiz dert vermesin. En azından çaresi var diye avunuyorum.
işşallah birgün o imrendikleirmizi bizde yaşıcaz bunu unutma bebem olurmu:KK19::KK19:az sabır yaradan ne eylerse güzerl eyler:KK16::KK16::KK16::KK16:
hakkında hayırlı olan olsun inşallah arkadaşım...

benimde 1cm açıklık varmış..ama rahim ağzında yumuşama falan yok daha var..sancın olunca gelirsin dedi..
dedimya 4 gün oldu tık yok..hem sürekli ayaktayım,yürüyüş falan yapıyorum...aslında artık zamanı gelse iyi olur..

yani hiç belli olmaz sibelinde kaç gün oldu ondada bişi yok...
daha bekler kuzucuk belki
sen dogrucaksında bende görücem peh şimdide gelmeyi veriyormuş:KK9::KK9::KK9:
selam arkadaşlar nasılsınız geçmişi okuyamadım gene ben kızımla ve oglumla kendimi kaybetmiş bi haldeyim o yüzden pek giremiyorum tabi bunlar güzel telaşlar çok şükür sağlıklılar biraz alışma dönemi uzun sürcek gibi kızmla bebek için köşe kapmaca oynuyoruz sevmek istiyor ama beceremiyor bebeğin canını acıtıyor gözetimimde veriyorum kucagına ama kafamı cevirmem bile yetiyor ona.melek81 dikişleirn alınmış gözün aydın inş. sağlıcakla alırsın kucagına bebeşini artık riskli haftaları atlatmış baya arkadaşımız var galiba ne güzel yakında baya kalabalık olcaz inş.yeni hamile olan varmı saftunç ne yaptı aşılaması yapılcaktı.paşam güzel haberler varmı senden.chnb ablam nasıl oldunuz.gurbetçi canım seninde az kaldı galiba Allahım hayırlısıyla kurtarsın. sibel mulbery hadi güzel haberleriniz bekliyoruz yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inş başarı öykülerinizi duymak nasip olur
vallahi canım beni soracak olrsan eşimin hızlı bir kararısyla kornmayı bıraktık malm ipler eşlerin elinde ay bak tandım yeminle nanaklarım kıpkırmızı oldu he:KK17:neyse ymrtlama gününde 2 kere evcilik oynadık daha oynayamadık eşim grip oldu:KK53::KK53:şans artık hasrettin hoca hesabı ya tutarsa:KK9::KK9::KK9:artık ilerdeki maçlara bakıcez eşim hasta diye tarlayı ladasa bıraktık :KK17::KK17:işşallah güzel haberleri en yakın zamanda veiririm :KK16::KK16:bu sefer benden ayrılmazlar işşallah anne kalbimi acıtmazlar işşallah :KK14::KK14:
Kizlar adetime 3 gun var ama hamilelik belirtileri var diye gittim beta hcg yaptirdim 175,5 cikti hamileyim cok korkuyorum lutfen dualarinizi eksik etmeyin
:KK62::KK62::KK64::KK64:aferim kız enişteye tam 12 vurmuş:KK1::KK1:darısı bizlerin başına işşallah bakalım görücez 26 gelsinde bende senin gibiyim erkendende yapsam çıkıyor gebelik idrarda:KK53::KK53:
Kiz oyle deme teki tasimiyor ikiyi hic tasimaz:)benim diger bebegimdede 4 gun vardi adetime 150 cikmisti ondan erken ogreniyorum hemen belirti veriyor insallah sonu gelir
:KK57::KK57::KK57:rabbim istedikten sonra olr deme öyle bir bakmışsın çıotır anne olmuşsun :108::108:
Paşam cnm,Arkadaşın içim 50 tane okudum Allah kabul etsin inşallah

dilerim rabbimden tezz zamanda yaradan sana saglıklı saatyli evlat versin bebem sagol diger kızlarada tabi hamile olanlara veremsin zaten bebek var:KK9::KK9:

KIZLAR CENNETE DİGERİNİDE YOLLADIK MALESEF DÜN GÖZLERİNİ KAPAMIŞ DİGER KIZIMIZDA:KK14::KK14::KK14::KK14:
arkadaşı aradımd edim ban selatı tefficiye okunucak bebek için ben sana devredicem bebegimi ziçin annesi dedim gitti paşam oda dedi:KK58::KK58::KK58::KK58:rabbim ailesine sabır versin işşallah işşallah biraz toparlansın eşimle gidicem yanına:KK16::KK16:
kilo ne kadar önemli bakın arkadaş 112 kiloyd düşünün şeker komasına girmiş bebek allah yardımcısı olsun 400 adet selatı tefficiye bitti eylül gülüne aç karnımı doyuruyum işşalah kalan 500 çekicek işşallah :21::21:

hadi gözün aydın..allah tamamına erdirsin..bu sefer yüzünü güldürsün inşallah...

rahat ol şimdi çok erken endişelerini bir kenara bırak hernekadar zor olsada..
ben çok sevidimmm..allah isteyen herkese bekletmeden nasip etsin inşallah....

İnsallah canim dualarini eksik etme hamilelerin duasi kabul olurmus insallah bende kucagimda goreyim birde hesaplattim dogum tarihi benim dogum tarihime denk geliyor insallah en guzel dogum gunu hediyemi alirim

Allah gönlüne göre versin canım inşallah hayal ettiğin istediğin gibi olur dualarımdasın emin ol

paşaaaa

bak sana inat bu gece doğuru veririm görürsün haaa:KK9::KK9::KK9:

kızım yerini sevdi gelmiyoooo napalım beklicez...

ilk kızımda 38+3 te akşam sancım tutmuş 38+4 te doğurmuştum..ay bu kızımda gelseee :emir_bebek:

X