Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
sibelll sende burdasın bişi yok sende de demi???
nezaman doğurcaz biz acep:26:

valla yok bacım kızlar yerinde dursun diye yapmadığımızı bırakmadık şimdi önlerini açtık ama çıkmıyo danalar :KK1: neyse benim tarih belli en azından haftaya bugün bu saatlerde kızım kucağımda olacak allah izin verirse beklicez napalım

paşaaaa

bak sana inat bu gece doğuru veririm görürsün haaa:KK9::KK9::KK9:

kızım yerini sevdi gelmiyoooo napalım beklicez...

ilk kızımda 38+3 te akşam sancım tutmuş 38+4 te doğurmuştum..ay bu kızımda gelseee :emir_bebek:

sen dogrucaksında bende görücem peh şimdide gelmeyi veriyormuş:KK9::KK9::KK9:

kız paşam alemsin çok güldüm valla allahda seni güldürsün :KK1: benimde 6. gün bitti tık yok daha bu kızlar yerini sevdi

Siz kızlara bütün hamilelik boyunca gelmeyin dediniz; bebişler de sözünüzü dinlediler işte :KK1: şaka bir yana maşallah ikinize de :nazar: sabırsız anne adayları sizi. Gelsin artık prensesler :21:

valla yok bacım kızlar yerinde dursun diye yapmadığımızı bırakmadık şimdi önlerini açtık ama çıkmıyo danalar :KK1: neyse benim tarih belli en azından haftaya bugün bu saatlerde kızım kucağımda olacak allah izin verirse beklicez napalım

senin tarih belli dediğin gibi..
bende tarih falan yokkk..bakalım ne zamn teşrif edecek küçük hanım:emir_bebek:

herşeyin vakti saati belli Rabbim ne zaman nasip ederse artık..sağlıcakkla gelsinde beklerim artık napim :KK9:

Son düzenleme:
Siz kızlara bütün hamilelik boyunca gelmeyin dediniz; bebişler de sözünüzü dinlediler işte :KK1: şaka bir yana maşallah ikinize de :nazar: sabırsız anne adayları sizi. Gelsin artık prensesler :21:

sabırısz olduk valla..
38+3 olduk artık zmanı o yüzden dahada heyecanlıyım...

Allahım hepinize yaşatsın..okadar sıkıntı ve endişenin ardından bu heyecanda çok güzel bişey...

Son düzenleme:
paşaaaa

bak sana inat bu gece doğuru veririm görürsün haaa:KK9::KK9::KK9:

kızım yerini sevdi gelmiyoooo napalım beklicez...

ilk kızımda 38+3 te akşam sancım tutmuş 38+4 te doğurmuştum..ay bu kızımda gelseee :emir_bebek:
:KK9::KK9::KK9:hadi bakalım hodri meydan dogamazsınki kel fatma:KK9::KK9::KK9:vallahi yazdıgını okdmya bir kahkaha attım eşimde surat aymem şu nolyor:KK53::KK53:seviyorm kız seni sana şuan kanım kaynadı vallahı yakımda olsan öpücük manyagı ederdim seni:KK9::KK9::KK9:
sen dogrucaksında bende görücem peh şimdide gelmeyi veriyormuş:KK9::KK9::KK9:

kız paşam alemsin çok güldüm valla allahda seni güldürsün :KK1: benimde 6. gün bitti tık yok daha bu kızlar yerini sevdi
:KK9::KK9:bence sen :44::44:çarşamaba günü dogrcen içime öle doguyor şit sıpam anacık dogmasın bak çarşamba doguver söz dondrma alıcem sana yicez birlikte:KK9::KK9:hemide magnm bak ucuz birşeyde degil :KK9::KK9:
canım bunlar dogurmazlar :KK33::KK33::KK33:hadi bakaklım önce kim dogryor ben burda gülmekten dokuz dogrmazsam tabi:KK9::KK9::KK9:balızaaam yeminle şimdi gözümden yaş geldi gülmekten sinirlerim bozk zaten tam ilaç oldu:KK9::KK9::KK9:

kız allahmı söyletti çarşamba benim kontolüm var valla doğururmuyum acaba mullberyden önce onun cuma günüydü galiba

Son düzenleme:
:KK9::KK9::KK9:hadi bakalım hodri meydan dogamazsınki kel fatma:KK9::KK9::KK9:vallahi yazdıgını okdmya bir kahkaha attım eşimde surat aymem şu nolyor:KK53::KK53:seviyorm kız seni sana şuan kanım kaynadı vallahı yakımda olsan öpücük manyagı ederdim seni:KK9::KK9::KK9:
:KK9::KK9:bence sen :44::44:çarşamaba günü dogrcen içime öle doguyor şit sıpam anacık dogmasın bak çarşamba doguver söz dondrma alıcem sana yicez birlikte:KK9::KK9:hemide magnm bak ucuz birşeyde degil :KK9::KK9:
canım bunlar dogurmazlar :KK33::KK33::KK33:hadi bakaklım önce kim dogryor ben burda gülmekten dokuz dogrmazsam tabi:KK9::KK9::KK9:balızaaam yeminle şimdi gözümden yaş geldi gülmekten sinirlerim bozk zaten tam ilaç oldu:KK9::KK9::KK9:

bende seviyom seniii...allah için hepinizi...
gül sen güllll
ahanda ben öpçük manyaaa ettim seniiii :KK54:
:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

kız allahmı söyletti çarşamba benim kontolüm var valla doğururmuyum acaba mullberyden önce onun cuma günüydü galiba
net gidip gidip geliyor yaw:KK20::KK20::KK20:neyse allah söyletmiş olabilri bak sana birşey anlatayımda dinle inanmazsan telini veriyim ablamı ara sor:KK9::KK9:
annem memlektten geldi cumartesi günü ablamda yigide hamile pazar günü annemi görmeye annemlere geldi otrdk vs elimi karnına götürdüm abla dedim söyle paşa dedi sen dedim çarşamba günü dogrucaksın hemde eşim gebi gece 3.40 gibi arıcak paşa ablanın sancısı tuttu gel dicek diye söyledim hemde erkek karnındaki kız degild eidm hoş 7 doktor kız dedi anacım bembe yorgan diktirdi nevresimleri pembe:KK9::KK9:oglan geldi pembelerin içine iyimi örgüler pembe kıyafetler kız kıyafeti neyse dalga geçti benle hadi len daha doguma 10 günden fazla var dedi görürsün dedim güldü ıo hafta ablamın eşim aradı çarpamba günü gece 3 .40 da paşa yetiş ablan doguryor :KK52::KK52:anacım gittim hastaneye ablamda mavi bant dedim oglmz nasıl deid paşa ermişmisin deid nasıl bildin dedim 6 his diyelim dedim bazen tutarda rahmeyli babam derdiki kalbi temiz olanların aklına ne gelirse tutar ben babamın kalp krizi geçirdiginide bildim eşime söyleyince eşim sana kim dedi dedim içime doguyor bazen düşündüklerim aklımdan geçirmem yeterli ondan bebegim olsada kötü düşünmek isteniyorm ne düşündüysem şimdiye kadar kötüyle sonuçlandı bakalım görücez:KK9::KK9:

bende seviyom seniii...allah için hepinizi...
gül sen güllll
ahanda ben öpçük manyaaa ettim seniiii :KK54:
:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
:KK9::KK9::KK9::KK9:kız kocam görmesin beni öptügünü isyan çıkarır:KK60::KK60::KK60:
hepinizin yeri ayrı bende bebeler keşke fırsatım olaydıda ben baksaydım hepinize anne edasıyla kız sayamadık kaç hamile var şuan :KK9::KK9:anacım istanblda olanlar olursa itinayla hasta bakarım siz dogrp durun ben bakarım sizlere hastanede:KK9::KK9::KK9:ama ben regreteyle aynı dogurucam aynı hastanede kafama koydm kız :KK9::KK9:regrete ucuz yerde dogur bacım old paran olrsa benide al yanınada ben seni gülmekten dogurtrum :KK9::KK9::KK9:

:KK14::KK14::KK14::KK14: enny , merak edip özelde msj atmıştım cvp vermiş bebeğini kaybetmiş toparlanınca gelip yazıcam dedi çok üzüldüm ne denirki baska rabbim güzel sabır versin :KK14::KK14::KK14::KK14:

:KK14::KK14::KK14::KK14: enny , merak edip özelde msj atmıştım cvp vermiş bebeğini kaybetmiş toparlanınca gelip yazıcam dedi çok üzüldüm ne denirki baska rabbim güzel sabır versin :KK14::KK14::KK14::KK14:

hadi yaaa
okudum ya içimden bişi koptu resmen boğazım düğümlendi...

kaçıncı haftasındaydı ??

Allahım yardımcısı olsun sabır versin inşalaahh..ne denirkiii:KK43:
:KK43::KK43:
:KK43:

Allahim sabir versin cok zor pasam aradi soyledi tuylerim diken diken oldu dikisi vardi 20 haftadaydi enson rahim agzi uzunlugu 19 mm di benimde ayniydi bana insallah o haftalara gelirim diyordu cnm benim rabbim sabir versin coj zor diyecek hicbisey bulamiyorum:KK43:((((

ay çok üzüldüm 20.haftadaydı sanırım en son kanamam var doktorlar da pek umutlu konuşmuyor yazmıştı.kıyamam yaaa
allah sabır versin,rabbim bu imtihanıda en kısa zamanda atlatmayı nasip etsin

X