Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Pasam yok cnm.asla yapmam oyle bisey metal ablada aramis.uyuyordum bi uyandimki suyum cikmis boynum tutulmus gece uyuyamamda artik cnm
Biliyorsun ben asla kirmak istemem seni inan kasilmam oluyor buraya yazmiyorum kizlarin aklina getiririm diye sitresten bu hale geldim insallah gecer ..
Midem agiriyor diyordum ya bi arkadasta stresten yazmisti adini hatirliyamadim gercekten bu iki gundur kafaya takmiyorum midemin agrisi gecti..
canim benim esinede buyuk gecmis olsun dikkat etsin rabbim korumus..
Sende kalk biseyler ye valla saplagi yersin haaaa:))
Kizlar bide derler buyuklerimiz hayvanlara bakmayin diye bende esimde belgesel izlemeyi cok severim heptw izledim yanlismi yapiyorum acaba

pasam Yarinda200 daha okurm canm
Gurbetci canm ayni kasilmalr bendede oluyo hic ayaga kalkmamam lazim hemen karnm sertlesiyo rabbm yardmcimz olsn 38i gorurz insaallah cunku daha once olursa benm icin kuveze girmese bile baskas ehir ve hastane olack cok skinti insaallah rabbm yuzumuze baksn
allah razı olsun canım mesaj atıyorum şimdi:KK43::KK43:
Pasam yok cnm.asla yapmam oyle bisey metal ablada aramis.uyuyordum bi uyandimki suyum cikmis boynum tutulmus gece uyuyamamda artik cnm
Biliyorsun ben asla kirmak istemem seni inan kasilmam oluyor buraya yazmiyorum kizlarin aklina getiririm diye sitresten bu hale geldim insallah gecer ..
Midem agiriyor diyordum ya bi arkadasta stresten yazmisti adini hatirliyamadim gercekten bu iki gundur kafaya takmiyorum midemin agrisi gecti..
canim benim esinede buyuk gecmis olsun dikkat etsin rabbim korumus..
Sende kalk biseyler ye valla saplagi yersin haaaa:))
Kizlar bide derler buyuklerimiz hayvanlara bakmayin diye bende esimde belgesel izlemeyi cok severim heptw izledim yanlismi yapiyorum acaba

burda anca ben atarım şaplagı haberin yok galiba:KK9::KK9::KK9::KK9:

Çok geçmiş olsun Allah 38-40 haftaları göstersin inş. Sizin servikste açıklık fark edildiğinde kaç cm'di? Bu arada anladığım kadarı ile Aydın Köşüş'ten çok memnunsunuz, serklajınızı da o yaptı değil mi? birde Turgut özal'da yüksek riskli(perinatoloji) diye bölüm ayrımı var mı?

2,2cmdi serviks uzunluğum.evet gerçekten memnunum 33gündür yatıyorum çok ilgili sagolsun.2,seeklajdan sonra bi hafta daha gider demişti cok şükür 3hafta bitti.aynı gebelikte 2,serklaj yapan dr okumadım dörtbin küsür sayfada.üstelik bu benım ilk gebeliğim kaybım olmadan farkedildi yetmezlik.

Çok geçmiş olsun Allah 38-40 haftaları göstersin inş. Sizin servikste açıklık fark edildiğinde kaç cm'di? Bu arada anladığım kadarı ile Aydın Köşüş'ten çok memnunsunuz, serklajınızı da o yaptı değil mi? birde Turgut özal'da yüksek riskli(perinatoloji) diye bölüm ayrımı var mı?

Burda yok ne yazıkki bildiğim kadarıyla öyle bir ayrım

canım maşallah size:nazar:
ilk defa aynı hamilelikte 2.kez serklaj yapıldığını duydum.24 den 28 e gelebildiysen 38 e de gelebilirsin inş.allah yardımcınız olsun
inş. hep birlikte 34-36-38-40 ları görürüz
Amin inşallah,ağır bir sınavdan geçiyoruz allah yardımcımız olsun

5haftadır binlerce sayfayı okudum..o günden beri hastanede yatıyorum.şeker yüklememi yaptırmaya gittiğimde tesadüfen servilste açılma olduğu farkedildi.24+2de acil serklaj atıldı.buna rağmen açılmam artmaya devam etti 25+2de ikinci defa serklaj yapıldı.ve ben o günden bu yana yatıyorum.çok şükür 28+5olduk çük savaşçı kızımla..yasadıgım üzüntü güvensizlik umutsuzluk anlatılmaz.günde 12 nidilat haftada 1 pruluton depot hergün cleksan0,4 kullanıyorum.burdaki başarıları okudukça ümidim artıyo ve ne kadar doğru dr sectıgımıde görüyorum.Allah yavrularımızı bize bağışlasın..32 34leri görmek tek dileğim...

milkyy Allah yardımcın olsun. Çok şanslısın ilk gebeliğinde düşük olmadan önlem alınabilmiş. Ne yazıkki pek çoğumuzun böyle bir şansı olmadı :KK14: inşallah 38 leri de görürsün. 2 hafta sonra risk oldukça azalıyor zaten. Rabbim bebeğini sana bağışlasın

At cnm at istedigim cesit at:)
sen dogurda işşallah zamanıda benden hayatının şaplagını yiceksin burde sevinçten:KK1::KK1::KK1:az kaldı askerligine asker şafak kaç:KK9::KK9:
2,2cmdi serviks uzunluğum.evet gerçekten memnunum 33gündür yatıyorum çok ilgili sagolsun.2,seeklajdan sonra bi hafta daha gider demişti cok şükür 3hafta bitti.aynı gebelikte 2,serklaj yapan dr okumadım dörtbin küsür sayfada.üstelik bu benım ilk gebeliğim kaybım olmadan farkedildi yetmezlik.
canım nede şansılısım maşşallah :nazar::nazar:bernim 2 oglm öldü kızımdada rahimde dikiş olmasına ragmen dogm sancılarım başladı burdada en son regreteyle konştm dedim regrete sancım var kız evde ne dryorsun hastaneye gitsene dedi allahım o anı hatırlamak bile istemiyorum ben:KK14::KK14::KK14::KK14:allahın sevgili kluymuşsn doktor adamın suratına bakıyor tam dicek diyorsn ne olur söyleme krban oluym diyorsun susuyor brdan anlıyorsnki bir cennet kş daha cennete uçuyor ben doktora tek birşey dedim aynen kelime şu
ben eşime ne dicem:KK43::KK43:rabbim 40 haftaları göstersin işşallah :KK43::KK43:
milkyy Allah yardımcın olsun. Çok şanslısın ilk gebeliğinde düşük olmadan önlem alınabilmiş. Ne yazıkki pek çoğumuzun böyle bir şansı olmadı :KK14: inşallah 38 leri de görürsün. 2 hafta sonra risk oldukça azalıyor zaten. Rabbim bebeğini sana bağışlasın

üzülme canım ya aglama bak bende üzülüyorm burda:KK48::KK48::KK48::KK48:silz bakıyım gözünün yaşını gül bakıyım görücem hadi bekliyorum :KK20::KK20:bizim meleklerimniz cennete gitti canım işşallah orda şefeatçi olucaklar :KK14::KK14::KK14:
bugün kaynanam aradı çok sevdigim bir aile dostomz var ona sülalece gitmeyi planlıyorlar sende hazırlan dediler bende sevinerekten tamam dedim çokta istiyordum gitmeyi ama aklıma geldi selatı teffiyiceler çekilicek bugün okadar selatı tefficiye çektimki sormayın orayada gitsem nasıl çekerim sesten vs aman olsun saglık olsn yarın olmadı başka zaman giderim eylül gülüne çektigimi arkladaşa verdim ona daha çekmedim yarına yetişmesi lazım canım çok sıkkın arkadşalara kızlar ondan başın agrıyor uyuyum diyorm yassıyı bile zor kıldım daha mutfagı toplucam bulaşık makinesi boşalıcak dolucak of çok işim var:KK30::KK30::KK30:neyse ben çıkıyım önce mutfakla sevişiyim sonrada uykuyla kendinize iyi bakın:KK16::KK16:

Mlkyyy,hoş geldin çok geçmiş olsun Allah 38 haftaları görmeyi nasip etsin inşallah ...

Burda 2.dikiş yapılan fusbor rumuzlu bir arkadaşımız oldu üstünden 2,5 yıldan fazla geçti tam hatırlamıyorum ama belki 3. Dikiş bile atılmaya çalışıldı doktoru ben böyle birşey görmedim nerden diksem başka yerden açılıyor gibi bişey demiş o zaman ben yeni bebeğimi kaybetmiştim henüz yazmıyordum sadece okuyordum burası bana umut olmuştu o arkadasımızın dikişinin başarısızlığı beni yıkmıştı ama aradan geçen yıllarda burda dikiş ve tedaviyle bir sürü arkadaşımız bebeklerini kucağına aldılar İnşallah hep böyle umut hikayelerine şahit oluruz

Paşam,eşine çok geçmiş olsun cnm o dediğinin aynısı benim başıma geldi benim burnuma çarptı yıldızları saydım resmen çok şükür burnum kırılmadı ama yanı morarıp şişmişti o zaman bu dünyada kimin başına böyle bişey gelir demiştim demek oluyormuş :)))

canım ben en son memleketteyken konştm 1 ayı geçmiştir yeni dogum etmişti bebek sarılıktı ben ararım bugün işşallah konşrum gelir burya sen merak etme:KK19::KK19:

kızlar ikinizde şamarlakmak istiyorsunuz galiba şaplak geliyor he:KK20::KK20:
grbetim canım senin toton açıkta kalmış
efülim sende bir bardaga şeker koy içine su şerbet yap iç sol tarafına yat :KK20::KK20:
birşey olmaz herşeyi stres yapmayın be kuzum :KK43::KK43:ben bakalım işşallah sizin haftalarınıza gelince ne yapıcam canım sıkkın 2014 kadar evleri mütaite verdik verdik ev bizim yoksa devlet baba bizi kapının önüne koyucakmış:KK43::KK43:anlıcagınız evimizdende oluyorm vallahi eltim bir yerleriyle güler oh olsun der ben çok bahsızım ya
dügünüm olucaktı eşim kendi giti beyendi beyaz eşyalardan mobilyalara ben gidemedim götürmediler neymiş yeni evli oldgumzdan çok fiyat çekerlermiş istemeye istemeye çeyizlerimi serdim dügün paralarımı çeyreklerimi elimden aldılar
oda yetmedi yeni daha 1 haftalıkken 1 tane 1 aylıkken 1 tane bilerrzigim gitti sonrası eltimin borcnu ödedik kaynanam baskı yaptı kardeşinin borcnu öde dedi benim salakta verdi:KK47:oda yetmedi ata liraları gresler tam altınlar marklar dolarlar ödettiler bize eşyalarımı aldılar onlarıda biz ödedik bari ben gidip beyeneydim ne olrdu :KK14::KK14:gelinligmi 3 gün kala aldık oda vitrimde mankenin üstünden okadar canım acıdıki istedigim bir gelinligi giyemedim bir kızım hayali nedir bembeyaz bir gelinlik oda olmadı :KK14::KK14:borçları üstüme attılar garip eşim borçlarımı ödesin evimi geçindirsin borç saplagına girdik dogum ettim onun bunun parasıyla çıktım hastaneden evlatlarıma hasretim heleki koklarına ben 2 sene beklermiydim bu zamana kadar arkamız yokki nerde:KK14::KK14:

kaynımlar evlendi dügün paraları çeyreklere kadar verdi kaynanam evlerini marka döşedi tepe homeden ttnda bellonadan ban ne yaptı bursa inegöle eşyalarını layık gördü eltim tedaviye gitti gitti kaynanam herşeyini yaptı ev temizliginden tutunda aklınıza ne elirse bana gelince çagırınca evinemi ettiler oturuyon işte deyip hiç temizligime gelmedi :KK43::KK43:

anlıcagın isyanlardayım dügün alışverişine kadar laf etti kaynanam çok ezildim ben ya yavrularıma hastertim geçen dedik eşimle anne 10 milyara istiyorlar dijkişe dedik ne dicek diye aman oglm siz kendinize bakın kardeşine birşey takmasanızda olr dedi aklı sıra bizden ne birşey isteyin dedi uzak durun yani dedi allah var dogmlarımda geldi baktı bana ama okadar laf sokmalarıda cabası istemiyorm kimsenin yardımını kızlar evde hamilede kalsam tek kalıcam işşallah yorldm artık neme lazım sonra kafama kalkarlar ben baktımda bebegi kcagına aldım deseler o yeter bana kimse gözümde yok anlıcagınız bunları neden yazdım vallahi bilnmiyorum çok dolmuşm galiba :KK43::KK43::KK43::KK43:

evladım olsun işşallah ayrım yapmıcam okadar isyanlardayım ayrımcı ailelere:KK47::KK47::KK47:insan derki oglm hele bir hamile kalsın gelin bakarız bir çaresine bakarız desin ama nerde ben bu ay korunmayı bırakmakla hatamı ettim bilmiyorm ya yardım ettin yaradan bana işşallah şunu anladımki yaradandan başkası yok beni koruyan kollayan dün misafir vardı 1 geliyordu gittiler yemege aldım yassıyı kılmadım evi topla makinayı doldur yıkansın abdestimi aldım namazı kıldım sonra dedim hepimizin adına 2 rekat şükür namazı kılıyım 2 geliyord kıldıgımda çok dua ettim ben ya:KK43::KK43:işşallah rabbim dualarımızı kabul eder çok aciz rabbim senin paşa kln onnda yüzünü güldür öle bir işler verki eşime borçlarımı kapatıyım hayırlısıyla bebegimde sıkıntı çekmeyim çok hasretim rabbim evladımın kokusuna dy sesimi rabbim beni evlatlarımla sınama bir daha canım çok acıyor sabır ediyorum elhamdurillah rabbim ama benle aynı anda doguranları gördükçe anne kalbim acıyor:KK14::KK14::KK14:

Anladim canim aman iyi olsunlarda merak etmistim birde enyi cok merak ediyorum

Regrete yazmış Fusbor vardı dr si de okmeydanı memorialden çok ünlü bir prof Semra Kahraman. Regretenin dediklerini söylemişti hiç böyle bir şey demedim diye. Yıllar geçti ve ben çok merak ediyorum Fusboru inşallah iyidir...
Sizin maşallah başarılı olmuş...

Mlkyyy,hoş geldin çok geçmiş olsun Allah 38 haftaları görmeyi nasip etsin inşallah ...

Burda 2.dikiş yapılan fusbor rumuzlu bir arkadaşımız oldu üstünden 2,5 yıldan fazla geçti tam hatırlamıyorum ama belki 3. Dikiş bile atılmaya çalışıldı doktoru ben böyle birşey görmedim nerden diksem başka yerden açılıyor gibi bişey demiş o zaman ben yeni bebeğimi kaybetmiştim henüz yazmıyordum sadece okuyordum burası bana umut olmuştu o arkadasımızın dikişinin başarısızlığı beni yıkmıştı ama aradan geçen yıllarda burda dikiş ve tedaviyle bir sürü arkadaşımız bebeklerini kucağına aldılar İnşallah hep böyle umut hikayelerine şahit oluruz

Paşam,eşine çok geçmiş olsun cnm o dediğinin aynısı benim başıma geldi benim burnuma çarptı yıldızları saydım resmen çok şükür burnum kırılmadı ama yanı morarıp şişmişti o zaman bu dünyada kimin başına böyle bişey gelir demiştim demek oluyormuş :)))

Canım maşallah hafızana beni geçtin:))

chnb sen kan sulandırıcı kullanmıştın sonra kanaman olunca bıraktın
kanama bitince başlamadın mı tekrardan neden başlamadın...

mthfr677 heterezigot nedeniyle sadece clexan iğne kullanıp bebegine kavuşan var

senin gibi 2 tanesinde sorun olup kullanmadan doğuran var...

clexan ın faydası tuhaf ya muamma biraz doktorlarda bence önlem amaçlı veriyor daha net veriler yok ellerinde...

canım ben 3 artı 4 te öğrenmiştim gebeliğimi. hemen cleksan 0.6 ve coraspin başladık. Ama 9 artı 3 te kanama çok oldu o gün kestik ikisini de. Dr m Arda beyi aradı ama Amerikadaydı. Femicalden Tolga Ergin yönlendirdi bunun sonucunda cleksan 0.6 yı doğumdan 10 saat önceye dek kullandım. coraspini 9 artı 3 itibariyle kestim kullanmadım.

bu arada regrete dedi bana bir yerde okumuş protrombin heterozigot normalde hamile değilken çok sorun değilmiş ama gebelikte etkisi artıyormuş.

benim protrombin heterozigot mthfrc677t homozigottu...

Ankaradayım ben.turgut özal üni hastanesinde aydın köşüş tarafından takip ediliyorum.eski fatih üni hastanesi

meryy ekler listeye...

doktorum yarın benim de dikişlerimi alacak.. Daha erken gerçi ben son kez 10 gün daha beklemesini 37+0 ı görmek istediğimi söyleyeceğim.. sanırım o da bana kızacak.. daha çok işim gücüm var.. dikiş alınırsa kalkamam yerimden..

yani kısacası darısı başıma :)

Canım hayırlısı olsun...

18 haftalıkken kaybettim....

tekrar başın sağ olsun Allah yaşatmasın bir daha...

kızlar yardımınıza ihtiyacım var allah rızası için yardım edin ne olr çok kötüyüm ben ya:KK43::KK43::KK43:bir arkadaşım vardı hamile kaldıgında aynı ayda bebegi sakat oluyor hep sonlandırılıyor gebeligi gene aynı haftasında doktora gidicem gene aynı olayı demiş doktor ben kendimden vazgeçtim selatı tefficiyeyi ona okuyalımmı :KK43::KK43:perşembeye kadar süresi var garibim kimseyi bulamamış :KK14::KK14:yardım etmek isteyenler allah rızası için söylesin dünden beri canım çok sıkkın gene bebegim giidcek diyip üzülüyor ne kötüdürki bir anne için bebeginin koparılması ay içim acıdı :KK43::KK43:arkadaşım bir seferinde yazmıştı bu degilde 3 bebegi ölmüştü doktorlar hiç birşey bulamamışlar ama arkadaş yazmıştı bebegim maşşallah çok hareketli diye oda yazmış benim bebegigimi kadir gecesi gene cennete yolladım diye duaya nail olmak isteyn varsa söylesin aslında ben bir arkadaşa okutucak ama buna okuyalım bana okunmasada olr :KK43::KK43::KK43:
evlat diyince paşada akan sular duruyor :KK43::KK43::KK43:
adı derya
paşam bende 100 okurum deryanın bebesi için.
Allah kabul etsin yavrusuna sağlık versinnn
Kızlar size danışmak istediğim bir konu var. Biliyorsunuz 1 ay önce erken doğumla bebeklerimi kaybettim. Son zamanlarda kanamam oldukça azaldı ama adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor. Özellikle de çok yürüdüğümde...Siz doğum yaptıktan ne kadar süre sonra adet gördünüz? Kırkım çıktıktan sonra doktora gitmeyi düşünüyorum ama açıkçası doktor fobim var artık. Hiçbirinin yüzünü görmek istemiyorum. Keşke eskiler gibi doktorsuz doğurabilecek kadar sağlıklı olsaydım diyorum bazen :KK14:
canım ben dogumdan sonra 10gün kanamam oldu bitti.sonra 3 ay gelmedi.doktor söktürücü verdi en son.
bende adet agrısı degilde kasık agrısı kasık batması cok oldu yürürken hatta korktum dedim bölemi kalcam ben:KK43:
sonra adetle gecti hersey...doktorsuz olmuyor be canım napalım derdimiz var dermanı da önce Allah sonra onlarda...
5haftadır binlerce sayfayı okudum..o günden beri hastanede yatıyorum.şeker yüklememi yaptırmaya gittiğimde tesadüfen servilste açılma olduğu farkedildi.24+2de acil serklaj atıldı.buna rağmen açılmam artmaya devam etti 25+2de ikinci defa serklaj yapıldı.ve ben o günden bu yana yatıyorum.çok şükür 28+5olduk çük savaşçı kızımla..yasadıgım üzüntü güvensizlik umutsuzluk anlatılmaz.günde 12 nidilat haftada 1 pruluton depot hergün cleksan0,4 kullanıyorum.burdaki başarıları okudukça ümidim artıyo ve ne kadar doğru dr sectıgımıde görüyorum.Allah yavrularımızı bize bağışlasın..32 34leri görmek tek dileğim...
mlkyyy :nazar::nazar::nazar:çok sanslıymıssın.
Allah yavrunu kucagına almayı 38haftalarda nasip etsin.

Ankaradasın sanırım.seni ve doktorunu listemize ekleyecegim teşekkürler yazdıgın için

size rahim ağzı yetmezliği tanısı nasıl kondu.benim bundan önceki gebeliğimde20. haftada 2 düzey ultroson çektirmeğe gittiğimde rahim açıklığı görüldü ve dikiş atıldı ama su kesesi patladığı için düşük yaptım o zaman rahim ağzı yetmezliği var dendi.tabi ben düşükten 3-4 ay sonra araştırma yaptım neden oldu die.rahim filmi çektirdim bi kaç doktor perde var alınması gerekli dedi nitekim perdeyi aldırdım ve 5 ay sonra tekrar hamile kaldım.amaliyat eden doktora gittim hasan serdaroğuna hersey yolunda deyip perdeden düştü düşmeyecek die oyaladı durdu ben dikiş atılmalımı die sorup durmama rağmen yok gerek yok dedi veee geçen pazartesi gecesi iç çamaşırımın bi miktar ıslandığını gördüm sabah doktora gittiğimde rahim ağzı 4 cm açılmış su kesesi aşağı inmişti.çapaya gönderdi orda başka doktorlar muayene etti gelen suyu test ettiler su kesesinden sızdırdığı anlaşıldı ve suni sancı verilerek doğum yaptım.işte böle durumum:KK43:

canım ne yazık ki doktorunun ihmali soz konusu :KK43: Allah´ım sabır versin

benim durumum çok şukur ki kayıp yaşamadan belliydi,ben rahim agzı ameliyatı oldum ve rahim agzımın belli bir bolumu bu ameliyatta alındı ve haliyle de yetmezligin oldugu daha hamile kalmadan biliniyordu,o yuzden ilk gebeligimde 16. hafta ikinci 14.hafta serklaj oldum,çok şukur bebeklerim zamanında ve saglıklı dogdu.Allah´ım sana da herkese de saglıcakla ve vakitlice bebeklerinizi dogurmayı kısmet etsin,cümlemize de analı babalı saglıcakla buyutmeyi inşallah!amin

mlkyy geçmiş olsun maşallah küçük kızınada allah korusun sana bağışlasın inş. 30. haftamda bende pre-par'ı 2 saatte bir içiyodum 3 gün devam ettik sonra kasılmalar azalınca 4 saatte bire indik nidilat hiç kullanmadım ama preparında aşağı kalır yanı yok bebeklerimiz için mecburen katlanıyoruz

çok emek veriyoruz rabbim boşa çıkarmasın inşallah bizlere bagıslasın

Benim iyi yürekli arkadaşım.Çok hassas ve verici bir insansın.Allah her muradını versin.Arkadaşların adına üzüldüm.Allah yardımcıları olsun.Arkadaşın için 200 tane okuyayım.Fazlasını okuyabilirsem sana haber veririm.Kendini çok üzme ve yıpratma.Eşine de geçmiş olsun.Kendine iyi bak.Sen daha önemlisin ailen,eşin,kendin ve inşallah doğuracağın yavruların için.Bu arada fecabooktan ekledim seni.Kabul etmişsin.Ö.B Nazlı:))

canım ne yazık ki doktorunun ihmali soz konusu :KK43: Allah´ım sabır versin

benim durumum çok şukur ki kayıp yaşamadan belliydi,ben rahim agzı ameliyatı oldum ve rahim agzımın belli bir bolumu bu ameliyatta alındı ve haliyle de yetmezligin oldugu daha hamile kalmadan biliniyordu,o yuzden ilk gebeligimde 16. hafta ikinci 14.hafta serklaj oldum,çok şukur bebeklerim zamanında ve saglıklı dogdu.Allah´ım sana da herkese de saglıcakla ve vakitlice bebeklerinizi dogurmayı kısmet etsin,cümlemize de analı babalı saglıcakla buyutmeyi inşallah!amin

sağol canım umut oluyorsunuz bana

doktorum yarın benim de dikişlerimi alacak.. Daha erken gerçi ben son kez 10 gün daha beklemesini 37+0 ı görmek istediğimi söyleyeceğim.. sanırım o da bana kızacak.. daha çok işim gücüm var.. dikiş alınırsa kalkamam yerimden..

yani kısacası darısı başıma :)

sen yinede doktoruna söyle çok sıkıntı yaşatmayacaksa biraz daha beklesin..
eğer alınması gerekiyorsada inşallah ağrısız acısız atlatırsın..
bak benim alınalı 4. günüm ne gelen var ne giden...seninde hemen açılma olmaz belkide....

sen yinede doktoruna söyle çok sıkıntı yaşatmayacaksa biraz daha beklesin..
eğer alınması gerekiyorsada inşallah ağrısız acısız atlatırsın..
bak benim alınalı 4. günüm ne gelen var ne giden...seninde hemen açılma olmaz belkide....

Bugün 35+5 oldum.. Şafak 30 yani.. Doktorum 21-22-23 Nisan da yok.. dedim ki ayın 24 ünde alın dikiş garantide tutuyordu beni..Hem 24 Nisan da 37+0 oluyorum dedim. Hem sizdeb başkası ile doğum yapmak istemiyorum..Bir kontrol edeyim alttan da duruma göre bakacam dedi. Muayne canımı daha çok acıttı.. Yok dedi çok baskı yapıyor dikişlerini hemen alıyoruz.. yoksa rahim ağzını parçalayacak bir daha çocuk sahibi olamayacaksın dedi. Doğumhanede dikişimi aldı.. Dikişimi hatıra olarak aldım :))

Ve 1.5 cm açılman var zaten ilk ağrıda geliyorsun..biraz kanaman olabilir normal dedi. En fazla 3 gün veriyorum sana doğurmuş olursun dedi..

:KK9::KK9:evet canım siz türünüzün son örnegisiniz adama bak ya kapı çalmış hızlıca açmış sanki ben drmadım gözünün altı şişimiş bebem ya az daha göz gidiyord altıda yarıldı çok açık var korkmdan sabahı zor ettim hoş sabahın 6 kavga ettim benimkiyle:KK47:gözümü açarımki sen oyna dal sabahı nut leyn dedim nolisi yemin olsn korkdan kapadı pcyi:KK9::KK9:hele bir daha yakalıyım başında seni oyun oynarken dedim çabk yataga dedim çock azarlar gibi ama hayatım dedi dedim susu uyunacak uyu bakıyım tamam ya dedi sonra yatakta beni sen gülme al deid ne gülüyorsn deidm sanki çocugumsun seni azarlıyorm ben dedim :KK9::KK9:oda dediki ben senin hep anan baban çocugun herşeyin degilmiyim dedi:KK17::KK17:bende ipler kopt bagırdıgımada kıyamadım be sarıldık uyuduk :KK17::KK17:
Anladim canim aman iyi olsunlarda merak etmistim birde enyi cok merak ediyorum
canım o işte yok bende ama şimdi arsıcam bakıyım ne yapıyor diyeyimde yazsın buraya:KK53::KK53:
100 okudum yarın kısmetse 100 daha okurum arkadaşına Allah şifa versin...
allah razı olsun bebem benim seninle bitti 80 tanesinide kendi okucakmış rabbim ne mradınız varsa versin işşallah :KK19::KK19:
paşam bende 100 okurum deryanın bebesi için.
Allah kabul etsin yavrusuna sağlık versinnn

canım ben dogumdan sonra 10gün kanamam oldu bitti.sonra 3 ay gelmedi.doktor söktürücü verdi en son.
bende adet agrısı degilde kasık agrısı kasık batması cok oldu yürürken hatta korktum dedim bölemi kalcam ben:KK43:
sonra adetle gecti hersey...doktorsuz olmuyor be canım napalım derdimiz var dermanı da önce Allah sonra onlarda...

mlkyyy :nazar::nazar::nazar:çok sanslıymıssın.
Allah yavrunu kucagına almayı 38haftalarda nasip etsin.

Ankaradasın sanırım.seni ve doktorunu listemize ekleyecegim teşekkürler yazdıgın için
canım sagolasın dua bitti çok şükür:KK16::KK16:
Benim iyi yürekli arkadaşım.Çok hassas ve verici bir insansın.Allah her muradını versin.Arkadaşların adına üzüldüm.Allah yardımcıları olsun.Arkadaşın için 200 tane okuyayım.Fazlasını okuyabilirsem sana haber veririm.Kendini çok üzme ve yıpratma.Eşine de geçmiş olsun.Kendine iyi bak.Sen daha önemlisin ailen,eşin,kendin ve inşallah doğuracağın yavruların için.Bu arada fecabooktan ekledim seni.Kabul etmişsin.Ö.B Nazlı:))

allah razı olsun canım benim dua toplandı sırtf benden 2500 gitti öylen namazından sonrada eylül gülüne başlıcem işşallah :KK16::KK16:
rabbim dualarımızı kabl etsin işşallah kardeşim çok zor annelik galiba:KK14::KK14:içim acıyor insan olsun hayvan olsn birine birşey olsa cmartesi günü eşime dedimki az dolanalım tavugum bitmiş :KK17:ordanda pazara ugrayalım gezelim deidm tamam deid tam çıktım pazara allahım 2 kedi:KK53:birinin önünde kedi maması var digeri öyle bakıyor içim acıdı arkama bakıp dryorm eşime dedimki ay paşa baksana biri yiyor biri bakıyor dedim eşimde dediki o yemiştir ona bakıyor dedi inan geri döndüm ama içim acıdı eger dönüşte kedileri bulsaydım süt alıcaktım koycaktım önüne içsin diye :KK14:ben çocklarım ölünce herşeye aglarım belgesel seyredemem mesela aglarım kaplanlar birininbebeginin peşincen koşsn eşimde artık seyrettirmiyor zate:KK9::KK9:
işte öle kardeşim rabbim ne demiş kllarım merhemetli oln demiş benim merhametim biraz kaçmış galiba:KK9::KK9:üsteki komsşm hamileydi belkim okumuşndr allahım kabl etsin elimi üstünden çekmedim ara sıra yemek götürüyorm kız dedi abla sagol ben yapabiliyormd edi bende iyi birşey olunca götürüyorm günahtır kokmuştur diye:KK16::KK16::KK16:inanın sizler aklıma geldiniz o yedikçe sizleri doyurmş gibi oldum yeminle :KK48::KK48:

bu arada demeyi nttm kızlar brda kaç kişi varsa hepisine namaz kıldım topluca 2 rekat dasınıda ettim allah kabl etsin hamile olanlara hayırlı dogumlar bizim gibi gariplerede tez hamileikler diledim :KK49::KK49: dogm edenlerede ömür versin yaradan dedim işte öle:KK76::KK76::KK76:
daha kahvaltı yapmadım 1000 tane daha çekicem bugün işşallah sözleşmiş gibi üst üste geldiler selatı tefficiye okutan solugu bende alıyor:KK9::KK9::KK9:
günaydın güzel anne adayları sıpalarımın anaları günaydın:KK3::KK3::KK3::KK3:
benim bgün maratonm çok kızlar ev işi yemek namaz tespihlerim var bgün kaynanam ve sülalesi gezmeye gidicek çok istiyordm bende gidiyim diye kısmet degilmiş başka sefere :KK5::KK5::KK5:

Son düzenleme:
X