-
- Konu Sahibi hidennisko
- #42.961
canım sofikaya dedigim gibi sancı ttunca gidicen gögsünü gere gere çıkıcen çatala çekilin len ben geldim dicem sonra doktora sen şrda dr bakalım dicem gözünü kapıcen 1 dicen 2 dicen 3 dicen pırt diye çıkıcek nur top gibi bir sıpa korkma sakın dogumdan bak ben korkmyorum korkacak tip varmı bende:18::18::18::18:çok korkarsan beni hayal et yanındaymışım tutmuşm elini tezaraat veriyorum haydi bastır haydı ıkın diye
güldürdün beni paşa yaaa...
Allah razı olsun senden..doğururken aklıma gelince bile gülcem sana...
Alemsin
canm hayırlı olsun.kaçıncı haftada dikiş atıldı.şimdi yatıyormusun.bde düz mü yatıyorsunuz yoksa belini altına yastık falan koyuyormusun.bu arada sen nerdeydin
Çok geçmiş canım..Allahım kimseyi amansız hastalıkla sınamasın.Rabbim sabrını şifasını tez zamanda versin inşallah..
Sende kendini ihmal etme..Şimdiden geçmiş olsun..İnşallah sorunsuzca hallolur dişin.
chnb
diş durumu fenaa...ben hamile kalmadan baktırmıştım ama acayip diş eti kananmam var..tuzlu suyla gargara yapıyorum ama faydası yok ....
benim diş etlerim sorunlu diş eti çekilmesi ve iltihaplanma yüzünden 2-3 kez tedavi gördüm..dişler sağlam ama diş etleri fena...
doğumdan sonra ilk işim dişçi olcak sanırım..
geçmiş olsun...
görümcenede Allah şifa versin yardımcısı olsun inşallah
chnb cnm görüncene çok geçmiş olsun
ne yapcan herkes yaptığınla kalır üç günlük dünya affedıcı insanlar kanser olmazlarmış
içinde kın besleyenler çok daha yorulurmuş
Geçmiş olsun canım. Rabbim yar ve yardımcısı olsun.
Ay cnm Allah şifa versin inşallah
Sende bol bol dinlen, hem iki çocuk hem iş
Paşam doğum günün kutlu olsun nice yullara
Gecmis olsun bende rahatsız son günlerde dişlerinden,tembellik illah canımı burnuma getircek ondan sonra gidicem üstelik kardesim dış hekimliği okuyor son senesi 3 yıldırda hasta alıyor gidemiyorum
Gorumceme Allah şifa versin tez zamanda iyileşir insallah
Gecmis olsun canim hem sana hemde gorumcene
insallah en kisa zamanda sagligina kavusur
Bende hem kizarim hemde ilkbas ben kosarim
Benimde bir suredir dolgu anal tedavisi ve kaplamadan olusan dizilemde sizi vardi.birkac gun once esimle gece gittik ozel bir kuruma
cekilen rontgende sorun cikmayinca kaplamalri sokmeleri gerektigini soylediler.sukurki kirilmadi.icteki disin dolgusu yenilendi ve tekrar yapistirildi.
Dislerimde birtek eksigim var.ancak ne yazikki yarisi kaplama ve dolgu.
Bende kendimce bana sorun cikartabilecek herseye karsi onlem aliyorum ama bakalim hayirlisi
Bu arada dr randevum 22/04
Gunaydin canlar hayirli hafta sonlari olur insallah...
Chnb hatirladim rabbim sifa versin tez zamanda sagligina kavussun insallah bende cok uzuldum
Efilum nice senelere cnm..
Merra cnm bende otuz martta gittim 1300 gramdi bende gebelik sekeri var ya ondan cok kilo aliyor
Az yememe ragmen hele bide cok yesem tatli turu hic yemiyorum zaten gunluk yarim ekmek anca yiyorum
Bide kizlar gebelik sekeri olan kadinin bebeginin cigeri gec gelisirmis bi yerde okudum bi bilginiz var mi??
Feryal abla hadi hakkinda hayirlisi bu kez olucak insallah..
Dise gelince hamile kalmafan once 6 ay boyunca tedavi gordum oda erken doguma yol aciyormus
O uuzden hamile kalmadan once gittim
allah razı olsun canım
canım öncelikle güzel dileklerin için sagolasın kardeşim görümcenede allah şifa versin işşallah hangisiydi hatırlayamadım benişşallah saglıgına tez zamanda kavuşur bebem
canım benim ömürümde agrıyan dişim kırıldı kırık şuan malesef sigortamda yokki tedaviye gidiyim allahım işşallah başıma gene bir diş agrısı açmaz işşallah :18::18:ama bu ay hamile kalmazsam gidicemde korkuyorum o dişimi nasıl çekicek panik atagım azar keisin
sagol bebem
allah arzı olsun sagolasın bebem kızımda ne ka gzüel bakmış öle resimde korktumrabbim evlatlarına babalarına sana ömür versin işşallah
erkenci senibende yeni kalktım günaydın istanbulda çok güzel bir sabah kendimi dışarlara atasım var gezesim var yeminle ama eşim hasta bakalım kandırabilirsem kasaba götürüyüm diyorm az olsa gezeriz el ele diz dize iş dolayısıyla gidicekya çok özlerim ben memleketede gidince özlüyordm
canım bebegim benle olsn varsın dışarı çıkmıyım sayılı gün çabuk geçerPasam cnm bu gun de hava guzel dua ediyorum insallah yarin hava yagmurlu olur diye ama hafta sonlari guzel olsun calisanlar gezer hic degilse..
Dun ben oyleydim kendimi disari atasim vardi 5. Oturmasaydim yuz defa cikmistim disari o kadar sikildim
Sağ olun kızlar Allah kimseye yaşatmasın çok üzüldüm(
Paşam hatırlar mısın sanırım onu görmedin sen... Sen büyüğü ve evli olanı gördün...
selam arkadaşlar uzun süredir giremiyordum nete geçmişi tam okuyamadım ama inşallah hepiniz iyisinizdir çok çaba harcamam rağmen malesef ikinci gebeliğimde erken doğumla sonuçlandı kızım 32 haftayı tamamlamadan suyum gelmesi sonucu dünyaya geldi şimdi yoğun bakımda hepinizden Allah rızası için dua bekliyorum oğlumda erken doğumla dünyaya gelmişti daha 16 aylık korunmama rağmen hamile kaldım nasipmiş çok zor günler beni bekliyor lütfen dualarınızda beni unutmayın
Canim sen cok sanslisin benimde 20. Hafta dolmustu 5 cm aciklik vardi doktorum dikise cesaret edemedi salak herif goz gore gore bebegimi kaybettim(