Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Çok geçmiş canım..Allahım kimseyi amansız hastalıkla sınamasın.Rabbim sabrını şifasını tez zamanda versin inşallah..
Sende kendini ihmal etme..Şimdiden geçmiş olsun..İnşallah sorunsuzca hallolur dişin.

efülimm
nice senlere bebem sana layık degil ama lütfen kapul et bu hediyen buda öpücügün kıymetini bil bak kimseyi öpmem

güldürdün beni paşa yaaa...
Allah razı olsun senden..doğururken aklıma gelince bile gülcem sana...

Alemsin

chnb

diş durumu fenaa...ben hamile kalmadan baktırmıştım ama acayip diş eti kananmam var..tuzlu suyla gargara yapıyorum ama faydası yok ....
benim diş etlerim sorunlu diş eti çekilmesi ve iltihaplanma yüzünden 2-3 kez tedavi gördüm..dişler sağlam ama diş etleri fena...

doğumdan sonra ilk işim dişçi olcak sanırım..

geçmiş olsun...
görümcenede Allah şifa versin yardımcısı olsun inşallah

güldürdün beni paşa yaaa...
Allah razı olsun senden..doğururken aklıma gelince bile gülcem sana...

Alemsin

alemim degilmi keyfim yerinde olsn vallahi hastaneye gerek kalmaz gülmekten evde dogurtrm sizleri
seviyorum vallahi hepinizi yüzlerinizi görmesemde bir bütünüz kader arkadaşlarım kardeşlerim benim benimle agladınız benimle güldünüz işşallah gebeligim süresincede beni yanlız bırakmayım o bana yeter olurmu

Pasam cnm bu gun de hava guzel dua ediyorum insallah yarin hava yagmurlu olur diye ama hafta sonlari guzel olsun calisanlar gezer hic degilse..
Dun ben oyleydim kendimi disari atasim vardi 5. Oturmasaydim yuz defa cikmistim disari o kadar sikildim

canm hayırlı olsun.kaçıncı haftada dikiş atıldı.şimdi yatıyormusun.bde düz mü yatıyorsunuz yoksa belini altına yastık falan koyuyormusun.bu arada sen nerdeydin

12+5 te dikiş atıldı

yatıyorum duruma göre değişiyor bel problemımde var onu düşünmek zorundayım nasıl daha rahatsa öyle yatıyorum

bursa da doktorum

chnb cnm görüncene çok geçmiş olsun

ne yapcan herkes yaptığınla kalır üç günlük dünya affedıcı insanlar kanser olmazlarmış

içinde kın besleyenler çok daha yorulurmuş

chnb cnm görüncene çok geçmiş olsun

ne yapcan herkes yaptığınla kalır üç günlük dünya affedıcı insanlar kanser olmazlarmış

içinde kın besleyenler çok daha yorulurmuş

Geçmiş olsun canım. Rabbim yar ve yardımcısı olsun.

Ay cnm Allah şifa versin inşallah

Sende bol bol dinlen, hem iki çocuk hem iş

Paşam doğum günün kutlu olsun nice yullara

Sağ olun kızlar Allah kimseye yaşatmasın çok üzüldüm(
Paşam hatırlar mısın sanırım onu görmedin sen... Sen büyüğü ve evli olanı gördün...

Pasam cnm bu gun de hava guzel dua ediyorum insallah yarin hava yagmurlu olur diye ama hafta sonlari guzel olsun calisanlar gezer hic degilse..
Dun ben oyleydim kendimi disari atasim vardi 5. Oturmasaydim yuz defa cikmistim disari o kadar sikildim
canım bebegim benle olsn varsın dışarı çıkmıyım sayılı gün çabuk geçerben seni çok iyi anlıyorm hamile oldugumu duydum hep yattım hiç yerimden kalkmadım iş yapmadım koskoca 4,5 ay düşün etlerim acıdı dışarı bile bakmadım kızıma birşey olucak diye ama takdiri ilahi işte şöyle düşün dogumun yaza geliyor bol bol kızımla çıkarsın bebem dışarı üzülme annesibak sen strese girdikçe bende üzülüyorm ona görebende girişten 2 kat çıkıyorsn ayagıya iniyorum ayaklarımla ykarı ayaklarımla çıkıyorum dinlene dinlene ürkek ceylan misali taşıdım bebegimi ama yetemedim malesef beni korkutan birşey var sen dedinya diger kızımda dikiş atıldı ve kan slandırıcı igne oldum diye gene gitti dedinya sana belli etmeidm ama içim gitti ya okadar eziyete ugraşa ragmen gene giderse ben ne yaparım bir yanım diyorki paşa yapma diger yanım diyor paşa ya saglıklı bir şekilde dogarsa diyor eltim yeni evlendi elim yüregimde ya haber gelride hamile derlerse vay halime gene üzücekler benibir akılda diyor hamile kalınca hiç birşey olmucak mış gibi bakıyım keyfime ama nasıl içim içimi kemirmese olay biticekte ama nerdebakıcaz görücez
YARADAN ELİMİZE BİR SENERYO VERMİŞ OYNUYP DRYORZ BAKAIM SONU SENERYONN NASIL BİTİCEK
Sağ olun kızlar Allah kimseye yaşatmasın çok üzüldüm(
Paşam hatırlar mısın sanırım onu görmedin sen... Sen büyüğü ve evli olanı gördün...

ANLADIM CANIM RABBİM ŞİFA VERSİN İŞTERSEN BENİM YERİME SELATI TEFFİCİYEYİ GÖRÜMCENE OKUYALIM ŞİFA İÇİN NE DERSİN BEN HAKKIMDAN FERAGAT EDERİM YANI NETİCEDE BU BİR HASTALIK

Chnb geçmiş olsun görümcene Allah kimseyi sağlıkla sınamasın mumudi yazmışya doğru valla affetmek çok önemli bir duygu birde unutmak bence Allahın bir lutfu ben her şeyi çok kafama takardım hiç kimsenin yaptığını ettiğini unutmazdım gözümde büyütür dağ yapardım hastalandıktan sonra bambaşka bir insan oldum. Sanada çok geçmiş olsun canım.

Dün feryalle konuştuk topikten birinin sesini daha duydum tüp taşlarım benim :)İnşallah Feryalinde diğer arkadaşlarımında en kısa zamanda hamişlik haberini alırız tabi benimde :)

Dogum gunumu kutlayn arkadslr coktesekkur ederm
chnb rabbm gorumcene sifa versn sanada dis agrisi zor oncedn bakilsa bile gebelkte dis cok zarar goruyo zaten ben hic disci gprmemstm daha 2.gebeligmde bir disim oyuldu simdi dolgu bakalm bunda bisey olmz insaallah benmde halam rahtsz daha gec 20gundr arastmada yatiyo karni su tppluyo sancidn kadin ciglik cigliga dogum sancisndn korkuyorm en azindn 1gunde biter kadn 20gundr mahvoldu allahm dermansz der vermesn
merra canm haklisn galiba duzenli alaym bari nidilati bebegmn karnimda durmasi cok daha onemli

selam arkadaşlar uzun süredir giremiyordum nete geçmişi tam okuyamadım ama inşallah hepiniz iyisinizdir çok çaba harcamam rağmen malesef ikinci gebeliğimde erken doğumla sonuçlandı kızım 32 haftayı tamamlamadan suyum gelmesi sonucu dünyaya geldi şimdi yoğun bakımda hepinizden Allah rızası için dua bekliyorum oğlumda erken doğumla dünyaya gelmişti daha 16 aylık korunmama rağmen hamile kaldım nasipmiş çok zor günler beni bekliyor lütfen dualarınızda beni unutmayın

Paşam iyi ki doğdun ben kaçırmışım:))

Sağ ol canım aile kalabalık dualar okunuyor teşekkür ederim...
Senin sıran devam etsin...

Sağ olun kızlar. İzmirsahra Allah yardımcın olsun bebeğine Allah şifa versin...

Pasam cnm oyle dusunme o bir sansizlikti herkesin bunyesi farkli umutsuz olma..
Izmirsahra cnm rabbim sifa versin korkma cnm haftasi kotu degil hic biseycik olmuyacak Allah yar ve yardimcin olsun

Canım dün başka bi topikte okumuştum doğum yaptığını. Neden bizlere uğramıyor diye düşünmüştüm.
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım. Okuduğuma göre kızının kilosu güzel Allah ın izniyle çabuk toparlar. Annesi.
Benimde 31+5 ve 34 haftalarda iki erken doğumum oldu. İnan Can'ın ilki kadar zorlanmayacaksın bunda. O sağlıklı olsun. Sen Allah'ın iziyle herşeyi halledersin.

Son düzenleme:
İzmirsahra allah yardmcn olsn kolay degldr eminm ama sukretmn icin bi sebep varki bebegn yasiyo daha erkn dogm yapan arkadslr var insaallah kuvezde fazla kalmz bizlernde ayni riski var rabbm hakkimzda hayirlisini versn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…