- Konu Sahibi hidennisko
- #42.981
Doktr bana norml hayatna donebilirsn surekli yatmkta iyi degl dedi ne zaman biraz fazla harekt etsm kasiliyorm nereye kadar gideck bilmiyorm rabbme sigindm insaallah erken dogm olmz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sen cok sanslisin benimde 20. Hafta dolmustu 5 cm aciklik vardi doktorum dikise cesaret edemedi salak herif goz gore gore bebegimi kaybettim (
evet canım en büyük servetimiz ailelerimiz.çok şükür uzun yıllar ayrı kaldık,dışarda okudum sonra okuduğum şehrin bir dağ köyüne atandım ,daha sonra eşimle evlendim ve eş durumuyla ailemin yanına geldim çok şükür.
hamilelik döneminde insanın duyguları çok değişken,allak bullak oluyor resmen.bir de bizler sürekli evde yatıyoruz napalım akşam eşler gelince kahrımızı çekiyor.ee onlarında içinde kimbilir ne fırtınalar kopuyor,bugün gönlümü aldı:)
rabbim ömür vermediyse birşeyler bahane oluyor ve ...
ama ömrü olanlarda ne zor şatlarda doğuyorlar yaşıyorlar...
canım insan onu düşündükçe deliriyor benim bebeğimde zamanında doğsaydı şimdi 14 aylık kocaman bir delikanlı olacaktı ama rabbim onun ömrünü anne karnında 20hafta olarak biçmiş
sende inş. zamanı geldiğinde burda bizimle önce hamilelik müjdeni,sonra doğum hikayeni paylaşacaksın.herşey çok güzel olacak rabbim güç kuvvet versin,bir daha evlat acısı yaşatmasın
sağol arkadaşım.hep inandım bende hasan serdaroğluna ama boşa çıktı içim yanıyor.yine doktor hatası yüzünden gitti bebeğim.nasip olsaydı dururdu belki ama insanın içi öle demiyor işte
canım sagolasın bebem benim işşallah seneye bebegimle girerim dogum günüme melegim benlemi çok merak ediyorum benleyse şimdiden dikkat ediyorm bir kılına zarar gelir diye bu sefer umudluym gurbet benim umdum oldu o başardı bende işşallah başarırım inanın kızlar dikişleriniz alındı diye yazmışsınızya gözlerim doldu bir içimi çekmişimki sormayın eşime dedim bizde gelirmiyiz bu haftalara dedim oda allahın izniyle geliriz dediallahım bir daha evlat acısıyla sınamasın
çok sagol bebem eşine hediye ne aLDIN BBEM BENİMKİ HALEN ARKAMDA UYUYOR İŞŞALLAH HATIRLAR
ASLINDA AKLIMA NE GELDİ BİR KATALOKTA GÖRDÜM ARKADAŞIM SATIŞINI YAPIYOR SATEN GECELİGİN GALİBA ONDAN ALICEK ONUNLA KONUŞURKEN GÖRDÜM İŞŞALLAH ALIR AKLIMDA ÇOK KALDI GECELİK ÇOK GÜZELDESABAHLAR OLMASINA LAZIM
GÜNAYDIN BEBELER
Kızlar bakamadım geçmişe yoğunum derslere başlayınca yoruluyorum. İyi herkes sanırım Enyden haber var mı Efulim doğum günün kutlu olsun.
paşam hayırlısıyla hamile kal inşallah...
Kızlar ya yazdan hatırlarsınız belki 150 kilo domatesi konserve için bize bırakıp tatile giden görümcem vardı ya( Göğsünü alacaklarmış ayarın kötü huylu çıkmış çok üzüldüm arada kırılsam da bana çok iyi bakmışlardı...
Dua edin...
Dogum gunumu kutlayn arkadslr coktesekkur ederm
chnb rabbm gorumcene sifa versn sanada dis agrisi zor oncedn bakilsa bile gebelkte dis cok zarar goruyo zaten ben hic disci gprmemstm daha 2.gebeligmde bir disim oyuldu simdi dolgu bakalm bunda bisey olmz insaallah benmde halam rahtsz daha gec 20gundr arastmada yatiyo karni su tppluyo sancidn kadin ciglik cigliga dogum sancisndn korkuyorm en azindn 1gunde biter kadn 20gundr mahvoldu allahm dermansz der vermesn
merra canm haklisn galiba duzenli alaym bari nidilati bebegmn karnimda durmasi cok daha onemli
Bir de kızlar hamile değilseniz dişlerinize baktırın ben baktırmadım dün dişim kırıldı röntgrn çekildi çekim dendi dr çenemi koparıyordu çıkmadı ilaç verdi 3 iğne yaptı çıkmadı şimdi 10 gün sonra gel dedi. sanırım fakülteye gideceğim(
Canım dün başka bi topikte okumuştum doğum yaptığını. Neden bizlere uğramıyor diye düşünmüştüm.
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım. Okuduğuma göre kızının kilosu güzel Allah ın izniyle çabuk toparlar. Annesi.
Benimde 31+5 ve 34 haftalarda iki erken doğumum oldu. İnan Can'ın ilki kadar zorlanmayacaksın bunda. O sağlıklı olsun. Sen Allah'ın iziyle herşeyi halledersin.
İzmirsahra allah yardmcn olsn kolay degldr eminm ama sukretmn icin bi sebep varki bebegn yasiyo daha erkn dogm yapan arkadslr var insaallah kuvezde fazla kalmz bizlernde ayni riski var rabbm hakkimzda hayirlisini versn
sağol canım amin doğru ilk doğum kadar şok olmadım tecrübem vardı kilosu iyi ama solunum sıkıntısı vardı makinaya bağlı kaldı 5 gün o günlerdede 1600 kadar düştü çok şükür makinadan çıktı yanlız kalbi delik doğduğundan ilaç uyguladılar malesef kapanmamış 6 aya kadar kapanmazsa cerrahi müdahele gerekecekmış.inşallah sıkıntısı olan tüm arkadaşlarımızın sıkıntılarını Rabbim giderir bugünlerde yapılan duaların kabul olacağını söylüyorlar Mevlam kabul ederse inşallah dualarımı hepiniz dualarımda varsınız
Allah bebeişine şifa versin inşallah kısa sürede toparlar evinize dönersiniz sağlıcakla.....selam arkadaşlar uzun süredir giremiyordum nete geçmişi tam okuyamadım ama inşallah hepiniz iyisinizdir çok çaba harcamam rağmen malesef ikinci gebeliğimde erken doğumla sonuçlandı kızım 32 haftayı tamamlamadan suyum gelmesi sonucu dünyaya geldi şimdi yoğun bakımda hepinizden Allah rızası için dua bekliyorum oğlumda erken doğumla dünyaya gelmişti daha 16 aylık korunmama rağmen hamile kaldım nasipmiş çok zor günler beni bekliyor lütfen dualarınızda beni unutmayın
cnm senın kasılman olduğunda en erken ne zaman endol kullanmaya baslamıştım
çok net anlamasamda sanıyorum bugün kasılmam oldu korkudan gözümden iki damla yas geldi
dr aradım bol sıvı tuket ve istırahat et dedı kanaman yoksa endişe etme artarsa gel dedı
sonra ferah la konuştum aynı seylerı tavsıye ettı
sımdılık bıraz daha iyiyim ama endişe edıyorum
ben geldimmm..
geldiğime göre doğuramadım
dikişim alındı hayırlısıyla..az canım acıdı ama çok değil...
doktorum alttan muayene etti 1 cm açılma varmış..rahim ağzında yumuşama falan yokmuş..kızımda hala yukarda...
nst ye girdim sancı kasılma yok..var ama azmış...
eve gönderdi..sancın gelirse gelirsin arık dedii..gelmezse haftaya cuma kontrole gitçem....
kızım 3600 olmuş..
selam arkadaşlar uzun süredir giremiyordum nete geçmişi tam okuyamadım ama inşallah hepiniz iyisinizdir çok çaba harcamam rağmen malesef ikinci gebeliğimde erken doğumla sonuçlandı kızım 32 haftayı tamamlamadan suyum gelmesi sonucu dünyaya geldi şimdi yoğun bakımda hepinizden Allah rızası için dua bekliyorum oğlumda erken doğumla dünyaya gelmişti daha 16 aylık korunmama rağmen hamile kaldım nasipmiş çok zor günler beni bekliyor lütfen dualarınızda beni unutmayın
selam arkadaşlar uzun süredir giremiyordum nete geçmişi tam okuyamadım ama inşallah hepiniz iyisinizdir çok çaba harcamam rağmen malesef ikinci gebeliğimde erken doğumla sonuçlandı kızım 32 haftayı tamamlamadan suyum gelmesi sonucu dünyaya geldi şimdi yoğun bakımda hepinizden Allah rızası için dua bekliyorum oğlumda erken doğumla dünyaya gelmişti daha 16 aylık korunmama rağmen hamile kaldım nasipmiş çok zor günler beni bekliyor lütfen dualarınızda beni unutmayın