-
- Konu Sahibi hidennisko
- #42.941
Canım seninde dogum gunun kutlu olsun,bebeğiniz esinle mutlu yıllarBugun mu dogm gunun ayni gunms ozaman canm hayrdr yoksa hamile misin
amin çok sağol arkadaşım inşallaah...arkadaşım çok geçmiş olsun..hayırlısıyla doğumunda kolaycacık oluversin inşallah..
öncelikle doğum günün kutlu olsun paşamaşşallah annesi sıpama hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorm hepinizin birde dogmyolarmış bekleyin durum anasını satemönceden dogmasın diye bakıyorz şimdide dogsun diye hayat ne garip
bende acaba gün gelir buruya yazramıyım kızlar dikişimi aldırıyorm diye bebegimi bekliyorm diye
inşallah 38i göreceksin allahın izniyle ne kaldı şunun şurasıı...Mulberry canm iyiki onumde bir ornk olark varsn senin yasadign seyleri sirayla yasayp geliyorm bakalm insallah senin gibi 38i gorurm
merra canm ya ben nidilttn korkuyrm kullanmk istemiyorm pekte kullanmiyorm gunde 1tane kullandm simdiye kadar ama ise yariyomu yariyosa kullanacm
metal canm senmiydn endol kullanan bide fitilmiydi kullandign endol etkili aslinda pek sevmede bide senin bebeklr erkn dogdu dimi kuvezde kaldilrmi bebek kac haftalik olunca kuveze gerek kalmiyo bilen varmi
yok bebem daha yeni evcilik oynamaya başladık bakalımBugun mu dogm gunun ayni gunms ozaman canm hayrdr yoksa hamile misin
amin çok sağol arkadaşım inşallaah...
Alalhım sizlerde nasip etsin
öncelikle doğum günün kutlu olsun paşa
valla başta gelmesin diye şimdi gelsin diye uğğraşıyoruz...
inşallah Alalh sanada nasip edecek buaradan alacağız haberlerini...
inşallah 38i göreceksin allahın izniyle ne kaldı şunun şurasıı...
herkes bebeğim aşağıda demiş yaa..
benimde hep aşağıda..öyle hissediyorum..başı aiağıda elini oynatsa sanki çıkacak gibi...
ama bugün doktor diyoki daha aşağı inememiş doğuma var..
eee bu bebeiş daha inerse nereye incek merak ediyorum..bana sorsan çok aşağıda ama değilmiş :26:
Mulberry canm iyiki onumde bir ornk olark varsn senin yasadign seyleri sirayla yasayp geliyorm bakalm insallah senin gibi 38i gorurm
merra canm ya ben nidilttn korkuyrm kullanmk istemiyorm pekte kullanmiyorm gunde 1tane kullandm simdiye kadar ama ise yariyomu yariyosa kullanacm
metal canm senmiydn endol kullanan bide fitilmiydi kullandign endol etkili aslinda pek sevmede bide senin bebeklr erkn dogdu dimi kuvezde kaldilrmi bebek kac haftalik olunca kuveze gerek kalmiyo bilen varmi
Merra cnm bide senin kontrol ne zaman ben pazartesi acil gittim kizim 1600 gr olmus senin kac kilo oldu cnm
Bide 42 cm olmus boyu
Seninki kac cnm..
Mulberry canm iyiki onumde bir ornk olark varsn senin yasadign seyleri sirayla yasayp geliyorm bakalm insallah senin gibi 38i gorurm
Bugun mu dogm gunun ayni gunms ozaman canm hayrdr yoksa hamile misin
Kızlar bakamadım geçmişe yoğunum derslere başlayınca yoruluyorum. İyi herkes sanırım Enyden haber var mı Efulim doğum günün kutlu olsun.
paşam hayırlısıyla hamile kal inşallah...
Kızlar ya yazdan hatırlarsınız belki 150 kilo domatesi konserve için bize bırakıp tatile giden görümcem vardı ya( Göğsünü alacaklarmış ayarın kötü huylu çıkmış çok üzüldüm arada kırılsam da bana çok iyi bakmışlardı...
Dua edin...
Kızlar bakamadım geçmişe yoğunum derslere başlayınca yoruluyorum. İyi herkes sanırım Enyden haber var mı Efulim doğum günün kutlu olsun.
Kızlar ya yazdan hatırlarsınız belki 150 kilo domatesi konserve için bize bırakıp tatile giden görümcem vardı ya( Göğsünü alacaklarmış ayarın kötü huylu çıkmış çok üzüldüm arada kırılsam da bana çok iyi bakmışlardı...
Dua edin...
Gecmis olsun bende rahatsız son günlerde dişlerinden,tembellik illah canımı burnuma getircek ondan sonra gidicem üstelik kardesim dış hekimliği okuyor son senesi 3 yıldırda hasta alıyor gidemiyorumBir de kızlar hamile değilseniz dişlerinize baktırın ben baktırmadım dün dişim kırıldı röntgrn çekildi çekim dendi dr çenemi koparıyordu çıkmadı ilaç verdi 3 iğne yaptı çıkmadı şimdi 10 gün sonra gel dedi. sanırım fakülteye gideceğim(
Bir de kızlar hamile değilseniz dişlerinize baktırın ben baktırmadım dün dişim kırıldı röntgrn çekildi çekim dendi dr çenemi koparıyordu çıkmadı ilaç verdi 3 iğne yaptı çıkmadı şimdi 10 gün sonra gel dedi. sanırım fakülteye gideceğim(
allah razı olsun canımMetal 1haftm var yani kullanmk icin kotyms ya basim cok skisinca aklima endol geliyodu gercltn etkili rabbim seninde yardmcn olsn insaallah bizlern vaktnde dogar bebekleri
pasam allah yardmcn olsn hayrliayla kalrsn biran once ins
canım öncelikle güzel dileklerin için sagolasın kardeşim görümcenede allah şifa versin işşallah hangisiydi hatırlayamadım benKızlar bakamadım geçmişe yoğunum derslere başlayınca yoruluyorum. İyi herkes sanırım Enyden haber var mı Efulim doğum günün kutlu olsun.
Dua edin...
canım benim ömürümde agrıyan dişim kırıldı kırık şuan malesef sigortamda yokki tedaviye gidiyim allahım işşallah başıma gene bir diş agrısı açmaz işşallah :18::18:ama bu ay hamile kalmazsam gidicemde korkuyorum o dişimi nasıl çekicek panik atagım azar keisinBir de kızlar hamile değilseniz dişlerinize baktırın ben baktırmadım dün dişim kırıldı röntgrn çekildi çekim dendi dr çenemi koparıyordu çıkmadı ilaç verdi 3 iğne yaptı çıkmadı şimdi 10 gün sonra gel dedi. sanırım fakülteye gideceğim(
sagol bebemPasam dogum gunun kutlu olsun cnm
allah arzı olsun sagolasın bebem kızımda ne ka gzüel bakmış öle resimde korktumAy cnm Allah şifa versin inşallah
Sende bol bol dinlen, hem iki çocuk hem iş
Paşam doğum günün kutlu olsun nice yullara
erkenci seniGunaydin canlar hayirli hafta sonlari olur insallah...
Chnb hatirladim rabbim sifa versin tez zamanda sagligina kavussun insallah bende cok uzuldum
Efilum nice senelere cnm..
Merra cnm bende otuz martta gittim 1300 gramdi bende gebelik sekeri var ya ondan cok kilo aliyor
Az yememe ragmen hele bide cok yesem tatli turu hic yemiyorum zaten gunluk yarim ekmek anca yiyorum
Bide kizlar gebelik sekeri olan kadinin bebeginin cigeri gec gelisirmis bi yerde okudum bi bilginiz var mi??
Feryal abla hadi hakkinda hayirlisi bu kez olucak insallah..
Dise gelince hamile kalmafan once 6 ay boyunca tedavi gordum oda erken doguma yol aciyormus
O uuzden hamile kalmadan once gittim