- 28 Eylül 2012
- 375
- 0
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #42.841
ilk gebeliğimde bebek 2 aylıkken karnımda öldü.ikinci gebeliğimde 20 haftalıkken erken doğm yaptım.daha sonra bir çok doktora gittim perde var onan düştü dediler.bi prof amaliyatımı yaptı.amaliyattan sonra tekrar hamile kaldım.doktoruma güveniyordum sordum dikiş atılması gereklimi diye kaç kere hayır sende rahim ağzı yetmezliği yok perdeden dolayı düştü dedi inandım ve bebeğimi 18 haftalıkken kaybettim.dikiş atılması gerekliymiş ama çok geç
geçmişe bakamadım...
kızlar çok değişik duygular içindeyim...
yarın dikişim alınacak,açılma varsa sunii sancıyla doğumu başlatırım demişti doktorum...
bi yanım yarın dikiş alınıp döneriz doğum olmaz diyo,bi yanım ya doğarsa diyoooo..
suni sancıdan korkuyorum..eğer açılma çok değilse dokrtorumla konuşup sakıncası yoksa kendi sancımı beklemek istediğimi söylicem..olaylar nasıl gelişecek bilmiyorum...
korkuluyum,endişeliyim,sevinçliyim,,,,baya karışığım....
kızımdan ayrılacak olmakta üzüyo beni,çok özlüyorum onu babaannesine bırakıcaz...eşimle gidicez..
hakkımda hayırlı olan olsun inşallah...
bu günlere geldik bana çok desetek oldunuz zor ve sıkıntılı zamnlarımda...
Allah hepinizden Razı olsun canlarım...
Hakkınızı helal edin bana dua edin ne olur....
geçmişe bakamadım...
yarın dikişim alınacak,açılma varsa sunii sancıyla doğumu başlatırım demişti doktorum...
bi yanım yarın dikiş alınıp döneriz doğum olmaz diyo,bi yanım ya doğarsa diyoooo..
suni sancıdan korkuyorum..eğer açılma çok değilse dokrtorumla konuşup sakıncası yoksa kendi sancımı beklemek istediğimi söylicem..olaylar nasıl gelişecek bilmiyorum...
kızımdan ayrılacak olmakta üzüyo beni,çok özlüyorum onu babaannesine bırakıcaz...eşimle gidicez..
geçmişe bakamadım...
allah sabır versin arkadaşım bidaha yaşatmasın inş. burda hepimizin kayıpları var benimde oldu amaçok küçük 6 haftalıktı bişey bulamadı doktorum sağlıksız gebelikti dedi 4 ay sonra tekrar hamile kaldım oda kanamayla başladı iğne ilaç falan durduruldu tam iyi gidiyo derken 20. haftada 5cm açıklık farkedildi ve tabi acil dikiş bu günlere geldik kolay olamdı tabi yine birsürü sıkıntı atlattık ama şükür ve dün dikişim alındı çok az kaldı kavuşmaya seninde nedeni belli olduğuna göre tekrar hamile kaldığında dikişle bebişin seninle kalacaktır allahın izniyle burda hamile olan arkadaşların hepsi dikişli hepimizde ray var iyi bi doktor ve biraz dikkatle seninde olucaktır bu arada izmirdeyim doktor adı işine yaramaz diye yazmadım
Çok geçmiş olsun Allah sabır verdin ve bu yaşadığın son acı olsun inşallah ..Daha önceki kayıpların kaç haftalıktı ?pıhtılaşma testleri yaptırdın mı?perde amaliyatı geçirdim demişsin sana rahim ağzı yetersizliğinden hiç bahsettilermi?Hangi ildesin benim tavsiyem kendini toparladıktan sonra öncelikli olarak iyi bir sorunlu gebelik doktoru bulup yapılmamış tüm testlerini yaptırman çok soru sordum biliyorum ama sorununu birazda olsa anlamak için kayıp şeklin nasıl oldu?sancı su gelmesi kanaman oldumu?tekrar çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın Ve sabırlar versin
Gunaydin kizlar ..
Merra cnm o tipten bende de var insan o anda bogasi geliyor inan ama biraz sakinlesince hepsi geciyor bide benim esin annesi vefat etti ben artik bana ilgi gostermiyor bizi sevmiyor diye diye aglama manyagi oldum sonra gelsin kasilmalar onun icin olan sana ve bebegine oluyor bos ver onu sen ...
Benim esim oyle yapinca ben sesleniyorum hemen bak ben kalkiyorum almaya diye o kalkarsan kalk diyo bende kalkiyorum yalandan kasilmam oldu diye bagirinca hemen kalkiyor bi dene istersen :))))
Sonra kalkmisken bi lavaboya gideyim diyoruz sonrada kizimla babasinin panik haline gizlice guluyoruz:))))
Dene bu taktigi bizim adam da ise yariyor bence seninkinde de ise yarar ...
belki yorulmuştur,belki işyerinde sorun olmuştur vs
kendince haklı olabilir ama benim için kızı için güçlü olması gerek
sanki ben çok rahatım böyle yatıp insanlardan birşey istemekten
ben çalışıyorum yorgunluktan ölsemde onun canı bişey istediğinde hemen yapardım,koştur koştur eve gider beyimiz ev yapımı.... istiyor diye yapardım o gelmeden ayy ne salakmışım bidaha benden bişey isterse ona git şurdan sipariş ver dicem zıkkımın kökünü yesin.zır zır ağlarken zil çaldı kalktım açtım meğer babammış üst katta oturuyor bişey söylemeye gelmiş eşime uyuyor dedim benim gözle kıpkırmızı noldu dedi yok bişey dedim gitti.çok merak etmiştir dert olmuştur şimdi ona...
keşke hep babamın küçük şımarık kızı olarak kalsaydım,annem saçlarımı okşayarak uyutsaydı dizlerinde...
kusura bakmayın bunları yazarken kendimi aptal gibi hissediyorum ama dertleşebileceğim tek yer burası şuan...
canım allah yardımcın olsun,inşallah çok kolay bi doğumun olur senin de.bebişin sağlıklı ve çooook uzun ömürlü olsun inş.
bu arada senin geçmişe biraz baktım ama 20.haftada 5 cm açılma olduğunu yeni okudum,hayretler içinde kaldım,o açıklığa rağmen dikiş işe yaradı yani.bu süper bişi.allahım emeklerini boşa çıkarmayacak,sağlıcakla doğur arkadaşım.
geçmişe bakamadım...
Allahım hepinize nasip etsin inşallah..benimde kaybım var birbirimizi daha iyi anlıyoruz bu yüzden...canım çok ama çok mutlu ol,ne güzel gereken zamanı doldurmuşsun.keşke ben de senin gibi olabilsem.ben kendimi niyeyse hiç öyle hayal edemiyorum.hamilele kalmışım,38.haftayı bitirmişim falan.hayal gibi...inşallah çok kolay bir doğum yaşarsın,bebeğine kavuşacağın mutlu anı düşün.bizleri de gelişmelerden hbrdar etmeyi unutma.allah yardımcın olsun canım
Dualarım seninle. Bence doğum hemen başlamaz. Herşey gönlünce olsun inşallah.
sağol canım allah sanada isteyen herkesede nasip etsin allahın dediği oluyo sadece tesadüfen görülen bişeydi kızımın yaşayacak günü var demekki allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın en kısa zamanda sanada nasip etsin inş.
amin arkadaşım sağol..inşallah sağlıklı bır dogum gecıırsın cok gecms olsun degısık duygularda olman normal ama sadece sevinçlı olman gerekır
bende aynı sorunları yasadım ıkı cocugumu kaybettım sımdı doktor bakıyorum sen kıme gıdıyorsun bılgı verebılrmısın..
regrete canım bu pıhtılaşma nası bişi?yani bi belirti filan veriyor mu?bende de mi var yoksa?ben böyle bi test filan yaptırmadım
Allah sabır versin acın cok taze bende 16 haftalik bebgimi kaybettiğimde ne oldugnu anlamamıştım 2 gün sonra rahim agzi yetersizliğim ilk defa duymuştum nette araştırırken burayı buldum burda hepimiz birbirimize destek olduk doktor tavsiyeleri icin bı listemiz var nerde oturuyorsun bilmiyorum listeye bakıp faydalana bilirsin sanirm doktorun çapada hicaymis benim doktorda çapada hoca ama ben özeline gittim hikayeme göre tedbir amaçlı dikiş atalım demişti dikisle 38. Haftaya kadar geldim cok sukur sende kendini toparla yeni bir doktor hafat doktorlar bul Allah bu acıyı tekrar yaşatmasınbana bilgi verebilirmisiniz rahim ağzı yetmezliği varmış bunu 3 düşükten sonra anladı doktorlar.tabi birde rahimde perde maliyatı geçirdim ama yinede düştü
açılma yok diye sezeryan demediler çatı dar bide bebeğin baş çevresi 9,5 cm diye zorunlu sezeryan dediler canım.ama dikiş alınınca bende hemen açılma olur diye düşünüyodum olmadı açıkcası o kadar çok korktum ki inan hiç aklıma bile gelmedi nedenini sormak atillaya en son 30. haftada gittim zaten oda hep ozamana kadar sen sezeryan olucaksın diyodu bende güveniyorum ona gelişimi hep 1 hafta önden gidiyo çok sağlıklı bi bebek olucak diyodu ama inşallah öyledir. allah herkese nasip etsin bebeklerimizi zamanında kucaklamayı en kısa zamanda seninde göbüşüne gelsin inşallah