Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

ahh canım tabii bebeklerimizi hiçbir zaman unutmayacağız,bu imkansız.fakat şu an sen yeni bebişi düşün tatlım.hem yrn doğum yapmazsın belki.çok şükür bugünlere

Arkadaşlar özel sağlık sigortalarıyla ilgili konuşulmuş. Benim önceki hamileliğimde allianz sigortası vardı. Üstelik birçok şeyi de en üst limitte karşılıyordu, yaklaşık 5000-6000tl para vermiştik. Ama muayene sonrasında sigorta işlemlerini çok uzun süre beklemek beni çok rahatsız etmişti, bilemiyorum diğer sigortalarda da aynı şey oluyormuydu . Hatta dr. bile en çok sorun çıkaran sigortalardan biri olduğunu söylemişti.
Ayrıca geçen sene Kızıltoprak Florence Nıghtingale hastanesinde 1- 2 ufak tefek müdahaleler geçirmiştim. Bunun sonucunda abartısız 4-5 saat beni beklettiler sigortadaki işlemlerin uzun sürdüğünü söyleyerek. Bu kadar beklemenin sonucunda cevap olarak sigortanız bu operasyonları karşılamıyor oldu ve ben 750 Tl gibi bir rakamı cebimden ödedim. Sonrasında bunu araştırdım ve dayanamayıp sigortacımı aradığımda sigortaya böyle bir operasyon talebinin kesinlikle olmadığını öğrendim. Sonucunda fatura vs. gibi şeyleri sigortacıma gönderip paramı geri alabildim. Muhtemelen hastane çalışanlarının beceriksizliğinden hem zaman hem de para harcamış oldum. (neyseki paramı geri alabildim.)
Ama düşündüğümde tutar az olsaydı ben bunu dikkate almayıp boşuna para vermiş olurdum. Bu yüzden bu tür şeylere çok dikkat etmek gerek diye düşünüyorum.

canım ben özel hastaneye gidiyorum ama dr.um böyle testler istemedi.haftaya dr.a gidicem sorarım

benim dr şirinyerde ahmet seçkin önoğlu serklajı çınarlı doğum hast. de yaptı doğum da orada olacak inş.
bana da tuzlu geliyor sigortam yok birde ev kredisi ödüyoruz nasıl olacak bilmem.bornova şifa güzeldir
inş kolay ve güzel bir doğum olur bebişi bi kucakladın mı ağrın sızın kalmaz inş.
ben de şimdi geçici bir süreliğine ailemin evinde altlı üstlü oturuyorum,üçyolda
kısmetse doğumdan bir süre sonra taşınıcaz şirinyerde oturuyorum aslında:)))
yaaa yakınmışız belki bebekleri kucakladıktan sonra buluşuruz:)))

Canim sen cok sanslisin benimde 20. Hafta dolmustu 5 cm aciklik vardi doktorum dikise cesaret edemedi salak herif goz gore gore bebegimi kaybettim (

canım ya yazını okurken ben bile duygulandım. inş senin ve bebeğin için herşeyin en güzeli olur
kolay ve güzel bir doğum olur ve bebişin sağlıcakla gelir
veya sadece dikişin alınırsa(bana öyle geliyor) kolay ve ağrısız olur inş.

evet canım en büyük servetimiz ailelerimiz.çok şükür uzun yıllar ayrı kaldık,dışarda okudum sonra okuduğum şehrin bir dağ köyüne atandım ,daha sonra eşimle evlendim ve eş durumuyla ailemin yanına geldim çok şükür.
hamilelik döneminde insanın duyguları çok değişken,allak bullak oluyor resmen.bir de bizler sürekli evde yatıyoruz napalım akşam eşler gelince kahrımızı çekiyor.ee onlarında içinde kimbilir ne fırtınalar kopuyor,bugün gönlümü aldı:)

rabbim ömür vermediyse birşeyler bahane oluyor ve ...
ama ömrü olanlarda ne zor şatlarda doğuyorlar yaşıyorlar...
canım insan onu düşündükçe deliriyor benim bebeğimde zamanında doğsaydı şimdi 14 aylık kocaman bir delikanlı olacaktı ama rabbim onun ömrünü anne karnında 20hafta olarak biçmiş
sende inş. zamanı geldiğinde burda bizimle önce hamilelik müjdeni,sonra doğum hikayeni paylaşacaksın.herşey çok güzel olacak rabbim güç kuvvet versin,bir daha evlat acısı yaşatmasın

Kizlar bende izmirdeyim biliyorsunuz bence en iyi hastane kent izmirde ben 20 haftalik bebegimi cinarlida dogurdum orayi begenmedim haberiniz olsun

yaa bak korkuttun beni ama çınarlının anestezi uzmanlarını falan çok beğeniyorlar.serklaj orda oldu benim memnun kaldım gerçi ama o basit bir işlem sen nesinden memnun kalmadın dr un kimdi

Bade 81
Kızlar baden haber varmı. Dua topiğinede yazmamış.

kalbim kut kut atmaya başladı ,badeyle ilgili bir sıkıntı mı oldu yoksa
feryal aramış bugun beni ama duymadım sonra da geri donemedim hay Allah kotu bir sey olmasın Allahım

Bugun oglen konustum badeyle iyiydi
Annesindeydi belki ondan yazamamistir.

:119: :119: :119: :119: gogum gunun kutlu olsun pasaaaaammmmmmmm rabbim saglikli hayirli uzun ömür nasip etsin insallah :119: :119: :119: :119:

mulberry bu gunlere gelmissin rabbime sukur ve bugun dikislerin aliniyor cok sanslisin hersey gonlunce olsun bebegin sagsalim gelsin kucagina insallaj

Melek81 canım nasılsın bittimi şekerler ben şeker yapmıycam bebeğim olursa doğuma ve bebek görmeye gelenlere Aziz nesinin Şimdiki Çocuklar Harika Kitabını hediye edicem güzelce paketleyip içinede güzel bir not yazıcam Şimdiki çocuklar Harika bütün anne babaların okuması gereken bir kitap nasıl fikir ?

canım sağol.bende burayı yeni buldum bu doktor tavsiye listesini nerden bulacagımı bilemedim.bende hocanın özeline gittim ama ben dememe rağmen dikiş atılması gerekliymiş diye umursamadı ve yine acıyla bitti malesef senin hocanın adı neydi iyiyse ona giderim sonra. inan kime gideceğimi sapıttım profa güvendim olmadı..düşükten ne kadar sonra hamile kaldın

Günaydın canlar.Cumanız mübarek olsun.Niffan ve Eny'den henüz haber yok sanırım.Allah iyiliklerini versin.

Paşamm canım doğum günün kutlu olsun.Allah hayırlı,sağlıklı,evli,çocuklu bir ömür nasip etsin:)

Jeton başın sağolsun.Allah bir daha yaşatmasın.Hepimiz aynı acıları yaşadık ve başatmeye çalışıyoruz.Umarım her şey bundan sonra daha güzel olur.

Öpüldünüz canlar.Sorunsuz,sıkıntısız,güzel bir gün diliyorum.Kendinize iyi bakın.Öpüyoruz...

Süper bir fikir Aziz Nesin bir çok kitabını okudum ama şimdiki çoçuklar harikayı okumadım ..Oda senden gelecek demek süper oldu :))

Doktor tavsiye listemiz

Kızlar çok şükür iyiyim.Dün annemdeydim.O yüzden yazamadım.Canlarım benim hepinizi çok seviyorum:)İnsanın merak edilmesi ne güzel.

Canım arkadaşım..Doğum günün kutlu olsun..rabbim inşallah bir dahaki doğum gününde yavrunla olmayı nasip etsin..aminn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…