- 7 Haziran 2010
- 1.372
- 3
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #42.821
canım şimdi hamilemisin doğum yaptımı anlamadım bana yardım edersen çok sevinirim.çok üzgünüm çok
Femicalden alsan randevuyu
Bende perde ameliyatı oldum, kayıp yaşayacağımı bildiğim için risk almadım hemen ameliyat oldum, ilk bebeğimi serklajla doğurdum Doktorum ameliyattan sonra yetmezlik olabileceğini söylemişti
İkşnci bebeğimde serklajsız doğum yaptım
Ama senin 3 kaybın var kesinlikle kontrol altında olmalısın
Benim doktorum Arda lembet
Çok memnun kalmıştım
Özel sigortan var mı?
işten geliyorum hemen size bakıyorum...
ya karnım aç miğdemden değerlisiniz.... :)
güya doktorum iyiydi çapa nın profuydu.bazı testler yaptırmıştı ama pıhtılaşma falan mı bilmiyorum.onları bulup bakmam lazım.sende demi rahim ağzı yetmezliğimi var
seni baya merak etmiştim zorda olsa dikişin alınmış hayırlısı olsun azıcık kaldı bebişine kavuşmana ne mutlu sana darısı başımıza
kıvırcık sanırım okuyorsun..
hamilelik öncesi serklajını olmussun diye duydum.
kim yaptı?
bana bu konuda bilgi verirmisin?
bana bilgi verebilirmisiniz rahim ağzı yetmezliği varmış bunu 3 düşükten sonra anladı doktorlar.tabi birde rahimde perde maliyatı geçirdim ama yinede düştü
hayır özel sigortam yok malesef.profoda verdim paraları boşa gitti.canım ilkte dikiş atıldımı sana kaç haftalık doğum yaptın
Paşam cnm şimdiden iyiki doğdun :) yeni yaşın sana huzur mutluluk para sağlık ve bebeğini getirsin inşallah :))))
cümlemizden razı olsn canımpasaaaammmm cok guzeldi allah razi olsun
benim biri 11 haftalikti digeri 5 ben bu gruba girmiyorum sanirim ama girenlere rabbim guzel sabirlar versin insallah evlatlarimiza saglikli sihhatli hayirli uzun ömür nasip etsin insallah
işşallah mutlu olucam bu sene benim sene eşime diyormki dün canım bu ay hamile kalmam lazım dedi niyeki dedim bu ay hamile kalırsam aralıkta dogrucam 33 yaşında anne oolucam dedim e ne var dedi canım mayısta hamile kalırsam 34 olcam dedi 1 yaş 1 yaştır dedim adamdaki srat aynen şuPasam cnm yeni yasin kutlu olsun rabbim korktuklarina ugratmasin insallah :))
Hep mutlu ol :)
canım başın sagolsn bende aynı kaderi paylaşıyorsun bunu bil 2 oglmda dikiş ygulamadı kızımda dikiş atıldı gene durmadı nedenide kanda pırtılaşma pko ve rahim agzı açıklıgı vardı 2 oglumda doktora dedim tehşis konld dikiş atılıcak ne kan nede başka bir test istemedi 3bebegimi cennete yolladıktan sonra olan oldu arda beye gidiyorm ben o buldu tehşisimi canımslm çok üzgünüm kızlar
bebeğimi kaybettim dün 18 haftalıkken
iyki doğdun tatlııııııııııııııımmmmm....
:)))
tatlım ben ilk hamile olduğumda havalara uçmuştum 23.haftaya kadar sorun yoktu 2-3 gün içnde ağrı oldu doktorlar anlamadı alttan muayene etmedileri 3 gün sonra iş işten geçmiş 8cm açıkla yürüyerek gitmişim doktora doktor 5cm doğum başlıyor yapılacak bir şey yok dedi. çok zor bir doğum yaşadım 3 kez o ameliyat masasına aldılar zorladılar bebeim gelmedi. 3 kere düşüp bayıldım.hertaraf kan buz gibi yerde yatıyorum doktorlar başımda ayaklarımı kaldırmışlar falan... doğduğunda ayrı bir acı bebeğimin ölüsünü görürken başka bebeklerin doğum sesleri kulağımda... çok kötüydü ya.. sana destek olmak için anlattım bizlerde yaşadık yani...
sonra 3 ay dayanabildim tekrar hamile kaldım ama 9-15 hafta arası sürekli kanama ve sonunda düşükle sonuçlandı...
1 yıldır korunuyordum geçen hafta kimyasal gebelik yaşadım...
23 haftalık bebekten sonra ray var dediler dikiş atılacaktı. sürekli kanama olunca ikincisinde pıhtılaşma testlerini yaptırdım. pıhtılaşma çıktı... yani pıhtılaşmada öyle bir şeyki dikiş fayda etmiyor tedavisi konusunda her doktor ayrı konuşuyor...
kromozom analizi var onuda yaptırmak şart... chnb yi hatırlıyorum onun düşüklerinin sebeplerinden biride bu çıkmıştı...
birde pko buda düşüğe meyil veriyormuş.. bende de pko olduğunu yeni öğrendim...
sibel cim ben de izmirdeyim:)
hangi hastanede doğum yapacaksın,dikişin nerde alındı cn
tatlım ben ilk hamile olduğumda havalara uçmuştum 23.haftaya kadar sorun yoktu 2-3 gün içnde ağrı oldu doktorlar anlamadı alttan muayene etmedileri 3 gün sonra iş işten geçmiş 8cm açıkla yürüyerek gitmişim doktora doktor 5cm doğum başlıyor yapılacak bir şey yok dedi. çok zor bir doğum yaşadım 3 kez o ameliyat masasına aldılar zorladılar bebeim gelmedi. 3 kere düşüp bayıldım.hertaraf kan buz gibi yerde yatıyorum doktorlar başımda ayaklarımı kaldırmışlar falan... doğduğunda ayrı bir acı bebeğimin ölüsünü görürken başka bebeklerin doğum sesleri kulağımda... çok kötüydü ya.. sana destek olmak için anlattım bizlerde yaşadık yani...
sonra 3 ay dayanabildim tekrar hamile kaldım ama 9-15 hafta arası sürekli kanama ve sonunda düşükle sonuçlandı...
1 yıldır korunuyordum geçen hafta kimyasal gebelik yaşadım...
23 haftalık bebekten sonra ray var dediler dikiş atılacaktı. sürekli kanama olunca ikincisinde pıhtılaşma testlerini yaptırdım. pıhtılaşma çıktı... yani pıhtılaşmada öyle bir şeyki dikiş fayda etmiyor tedavisi konusunda her doktor ayrı konuşuyor...
kromozom analizi var onuda yaptırmak şart... chnb yi hatırlıyorum onun düşüklerinin sebeplerinden biride bu çıkmıştı...
birde pko buda düşüğe meyil veriyormuş.. bende de pko olduğunu yeni öğrendim...
ben oğlumda 38 haftada kızımda 39 haftada, sancı açılma hiçbirşey olmadı, doktorumla belirlenen tarihte sezeryan oldu
arda bey biraz pahalı eğer düşünürsen özel sigortan yoksa zorlanabilirsin, memorial ile çalışıyor orda da ücretler fazla
doktor tavsiye listelerimiz var, arkadaşımız tekrar yayınlarsa faydası olabilir sana
Hidennisko cnm,femical de Sigortama indirim olmuyor memorial da yarısından az veriyorum cnm hamile olsam acil bişey olsa giderim ama şimdî öyle genel kontrol amaçlı gideceğim memorial o nedenle önceliğim asistanına tel bıraktım bir iptal bişey olursa beni araya şıkıştıracak ....
Jeton,doktorunun ismi neydi burda iyi yada kötü doktorları paylaşıyoruz özel değilse paylaşımısın
bana bilgi verebilirmisiniz rahim ağzı yetmezliği varmış bunu 3 düşükten sonra anladı doktorlar.tabi birde rahimde perde maliyatı geçirdim ama yinede düştü
ben oğlumda 38 haftada kızımda 39 haftada, sancı açılma hiçbirşey olmadı, doktorumla belirlenen tarihte sezeryan oldu
arda bey biraz pahalı eğer düşünürsen özel sigortan yoksa zorlanabilirsin, memorial ile çalışıyor orda da ücretler fazla
doktor tavsiye listelerimiz var, arkadaşımız tekrar yayınlarsa faydası olabilir sana
Canım büyük geçmiş olsun Rabbim birdaha böyle acı yaşatmasın. Daha çok yeni acın biraz kendini topla öncelikle. İstanbul da olman da güzel çünkü iyi riskli gebelik uzmanları var.benim ilk oğlum2006 yılında rahimağzıma dikiş atlatmak 31 haftalık doğdu 2. Oğlumda 2013 Ocak ayında yine dikişle ve yatarak 34. Haftada doğdu. Ben İzmit de oturmama rağmen istanbul da Arda lembet Dr dü. Her iki doğumumdada.