Aryamia cnm o tur yaramazliklarda olmazsa inan zaman gecmiyor :))
Birgun birine takiliyorum birgun birine:)))
Pasam kiz kolay gelsin anladin sen onu:)))))
Mulbery gozun aydin yarin saglicakla git gel :)
Ayyy ayyyy..
TERBİYESİZ SENİ
BİZİM ÇİÇEKLER AÇAMIYOR MALESEF BİR BEBEGE VESİLE OLALIM DEDİK EŞİM HASTA
YUMURTLAMA GÜNLERİMİDE GEÇİRDİM ZATEN 2 KEREDEN HAMİLE KALINMIRSA HAMİLEYİM BEN
BAKICEZ ARTIK EŞİME DÜN DİYORMDA EŞİM KOYN CAN DERDİNDE SEN ET DERDİNDESİN DEDİ VALLAHİ DEDİM CANIM SENİ RAHATSIZ ETMİCEM İSTEDİGİMİ ALIYIM GENE BEDEN SENİN OLSND EDİM BANA SAPIK DEDİ
ALLAHI SEVERSEN SAPIK SRATI VARMI BENDE DOGRU SÖYLE
BU AY OLMASSA BİR DAHAKİ AYA HEMEN KALICAK DEGİLİZYA DEGİLMİ
YA OKADAR ARA VERDİN KALAMAZSAM
RABBİM NEYİ HAYIRLI GÖRÜRÜSE ONU HASİP ETSİN İŞŞALLAH
zaman ne çabuk geçiyor....
oysa hiç geçmeyecek acım hiç azalmayacak sanmıştım...yüreğim cayır cayır yanmıştı acısıyla...
ben geçen yıl meleğimi 22+3 te yani 12 nisanda kaybettim...
tam 1 yıl oldu..
Allaha şükür tekrar hamile kaldım zar zor bu günlere ulaştım..şimdi yarın 12 Nisanda doğum yapma ihtimalim varr..
benim içimi değişik duyguların kaplamasının sebebi bumu acaba kızlar...
1 yıl öncesi aklıma geliyor hüzünleniyorum bugüne gelip halime şükrediyorum...
canım başın sagolsn şimdiden inan bir taraf gülüyor bir taraf aglıyor
seni çok iyi anlıyorum
regretenin bebegini kaybettigi gün ablamın oglu dünyaya geldi düşün her yigidin dogm gününde içim acır gözlerim dolar bir yandan yegenime sevinirsen bir yandanda regrete aklıma gelir ne haldedir diye
annelik böyle birşey heleki kardeşlik hepinizi görmesemde canlı inanın sizlerde güler sizlerle aglarım ben her namaz kıldıgımda dualarımdasınız biriniizin bebegine birşey olsa içim acır sizlerle güler sizlerle aglarım tek üzüntüm dogum edip gidiyorlar bir dahada gelmiyorlar kızlar başka topiklerde görüyorm içim acıyor o yüzden
bu arada demeyi unttm gamze hamileymiş haberiniz olsun çok oldu görüşrli ocakta aramıştı kaçtı dicem nutyorm vanda olan kazayla halile kalmış arıyorm teli açmıyor dönmüyor bana
:119: :119: :119: :119: gogum gunun kutlu olsun pasaaaaammmmmmmm rabbim saglikli hayirli uzun ömür nasip etsin insallah :119: :119: :119: :119:
mulberry bu gunlere gelmissin rabbime sukur ve bugun dikislerin aliniyor cok sanslisin hersey gonlunce olsun bebegin sagsalim gelsin kucagina insallaj
şuan varya yazını okyunca sratımdaki tebbesümü görsen gülerdin öyle böyle gülmedim bebek figürlerini görünce
Günaydın canlar.Cumanız mübarek olsun.Niffan ve Eny'den henüz haber yok sanırım.Allah iyiliklerini versin.
Paşamm canım doğum günün kutlu olsun.Allah hayırlı,sağlıklı,evli,çocuklu bir ömür nasip etsin:)
Jeton başın sağolsun.Allah bir daha yaşatmasın.Hepimiz aynı acıları yaşadık ve başatmeye çalışıyoruz.Umarım her şey bundan sonra daha güzel olur.
Öpüldünüz canlar.Sorunsuz,sıkıntısız,güzel bir gün diliyorum.Kendinize iyi bakın.Öpüyoruz...
Canım arkadaşım..Doğum günün kutlu olsun..rabbim inşallah bir dahaki doğum gününde yavrunla olmayı nasip etsin..aminn.
Nice mutlu sağlıklı senelere İyiki doğdunnnn :)))
kızlar allah hepinizden razı olsn evet bugün benim dogum günüm
33 oldum
yaşlanıyorum yaw hep derdim bir 18 yaşında olsam al sana 33 oldn paşa hanım sen derdine yan
hayırlı cumalar bebeler rabbim dalarınızı kabl etsin işşallah
regretede ne ballı çıktı he cuma günü 400 tane selatı tefficiyeyi çekicem işşallah namazdAN SONRA
gürbetim
dedimya dün sana telefonla konuştgumuzda başım çok fena diye eşim tansiyonuma baktı amanın oda ney tansiyonum yerlerde düşmüş
hemen yatırdı beni adam hasta bana baktı okadar olur tansiyon düşüklügünden mide bulanması baş agrısdı olurmuki yaw:44::44::44: