Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Jeton arkadaşım hoşgeldin aramıza..Allah sabır versin..Başınız sağolsun.zaman herşeyin ilacı arkadaşım.

Mulberry ne güzel arkadaşım..Allah bizlerede göstersin inşallah..hayırlısı olur hakkında,bir avazda doğururusun.amin.

Canım malesef keşkelerin bı faydası olmuyor,benim doktorun adı Prof Cemil akgul burda bı cok arkadasımız ona gitti banada bugüne kadar dikiş atip da başarısız oldugum olmadı demişti yeri Bakırköy'de yakınsa git istersen bi fikrin olur sana telinide verebiliirm istersen,listeyle ilgilenen arkadas bugün yok galiba ben senin icin yayınlamaya çalışırım

Ben tam 7 ay sonra hamile kaldım bunu. 6 ayı korunmayız gecti doktor bana 3 aydan sonra bırakabilirsin korunmayı demişti ben ozel sigorta yaptırdığım icin 6 ay korundum

ben izmirdeyim canım dr atilla erler yaptı burda ünlü bi doktor bende hiç bişey anlamamıştım 1 hafta önce genel kontrol vardı hiç birşey yoktu sadece kalp kapakcıklarını bebeğin duruşundan dolayı göremedi 1 hafta sonra tekrar gel bakalım içimiz rahat etsin dedi doktora gitmeden 1 gün önce belim ağrıyodu sadece okadar tam 20. haftaydı yani eğer çağırmasaydı yada bidahaki kontrolde bakalım deseydi benim bebeğimde gidecekti allah sabır versin sana insan kendi yaşamadan böyle şeylerden bi haber yaşıyo canım ben öyleydim herşey nasip kısmet

Aryamia cnm o tur yaramazliklarda olmazsa inan zaman gecmiyor :))
Birgun birine takiliyorum birgun birine:)))
Pasam kiz kolay gelsin anladin sen onu:)))))
Mulbery gozun aydin yarin saglicakla git gel :)
Ayyy ayyyy..
TERBİYESİZ SENİBİZİM ÇİÇEKLER AÇAMIYOR MALESEF BİR BEBEGE VESİLE OLALIM DEDİK EŞİM HASTA YUMURTLAMA GÜNLERİMİDE GEÇİRDİM ZATEN 2 KEREDEN HAMİLE KALINMIRSA HAMİLEYİM BENBAKICEZ ARTIK EŞİME DÜN DİYORMDA EŞİM KOYN CAN DERDİNDE SEN ET DERDİNDESİN DEDİ VALLAHİ DEDİM CANIM SENİ RAHATSIZ ETMİCEM İSTEDİGİMİ ALIYIM GENE BEDEN SENİN OLSND EDİM BANA SAPIK DEDİALLAHI SEVERSEN SAPIK SRATI VARMI BENDE DOGRU SÖYLEBU AY OLMASSA BİR DAHAKİ AYA HEMEN KALICAK DEGİLİZYA DEGİLMİ YA OKADAR ARA VERDİN KALAMAZSAM RABBİM NEYİ HAYIRLI GÖRÜRÜSE ONU HASİP ETSİN İŞŞALLAH
canım başın sagolsn şimdiden inan bir taraf gülüyor bir taraf aglıyorseni çok iyi anlıyorum
regretenin bebegini kaybettigi gün ablamın oglu dünyaya geldi düşün her yigidin dogm gününde içim acır gözlerim dolar bir yandan yegenime sevinirsen bir yandanda regrete aklıma gelir ne haldedir diyeannelik böyle birşey heleki kardeşlik hepinizi görmesemde canlı inanın sizlerde güler sizlerle aglarım ben her namaz kıldıgımda dualarımdasınız biriniizin bebegine birşey olsa içim acır sizlerle güler sizlerle aglarım tek üzüntüm dogum edip gidiyorlar bir dahada gelmiyorlar kızlar başka topiklerde görüyorm içim acıyor o yüzden
bu arada demeyi unttm gamze hamileymiş haberiniz olsun çok oldu görüşrli ocakta aramıştı kaçtı dicem nutyorm vanda olan kazayla halile kalmış arıyorm teli açmıyor dönmüyor bana
şuan varya yazını okyunca sratımdaki tebbesümü görsen gülerdin öyle böyle gülmedim bebek figürlerini görünce

Canım arkadaşım..Doğum günün kutlu olsun..rabbim inşallah bir dahaki doğum gününde yavrunla olmayı nasip etsin..aminn.

Nice mutlu sağlıklı senelere İyiki doğdunnnn :)))
kızlar allah hepinizden razı olsn evet bugün benim dogum günüm
33 oldum yaşlanıyorum yaw hep derdim bir 18 yaşında olsam al sana 33 oldn paşa hanım sen derdine yan
hayırlı cumalar bebeler rabbim dalarınızı kabl etsin işşallah regretede ne ballı çıktı he cuma günü 400 tane selatı tefficiyeyi çekicem işşallah namazdAN SONRA
gürbetim
dedimya dün sana telefonla konuştgumuzda başım çok fena diye eşim tansiyonuma baktı amanın oda ney tansiyonum yerlerde düşmüş hemen yatırdı beni adam hasta bana baktı okadar olur tansiyon düşüklügünden mide bulanması baş agrısdı olurmuki yaw:44::44::44:

rkadaşlar eklemişler listeyi sağolsunlar şimdi onu incledim evet bi çok kişi cemil akgüle gitmiş.budamı çapanın profu.hangi hastaneyle çalışıyor bana bşraz bilgi verebilirmisin

Regrete yayınlamış listeyi:)

Paşam bitde burdan kutlayın nice mutlu yıllara, bu yasin sana beklediğin minik kuzunu getirsin insallah:)

çok yakınız şöförler lokali durağındayım ben inşallah nasip olur görüşürüz çok isterim canım

sağol canım zaman herşeyin ilacı dediğin gibi.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

rkadaşlar eklemişler listeyi sağolsunlar şimdi onu incledim evet bi çok kişi cemil akgüle gitmiş.budamı çapanın profu.hangi hastaneyle çalışıyor bana bşraz bilgi verebilirmisin
Evet canım çapada hoca ozel muaynehanesi var Bakırköy'de anlaşmalı hastanleri var birde florans da çalışıyor diye duydum ama ben özeline gittim dikişi hizmet hastanesinde attı,kontrollere yine muayenehanesine gittim

sağol arkadaşım.hep inandım bende hasan serdaroğluna ama boşa çıktı içim yanıyor.yine doktor hatası yüzünden gitti bebeğim.nasip olsaydı dururdu belki ama insanın içi öle demiyor işte

sağol arkadaşım.hep inandım bende hasan serdaroğluna ama boşa çıktı içim yanıyor.yine doktor hatası yüzünden gitti bebeğim.nasip olsaydı dururdu belki ama insanın içi öle demiyor işte
Anlıyorum arkadasım bende ilk hamileliğimde gittiğim doktora kızıyorum kanama ve sancıyla gittiğim halde bişeyin yok diye eve gönderdi evde kaybettim kızımı,keske başka doktora gitseydim diyorum. Ama faydası yok iste gecmise müdahale edemiyorsun insallah bundan sonraki bebeklerini kurtarırsın

Regrete yayınlamış listeyi:)

Paşam bitde burdan kutlayın nice mutlu yıllara, bu yasin sana beklediğin minik kuzunu getirsin insallah:)
canım sagolasın bebem benim işşallah seneye bebegimle girerim dogum günüme melegim benlemi çok merak ediyorum benleyse şimdiden dikkat ediyorm bir kılına zarar gelir diye bu sefer umudluym gurbet benim umdum oldu o başardı bende işşallah başarırım inanın kızlar dikişleriniz alındı diye yazmışsınızya gözlerim doldu bir içimi çekmişimki sormayın eşime dedim bizde gelirmiyiz bu haftalara dedim oda allahın izniyle geliriz dediallahım bir daha evlat acısıyla sınamasın
doğum günün kutlu olsun daha nice uzuuunnnn senelere bugün benim eşiminde doğum günü iyiki doğmuşsunuz

çok sagol bebem eşine hediye ne aLDIN BBEM BENİMKİ HALEN ARKAMDA UYUYOR İŞŞALLAH HATIRLAR
ASLINDA AKLIMA NE GELDİ BİR KATALOKTA GÖRDÜM ARKADAŞIM SATIŞINI YAPIYOR SATEN GECELİGİN GALİBA ONDAN ALICEK ONUNLA KONUŞURKEN GÖRDÜM İŞŞALLAH ALIR AKLIMDA ÇOK KALDI GECELİK ÇOK GÜZELDESABAHLAR OLMASINA LAZIM
GÜNAYDIN BEBELER

doğum günün kutlu olsun daha nice uzuuunnnn senelere bugün benim eşiminde doğum günü Iyiki doğmuşsunuz

ben buldum bebem sen bugün dogur eşine heidye çok güzel olureger kızım dursaydı dikişlerim 12 ekimde alınıcaktı belkimde babasıyla aynı günde dogucakllardı ama olmadı
Rabbim seninkine ömür versin

bende çok istedim ama nasip olmadı benimde dikiş alınalı bugün 3.gün daha bişey yok beklerse 22 nisanda doğacak Allah seninde hediyeni en kısa zamanda versin inşallah yada belkide seninledir bellimi olur

Bade cnm iyi olmana sevindim:)
Pasam kiz gamze81 mi hamile aa niye buraya yazmiyor..
Pasam cnm normalde de dusuk tansiyonlumusun ???

paşam dogum gunun kutlu olsun,yeni yaşında butun acılarını unutturacak mutluluklar seni bulsun,karnın da kucagın da dolsun inşallah!

bende çok istedim ama nasip olmadı benimde dikiş alınalı bugün 3.gün daha bişey yok beklerse 22 nisanda doğacak allah seninde hediyeni en kısa zamanda versin inşallah yada belkide seninledir bellimi olur
sen sınırlarını zorla bebem anladın sen onu bir arkadaşımız vardı o öle yapmıştıda doktor anlamıştı sahi o neden yazmıyor buraya
bade cnm iyi olmana sevindim:)
pasam kiz gamze81 mi hamile aa niye buraya yazmiyor..
Pasam cnm normalde de dusuk tansiyonlumusun ???

canım çok üzülürsem strese girersem yükseliyor ama diyete başladım başlıyalı düşük tansiyonun dün büyüfü 10 küçügü 5 di galiba :44::44::44:anlıcagıon kilo vermek tansiyonu etkiliyor birde çok açken düşüyor
Kız grbi aşk olsun yazdıgıma espiri yaptım sen dönmedin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…