- 11 Mayıs 2011
- 2.962
- 962
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #42.801
doğurmadan geldim kızlar nst de bişey çıkmadı önce çatı muayenesi yaptı çok kötüydü ben tabi bahtsız bedevi bisezeryan bi normal derken bilin bakalım ne oldu meğer çatım darmış zorunlu sezeryan dedi ozaman dikişi almayalım dedim oda olmaz almamız lazım kafası tam dikişe dayalı zorlarsa sancıda başlarsa rahmi parçalar dedi ve dikişi aldıııııııherkesin aynı olurmu bilmem ama benim çok zor oldu ipi kesip çıkarırken hiç hissetmedim ama doktorun dikişe ulaşmak için verdiği çaba akıllara zarardı neyse öyle yada böyle aldı sonra tekrar açılma varmı diye baktı hiç açılma yoktu her ihtimale karşı 3 saat beklettiler tekrar nst ye bakıldı ondada bişey çıkmayınca haftaya çarşamba tekrar kontrole çağırdı ve eğer acil bişey olmazsa 38+4 te yani 22 nisan pazartesi sabahına gün verdi tabi ozamana kadar dikişsiz dayanabilirsek şimdi ufak ufak bel ağrım var bide tabi aşağıda zonklama sanki daha bi ağırlaştım dikişten sonra bu arada kızım 3.500 kg olmuş baş çevresi biraz büyükmüş ona çok üzüldüm 39 haftalık gibi dedi şu an 9.5 cm imiş zaten 10cm den sonrada zorunlu sezeryana alıyolarmış bu bi hastalık belirtisimi dedim ama onu doğmadan bilemeyiz dedi aynı durumda olan varmıdır acaba benle
slm çok üzgünüm kızlar
bebeğimi kaybettim dün 18 haftalıkken
bana bilgi verebilirmisiniz rahim ağzı yetmezliği varmış bunu 3 düşükten sonra anladı doktorlar.tabi birde rahimde perde maliyatı geçirdim ama yinede düştü
slm çok üzgünüm kızlar
Niffan hangi hastaneye yatiyordu ona ordan ulasabiliriz ..
Enyy ninde dr adi ibrahim bildirici onuda ararsak anca oyle ulasabiliriz baska adi sani yok ulasamayiz...
canım benim allah sabır versin çok üzüldüm allahım acına dayanma gücü versin.seni çook iyi anlıyorum burada hemen hemen hepimizin kayıpları var.bende de rahim ağzı yetmezliği var,20 haftalık bir kaybım oldu 2011 de.sonra 1 yıl ara verdim ve tekrar hamile kaldım 12.haftada dikiş atıldı.şükür rabbim bu günlere ulaştırdı.ne sormak istersen sorabilirsin canım burda herkes senin acını paylaşır ve kafandaki sorulara cvp bulursun
canım Allah sabır versin...
istanbuldaysan
arda lembet, cemil akgül, seval taşdemir ,kılıç aydınlı bunlara gidiyor genelde arkadaşlar.
gerçi seval hanıma benden hariç 2 kişi gidiyor sanırım.
genelde arda lembete gidiyorlar. ben geçen yıl gittim. düşükten sonra bazı nedenlerden seval hanıma gidiyorum şimdi.
düşüklerin kaç haftalıktı...
hitereskopi sonrası rahimağzı zedelendiğinden genelde dikiş yapılıyor erken doğum olmasın diye...
birde pıhtılasma ve kromozom testlerinide yaptır. zaten iyi bir doktora gidersen bu testleri senden isteyecek sende korunma sürecinde yaparsın bunları. bazen düşük bizim tahminlerimizden farklı sebepten olabiliyor... bende pıhtılaşma ve rahimağzı yetmezliği vardı bide pko çıktı. hepsi kayba sebep oluyor... hepsine karşı nasıl savaşıcam bilmiyorum.
Femicalden alsan randevuyuKızlar bugün Arda Bey den randevu almak için memorial call center aradım Nisan ayına randevu oluşturmadılarönce var dediler sonra yarım saat ara kalmış randevular 45 dk olarak girdiği için yarım saati sistem kabul etmiyormuş ;((( bana yeter yarım saat dedim ama sistem müsaade etmiyormuş Neyse bende bu sefer direk ataşehiri aradım asistanı bir yere gitmiş bakalım randevu alabilecekmiyim olmazsa Gittiğim diğer Prof alacağım randevuyu bakalım ne olacak
slm çok üzgünüm kızlar
bana bilgi verebilirmisiniz rahim ağzı yetmezliği varmış bunu 3 düşükten sonra anladı doktorlar.tabi birde rahimde perde maliyatı geçirdim ama yinede düştü