Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Niffan hangi hastaneye yatiyordu ona ordan ulasabiliriz ..
Enyy ninde dr adi ibrahim bildirici onuda ararsak anca oyle ulasabiliriz baska adi sani yok ulasamayiz...

inşallah Eny ve Niffan'a ulaşır hayırlı haberler alırız.Çok merak ediyorum.Umarım her şey yolundadır.

seni baya merak etmiştim zorda olsa dikişin alınmış hayırlısı olsun azıcık kaldı bebişine kavuşmana ne mutlu sana darısı başımıza

bana bilgi verebilirmisiniz rahim ağzı yetmezliği varmış bunu 3 düşükten sonra anladı doktorlar.tabi birde rahimde perde maliyatı geçirdim ama yinede düştü

bana bilgi verebilirmisiniz rahim ağzı yetmezliği varmış bunu 3 düşükten sonra anladı doktorlar.tabi birde rahimde perde maliyatı geçirdim ama yinede düştü

Çok geçmiş olsun Allah sabır verdin ve bu yaşadığın son acı olsun inşallah ..Daha önceki kayıpların kaç haftalıktı ?pıhtılaşma testleri yaptırdın mı?perde amaliyatı geçirdim demişsin sana rahim ağzı yetersizliğinden hiç bahsettilermi?Hangi ildesin benim tavsiyem kendini toparladıktan sonra öncelikli olarak iyi bir sorunlu gebelik doktoru bulup yapılmamış tüm testlerini yaptırman çok soru sordum biliyorum ama sorununu birazda olsa anlamak için kayıp şeklin nasıl oldu?sancı su gelmesi kanaman oldumu?tekrar çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın Ve sabırlar versin

slm çok üzgünüm kızlar
bebeğimi kaybettim dün 18 haftalıkken

canım benim allah sabır versin çok üzüldüm allahım acına dayanma gücü versin.seni çook iyi anlıyorum burada hemen hemen hepimizin kayıpları var.bende de rahim ağzı yetmezliği var,20 haftalık bir kaybım oldu 2011 de.sonra 1 yıl ara verdim ve tekrar hamile kaldım 12.haftada dikiş atıldı.şükür rabbim bu günlere ulaştırdı.ne sormak istersen sorabilirsin canım burda herkes senin acını paylaşır ve kafandaki sorulara cvp bulursun

ilk gebeliğimde bebek 2 aylıkken karnımda öldü.ikinci gebeliğimde 20 haftalıkken erken doğm yaptım.daha sonra bir çok doktora gittim perde var onan düştü dediler.bi prof amaliyatımı yaptı.amaliyattan sonra tekrar hamile kaldım.doktoruma güveniyordum sordum dikiş atılması gereklimi diye kaç kere hayır sende rahim ağzı yetmezliği yok perdeden dolayı düştü dedi inandım ve bebeğimi 18 haftalıkken kaybettim.dikiş atılması gerekliymiş ama çok geç

kızlar size bir önerim var herkesin telefon numarasını en az bir kişi bilsin diyorum.Allah korusun ekstra bir durum olursa haberleşiriz.
chnb bu konuda süper bir çoğumuzun numarası var:)))
hadi bakalım herkes nunarasını kendini daha yakın hissettiği en az 1 arkadaşa versin diyorum nacizane tavsiyem...

canım Allah sabır versin...

istanbuldaysan
arda lembet, cemil akgül, seval taşdemir ,kılıç aydınlı bunlara gidiyor genelde arkadaşlar.

gerçi seval hanıma benden hariç 2 kişi gidiyor sanırım.

genelde arda lembete gidiyorlar. ben geçen yıl gittim. düşükten sonra bazı nedenlerden seval hanıma gidiyorum şimdi.

düşüklerin kaç haftalıktı...
hitereskopi sonrası rahimağzı zedelendiğinden genelde dikiş yapılıyor erken doğum olmasın diye...

birde pıhtılasma ve kromozom testlerinide yaptır. zaten iyi bir doktora gidersen bu testleri senden isteyecek sende korunma sürecinde yaparsın bunları. bazen düşük bizim tahminlerimizden farklı sebepten olabiliyor... bende pıhtılaşma ve rahimağzı yetmezliği vardı bide pko çıktı. hepsi kayba sebep oluyor... hepsine karşı nasıl savaşıcam bilmiyorum.

canım şimdi hamilemisin doğum yaptımı anlamadım bana yardım edersen çok sevinirim.çok üzgünüm çok

güya doktorum iyiydi çapa nın profuydu.bazı testler yaptırmıştı ama pıhtılaşma falan mı bilmiyorum.onları bulup bakmam lazım.sende demi rahim ağzı yetmezliğimi var

Femicalden alsan randevuyu

slm çok üzgünüm kızlar
bebeğimi kaybettim dün 18 haftalıkken

Bende perde ameliyatı oldum, kayıp yaşayacağımı bildiğim için risk almadım hemen ameliyat oldum, ilk bebeğimi serklajla doğurdum Doktorum ameliyattan sonra yetmezlik olabileceğini söylemişti
İkşnci bebeğimde serklajsız doğum yaptım
Ama senin 3 kaybın var kesinlikle kontrol altında olmalısın
Benim doktorum Arda lembet
Çok memnun kalmıştım
Özel sigortan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…