Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

bugün bende tesadüf izledim...
salya sümük ağladım. ..Allahım hepimize yaşatsın inşallah

arkadaşlarrrr

bugün benim kızım pek bi sakin az az hareket ediyor..o eski gümbür gümbür hali yokk..
acaba büyüdüde yer yok diyemiii yoksa endişelenmelimiyim....
moralim bozuldu böyle olunca yaaa...zaten geceleride uyuyamıyorumm...

evet ya melek ben aglıyorum esım saskınlıkla ne var bunda ağlıyorsun

şimdi bile ağlıyorum radyo da de bır hıkaye dınlıyorum

hepimz ayni duyguyu yasiyorz herhalde bende ne zaman o programi seyretsm agliyorm benimde hayal ettigm tek sey bebegm kucagima verildigi an hickirillrla aglamk rabbm hepimize o duyguyu yasatsn amin
mulberryy canm benimde arada oluyo harektleri azaliyo ama senin bebegn benmkindn buyuk galiba onun icin tam bilemiyorm

aramızda 5 gün falan var galiba benimde bazen az hareket ediyo bişeyler yiyip uzanıyorum yine kıpırdamazsa oturuyorum ama dik yada sırtımı yaslayarak değil çocuğu sıkıştırıyorum resmen napayım oda beni korkutmasın küçük hanım rahatsız olunca tekmeler yumruklar havada uçuşuyo valla

genelde benim kuzucuk hareketli olunca bikaçgündür sanki hareketler azaldı gibi..sanırım büyüdüğü için.....

sağolun kızlar...

bişiler yedim uzandım tık yok...bende senin gibi kalkıp oturdum küçük hanım sıkışınca başladı harekete..belkide oyuyodu kuzucuğum..

dediğin gibi oda korkutmasın demi ama...
zaten bi kaç gündür hareketler daha değişti haftalar ilerledikçe fazla yer kalmıyor ondan sanırım....
neyse hareketleri hissettim ya moralim düzeldi hamdolsun.

ne demek cnmhelal olsun tabii ki aynen oyle de ama badenin de dedigi gibi penisiline alerjin olmadiginda. eminsen.daha once hic penizilintarzi igne yada ilac kullandin mi
tabletten yaziyorum daha alisamadim

bugün bende tesadüf izledim...
salya sümük ağladım. ..Allahım hepimize yaşatsın inşallah

Bende kızlar hep ağlıyorum o programda :..( . En moralimi bozanda dogum yapan kadınlar bir haftadır dışarı çıkmadım deme dımı . Biz ne yapalım surekli yatıyoruz ve sorunlarla uğraşıyoruz Rabbim bu sınavdan güzel sonuçlarla çıkmamızı nasip etsin

tamam badecim teşekkr ederim:)soruarı not ettim hemen...

ben pıhtılaşma testlerimi senden önce yaptırmıstımya,mthr a1293 müydü öle bişe heterozigot mutasyon dedi.
protein s normal sınırlarda ama protein c olması gerekenden cok yüksek cıkmıstı.
salı günü kan verdim özel bir yerde yeniden baktırıyorum protein c me.birazdan alacak esim sonucları.
bakalım özel de de sorun cıkacak mı

SOFİKA BADE CHNB kızlar sizler de de soru varmı aklınızda?
hepiniz çok bilinçlisiniz bu konuda

METAL41 teşekkür ederim arkadasım çok faydalı oldu bana.

Canım bizde pko olduğu için zaten bu bi etken evet birde kiloyu merak ediyorum ben ne kadar ilgisi var acaba ben her iki gebeliğimde aşırı kiloluydum bunu sorarmısın ?

esim 2saat sonra gideck araya yine hasret gireck goz yaslarima engel olamiyorm bogazima biseylr dugumleniyo sirf bebegm icin katlaniyorz bu hasrete insaallah bebegimi kucagima alip bu acilarn hepsini unuturm

Kızlar ben kaybımdan sonra üniversite hastanesinde genetik testlerim yapılmıstı.

Protein s olması gereken rakamken,

protein c 70-140 arası olması gerekken bende 170 çıkmıstı.

Hafta içi burda özel bir hastanede yeniden yaptırdım protein c mi.

Ve bu sefer 132 çıkmış kafam çok karıstı

E şimdi benim degerim normal mi kötü mü?

melek18,hiç görmediğim ama acılarımı hisseden arkadaşım...inşallah hep gülsün yüzün bebişinle yıllar boyu.ben de varlığımdan bile hbrdar olmadığınız dönemde burada yazılanları okuyup ağlıyordum tek başıma,hiç tanımadığım insanlara dua ediyordum.şimdi sizlerle paylaştığım için daha güçlüyüm.yalnız dün gece uyuyamadım düşünmekten.bu aralar pek iyi diilim, bazen içimi korkunç bir umutsuzluk basıyor,eşim yeni bebeğimizle ilgili hayaller kurunca bile çok korkuyorum.burada daha fazla kayıplar yaşayanları okudum,hep dua ediyorum,ne diyeceğimi bilemiyorum,tek yapabildiğim bunların da geçeceğini düşünmek ve yıllar sonra yine burada toplanıp bebişlerimizin kocaman insanlar olduğunu paylaştığımızı düşünmek...bu düşünce beni ayakta tutuyor.bizler için bebişlerimiz çok daha kıymetli olacak kuşkusuz,çok daha farklı...

bugün sınavda görevliydim sonra da evi temizledim biraz.ve sanki yük taşıyormuşum gibi karnım,belim ağrıyordu; hep bu rahim ağzı yarası ve enfeksiyon yüzünden.aklıma takılan bazıları bu yarayı yaktırıp hamile kalmış,benim doktorlarsa önermiyoruz diyorlar.tamam normal bi hamile için problem olmayabilir ama bana zaten serklaj yapılacak ve enfeksiyonla nasıl başa çıkılacak?acaba arda lembet bu durumda ne yapmayı önerirdi,çok mrk ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…