- 30 Kasım 2011
- 3.145
- 24
- Konu Sahibi hidennisko
- #41.621
melek18,hiç görmediğim ama acılarımı hisseden arkadaşım...inşallah hep gülsün yüzün bebişinle yıllar boyu.ben de varlığımdan bile hbrdar olmadığınız dönemde burada yazılanları okuyup ağlıyordum tek başıma,hiç tanımadığım insanlara dua ediyordum.şimdi sizlerle paylaştığım için daha güçlüyüm.yalnız dün gece uyuyamadım düşünmekten.bu aralar pek iyi diilim, bazen içimi korkunç bir umutsuzluk basıyor,eşim yeni bebeğimizle ilgili hayaller kurunca bile çok korkuyorum.burada daha fazla kayıplar yaşayanları okudum,hep dua ediyorum,ne diyeceğimi bilemiyorum,tek yapabildiğim bunların da geçeceğini düşünmek ve yıllar sonra yine burada toplanıp bebişlerimizin kocaman insanlar olduğunu paylaştığımızı düşünmek...bu düşünce beni ayakta tutuyor.bizler için bebişlerimiz çok daha kıymetli olacak kuşkusuz,çok daha farklı...
bugün sınavda görevliydim sonra da evi temizledim biraz.ve sanki yük taşıyormuşum gibi karnım,belim ağrıyordu; hep bu rahim ağzı yarası ve enfeksiyon yüzünden.aklıma takılan bazıları bu yarayı yaktırıp hamile kalmış,benim doktorlarsa önermiyoruz diyorlar.tamam normal bi hamile için problem olmayabilir ama bana zaten serklaj yapılacak ve enfeksiyonla nasıl başa çıkılacak?acaba arda lembet bu durumda ne yapmayı önerirdi,çok mrk ediyorum.
Canım bende okudum yazını..aslında hepimizin hikayesi hemen hemen aynı...
sonrasında çekilen acılar da dahil..
ne diyeyim başın saolsun..Allah bir daha yasatmasın kimselere.
dün izmitte oldugunu okudum bende gölcükte yasıyorum.
buraya gelin geldim ailemden 12 saat uzagım.sen hangi ilçedesin?