- Konu Sahibi hidennisko
- #41.321
Benim kendi tercihim sezaryandi ilk bebeğimi kaybedince normal doğumdan korktum canlı canlı kürtaj yaptılar çünkü hala çatala yatarken geriliyorum,ama zaten suyumda azdı istesemde risk almazdim,ayrıca cok rahatti doğumdan sonra ertesi sabah ayag kalktım hiç ameliyat olmamış gibi rahattim ağrı sizi hissetmedim cok sukurmaşallah kızına
Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat eylesin.neden sezeryan sen mi istedin yoksa doktor onumu uygun gördü
kızlar size birşey soracağım biz normal doğuma daha yatkınız ama genede çoğunuz sezeryanle doğum yaptı sanırım.37.haftadan önce doğan bebekler küçük olduğu için normal doğum yapılmıyor onu anlıyorum ama diğerleri... bilimsel bir açıklaması varmı acaba dikişle alakalı. benim doktorumda dikişi almayalım istersen birdaha çocuk yapacaksan direk sezeryan yapalım diyor.ben isterdimki normal doğumdan yana olsun ama sonra da dediki benim için farketmez sezeryan normal aynı,parasını sorduk o da aynı.şimdi bunları düşünmek bile çok erken biliyorum ama...
hele allah bir ozamanı göstersin hayırlısıyla yeterki evladım sağlıkla gelsin zamanında hangi yoldan gelirse gelsin.inş bizim içinde çocuklarımız içinde en sağlıklı olan hangisiyse o olur
Vaji-hex diye bı fitil suyum azalinca hiç kullanmadım bıdaha doktorlar kabul etmesede bence benim suyum o fitil yüzünden azaldı çünkü bir gece fitil kullandıktan sonra sabah çamaşırımda portakal büyüklüğünde bı islaklik vardi sonraki kontrolumde suyu az çıktı