- 25 Temmuz 2012
- 453
- 0
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #41.161
Aminnnn gurbetçi . :)
Chnb dun bahsettigin ardanin sorunu( ki gecicek duzelicek insallah ) sende gormusundir nette . Bütur olaylar d vitamini eksikliğinden kaynaklanabiliyor mus en etkili d vitamininde güneşi havalarda duzeliyorya ku sizin orda daha guneslidir cok giydirmeden hergun 15 dk guneslendirsen faydası olurmu açaba . ?
Günaydın canlar.Hayırlı cumalar olsun.
CHNB canım geçmiş olsun.İnşallah Arda'nın hiçbir sorunu yoktur.Gönlünü ferah tut.Doktorlar en kötüsünü söylüyorlar.Her şey çok iyi olacak diye düşünelim.İnşallah öyle olsun.
PAŞAM canım benim seni ne kadar çok yoruyorlar.Kendini bu kadar yorma.Yapıyormuş gibi yap.Valla çok vericisin.Kıymeti biliniyorsa ne ala ama bilinmiyorsa yorma kendini bu kadar:)
Hepinizi öpüyorum canlar.Gününüz güzel geçsin inşallah:)
Canim suan hamile degilim,3 sene once dogum yaptim rahim agzi yetmezligim vardi,14.hafta icinde dikis oldu.32.haftaya kadar calistim ,32.de izne ciktim ve 39 a kadar wc disinda kalkmadan yattim.39 da sezeryanla dogdu.nidilat da kullanmistim.5 ay once 2.gebelik dusuk oldu ve aslinda bende kan pihtilasmasi da oldugu ortaya cikti.tekrar hamilelik dusunursem hergun kan sulanditici igne ve gene 14.haftada dikis olmasi lazim.beni de en cok erken dogum riski korkutuyor
Slm arkdaslar herkese hayirli cumalar canim bizimkilerde erken dogduklari icin bingildaktan ultrason cekilmislerdi takma kafana doktorun is guzarligi bence arda cokta erken dogmadi sonucta
chnb canım simdi okudum çok üzülmüşsün haklısın ama sen güçlü bir kadınsın
doktor tomografiyi kontrol amaçlı istemiştir biliyorsun bazı drlar en kötüsünü düşünüyor
ama bu iyi birsey. Allah ın izniyle Arduli nin hiçbirseyi cıkmıcak.
her bebek aynı değildir ki hem,bizimkilerde zorlu melekler olcaklar:))
korktugunu göstermesin Rabb im sana ama snde iyi düşün ki iyi olsun canım
Chnb emin olmak icin istenmiştir cnm yok allahın izniyle hic birsey cikmicak. Bazen Dr akıllarından geceni hemen uyguluyolarki rahatlasınlar diye . Önlem amaçlı dir. Kalbimizi temiz tutalım insallah . Allah yar ve yardımcın olsun Arda'yı diğer yavrunu ve esinle seni korsun daha karnımıza ilk düştüklerinde hatta benim gibi ivf hamilelikler embriyoyken başlıyor endişelenmeye sen bukadar zor gebelikten sonra ödün. Kopar yavruna cok normal cnm simdi endişelenme demek cok kolayda( sen simdi biliyorumki temiz haber alana kadar icin rahat etmicek. Ama insallah hersey temiz çıkacak . Bizler sanırım hayatlarımızda hep evlatlarımızı diğer annelerden daha fazla kaygıya takip edicez ( tabii benimde olursa yavrum )
Burarada benimde kontrolum vardi cok şükür bu iki haftayı atlattık önümüzde hedef iki haftayı daha geçirmek sonra önündeki 20 haftayı atlatmak :)? Sari akıntım biteralden sonra tekrar başladım . Drumda zitromax kullnmami söyledi ayda bir kez uzun bir süre kullanıcam bu periyotta Rabb'imin izniyle şifa olur . Bazen baskı hissediyorum vajinamda bazen batma elhamdurullah birde su kızlar hp iyi olsun istiyorum hepiniz iyi olsun istiyorum çünkü sizin bebeğinize birsey oldugu benimde canım acıyor o yüzden Allah yardımcımız olsun
Ayy kizlar moralim bozuk seker sonucum cikmis aclik75 tokluk 158 dr aradim 100 luk yaptir dedi ya korkuyorum seker hastaligindan oda erken dogum yaptiriyor yaa sizlerin kac cikti..
Ayy kizlar moralim bozuk seker sonucum cikmis aclik75 tokluk 158 dr aradim 100 luk yaptir dedi ya korkuyorum seker hastaligindan oda erken dogum yaptiriyor yaa sizlerin kac cikti..
nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor.herşey yolundadır umarum
feryal cnm merak etmişsin inan çok zor bır haftaydı benim acımdan moralmen çok yıkıldım ama hamd olsun şimdiiyiyim
chnb cnm geçmiş olsun inş ardaçık bu badıreyı atlatacak neler atlatmadıkı annesı o güçlü bir bebek
gurbetçi cnm geçmiş olsun inş sekerın korktuğun gıbı olmadan atlatırsın bır gun önceden serbetlı tatlı yediysen o uüzdende yüksek çıkmış olabilir
feryal cnm merak etmişsin inan çok zor bır haftaydı benim acımdan moralmen çok yıkıldım ama hamd olsun şimdiiyiyim
chnb cnm geçmiş olsun inş ardaçık bu badıreyı atlatacak neler atlatmadıkı annesı o güçlü bir bebek
gurbetçi cnm geçmiş olsun inş sekerın korktuğun gıbı olmadan atlatırsın bır gun önceden serbetlı tatlı yediysen o uüzdende yüksek çıkmış olabilir