Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Cok.zor birgun gecirmissin canim gecmis olsun.

Konuyla ilgili pek bir bilgim olmamakla birlikte gorumcemin oglunun bas cevresi ile ilgili epeyce sikintiyaratti dr lar.
Aylarca takip ve olcumler devam etti. Ve sukur nisanda iki yaainda olucak.heraey normal

Dr lar her olasiligi egerlendiriyor insallah bir sonraki kontrolden iyihaberlerle geliceksin.

Chnb ablacim sen cocugunu buyutmene bak kimin cocugu 4/4 buyumus dr herzaman en kotusunu soyluyorlar gor bak hicbisey cikmiyacak ardamizlan guzelce gun gecirin her cocuk bir degil ardamizin masallahi var sende kendini uzme ablacim bu dr anlamiyorum ya insanlarin sevincini gursaklarinda birakiyorlar..

cnbc arkadaşım gönlünü ferah tut.. iyi düşün lütfen Arda bebek de sorun çıkmayacak inşallah

sağ olun canlar evet her ihtimali düşünüyorlar maşallah agu diyor. gülüyor yalnız tembel biraz ... abi azman arda tembel harekette...:)

Bende oğluma carlson marka bebek yağını kullandım.. bu sene zor içiyorum gerçi eskisi kadar kullanamıyorum..
içerisinde başka vitaminlerde olan balık yağları başka alerjik reaksiyonlara neden olabiliyor.. bu marka sadece balık yağı içeriyor.

Bu arada bu hamileliğimde ben kullanmıyorum balık yağı

İpek hanımın çiftliğinden ablam sipariş veriyor.. Benim etrafımda doğal ürünler satan yerler var bu nedenle orayı kullanmıyorum..

Kizlr idrar kulturunu verdm ama biraz kafam karisk idrar kultru internette uc ayri kaba verilr idrarn basi ortasi ve sonu yapilr yaziyodu ben norml verdm siz nasil verdinz

verirken tarif etmediler mi? ay bu sağlık görevlileri niye işlerini tam yapmazlar..

önce bölge temizlenir temizleme mendili ile sonucun doğru çıkması için.
ilk idrar wc ye orta idrar kutuya son idrar yine wc ye yapılır.. yani ortası doğru sonuç verir..

İnanmiyorm ya aslinda internette okumstm idrarn ortasi verilr diye ama sik sik idrara cikiyorm cok sikismiyim diye hastsneye gitmedn tualete girdm sonra idrari verirkn idrarm gelmedi zorla yaptm basinida koydm kimse beni uyarmadi napcm simdi yakin bir yer degilki hastane babam arabayla gotrdu baska ilce aman ya sinir oldm

sağ olun canlar evet her ihtimali düşünüyorlar maşallah agu diyor. gülüyor yalnız tembel biraz ... abi azman arda tembel harekette...:)

Cnm atAsehir memorial da mi dogum yaptin?ben de 33 oldum,gec mi kaldim diye dusunuyomm,hem rahim agzi kisaligi hem pihtilasma,sen kac yasindaydin arda yi dogurdugunda?hamilelik heP yatarak mi gecti

Cnm atAsehir memorial da mi dogum yaptin?ben de 33 oldum,gec mi kaldim diye dusunuyomm,hem rahim agzi kisaligi hem pihtilasma,sen kac yasindaydin arda yi dogurdugunda?hamilelik heP yatarak mi gecti

canım ben Ardayı doğum yaptım 2 ay sonra 36 oldum. :))
Evet Ataşehir memorialde doğum yaptım...
bende de 2 si de var hatta bugün kadın doğumcum(bu arada ben hatayda yaşıyorum ailem istanbulda hamileliği 1. haftadan sonra istanbulda geçirdim) ecopirin kullan hep dedi.

Evet hep yattım bazı dönemler wc yi de sürgü ile götürdüm. ama genelde wc ye gittim haftada bir çok sıcakta 2 banyo yaptık. yattığım yerden yan dönerek yedim. hastaneye taksiyle gittim tekerlekli sandalyeyle kata çıktım. nst odasında sıramı bekledim yatarak. sıkıydı benim ...

canım sağ ol içimi rahatlattın... ben de düşündüm senin gibi ama dr işte kalbimi kararttı tomografi filan deyince ben koptum(

canım inş arda bebeğimiz iyidir bir sıkıntı çıkmaz ve büyüdükçe o açıklık kapanır.allah oğluşununda seninde yardımcınız olsun.acil şifalar
üzme kendini inş. tomografi temiz çıkar down send. olsa dediğin gibi başka belirtileri olur.içini ferah tut dualarım arda oğlanla

canım senin şimdi serviks uzunluğun ne kadar.dikişin vardı sanırım birde hareket durumun nasıl yatıyormusun

canım senin şimdi serviks uzunluğun ne kadar.dikişin vardı sanırım birde hareket durumun nasıl yatıyormusun

merracım çooooooooooooooooook geçmiş olsun namazlarımda hep dua ettim haftalarımızda aynı ya korktum da çok şükür ikinizde iyiymişsiniz rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın .allahım tamamına erdirsin inşallah

Canım benim çok sağol allah razı olsun allah bizlere sıralı doğum nasip etsin inş. bebişlerimiz zamanında sağlıcakla gelir

Nasilain canim hic yazmadin merak ettim.

Yanlis hatirlamiyorsam yarin dr kontrolun vardi.
serklaj konusunuda konusucaktiniz
Insallah iyi haberlerle gelirsin.

Canim suan hamile degilim,3 sene once dogum yaptim rahim agzi yetmezligim vardi,14.hafta icinde dikis oldu.32.haftaya kadar calistim ,32.de izne ciktim ve 39 a kadar wc disinda kalkmadan yattim.39 da sezeryanla dogdu.nidilat da kullanmistim.5 ay once 2.gebelik dusuk oldu ve aslinda bende kan pihtilasmasi da oldugu ortaya cikti.tekrar hamilelik dusunursem hergun kan sulanditici igne ve gene 14.haftada dikis olmasi lazim.beni de en cok erken dogum riski korkutuyor

:18::18::18 dert bendede var merak etme sen allah yardımcımız olsun işşallah

kızlar haırlı cmalar hepiciginize rabbim dualarınız kabul etsin hayırlarınızı kabul etsin
dogm günü olanlarada ömür versin nice seneler diyeyim
birazdan üstümü giyicem kaynanam gidicem gelince görüşrüz işşallah:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…