- 17 Temmuz 2012
- 1.606
- 9
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #41.141
canım çok sevindim Allah 38 haftayı göstersin.
her hafta inan bir hafta daha dursa diyorsun benim 36 artı 4 tü ona rağmen erken geldi...
şimdi dr hep 3 hafta geriden hesaplıyor geli
bugün dr ye gittik. bıngıldağı biraz fazla açıkmış( kafasından röntgen çektiler. bir şey çıkmadı ama takip edelim dedi. kafasını çok tutamıyor çok basmıyor biraz motor gelişimi geri dedi ( biraz erken doğduğu için olabilir dedi (
boyu 7-8 ay gibi dedi kilo da iyiymiş. 7300 dü geçen ay bugün 7 700 dedi. ek gıdaya geçiyoruz çalışmaya başlayacağım hem sütüm çok yok
üzüldüm ağladım bugün. dr tomografi dedi şayet bıngıldak kapanmazsa... Araştırdım troid, raşitizm, down lu bebeklerde olabilir diyor ama down beraberinde başka bulgular verirmiş. şükür yok belirti. eşimde 47 xyy sorunu vardı inşallah bu sorun yoktur. içim sıkıldı bugün(
Chnb ablacim sen cocugunu buyutmene bak kimin cocugu 4/4 buyumus dr herzaman en kotusunu soyluyorlar gor bak hicbisey cikmiyacak ardamizlan guzelce gun gecirin her cocuk bir degil ardamizin masallahi var sende kendini uzme ablacim bu dr anlamiyorum ya insanlarin sevincini gursaklarinda birakiyorlar..
Cok.zor birgun gecirmissin canim gecmis olsun.
Konuyla ilgili pek bir bilgim olmamakla birlikte gorumcemin oglunun bas cevresi ile ilgili epeyce sikintiyaratti dr lar.
Aylarca takip ve olcumler devam etti. Ve sukur nisanda iki yaainda olucak.heraey normal
Dr lar her olasiligi egerlendiriyor insallah bir sonraki kontrolden iyihaberlerle geliceksin.
Arkadaşlar! omega 3 çok önemli bir madde. Sadece hamilelikte değil normal zamanlarda almamız gerekir. Balık da omega 3 bakımından oldukça zengin. Maalesef biz insanlar birçok şeyin doğallığıyla oynaya oynaya ne yesek diye düşünür hale geldik. Normal olarak haftada 2- 3 kez balık yemek gerekir. Ama balıktan omega 3 alırken ağır metaller de alıyoruz. Zararlı olanlar ağır metaller.Ağır metaller de büyük balıklarda daha fazla. Daha önce sözünü ettiğim balığın gövdesinden yapılan balık yağı carlson marka. Önceki hamileliğimdeki dr. her gün balık yağı almamı söylerken bu aynısını söylemiyor. Herkesin görüşü ve tercihi farklı kısacası fayda zarar durumu.
Hatta öyle bir hale geliyor ki yumurtayla ilgili, sütle ilgli de birçok şey söyleniyor, ama ne yapalım yemek içmek zorundayız ama elden geldiğince en doğal olanını. Mesela ben bilen vardır belki zaman zaman Nazilli' den İpek Hanım Çiftliği diye bir yerden süt, yumurta, peynir vs sipariş veriyorum. Oradaki ürünler ne kadar doğaldır bilemem ama, yine de yumurtanın tadı normalde aldığımdan hatta organik olandan bile daha lezzetli.
her hafta inan bir hafta daha dursa diyorsun benim 36 artı 4 tü ona rağmen erken geldi...
şimdi dr hep 3 hafta geriden hesaplıyor gelişimini(
hakan bey yalnız ayrıntılı ultrason bakıyor. ben down 10 da 1 çıkınca risk ona da gittim. 2 kere de acilden tanımadığım 2 dr ye gitmiştim.
canım geçmiyormuş bana memorial öyle dedi. doğumda da fiyat ayrı hesaplandı hastane artı Arda bey şeklinde...
şu enfeksiyonlar olmasa ne güzel olur...
canım sağ ol.
bugün dr ye gittik. bıngıldağı biraz fazla açıkmış( kafasından röntgen çektiler. bir şey çıkmadı ama takip edelim dedi. kafasını çok tutamıyor çok basmıyor biraz motor gelişimi geri dedi ( biraz erken doğduğu için olabilir dedi (
boyu 7-8 ay gibi dedi kilo da iyiymiş. 7300 dü geçen ay bugün 7 700 dedi. ek gıdaya geçiyoruz çalışmaya başlayacağım hem sütüm çok yok
üzüldüm ağladım bugün. dr tomografi dedi şayet bıngıldak kapanmazsa... Araştırdım troid, raşitizm, down lu bebeklerde olabilir diyor ama down beraberinde başka bulgular verirmiş. şükür yok belirti. eşimde 47 xyy sorunu vardı inşallah bu sorun yoktur. içim sıkıldı bugün([/QUOT
mrb canım topiğe uğrayamamıştım ne zamandır.canım benim elbette tedbirini al ama endişelenme.
eylülünde bıngıldağı genişti ve uzun süre kapanmadı.çok geç yürümeye başladı.ama çok şükür bir problemi yok.
bizler sürekli yatıp güneş görmediğimiz için bebişlerimizin daha fazla d vitaminine ihtiyacı oluyor.
bu arada gelişimi 3 hafta geriden geliyor ardanın erken doğduğu için onuda göz önünde bulundurmalısın güzelim.içini ferah tut
Kizlr idrar kulturunu verdm ama biraz kafam karisk idrar kultru internette uc ayri kaba verilr idrarn basi ortasi ve sonu yapilr yaziyodu ben norml verdm siz nasil verdinz
sağ olun canlar evet her ihtimali düşünüyorlar maşallah agu diyor. gülüyor yalnız tembel biraz ... abi azman arda tembel harekette...:)
Cnm atAsehir memorial da mi dogum yaptin?ben de 33 oldum,gec mi kaldim diye dusunuyomm,hem rahim agzi kisaligi hem pihtilasma,sen kac yasindaydin arda yi dogurdugunda?hamilelik heP yatarak mi gecti
şimdi dr hep 3 hafta geriden hesaplıyor gelişimini(
hakan bey yalnız ayrıntılı ultrason bakıyor. ben down 10 da 1 çıkınca risk ona da gittim. 2 kere de acilden tanımadığım 2 dr ye gitmiştim.
canım geçmiyormuş bana memorial öyle dedi. doğumda da fiyat ayrı hesaplandı hastane artı Arda bey şeklinde...
şu enfeksiyonlar olmasa ne güzel olur...
canım sağ ol.
üzüldüm ağladım bugün. dr tomografi dedi şayet bıngıldak kapanmazsa... Araştırdım troid, raşitizm, down lu bebeklerde olabilir diyor ama down beraberinde başka bulgular verirmiş. şükür yok belirti. eşimde 47 xyy sorunu vardı inşallah bu sorun yoktur. içim sıkıldı bugün(
Cnm atAsehir memorial da mi dogum yaptin?ben de 33 oldum,gec mi kaldim diye dusunuyomm,hem rahim agzi kisaligi hem pihtilasma,sen kac yasindaydin arda yi dogurdugunda?hamilelik heP yatarak mi gecti
canım senin şimdi serviks uzunluğun ne kadar.dikişin vardı sanırım birde hareket durumun nasıl yatıyormusun
merracım çooooooooooooooooook geçmiş olsun namazlarımda hep dua ettim haftalarımızda aynı ya korktum da çok şükür ikinizde iyiymişsiniz rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın .allahım tamamına erdirsin inşallah
canım senin şimdi serviks uzunluğun ne kadar.dikişin vardı sanırım birde hareket durumun nasıl yatıyormusun
Canim suan hamile degilim,3 sene once dogum yaptim rahim agzi yetmezligim vardi,14.hafta icinde dikis oldu.32.haftaya kadar calistim ,32.de izne ciktim ve 39 a kadar wc disinda kalkmadan yattim.39 da sezeryanla dogdu.nidilat da kullanmistim.5 ay once 2.gebelik dusuk oldu ve aslinda bende kan pihtilasmasi da oldugu ortaya cikti.tekrar hamilelik dusunursem hergun kan sulanditici igne ve gene 14.haftada dikis olmasi lazim.beni de en cok erken dogum riski korkutuyor