Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Ayy kizlar moralim bozuk seker sonucum cikmis aclik75 tokluk 158 dr aradim 100 luk yaptir dedi ya korkuyorum seker hastaligindan oda erken dogum yaptiriyor yaa sizlerin kac cikti..

Canım tekrarla testi. Olmadı diyetle ragule zaten. Benim 11. Haftada çıkmıştı. Yiyerek diyet yaptım hiç yükselmesi. Önceki gebeliklerinde çıktıysa zaten bunda çıkma ihtimali%90 oluyor.

Canim iyi olmana sevindim.cok merak ettim ve bugun tekrar aramaya cekindim.
Chnb bile seni sormak icin beni aradi bu aksam
Ama sukur iyisin.
insallah persembeyide saglikla atlatirsin.

Arada bir iyiyim yaz merak etmiyelim.:KK16:

ınan aradığını duymamışım bile geç gördüm bugün kontrol sonrası haberlerı verırım dıye gerı dönmedım

iyiki varsın ferah cım

chnb cnm sanada çok tesekkür edıyorum hırala gürele gıdıyoruz işte

Canım bende meraklanmıştım. Konturolün iyi geçmiş. SerklaJ tarihinde belli olmuş. Rabbim yar ve yardımcın olsun
Üzmemeye çalış canım. Zaten gebelik hormonları duygusal yapıyor. Hem bebişinde üzülür annesi.

İlk gebeliğimde eşime kızmıştım ağlamaya başladım ve sancım öyle başlayınca bu gebeliğimde hiç ağlamadım okadar sorunlar çıktığında bile iki damla göz yaşı düşüyor hemen kendimi durduruyordum. Doğumdan sonra iki gün durup durup hıçkırarak ağladım acısını çıkarttım yani.

herseye zaten ağlıyorum eşim haberlerı izlerken bana gülüyor ağlıyorum diye

mumudihaba serklaj tarihin belli olmuş hadi hayırlı olsun.inş herşey çok güzel gider ve zamanında evladına kavuşursun.allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin.

gurbetçi şekerin birazcık yüksek çıkmış ama inş. o anki durumla alakalıdır yani 100lük ölçümde normal çıkar inş.yüksek çıkarsa da endişelenme diyetle devam edersin etrafımda şeker hastası olup zamanında doğum yapan birçok kişi var.herşeyden korkuyorsun seni çok iyi anlıyorum benim içinde şudönem çok zorlu doktor önümüzdeki bir ayı tamamlaman çok önemli dedi.sanırım şu riskli haftaları atlatınca biraz daha rahatlarız.

kızlar size birşey soracağım doğum iznine 32+0 da mı ayrılıyoruz yoksa 32.haftanın sonunda mı.
bir de heyet raporundan sonra normal rapor alınmıyor mu geçen bir arkadaş öyle bişey yazmıştı sanki??
benim rapor 31.haftada bitiyor sonrasında çalışır yazmış yani devam etmeyecek rapor.allah o günleri bir göstersin hayırlısıyla da
merak ettim nasıl hallolcak okul işi

Günaydın canlar.Hayırlı cumalar olsun.

CHNB canım geçmiş olsun.İnşallah Arda'nın hiçbir sorunu yoktur.Gönlünü ferah tut.Doktorlar en kötüsünü söylüyorlar.Her şey çok iyi olacak diye düşünelim.İnşallah öyle olsun.

PAŞAM canım benim seni ne kadar çok yoruyorlar.Kendini bu kadar yorma.Yapıyormuş gibi yap.Valla çok vericisin.Kıymeti biliniyorsa ne ala ama bilinmiyorsa yorma kendini bu kadar:)

Hepinizi öpüyorum canlar.Gününüz güzel geçsin inşallah:)
canım umrum olmaz ama eşimin hatrına bebekelrimde kaynanam hastanede çok baktı onun hatrına gittim vallahi çok yorldm 10 arabaya bindim tek basıma anca bitti işler eve gedlim tırsa tırsa :18::18:da edeede eve geldim hava çok yagıyord yagmr yedim üşüdümmmü saana kaynanam gittimki pogaçayı yoguryord bende neler yaptım sayıyım
elmalı kurabiye 2 tepsi
3 tepsi börek el açması yogurdm bir tepsisi patatesli diger 2 tepsisi mantarlı
ıspanaklı kremşantili pasta
şeker pare
börek yaptım karnıyarık şeklide içine peynir koydum
dolma sarıldı yaprak
amerikan salatası
mercimek köftesi
işelri bitik kaynanamla anca namazlarda dinlendim okadar yorldmki iş bitti eltim hanım ozaman geldi :KK47::KK47:herzamanki hali birde şişmiş kilo almış beni öle süzüyor evide halletim bu arada bir kaynımın kıyafetleri kaldı ütülenecek yarın çeyizler gelicek erken kalkkıp geri gidicem kaynanam evini dip köşe temizlicem servis tabaklaını çatalları bardaklarıo demlikleri halledicez:KK30::KK30:yarında anam aglıcak çeyizler serilsin hafta içi bir gün kıyafetler ütülenicek salı yufka açılıcak 30 kilo çarşamba günü dola 6 kilo kara lahana ve sütlaç yapılıcak perşembe günü yemekler yapılıcak cuma günü kaynanamın evi temizlenicek malm evde verilicek dügün yemegi cmartesi kınası var pazar dügün :99::99:anlıcagın bu moddayım şuan:111::111::111::111:dügün pazar günü biticek hayde kaynananda kal evi dip köşe temizlicez :111::111:31 eşimin dayısının kııznın dügünü var orayada gidilicek yardıma anlıcagınız isyanlardayım :95::95:ne olcak paşanın hali soryorm sizlere aslında yapmamda eşim hatrım için diyince kıramadım herkez yaptıgından natsın ben allah rızası için yapıyorm belkim birinin dası kabul olrda bebegime kavuşurum bugün kaynanamın komşsnn tornu gelmiş ömürümle 40 karışıcaktı ömeri görünce içim acıdı:KK14::KK14::KK14:teyzemin gelinide 33 haftalık hamile allahım dedim karnına bak kocaman mutfakta druyordm gelini görünce işeri yapmaya başladım baktı kaynanam üzüldüm allah sanada versin kimsenin kcagını boş bırakmasın yavrum üzülme dedi ne üzülücekki allah banada veiri dedim sonrası ş ben 8 ayını görebilirmiyim yavrmu saglim alırmıyımki dedim aglama moduna girdim :KK14::KK14:imrendim ya evi temizledim dedi biz hamileyken iş yapamıyorz o devamlı gezmelerde temizlikte dogmn bekliyor allahım affetsin içimi çektim karnını görünce:KK43::KK43::KK43:eltimde çockalrıyla geldi i bitince oda sinir etti beni kaynanam sanki hiç çocuk görmemiş elime verselerdi bogasım geldi türkiyede bir sanki o dogurdu laf sokmalarıda cabası:KK59::KK59::KK59:
senin çocgn yok ayak bagın yok geliceksin:KK47::KK47::KK47::KK47:zaten bu laf hep böle çocgmuz yokya yüklenin anasını satem :KK14::KK14:

Ayy kizlar moralim bozuk seker sonucum cikmis aclik75 tokluk 158 dr aradim 100 luk yaptir dedi ya korkuyorum seker hastaligindan oda erken dogum yaptiriyor yaa sizlerin kac cikti..
şeker gibi hatnsn desene:KK48::KK48:saglık olsn bebem diyet şart bol yeşillik ye haslama ye patates pirinç mercimek kuru bakliyattan uzak dur:KK45::KK45:allah şifa versin şekerim :KK1:
slm canım arkadaşlarım CUMA GÜNÜMÜZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN İNŞALLAH

zor geçen bır hafta sonrasında hamd olsun bu günümüze

DR KONTROLUMUZ VARDI

ultrasonda bebeğimizi görünce heeşey unutuluyor leyla leyla konuşuyorum arabaya bınınce hatırlıyorum soracaklarımı gündem değişince bocalıyorum

ilk önce hafta başınca benı çok üzen bır olayı duydum ve ıkı gün ona ağladım sonrasında çarşamba gecesı wc ye gıttığimde kanama

vardı çamaşırımda dr aramadım burada hastaneye gıttım durumu anlattım yapılabılıcek bırşey yok dediler ama kıymetli bebek olduğu için yatıralım serum takalım dediler 2 litre serum sabaha kadar bıttı ve kendi istedğimle taburcu oldum

murat beye anlattım durumu neden aramadın her ne olursa olsun saat kaç olursa haberım olsun öyle yerler gıtme bır daha çok güvenilir bulmuyorum dedı bende içimden saol korkuyordum zaten iyice tuz bıber oldu ne yapacağım acil durum da bilemiyorum

bugünde dr kontrolumuz iyi geçtı serklaj için haftaya perşembe yapalım dedı dr

bugünkü rahım kısalığı 23 idi bır acıdan baska acıdanda 30 muş

bebeğin gelişimi iyi iki test üçlü test vs hiçbirini istemedık

hatırladıklarım bu kadar

RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER

sana birşey anlatıyımda dinle beni :KK5::KK5:kızımda rahim dikişine gittikya kan slandırıcı kllandıgım için 1 hafta sonra dediler neyse doktor dediki altam ltrosonla bakıcaz deid dedim nasıl olr hiç alttan bakılmadı kanam olur diye dedim yok deid agzına sokucaz vajinanın öle bakıcaz dedi ban güven dedi neyse adamda tepki aynen şu:KK53::KK53:rahimin 2.5 cm açık bu nasıl olr dedi bende dedimki kzımda hamile kaldıgımda açıktı doktor her seferinde söyledi dikiş atılıcak açıklık var vs dedi bu açıklıga iyi dogum etmedin dedi doktor hayret birşey dedi:44::44:sonra rahim boyna baktı 3.1 canım 14 haftaya kadar 2.5 cm açıklık ne demek allahım saklayınca saklıyor hoş dikişim 25 gün dayandı olmadı okadar eziyet çektimki sorma korku endişe cabası:KK14::KK14:ameliyathaneye giremedim korkumda ipre 260 gösterdi eşim dedi istersen eve gidelim buda gitsin dedi korkyorm dedim durdm sonra dedim dayanamam kızımada birşey olursa dedim dikişim atıldı yandıgımda altımda dayanılmaz bir acı odaya çıkardılar beni eşime dedim old bak drcak degilmi dedim işşallah dedi dogm ettim işin kötüsü dikişimi 15 nmaralı yatak geldi kızımı kaybettim ykarı çıkardılar 15 nmaralı yatak düştü bana:KK14::KK14:eşime bagırdım yalan söyledim hani drcaktı bda gitti yetmedim yetemedim kızıma dedim sinir kirizleri geçirmemde cabası gerisini sen tahmin edersin artık :KK14:
anlıcagın ne yaparsak yapalım bir dogm bir ölüm beklemiyor malesef allah yardımcımız olsn canım dilerim rabbimden rabbim emeklerini boş çevirmez yavrunu sana bagışlar benim gibi kimsenin yüregini yakmasım bugün sag tarafımda oglmla birlikte olan eltimin ogl sol tarafımda kızımla olan aynı ayın bebesi çok kötü oldm karşımda 8 aylık hamile biri kafayı yicektim kaynanam kalalım yatalım gitme dedi bende diyemedim anne dayanamıyorm affet gidicek diyemedim yanlış anlard iye benim ne bitmeyen çilem varmış ben dışarı zor attım kendimi yagmr bir yandan yagıyor ben bir taraftan aglıyorm anlıcagın hep vcudm ıslandı üşüdüm hemde rhm agladı üşüdü karmaşık duyglar içindeyim allahım aklıma mukayet olsun ne diyim bugün yaradan sabrımı çok zorladı nereye kadar zorlcak bakalım allahım dermensız dert veripte aratmasın ama çok canım yandı :KK14::KK14:dedim paşamm seninde bebelerin olurmu hayalmi yoksa:KK14::KK14:

chnb
geçmiş olsun inşallah..
doktorlar bazen şüpheleniyor bişeylerden hassas annelerin aklı başından gidiyor haberleri yok...
inşallah bişeyi yok ardanın doktor temkinli davranmak istemiştir..

sen kendini üzme annesi..

sağ ol canım...

feryal cnm merak etmişsin inan çok zor bır haftaydı benim acımdan moralmen çok yıkıldım ama hamd olsun şimdiiyiyim

chnb cnm geçmiş olsun inş ardaçık bu badıreyı atlatacak neler atlatmadıkı annesı o güçlü bir bebek

gurbetçi cnm geçmiş olsun inş sekerın korktuğun gıbı olmadan atlatırsın bır gun önceden serbetlı tatlı yediysen o uüzdende yüksek çıkmış olabilir

sağ ol canım.

iyi olmana sevindim. inşallah her şey çok güzel olur senin ve bebeğin için... yaz sık sık...

ınan aradığını duymamışım bile geç gördüm bugün kontrol sonrası haberlerı verırım dıye gerı dönmedım

iyiki varsın ferah cım

chnb cnm sanada çok tesekkür edıyorum hırala gürele gıdıyoruz işte

herseye zaten ağlıyorum eşim haberlerı izlerken bana gülüyor ağlıyorum diye

canım benim eşim de çok duygusal. Akşam göğsüne uzandım huzur sokağını izliyoruz. feyza dua ediyor Bilalle ilgili. Eşimin iç çektiğini hissettim baktım ağlıyor. evlendiğimizin ilk yıllarında çizgi film seyrediyoruz iki kardeşi köle pazarında satıyorlar ayrı kişilere baktım bizimkinin 2 gözü 2 çeşme... ben daha mı gaddarım diyorum bazen...

sen de üzme sakın kendini... Hz. Alinin duasını edelim:

Allahım gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olanı da gönlüme razı eyle amin...

mumudihaba serklaj tarihin belli olmuş hadi hayırlı olsun.inş herşey çok güzel gider ve zamanında evladına kavuşursun.allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin.

gurbetçi şekerin birazcık yüksek çıkmış ama inş. o anki durumla alakalıdır yani 100lük ölçümde normal çıkar inş.yüksek çıkarsa da endişelenme diyetle devam edersin etrafımda şeker hastası olup zamanında doğum yapan birçok kişi var.herşeyden korkuyorsun seni çok iyi anlıyorum benim içinde şudönem çok zorlu doktor önümüzdeki bir ayı tamamlaman çok önemli dedi.sanırım şu riskli haftaları atlatınca biraz daha rahatlarız.

kızlar size birşey soracağım doğum iznine 32+0 da mı ayrılıyoruz yoksa 32.haftanın sonunda mı.
bir de heyet raporundan sonra normal rapor alınmıyor mu geçen bir arkadaş öyle bişey yazmıştı sanki??
benim rapor 31.haftada bitiyor sonrasında çalışır yazmış yani devam etmeyecek rapor.allah o günleri bir göstersin hayırlısıyla da

canım 31 artı 6 dan sonraki gün 32 de ayrıldım ben...
benim de kafama takıldı asos demişti heyet sonrası alınmıyor diye... benim heyet bitiyor normal rapor alamayacakmıyım bütün yıl...

gurbetçi canım benim normal sınırlar içindeydi. hatta bebek iri diye arda bey şekerden şüphelenmişti...

kızlar burası çok soguk kar yagmış uyandımki:KK30::KK30:ben nasıl gidicem kaynanam ya tüh doncam gene sıkıda giyinsem hakgetire bu hafta hep ordayım ne yapsak çayı koydm kahvaltımı yapıp gidicem kızkardeşleri var onlar yapsın geç gitsemde dün okadar yorulmuşmki yayyıgım gibi kalktım :KK53:kızmıcagını bilsem gitmicem dün tembih etti kimseye iş yaptırma işler sana dedi :KK20::KK20:kız tarafı 20 kişi gelicekler e malum kaynanamlarda var kardeşleri onların çocukları vs var :KK30:toplasam 50 kişiyi geçer benim halim perişan bgün okadar kişiye hizmet çay blaşıklar daha evi temizlicem hem gidince hemde onlar gidince paşa gülün suçu ney allah var lafım yok allah rızası için yapıyormda işşallah yardım edende olr dün 2 bacısı geldi kaynanamın benle kaynanamın anası agladı hoş ben yogrdm herşeyi kaynanam hazır hamuru halletti:KK53::KK53:bileklerim agrımış yeminle hamr yogurmaktan neyse ben kahvaltıyı yapayımda bulaşıkları makinaya diziyim sonra evi toplym ver elini kaynanaların evi kendinize iyi bakın :KK5::KK5::KK5:eve kaçta gelirim allah bilir:KK53:

Ben 32+0da almıştım normal rapor heyetten once alınıyor diye biliyorum ben heyet icin çapaya ya gittiğimde evraktaki görevliler 40 günlük rapor hakkımı kullanmadığım sormuştu,

Gurbetçi ben diet yaptıgım halde 50 lik yüksek çıkmıştı daha nasil diet yapcam diye düşünüyordum ama neyseki 100 luk normal çıkmıştı,seninde 100 luk normal çıkabilir yüksek çıksa bile diet yaparsın sorun olmaz

Mumudihaba,canım Serklaj tarihin belli olmuş dualarım seninle inşallah herşey yolunda gidecek yavaş yavaş haftalarını tamamlayacağız burda ...

Chnb,canım benim seninle sürekli konuşuyoruz ama birde burdan yazmak istedim ben Ahmet Arda da bişey çıkmayacağına tüm kalbimde inanıyorum Lütfen canını sıkma öpüyorum kocaman sizi :))

Paşam,kız burda bir sürü hamile var bazısı kendi yemeğini yapamıyor hadi hamileleri geçtik senin gibi hamarat olmayan insanlar var :)) yani sonuç olarak yaptığın tüm yemekleri detaylı yazman gerçekten süper :)) şöyle geriye gitsek bu forumdan senin yazdıklarınla bir yemek kitabı çıkar valla :)...

Mumudihaba,canım Serklaj tarihin belli olmuş dualarım seninle inşallah herşey yolunda gidecek yavaş yavaş haftalarını tamamlayacağız burda ...

Chnb,canım benim seninle sürekli konuşuyoruz ama birde burdan yazmak istedim ben Ahmet Arda da bişey çıkmayacağına tüm kalbimde inanıyorum Lütfen canını sıkma öpüyorum kocaman sizi :))

Paşam,kız burda bir sürü hamile var bazısı kendi yemeğini yapamıyor hadi hamileleri geçtik senin gibi hamarat olmayan insanlar var :)) yani sonuç olarak yaptığın tüm yemekleri detaylı yazman gerçekten süper :)) şöyle geriye gitsek bu forumdan senin yazdıklarınla bir yemek kitabı çıkar valla :)...

canım inan aklıma gelmedi teker teker özür dilerim arkadaşlarımdan canları çektiyse haklarını helal etsinler mesajı graştım silemedim malesef zamanı geçmiş :KK14::KK14::KK14:namazı kılıp eşimle çıkıcam çeyizler gelmiş beni bgün güzel bir maraton bekliyor bir daha daha dikkat ederim aslında şöyle pastane türü yer açmak isterdinm allaha şükür elimden herşey geliyor:KK17::KK17::KK17:ah hepiniz olsaydı brda ben sizleri mamalara bogardım :KK5::KK5:

inş cnm hayırlı evlat olsun hepimizinkini RABBİM korusun
sana birşey anlatıyımda dinle beni :KK5::KK5:kızımda rahim dikişine gittikya kan slandırıcı kllandıgım için 1 hafta sonra dediler neyse doktor dediki altam ltrosonla bakıcaz deid dedim nasıl olr hiç alttan bakılmadı kanam olur diye dedim yok deid agzına sokucaz vajinanın öle bakıcaz dedi ban güven dedi neyse adamda tepki aynen şu:KK53::KK53:rahimin 2.5 cm açık bu nasıl olr dedi bende dedimki kzımda hamile kaldıgımda açıktı doktor her seferinde söyledi dikiş atılıcak açıklık var vs dedi bu açıklıga iyi dogum etmedin dedi doktor hayret birşey dedi:44::44:sonra rahim boyna baktı 3.1 canım 14 haftaya kadar 2.5 cm açıklık ne demek allahım saklayınca saklıyor hoş dikişim 25 gün dayandı olmadı okadar eziyet çektimki sorma korku endişe cabası:KK14::KK14:ameliyathaneye giremedim korkumda ipre 260 gösterdi eşim dedi istersen eve gidelim buda gitsin dedi korkyorm dedim durdm sonra dedim dayanamam kızımada birşey olursa dedim dikişim atıldı yandıgımda altımda dayanılmaz bir acı odaya çıkardılar beni eşime dedim old bak drcak degilmi dedim işşallah dedi dogm ettim işin kötüsü dikişimi 15 nmaralı yatak geldi kızımı kaybettim ykarı çıkardılar 15 nmaralı yatak düştü bana:KK14::KK14:eşime bagırdım yalan söyledim hani drcaktı bda gitti yetmedim yetemedim kızıma dedim sinir kirizleri geçirmemde cabası gerisini sen tahmin edersin artık :KK14:
anlıcagın ne yaparsak yapalım bir dogm bir ölüm beklemiyor malesef allah yardımcımız olsn canım dilerim rabbimden rabbim emeklerini boş çevirmez yavrunu sana bagışlar benim gibi kimsenin yüregini yakmasım bugün sag tarafımda oglmla birlikte olan eltimin ogl sol tarafımda kızımla olan aynı ayın bebesi çok kötü oldm karşımda 8 aylık hamile biri kafayı yicektim kaynanam kalalım yatalım gitme dedi bende diyemedim anne dayanamıyorm affet gidicek diyemedim yanlış anlard iye benim ne bitmeyen çilem varmış ben dışarı zor attım kendimi yagmr bir yandan yagıyor ben bir taraftan aglıyorm anlıcagın hep vcudm ıslandı üşüdüm hemde rhm agladı üşüdü karmaşık duyglar içindeyim allahım aklıma mukayet olsun ne diyim bugün yaradan sabrımı çok zorladı nereye kadar zorlcak bakalım allahım dermensız dert veripte aratmasın ama çok canım yandı :KK14::KK14:dedim paşamm seninde bebelerin olurmu hayalmi yoksa:KK14::KK14:

cnm tesekkür edıyorum RABBIM hepimizin her işini kolay eylesın inş

bızler tefekkül etmekten baska yapacağımız sey yok zor bır sınav ama dayanmalıyız her zorluga

sağ ol canım.

iyi olmana sevindim. inşallah her şey çok güzel olur senin ve bebeğin için... yaz sık sık...

canım benim eşim de çok duygusal. Akşam göğsüne uzandım huzur sokağını izliyoruz. feyza dua ediyor Bilalle ilgili. Eşimin iç çektiğini hissettim baktım ağlıyor. evlendiğimizin ilk yıllarında çizgi film seyrediyoruz iki kardeşi köle pazarında satıyorlar ayrı kişilere baktım bizimkinin 2 gözü 2 çeşme... ben daha mı gaddarım diyorum bazen...

sen de üzme sakın kendini... Hz. Alinin duasını edelim:

Allahım gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olanı da gönlüme razı eyle amin...

...
ınan bu aralar en çok ettiğim dua HZ ALİNİN DUASI

inş cnm bende hayırlısıyla o günlerı görmeyi çok istıyorum

Mumu cnm serklaj tarihin belli olmus bu kez hersey yolunda gidicek cnm :)
Kizlar cok saolun insallah haftaya tekrarliyicam sorun cikmaz ins..

slm canım arkadaşlarım CUMA GÜNÜMÜZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN İNŞALLAH

zor geçen bır hafta sonrasında hamd olsun bu günümüze

DR KONTROLUMUZ VARDI

ultrasonda bebeğimizi görünce heeşey unutuluyor leyla leyla konuşuyorum arabaya bınınce hatırlıyorum soracaklarımı gündem değişince bocalıyorum

ilk önce hafta başınca benı çok üzen bır olayı duydum ve ıkı gün ona ağladım sonrasında çarşamba gecesı wc ye gıttığimde kanama

vardı çamaşırımda dr aramadım burada hastaneye gıttım durumu anlattım yapılabılıcek bırşey yok dediler ama kıymetli bebek olduğu için yatıralım serum takalım dediler 2 litre serum sabaha kadar bıttı ve kendi istedğimle taburcu oldum

murat beye anlattım durumu neden aramadın her ne olursa olsun saat kaç olursa haberım olsun öyle yerler gıtme bır daha çok güvenilir bulmuyorum dedı bende içimden saol korkuyordum zaten iyice tuz bıber oldu ne yapacağım acil durum da bilemiyorum

bugünde dr kontrolumuz iyi geçtı serklaj için haftaya perşembe yapalım dedı dr

bugünkü rahım kısalığı 23 idi bır acıdan baska acıdanda 30 muş

bebeğin gelişimi iyi iki test üçlü test vs hiçbirini istemedık

hatırladıklarım bu kadar

RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER
.
mumu serklaj tarihin belli olmuş hadi hayırlısı inşallah
Allah 36-38 li haftalara ulaştırıp sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah...

kızlarr merhaba bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda geçti ama benim size bi sorum olacak özellikle haftası benle aynı olan arkadaşlar doktor bebişimin kilosuna biraz önde dedi şeker falan çıkmadı o zaman iri bebek olacak galiba dedi bende merak ettim sizin bebişler kaç gr oldular ?

kızlarr merhaba bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda geçti ama benim size bi sorum olacak özellikle haftası benle aynı olan arkadaşlar doktor bebişimin kilosuna biraz önde dedi şeker falan çıkmadı o zaman iri bebek olacak galiba dedi bende merak ettim sizin bebişler kaç gr oldular ?

çarşamba baktı dr 876 gr. dedi.seninki ne kadar bide bizimki kız

hoşbulduk canım:)
banyo kısa ve ılık su ile demişti.nidilat 3 saatte bir tane doğuma kadar.benimkide 10 nisana kadar sık dişini diyor ahhhh allah büyük inş. bebeklerimiz zamanında gelir.

şuan 28.haftadasın canım yaşama şansı var diye biliyorum niye öyle dediki 10 nisanda kaç haftalık olcak
ben pek bilgili değilim bu konuda

bende diyorum hamile olunca bir 28i görsem demekki o da yetmiyor :KK43:

Merracim benim prensesim en son kontrolde 956 gr di cnm simdi biri gecmistir ..
Burcim cnm benim dr 30 dan oncr dogmamasi lazim dedi oda nisanin 10 na denk geliyor..

badecim senin pıhtılaşma testlerinde ne çıkmıştı? kan sulandırıcı kulanıyormuşsun ne kullanıyorsun?

bende mthfr677 heterezigot çıktı doktor gebelik öncesi folibol ve elevit verdi sadece... ben bide yeni apikobal içmeye başladım. b12 224 çıkmıştı benim... sende kullanıyormuşsun senin değrin kaç ?

bide bunlardan başka ne kullanıyorsun
daha önceden kaybın varmı?

merak ettim.
gittiğin doktoruda yazarmısın ben cemil beye gittim bir kere ama tel ulaşılmamasından çok rahatsızım...

X