Günaydın canlar.Hayırlı cumalar olsun.
CHNB canım geçmiş olsun.İnşallah Arda'nın hiçbir sorunu yoktur.Gönlünü ferah tut.Doktorlar en kötüsünü söylüyorlar.Her şey çok iyi olacak diye düşünelim.İnşallah öyle olsun.
PAŞAM canım benim seni ne kadar çok yoruyorlar.Kendini bu kadar yorma.Yapıyormuş gibi yap.Valla çok vericisin.Kıymeti biliniyorsa ne ala ama bilinmiyorsa yorma kendini bu kadar:)
Hepinizi öpüyorum canlar.Gününüz güzel geçsin inşallah:)
canım umrum olmaz ama eşimin hatrına bebekelrimde kaynanam hastanede çok baktı onun hatrına gittim vallahi çok yorldm 10 arabaya bindim tek basıma anca bitti işler eve gedlim tırsa tırsa :18::18:da edeede eve geldim hava çok yagıyord yagmr yedim üşüdümmmü saana kaynanam gittimki pogaçayı yoguryord bende neler yaptım sayıyım
elmalı kurabiye 2 tepsi
3 tepsi börek el açması yogurdm bir tepsisi patatesli diger 2 tepsisi mantarlı
ıspanaklı kremşantili pasta
şeker pare
börek yaptım karnıyarık şeklide içine peynir koydum
dolma sarıldı yaprak
amerikan salatası
mercimek köftesi
işelri bitik kaynanamla anca namazlarda dinlendim okadar yorldmki iş bitti eltim hanım ozaman geldi
herzamanki hali birde şişmiş kilo almış beni öle süzüyor evide halletim bu arada bir kaynımın kıyafetleri kaldı ütülenecek yarın çeyizler gelicek erken kalkkıp geri gidicem kaynanam evini dip köşe temizlicem servis tabaklaını çatalları bardaklarıo demlikleri halledicez
yarında anam aglıcak çeyizler serilsin hafta içi bir gün kıyafetler ütülenicek salı yufka açılıcak 30 kilo çarşamba günü dola 6 kilo kara lahana ve sütlaç yapılıcak perşembe günü yemekler yapılıcak cuma günü kaynanamın evi temizlenicek malm evde verilicek dügün yemegi cmartesi kınası var pazar dügün :99::99:anlıcagın bu moddayım şuan:111::111::111::111:dügün pazar günü biticek hayde kaynananda kal evi dip köşe temizlicez :111::111:31 eşimin dayısının kııznın dügünü var orayada gidilicek yardıma anlıcagınız isyanlardayım :95::95:ne olcak paşanın hali soryorm sizlere aslında yapmamda eşim hatrım için diyince kıramadım herkez yaptıgından natsın ben allah rızası için yapıyorm belkim birinin dası kabul olrda bebegime kavuşurum bugün kaynanamın komşsnn tornu gelmiş ömürümle 40 karışıcaktı ömeri görünce içim acıdı
teyzemin gelinide 33 haftalık hamile allahım dedim karnına bak kocaman mutfakta druyordm gelini görünce işeri yapmaya başladım baktı kaynanam üzüldüm allah sanada versin kimsenin kcagını boş bırakmasın yavrum üzülme dedi ne üzülücekki allah banada veiri dedim sonrası ş ben 8 ayını görebilirmiyim yavrmu saglim alırmıyımki dedim aglama moduna girdim
imrendim ya evi temizledim dedi biz hamileyken iş yapamıyorz o devamlı gezmelerde temizlikte dogmn bekliyor allahım affetsin içimi çektim karnını görünce
eltimde çockalrıyla geldi i bitince oda sinir etti beni kaynanam sanki hiç çocuk görmemiş elime verselerdi bogasım geldi türkiyede bir sanki o dogurdu laf sokmalarıda cabası
senin çocgn yok ayak bagın yok geliceksin
zaten bu laf hep böle çocgmuz yokya yüklenin anasını satem
Ayy kizlar moralim bozuk seker sonucum cikmis aclik75 tokluk 158 dr aradim 100 luk yaptir dedi ya korkuyorum seker hastaligindan oda erken dogum yaptiriyor yaa sizlerin kac cikti..
şeker gibi hatnsn desene
saglık olsn bebem diyet şart bol yeşillik ye haslama ye patates pirinç mercimek kuru bakliyattan uzak dur
allah şifa versin şekerim
slm canım arkadaşlarım CUMA GÜNÜMÜZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN İNŞALLAH
zor geçen bır hafta sonrasında hamd olsun bu günümüze
DR KONTROLUMUZ VARDI
ultrasonda bebeğimizi görünce heeşey unutuluyor leyla leyla konuşuyorum arabaya bınınce hatırlıyorum soracaklarımı gündem değişince bocalıyorum
ilk önce hafta başınca benı çok üzen bır olayı duydum ve ıkı gün ona ağladım sonrasında çarşamba gecesı wc ye gıttığimde kanama
vardı çamaşırımda dr aramadım burada hastaneye gıttım durumu anlattım yapılabılıcek bırşey yok dediler ama kıymetli bebek olduğu için yatıralım serum takalım dediler 2 litre serum sabaha kadar bıttı ve kendi istedğimle taburcu oldum
murat beye anlattım durumu neden aramadın her ne olursa olsun saat kaç olursa haberım olsun öyle yerler gıtme bır daha çok güvenilir bulmuyorum dedı bende içimden saol korkuyordum zaten iyice tuz bıber oldu ne yapacağım acil durum da bilemiyorum
bugünde dr kontrolumuz iyi geçtı serklaj için haftaya perşembe yapalım dedı dr
bugünkü rahım kısalığı 23 idi bır acıdan baska acıdanda 30 muş
bebeğin gelişimi iyi iki test üçlü test vs hiçbirini istemedık
hatırladıklarım bu kadar
RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER
sana birşey anlatıyımda dinle beni
kızımda rahim dikişine gittikya kan slandırıcı kllandıgım için 1 hafta sonra dediler neyse doktor dediki altam ltrosonla bakıcaz deid dedim nasıl olr hiç alttan bakılmadı kanam olur diye dedim yok deid agzına sokucaz vajinanın öle bakıcaz dedi ban güven dedi neyse adamda tepki aynen şu
rahimin 2.5 cm açık bu nasıl olr dedi bende dedimki kzımda hamile kaldıgımda açıktı doktor her seferinde söyledi dikiş atılıcak açıklık var vs dedi bu açıklıga iyi dogum etmedin dedi doktor hayret birşey dedi:44::44:sonra rahim boyna baktı 3.1 canım 14 haftaya kadar 2.5 cm açıklık ne demek allahım saklayınca saklıyor hoş dikişim 25 gün dayandı olmadı okadar eziyet çektimki sorma korku endişe cabası
ameliyathaneye giremedim korkumda ipre 260 gösterdi eşim dedi istersen eve gidelim buda gitsin dedi korkyorm dedim durdm sonra dedim dayanamam kızımada birşey olursa dedim dikişim atıldı yandıgımda altımda dayanılmaz bir acı odaya çıkardılar beni eşime dedim old bak drcak degilmi dedim işşallah dedi dogm ettim işin kötüsü dikişimi 15 nmaralı yatak geldi kızımı kaybettim ykarı çıkardılar 15 nmaralı yatak düştü bana
eşime bagırdım yalan söyledim hani drcaktı bda gitti yetmedim yetemedim kızıma dedim sinir kirizleri geçirmemde cabası gerisini sen tahmin edersin artık
anlıcagın ne yaparsak yapalım bir dogm bir ölüm beklemiyor malesef allah yardımcımız olsn canım dilerim rabbimden rabbim emeklerini boş çevirmez yavrunu sana bagışlar benim gibi kimsenin yüregini yakmasım bugün sag tarafımda oglmla birlikte olan eltimin ogl sol tarafımda kızımla olan aynı ayın bebesi çok kötü oldm karşımda 8 aylık hamile biri kafayı yicektim kaynanam kalalım yatalım gitme dedi bende diyemedim anne dayanamıyorm affet gidicek diyemedim yanlış anlard iye benim ne bitmeyen çilem varmış ben dışarı zor attım kendimi yagmr bir yandan yagıyor ben bir taraftan aglıyorm anlıcagın hep vcudm ıslandı üşüdüm hemde rhm agladı üşüdü karmaşık duyglar içindeyim allahım aklıma mukayet olsun ne diyim bugün yaradan sabrımı çok zorladı nereye kadar zorlcak bakalım allahım dermensız dert veripte aratmasın ama çok canım yandı
dedim paşamm seninde bebelerin olurmu hayalmi yoksa