-
- Konu Sahibi hidennisko
- #41.101
Ayy bu balik yagini dr demez olaydim kullanmiyorum valla bi iyi sey.diyen duymadim onuda kullanmiyicam artik
Balık ve balık yağıyla ilgili daha önce de söylemiştim küçük balıklarda ağır metaller daha az olur. O yüzden ben haftada 1 küçük balık tüketiyorum. Balık yağı kullanmıyorum Türkiyedeki balık yağlarının çoğu balığın karaciğerinden yapılıyormuş. Karaciğerde de A vitamini yapıldığı için A vitamini fazlası bebek için iyi değilmiş. Hatta dikkat eksikliği ve hiper aktivite yapabiliyormuş. Ama Türkiyede bir markanın balık yağı balığın karaciğeri değil de gövdesinden yapılıyormuş . Kardeşim eczacı ondan öğrendiğimde adını yazarım.
Şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar sonuçlarınız kaç çıktı. Benim bir değerim yüksek. Açlık; 86 1. saat; 190 2. saat; 143 ( 2 saatlik 75lik şeker yüklemesi yapıldı)
Merra cnm hos geldin evine :))
Rahim agzi uzunlugun iyi cnm benim dr 2 ve alti kotu dedi ayaginin altina iki yastik koy belki uzar cnm ..
Banyo isine ne dedi cnm benim dr hafta bi yap dedi dun aksam yaptim rekor kirdim tam iki dk icinde yaptim..
O tur kisilere gelince ise ben onlara agzim acik bakiyorum bebegine ne sansizmis diyorum(
Nidilati gunde kac kez kullaniyorsun..
benim dr nisanin ortasina kadar sik disini dedi bende gun sayiyorum cnm insallah zamaninda dogarlar..
Asos cnm gunde 4_5 kez olmasini kafana takma cnm sadece kasilman oldugu an gozunu saate dik bak saatte 4 den fazlaysa dr ara hemen..
Badecim valla bana hergun al dedi bende iki gune bir aliyim artik dr gidene kadar..
Ozgur bey verdi ben gorkem dr aradim o ozgur bey verdi ise kullan dedi..
merracim dualarim seninle canim kacinci haftadasin ben telden goremiyorumda rabbim yardimcin olsun insallah
gurbetcim bazen sabah ogle aksam ole oluyor 1saatte hic 2 kere olmadi cok sukur
Senden de Allah razı olsun arkadaşım..Hayırlısıyla başaracaksın..Rabbim yardım edecek..Bebeğin zamanında doğacak..Suyun normale dönmesi için ne yapmak gerekiyor acaba?Su içmek etki ediyormu bu duruma..Progestanı vajinalmi kullanacaksın?Sen bırakmışmıydın bütün ilaçları canım.Sanki bir ara öyle yazmıştın.Hayırlısı merracım.Allahım şifanı versin.
senin adına çok sevindim canım benim bende selam söyledim işşallah laşmıştır chnbeyle allah ayrdımcın olsn canım işşallah zamanına kadar dur içerde inan hergün aklımdaydın rabbim yavrlarınmızım acısını gsötermesin işşallah
dogr dedin biz içerde ttmak için neler yapıyorzmalesef okadarda ugraşa gene yetemiyorz yavrlarımıza
canım 26.haftadayım ben inş. hepbirlikte 37-38 leri de görürüz
Arkadaslar ben.pek balik tuketen biri olmadigim icin eczaneden balik yagi almisrim.
eczacidan ozellikle en iyisini iatedim ve bana CARLSON isimli olani verdi.
aklima geldikce ixiyorum.
Icerigi
Kapsullerde balik jelatini kullanilmistir.
Carlson omega 3 yumusak balik jelatinli kapsulde 1000 mg(1gram) ozel balik yagi bulunmaktadir.
Sozkonusu yag EEPA ve DHA icergigi yuksek acik deniz baliklarindan elde edilmistir.
Iyi bir lrkami bilmiyorum.sizler hangisini kullaniyorsunuz.
Ben marincap kullandım feryalcim..Doktorum onu tavsiye etmişti..Ama birde şöyle bir durum var haftada 2 kez balık yiyormusun dedi..Bende hayır dedim..Ben haftada bir kez bezen 2 haftada bir kez yiyorum çünkü..O yüzden yazdı..balık yediğin günlerdede içme hapı dedi.
Aramıza hoşgeldin. Aramızdan herhangi birindeki sorun beni gerçekten çok endişelendiriyor Dualarımız seninle inşallah bebişine vaktinde kavuşursun. Bu hafta dr. bebeğimin suyunda azalma olduğunu söyledi umarım haftaya sonuç iyi çıkar. Ben banyo yapmıyorum, proluton haftada 2 kez oluyorum, ama nidilat kullanmıyorum.
Bazen benim de 33 haftaya gelsem doktora doğumumu yapın diyesim gelmiyor değil. Ama o zamanlar gelsin durum değişir belki...
Melek18 cnm sende pihtilasma varmi
Canım çok geçmiş olsun.İnşallah bundan sonra hastaneye kontrol ve doğum amaçlı gidersin.Çok korkuttun bizi.Dualarımdasınız.Yasin okuduktan sonra buradaki herkes için güzel şeyler diliyorum.Rabbim duası kabul edilen kullarından etsin:)
Kızlar malesef okuyamadim takip edemedim bile kime okunuyor,arkadaşlar
eylülgülü ne ulaşabilen okuyup okumadığını sorabilirmi 100 tefriciye yiii?
sadece o kaldı ben okuyup bitiricem olmadı..
merra ya okumaya başlamak istiyorum