kızlar giremiyorum , arada bakıyorum ama yazamıyorum
benim kız bu aralar uyku bakımından problemli
şikayet etme niyetinde değilim prensesimi ama benim çok yoruyor
ev aldı başını yürüdü
genelde çok yorgun hissediyorum kendimi
sizlere yazamıyorum ama aklım ve gönlüm sizlerle
haftaya pazarda 50 kişilik bir mevlüt yapıcaz kısmetse ( hava güzel olursa beylerde bahçede olacak ettimi 100
)
rabbim gelin oldg günleri gösterir işşallah
bizede nasip olsn işşallah bebek mevlütü
Paşam en kısa sürede hamile kalman ve bereketiyle gelmesini dilerim Allah'tan .
Yazını okudum ağlattın beni icinde olduğumuz durum öyle karışıkkı . Hamile kalsan ayrı kaygı kaybetsen ayrı kaygı . Suanda hamileyim inan her anım stresli eğer düşünmeye basladimmi kafayı Yicek gibi oluyorum anlık yaşıyim diyorum daha okadar cok haftam varki off ne olucak ne yasicam kavusicakmiyim , erkenmi doğacak , sancım mı olucak , birsey ümitlenip alamıyorum hatta neye benzicek hayal bile edemiyorum anliyacagin 38. Hftya ulaşırsam biraz rahatlarım kaygılarım okadar cok yani . Onun icin canım bence simdi düşünüp üzülme çünkü nekadar herkes rahat ol dedede biz en kaygıli hamileler olucaz . Digerleri gibi asla olamayız erken hft kaybetme , 20lerde sancı mı? , 24 erken doğarsa kalıcı hasar olursa . Bitmiyor onun icin nasılsa kalınca düşünüp kafayı bozucan simdi heranin tadını çıkar . Güzel yasa hamile kalana kadar anın tadını çıkar . İnsallah hamileliğinde cooook saglikli cok güzel geçer .....bende 3 emanet kaybettim hatırlarsın belki ah canım anh . Emanet iste herzaman Allah veriyor Allah alıyor binada şükür Allah beterinden saklasın . Beterin beteri var Allah yardımcımız olsun .
inan aklımın ucndan geçmez sizleri üsmek biliyorsn biliyorm 3 bebegini kaybettin okadar hayat hikayeeleri varki brda bazen karıştırısam affola
inan elimizden hiç birşey gelmiyor ben ömürümü kızımı kaybettim dikişim 25 gün dayandı malesef
benimle ilgilenen doktor şansa o gün nöbetçiymiş eşime demişki ben sizi yeni yolladım hayırdır deyince malesef dikiş ttmadı dogum etti eşim çok kötü demiş
allah razı olsn sigortayı kötülerler adam taa ayagıma geldi gülen bir yüzle inan tanıyamadım diyorm ben bu doktor bir yerde gördüm ama nerde:44:doktor ban sakın üzülme dedi araştırılsın bakalım ne olcak dedi kilo vermeye başla çıkınca dedi 6 kadar yol var dedi
nasıl aglıyorm diyorm olur degilmi duur bebegim diye yanımdakiler nasıl aglıyor
doktor allahtan md kesilmez paşacım dedi araştırlırsın bakalım sonra bana gel dedi alah razı olsun gelini o doktora götürdüm doktora randevum olmadı halde dosyalarıma hep baktı arda beyi dedim adam tanıyormş çok güzel bir doktor dedi kısa öz konştk şimdi hamile kalırsamda o doktora gidicem
neyi nutmyorm biliyorsum 3 şeyi
1- dogum ettigimde doktora ben eşime şimdi ne dicem dedigimi
2-eşime gene başaramadım gene yetemedim deyip sinir kirizleri geçirdigimi
3-o hastaneden çıkarken arabaya ölümü attılar yaşamıyordm sanki ben agladıkça eşim agladı gene tek kaldım dedim eşime allah var eşim çok destek oldu bebegin herşeyini saklamış sadece bebegime kumbara yapmıştım onu kaldırmayı unutmuş bitde regretenin aldıgı oyuncagı unutmş benim tarafımda bebegime hastaneden çıkınca baddaniye almıştım o onları görünce ben koptm zaten gizli gizli agladım o bebek baddaniyesinde çok göz yaşım vardır
yemin olsun ölücegi aklımın ucundan geçmedi ya
kızımı dogrdugmda herkez uydu o koridorların dili olsada konuşsa sana ne agladım yuyamadımki nasıl uyuyum dedim paşa artık yol ver gitsin olmuyor ısrar etme allahın bildigi var bu ay korunmayı bırakıcaktım eşimle 2 kere bir araya geldim korund kahrolsnki dayanagım yok yoksa paşa çoktan bırakırdı korunmayı
allahım ban acısında eşimin dedigi iş olsun tek çarem o iş o iş olrsa bizim borçlar biticek kimseyede muhtaç olmucam
okadar zorki bir anne için bebek bölümünde birini bekllemek gelini bekledigim zaman bebegi uyuttum bende dışarı çıktım az nefes alayım diye allahım heryerde bebek sesi var emziren emzirene içim acıdı gelinin annesi aradı dogdumu diye sevincimden dedimki kadına teyze nur top gibi tombul bir oglmuz old dedim çok gzüel görsen dedim
kadının bana dedigi laf aynen şu sus öyle deme maşşallah de nazarın degecek dedi
geline verdim telefonu al konuş diye çıktım dışarı wc gittim otrdum klozetin üstüne elimi agzıma götürdüm kapadım kimse sesimi duymasın diye ne agladım allahım öyle böyle degil
bir hasta yakını kapıya vurdu kıızım iyimisin dedi yok birşey dedim hep babamı öne kattım babamda göreydi diye diyemedimki ban dedikleri lafa bak benim neden yok bebegm diyemedim allaha isyan edemedim
ne demek ya maşallah de nazarın degecek demek korkumdan bebegi olanları almıyorm kcagıma gene birşey derler diye
içimin acısını fırtınasını kimse bilmez
şimdi korkuyorm hamile kalınca ya gene haftası giderse diye millet diyorki herşeyin kötüsünü neden düşünüyorsun hiç şimdiye kadar iyisi başıma gelmediki iyisini düşünüyüm
allahım diyorm bazen bir günahımmı oldu işledim böyle old kaderimmi dicem insanlar kaderini kendi yaparmış ne olcak benim bu halim hamilede kalsam beni neler bekliyor dün yumrtlamalara bakıyormda diyorm hazran temms riskli haftaların paşa nazır ol
hamilede kalsamm arda beye dicem sakın ban ne kalp atışlarını dinlet nede kendisini göster dayanamıyorm çünkü öldüklerinde aklıma geldikçe gözümü kapatıyorm hep klaklarımda kızımın sesi gözümü kapatıyorm kızımın yüzü yemyeşil örtünün üstünde yatıyor
keşke görmeyseydim kızımı şimdi 17 aylık olucaktı eymeni ilk kcagıma aldıgımda yavrmu kokladım sandım yavrlarım için araştırılma yapıldı 42 kilo verdim dile kolay 2 senedir ne birşey yiyebiliyorm nede içiebiliyorm okadar hasret kaldımki sevdikleirmi yiyememek ne zor kilol bir bayan için
bana diyorlar neden nasıl kilo verdin diyorum evlatlarım koks burnmda tütüyor
kızımı dogrdm sabah doktorlar geliyorlarya gezmeye hastaları ban geldi sıra anlattılar vs işte serklaj var gene drmadı 8 kişi var kesin doktorn birinin dikkatini çektim döndü geri geldi yanıma elini omzma koydu bak aglama üzülme dedi gene olur dedim olrmu gerçekten benimde olrmu
olur tabi dedi allahtan umdunu kesme dedi işşallah olur rabbime diyorm gene ölüceklerse rabbim anneligi tattırmasın bana diyorm çok canım acıyor
herkez bir havada senin ne çektigini nerden bilisin damdam düşenin halini damdan düşen anlar demişler
onun için ben hamilede kalsam kimseye demicem bu yolda tekiz eşimle ne kendi ailem nede eşimin ailesi bize destek olcak onun için doktorada gitsem ne kalp atısını nede cinsiyetini nede kendini görmek istemiyorm
farzettiki hiç hamile kalmadım farzetki ilk defa hamile kalıcam böylesi daha iyi galiba
onun için rabbim ne eylerse gzüel eyler canım rabbim elimize bir seneryo vermiş oynyorz işte her secdemde da ediyorm rabbim benim için hayırlısını ver benim için bebeklerimin ölmesi hayırlıymış meyerse öle kendimi telkinde bulnyorm işşallah bundan sonraki bebeklerimizde acı çekmeyiz beni çok zun bir yol bekliyor malesef allah yardımcım olsun ne diyim
rabbim bana acısında işlerimi kolaylaştırsın işşallah
bir evlat acısınada daha kaldırımı b yüregim bilemiyorm eşim maffediyor beni onu bir baba yapamadım kardeşlerimin elalemin bebeleriyel oynadıkça içim acır
canım ben öyle danteldi örgüydü bilmem ama hamile kalmadan önce bol bol film cd si ve kitap stokla :)
birazdan karnımı doyrucam evi toplucam namazı kılıcam abdestim varken okrum bebem 100 adet 23 geçtikten sonra sayıyı çogaltırım bebem malm dügün telaşesi var :18::18:
merhaba kizlar tekrar 50gr lik seker yuklemesi yaptilar 140 a cikmis seker dr daha gelmedi bakalim ne diyecek gelince 2 gundur ac geziyorum resmen yuksek cikmasin diye yoruldum artik cikmak istiyorum hastaneden allahim guc ver bana guzel sabirlar ver hayirlisi buna sukur rabbim
allah yardımcın olsn canım tarcım çok tüken düşürüyormş
Asos cnm buna sukur insallah yuzlukten bisey cikmaz ben daha yapmadim valla dr 28 e kadar yolu var dedi..
Benimde bugun kontrolum var insallah iyi seyler soyler rabbim hakimizda hayirlisini versin insallah
Feryalcim cok saol cnm insallah gule gule gelirim..
beni aramayı ntma merakta bırakma beni uleyn