- 23 Aralık 2010
- 9.839
- 72
- Konu Sahibi hidennisko
- #40.961
kedi şeyini görmüş yapam var demiş bende hiç sevmem hastaneyi panik atagım azıyor 16 ya 10 çıkıyor tansiyonm çarpıntıyı hiç saymıyormkocanda benim kafadanmış rabbim şifa versin işşallahmerhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir.
ben bugünlerde biraz kosturmadayım.
eşim 1 haftadır migdem agrıyor diyordu,gece uykudan uyanıp evde kıvranıyor
doktor korkusundan götüremedimde en son perşembe günü tamam gidelim dedi.
hemen randevusunu aldım elinden tuttum götürdüm(inanılmaz bir hastane dr korkusu var ne igne vurulur,ne sorunsuz kan verir)
dr usg ile tarama yapalım göremessek endoskopi dedi.
cuma günü usg de bakıldı ama bizim mide sandığımız meğerse safrakesesinden geliyormus
safra kesesinde 1.45mm taş varmış...
e bizim doktorda iç hastalıkları uzmanı olunca dedi bir genel cerrahiye görünün bu benim bölümüm değil..
yarın da oraya gidecegiz ii bir doktor bulduk randevu alamadım ama bir gdecegiz yinede belki bakar:)
olmazsa yüzyüze en yakın randevu alırız telden pek etkılı olmadı:)
aslında ben arastırdıkça nette kötü hastalıklara denk geldim o yüzden sonuctan eşimin tersine mutluyum:)
o da cok huysuz annemler teyzemler gecmiş olsun için aradılar
yok benim bir seyim usg de bakındım of ne zordu 10dk baktı adam diyor
çok canı tatlı çokkk...
kızlar bugün fox haberde şöyle dediler kadınlar et süt türü tüketücekmiş eşlerde doymuş ya teretagı sıvı yag deniyor diyet yapamlar ve kilolular çok zor hamile kalıyormuş:18::18:tüp bebek yaptırmak isteyenler et süt ürünleri tüketsin deniyor
ah canım çok üzüldüm rabbim şifa versin sabır versin ne diyeyim gene sözlerin bittigi yerdeyiz canımcanım efulim de demiş iğne azaltıyormuş hareketi...
yat yat her yeri ağrıyor insanın:))
canım çoğumuz 34 e dek proluton depot iğne olduk. iğne olmuyorsan da progestanı kesme. riskli gebelik uzmanı olmayan dr lerin çoğu 12. haftadan sonra vermiyorlar progestan...
güzel haberlerle gel inşallah...
canım inşallah siz de görürsünüz...
gaz da sancı yapar...
Eşine geçmiş olsun canım...
geri sayım başladı heyecan yaptım merycim:))
kızlar ben de telefonda bir bayanla görüştüm. bir arkadaş yönlendirmiş bana. Antakyadan bayan. 24 haftalık kaybı var. sonra tüple ikiz hamile kalmış. serklajı da varmış... burada yapılmış serklajı fakültede benim kürtajımı yapan dr yapmış. 16 gün önce 21 haftalık kaybetmiş. çok üzüldüm:)) Sanırım Arda beye gidecek görüşmeye...