Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
kedi şeyini görmüş yapam var demiş bende hiç sevmem hastaneyi panik atagım azıyor 16 ya 10 çıkıyor tansiyonm çarpıntıyı hiç saymıyormkocanda benim kafadanmış rabbim şifa versin işşallah
kızlar bugün fox haberde şöyle dediler kadınlar et süt türü tüketücekmiş eşlerde doymuş ya teretagı sıvı yag deniyor diyet yapamlar ve kilolular çok zor hamile kalıyormuş:18::18:tüp bebek yaptırmak isteyenler et süt ürünleri tüketsin deniyor
ah canım çok üzüldüm rabbim şifa versin sabır versin ne diyeyim gene sözlerin bittigi yerdeyiz canım

kızlar giremiyorum , arada bakıyorum ama yazamıyorum
benim kız bu aralar uyku bakımından problemli
şikayet etme niyetinde değilim prensesimi ama benim çok yoruyor ev aldı başını yürüdü
genelde çok yorgun hissediyorum kendimi
sizlere yazamıyorum ama aklım ve gönlüm sizlerle
haftaya pazarda 50 kişilik bir mevlüt yapıcaz kısmetse ( hava güzel olursa beylerde bahçede olacak ettimi 100 )

canım ben 27. haftadan beri magnezyum diasporal şase kullanıyorum sabah akşam tadı çok iğrenç ama doktor önemli mutlaka içiceksin dedi
Bende yeni magnezyuma gectim ben 7.haftadan beri kullaniyorum magnorm kullaniyordum ikiye cikarinca ishal yapti bire dusurdum gecmefi simdi ise diasporale basladim ama buda oyle rahat yapamiyorum zorlaniyorum
magnorm kullanıyorum ben ..günde bir tane

Sende ishal yapmismiydi cnm

Canım yukarıdaki yazıdan yola çıkarsak ( benimde suyum gelmişti ) su gelmesiyle ilgili bir ayrıntı bulamadım ama bu enfeksiyon herkadinda varmış . Normal doğumla bebeğe geçebilir ve menenjit vs. Hastalıklara neden olurmuş o yüzden normal dogum sırasında anneye antibiotik verilir mis her gebe 35.37 hafta arasında bu testi Dr istemeliymis . Okudum sizinde bilgini olsun istedim

Bende yeni magnezyuma gectim ben 7.haftadan beri kullaniyorum magnorm kullaniyordum ikiye cikarinca ishal yapti bire dusurdum gecmefi simdi ise diasporale basladim ama buda oyle rahat yapamiyorum zorlaniyorum

Sende ishal yapmismiydi cnm

bende ishal falan yapmadı..hatta serklaj sonrası kabızlık sorunu yaşadım ben..

2 tane içincemi öyle yaptı acaba...
herkeste değişiyor etkisi tabii..

Paşam en kısa sürede hamile kalman ve bereketiyle gelmesini dilerim Allah'tan .
Yazını okudum ağlattın beni icinde olduğumuz durum öyle karışıkkı . Hamile kalsan ayrı kaygı kaybetsen ayrı kaygı . Suanda hamileyim inan her anım stresli eğer düşünmeye basladimmi kafayı Yicek gibi oluyorum anlık yaşıyim diyorum daha okadar cok haftam varki off ne olucak ne yasicam kavusicakmiyim , erkenmi doğacak , sancım mı olucak , birsey ümitlenip alamıyorum hatta neye benzicek hayal bile edemiyorum anliyacagin 38. Hftya ulaşırsam biraz rahatlarım kaygılarım okadar cok yani . Onun icin canım bence simdi düşünüp üzülme çünkü nekadar herkes rahat ol dedede biz en kaygıli hamileler olucaz . Digerleri gibi asla olamayız erken hft kaybetme , 20lerde sancı mı? , 24 erken doğarsa kalıcı hasar olursa . Bitmiyor onun icin nasılsa kalınca düşünüp kafayı bozucan simdi heranin tadını çıkar . Güzel yasa hamile kalana kadar anın tadını çıkar . İnsallah hamileliğinde cooook saglikli cok güzel geçer .....bende 3 emanet kaybettim hatırlarsın belki ah canım anh . Emanet iste herzaman Allah veriyor Allah alıyor binada şükür Allah beterinden saklasın . Beterin beteri var Allah yardımcımız olsun .

bende ishal falan yapmadı..hatta serklaj sonrası kabızlık sorunu yaşadım ben..

2 tane içincemi öyle yaptı acaba...
herkeste değişiyor etkisi tabii..

Magnezyum diosparal pastil kullanıyorum bende serklaj sonrasi ilk bir hafta ishal gibi yumuşak çıktım . Sonra neyazikki vücut alıştı ve bende kabizlik sorunu yasıyorum duphalac iciyorum oda pek fayda sağladı diyemem vücut alışıyor çünkü . Sanırım Demir kalsiyum hapları kabiz yapıyor

Son düzenleme:

ben hep yatmıyorum canım arada kaçamak yapıyorum.evde de hareket ediyorum biraz
ciğer geliştirici için benim dr da birşey demedi canım salı kontrol var bi sorayım bakalım
progestan için bebiş nasılsa erkek birşey olmaz yazmışsın onu anlayamadım canım???

canım ben öyle danteldi örgüydü bilmem ama hamile kalmadan önce bol bol film cd si ve kitap stokla :)

Kizlar soru sordum cvp alamadim hangi marka magnezyum kullaniyorsunuz gunde kac kez

ben mağnezyum pozitive kullanmıştım 2 idi sanırım...

Allah kabul etsin canım... kolay gelsin:))

ben sezaryen olduğum için sanırım benden test filan istemedi...

merra ben de anlamadım erkek meselesini. Aslında progestan için bebklerde tüylenme kızlarda yumurtalıklarla ilgili sorun, erkeklerde pipi deliği ucu yan olma gibi şeyler yapabiliyor deniyor. forumda tek durubebekin kızında yumurtalık problemi oldu başka sorun yaşayan olmadı...

ben en son bağırsak probleminden dolayı hastanede yatmıştım 3 hafta kadar önce ozaman kesti bütün ilaçları.
bakalım salı ne diyecek

Tanimasamda arkadaain adina cok uzuldum.
Rabbim sabir versin.

Arkadaslar ben son donemde bu dr lara cok kiziyorum ya.
zaten 24 haftalik bir kaybi var risk ortada niye iki nakil
Hasta bunun farkinda olmayabilir hersey gebelik sansini arttirmak icinmi
Hep soyluyorum tup bebekte isin maddi boyutu zor ama manevi kisminin karsiligi yok.
negatif sonrasi tabiki uzuluyoruz ama kaybettigimizde omur boyu surecek bir yara kaliyor icimizde

Insallah en kisa zamanda rabbim saglikli ve uzun omurlu bir eblat nasip etsin.

merhaba kizlar tekrar 50gr lik seker yuklemesi yaptilar 140 a cikmis seker dr daha gelmedi bakalim ne diyecek gelince 2 gundur ac geziyorum resmen yuksek cikmasin diye yoruldum artik cikmak istiyorum hastaneden allahim guc ver bana guzel sabirlar ver hayirlisi buna sukur rabbim

Asos cnm buna sukur insallah yuzlukten bisey cikmaz ben daha yapmadim valla dr 28 e kadar yolu var dedi..
Benimde bugun kontrolum var insallah iyi seyler soyler rabbim hakimizda hayirlisini versin insallah
Feryalcim cok saol cnm insallah gule gule gelirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…