- 23 Aralık 2010
- 9.839
- 72
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #40.961
kedi şeyini görmüş yapam var demişmerhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir.
ben bugünlerde biraz kosturmadayım.
eşim 1 haftadır migdem agrıyor diyordu,gece uykudan uyanıp evde kıvranıyor
doktor korkusundan götüremedimde en son perşembe günü tamam gidelim dedi.
hemen randevusunu aldım elinden tuttum götürdüm(inanılmaz bir hastane dr korkusu var ne igne vurulur,ne sorunsuz kan verir)
dr usg ile tarama yapalım göremessek endoskopi dedi.
cuma günü usg de bakıldı ama bizim mide sandığımız meğerse safrakesesinden geliyormus
safra kesesinde 1.45mm taş varmış...
e bizim doktorda iç hastalıkları uzmanı olunca dedi bir genel cerrahiye görünün bu benim bölümüm değil..
yarın da oraya gidecegiz ii bir doktor bulduk randevu alamadım ama bir gdecegiz yinede belki bakar:)
olmazsa yüzyüze en yakın randevu alırız telden pek etkılı olmadı:)
aslında ben arastırdıkça nette kötü hastalıklara denk geldim o yüzden sonuctan eşimin tersine mutluyum:)
o da cok huysuz annemler teyzemler gecmiş olsun için aradılar
yok benim bir seyim usg de bakındım of ne zordu 10dk baktı adam diyor
çok canı tatlı çokkk...
ah canım çok üzüldüm rabbim şifa versin sabır versin ne diyeyim gene sözlerin bittigi yerdeyiz canımcanım efulim de demiş iğne azaltıyormuş hareketi...
yat yat her yeri ağrıyor insanın:))
canım çoğumuz 34 e dek proluton depot iğne olduk. iğne olmuyorsan da progestanı kesme. riskli gebelik uzmanı olmayan dr lerin çoğu 12. haftadan sonra vermiyorlar progestan...
güzel haberlerle gel inşallah...
canım inşallah siz de görürsünüz...
gaz da sancı yapar...
Eşine geçmiş olsun canım...
geri sayım başladı heyecan yaptım merycim:))
kızlar ben de telefonda bir bayanla görüştüm. bir arkadaş yönlendirmiş bana. Antakyadan bayan. 24 haftalık kaybı var. sonra tüple ikiz hamile kalmış. serklajı da varmış... burada yapılmış serklajı fakültede benim kürtajımı yapan dr yapmış. 16 gün önce 21 haftalık kaybetmiş. çok üzüldüm:)) Sanırım Arda beye gidecek görüşmeye...
Kizlar soru sordum cvp alamadim hangi marka magnezyum kullaniyorsunuz gunde kac kez
Kizlar soru sordum cvp alamadim hangi marka magnezyum kullaniyorsunuz gunde kac kez
Bende yeni magnezyuma gectim ben 7.haftadan beri kullaniyorum magnorm kullaniyordum ikiye cikarinca ishal yapti bire dusurdum gecmefi simdi ise diasporale basladim ama buda oyle rahat yapamiyorum zorlaniyorumcanım ben 27. haftadan beri magnezyum diasporal şase kullanıyorum sabah akşam tadı çok iğrenç ama doktor önemli mutlaka içiceksin dedi
magnorm kullanıyorum ben ..günde bir tane
bora beyin cevabı:
Çok geçmiş olsun. Bir oğlunuz ve değişik haftalarda 3 kaybınız var. Bana göre sonuçlarınız bu düşükleri açıklamıyor (gebelerin %50 sinde düşük nedenini bilmiyoruz). Ancak su kesesinin açılması ile kayıpların olması grup B streptokok enfeksiyon taşıyıcılarında görülen bir durumdur. hamile kaldığınızda gebeliğinizi kaybetme ihtimaliniz çok yüksek değil. Hastalarıma tekrar denemelerini öneriyorum. Bu kez doğum yapmanızı ve ikinci bebeğinize kavuşmanızı dileri.
Bende yeni magnezyuma gectim ben 7.haftadan beri kullaniyorum magnorm kullaniyordum ikiye cikarinca ishal yapti bire dusurdum gecmefi simdi ise diasporale basladim ama buda oyle rahat yapamiyorum zorlaniyorum
Sende ishal yapmismiydi cnm
bende ishal falan yapmadı..hatta serklaj sonrası kabızlık sorunu yaşadım ben..
2 tane içincemi öyle yaptı acaba...
herkeste değişiyor etkisi tabii..
slm arkadaşlar benim bebişinde hareketleri günü gününü tutmuyo bazen çok hareketli bazen çok daha sakin ama normal bunlar diyolar .progesteron işine gelince ben halen kullanıyorum vajinal olarak günde bi defa doktorum 32.haftaya kadar progesterona devam dedi bebişin nasıl olsa erkek bi sorun olmaz dedi .yatma konusunda bende sağada solada sırtüstüde yatıyorum bana ciğer geliştirici yapılmadı doktorum böyle bişiden bahsetmedide yapılması gerekiyomu ki sorsam mı doktoruma haftaya cmtsi kontrolüm var allah yardımcımız olsun hepimiz kontrollerimizde hayırlı sonuçlar alırız inşallah bide son olarak hep yatıyomusunuz?hiç kalkmadan
canıms enin doktor erken atsın dikişi ya 2.5 cm altına düşmesi risk seni korktmymda benim kızımda 2 cm di haftasına dogurdum aman diyim yüzdün yüzdün kuyrguna geldin canım erken attır dikişiallahım yavrnu sana bagışlasın işşallah
ne demek canım işşallah bende yaptırıcam şeker yüklemesini annem demiştiki gelin dogurana kadar sana emanet istemeye istemeye hem renkli doplöre gittim hemde şeker yüklemesine o domlöre girince çok agladım allahım bende yaptırıcaktım diye millet baana bakıyor bir bilsen çok tandım ne bilsinlerki 3 bebegimi kaybettim heleki şeker yüklemesinede gelini odada bıraktrım dedim sen gel daraldım bahçedeyim beni aglayarak buldu bahçede abla dedi yaşadıklarım çok kötü ama elimizden bir çare yok sabreet seninde yaptırıcagın gün gelicek ne üüzlmüştüm o lafa sanki o lafta ne varsa işte her laf batıyor insana işşallah saglıklıca alırsın kcagına çirkini
inan nefes almak bysa biz nefes alıyorz kardeşim çok zor biliyorm ama dayanmaktan başka çaremiz yok malesef ben kızımda dikiş atırdım dedim işte b krbandan sonra dogucak vs dedim ama olmadı rabbim neyi ygun görürüse onu yaşıyorz malesef allah yardımcımız olsnben çok agladıgım bir gün eşim bir bagırdı bana senin yaptıgın isyana girer dedi ben üzülmüyormym dedi söyle yapabilicegimiz birşey varsa yapalım dedi yok işte kabul et dedi farzet hiç hamile kalmadın bebek tedavisindeyz de dedi ama ne bagırma kızdı sen üzüldükçe bende kahroluyorm yapma paşa artık dedi onn yannda aglamıyıorm bile mesela 6 marta ilk oglm ölmüştü öyle dol yaşadımki o günü eşim ban ne old deyince oglmzun ölüm yıldönümü deyince kızdı ne yapalım dedi babalar neden bu kadar gaddar oluyorlar anlamışd egilim tamam oda üzülüyor ama anneler neden öle degil böyle diyenlerin varya sinir olyorm gövdelerini kafalarından koparasım geliyor neyse bende öle yapıyorm kalbimin bir köşesinde 3 evladım diger tarafındada sevgim var gelecek bebeklerime tabiki untamam yavrlarımı ama kadermi dersin ne dersen de artık sana bir örnek veriyim eltimle hamile kalmıştım eltim bir lafında aman dedi ölürse ölür ne yapayım allah verdi allah akldı vs dedi kanaması old korkudan hastaneye attı kendini anlıcagın ş ölen oglmla 1 ay vardı ben her efeyi gördügümde ölüyorm o kaynanamlar efeyi her sefer sevdikelrinde öptüklerinde içim acıyor heleki eşime baba yapamadım diye üzülüyorm ama elimden hiç birşey gelmiyor allahıma büyük konşmym bir sefer daha denicem arda beyde şansımı om old olmadı bir daha bebek defterini kapıcam işşallah melekelerim benle drda anneciklerinin yüreklerinid aglamaz ben çok zor bir şey başardım 42 kilo verdim neden yavrlarıma kavuşmak için
canım senin adına çok sevindim işşallah seni emicegi günşlerde gelicek brya yazıcaksın uykusuz her gece diyediger aileyede birşey diyememem evlat neticedede bakalım neden istenmiyor bir sebebi vardı tamam bebek ama nasıl dogdu vs allahım öylelerine hidayet versin biz brda bbek için çırpınalım onlar orda öbe yarrabbim ya neyse daha günaha girmiyim :18::18:
kızlar rahat bırakın sıpalarıkafalarına göre takılıyorlar işte babak agrılarına magnezym iyi geliyor diye biliyorm işşallah o haftalara geliyim bende derim agrıyor diye onun içinde bir erkek bir dişi onu yapan iki kişi lazım az kaldı sabahlar olmasına eşim erkenden gitti işe dün 1 geldi eve geç artık yaz geldi gene tek kalıcam 4 dvar arasında aslında seviniyorm işleri açılıyor diye ama hamilede kalınca canım çok sıkılıcak tek başıma kimseyide istemiyrom ne yapsamda canımın sıkıntısı geçse dün oturdm bir dantel yapmışım bende şaştım kardeşim b dantel aşkı ney böyle
hayırlı pazarlar kızlar ben daha ne ilaçlarımı içtim nede kahvaltı yaptımgidiyim yapayım kahvaltımı namazımı kılıyım oturyum tv karşınına dantelimi yapaayım
kızlar giremiyorum , arada bakıyorum ama yazamıyorum
benim kız bu aralar uyku bakımından problemli
şikayet etme niyetinde değilim prensesimi ama benim çok yoruyorev aldı başını yürüdü
genelde çok yorgun hissediyorum kendimi
sizlere yazamıyorum ama aklım ve gönlüm sizlerle
haftaya pazarda 50 kişilik bir mevlüt yapıcaz kısmetse ( hava güzel olursa beylerde bahçede olacak ettimi 100)
Canım yukarıdaki yazıdan yola çıkarsak ( benimde suyum gelmişti ) su gelmesiyle ilgili bir ayrıntı bulamadım ama bu enfeksiyon herkadinda varmış . Normal doğumla bebeğe geçebilir ve menenjit vs. Hastalıklara neden olurmuş o yüzden normal dogum sırasında anneye antibiotik verilir mis her gebe 35.37 hafta arasında bu testi Dr istemeliymis . Okudum sizinde bilgini olsun istedim
canım efulim de demiş iğne azaltıyormuş hareketi...
canım çoğumuz 34 e dek proluton depot iğne olduk. iğne olmuyorsan da progestanı kesme. riskli gebelik uzmanı olmayan dr lerin çoğu 12. haftadan sonra vermiyorlar progestan...
güzel haberlerle gel inşallah...
canım inşallah siz de görürsünüz...
gaz da sancı yapar...
Eşine geçmiş olsun canım...
geri sayım başladı heyecan yaptım merycim:))
kızlar ben de telefonda bir bayanla görüştüm. bir arkadaş yönlendirmiş bana. Antakyadan bayan. 24 haftalık kaybı var. sonra tüple ikiz hamile kalmış. serklajı da varmış... burada yapılmış serklajı fakültede benim kürtajımı yapan dr yapmış. 16 gün önce 21 haftalık kaybetmiş. çok üzüldüm:)) Sanırım Arda beye gidecek görüşmeye...
canım efulim de demiş iğne azaltıyormuş hareketi...
canım çoğumuz 34 e dek proluton depot iğne olduk. iğne olmuyorsan da progestanı kesme. riskli gebelik uzmanı olmayan dr lerin çoğu 12. haftadan sonra vermiyorlar proges
gaz da sancı yapar...