- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #40.941
Maşallah canım. Hayatını yavaş yavaş yoluna koyuyorsun darısı başıma. Uzun süre yatınca anca dimi.
Bende dün 8 ay sonra ilk kez çarşıya çıktım 15 dak. Çok yoruldum. Hiçbirşey de alamadım. Çünkü göremedim daha doğrusu seçemedim. Uykudan yeni uyanmış gibi. Herşey dümdüz geldi.
Çok şükür canım...Kendi kendime hafif diyete de başladım ama emzirdiğim için rahatsızım. Diyetisyene gideceğim...
Sen de alışırsın.Bugün de çarşıya gittim alışveriş yaptım eve. Arda yine babadaydı akşam da misafirliğe gittik...
Yürümek zor geliyor başta...
Lilymeredin canm gozun aydn rabbim bebegini sana bagislasn bizede o gunleri gormeyi nasip etsn bu arada kizlr ben dua topigini acamiyorm tefriciye sirasi kimde ben kac tane okuyacm yazarsanz sevinirm gurbetcidn sonra okumadm ben
bide bisey soracm idrar yolu enceksiyonu icin antibiyotk kullaniyorm inatla gecmiyo pazartesi randevm var yine yapack tahlil eger ciktiysa yine kultr istick gecmisse istemick simdi gecip gecmedivi belli olmzmi illa kultrmu verilmesi lazm bu hastanede yapilmiyo baska ilceye giem lazm .ide kesinlikle kasilmalari idrar yolu enfeksiyonunun tetiklwdigine inaniyorm insaallah gecer erken doguma sebep oluyo cunku
Sorunu bilmiyorum canım...
özer bey 11 yıllık dr ben anlaşıyordum ama yollarımızı ayırma kararını bır abı tavsıyesı olarak yapmıtı bıze ama her an her durumda ara haberdar et gelişmelerden gözümden kaçan şey ne ise bılmek isterım demişti gerçi işim düşüncede aradım yardımcı olmaya çalıştı saolsun
bır kez serklaj yapıldı özer bey yaptı
bılmıyorum ne yapacağım
her ne olursa olsun o benım bebeğim RABBİM 14 yıldan sonra down sendromlu bir bebeğin özel annesi olmamı nasip ettiyse AMENNA VE SADDAKNA
açıkcası tup bebek merkezlerınde o şu kadar para bu şu kadar diyorlarda senı sömürüyorlarya onada sinir oluyorum
vajınal ölçtü 25 dedi
250 euro verdık bılmem yumurtya ne yapılmışta ne olacakmış ta vs hepsi yalannnn kandırmaca
ilk görüşmede bunlardan bahsedilmeyipte yumurta kapıya geldiğinde söylüyorlarsa kimsenın samimiyetıne ınanmıyorum
peki down yuzde 10 demişsin neye göre yuzde verılıyor onu merak ettım cnm
bılemıyorum geç döllenmiş olabilir dıyor
rahım kısalığı 15 gün öncede aynıydı doğuştan kısa olabılır dedı
rısklı gebelik dr yazıyor dıye gıdeyım dıyorum sonra gidince sinir olup geliyorum
Sen yine özer beye danış madem.
benim de doğuştan kısa cemil bey dedi.
canım benim ultrasonda bulgu yoktu ama downlu bebeklerin yüzde 65 i ultrasonda bulgu verirmiş. yüzde 35 anlaşılmazmış.
benim pgt li tüp bebekte 2 sağlıksız embriyomun biri downluydu biri de her türlü genetik sorun vardı. 2 de sağlıklım vardı.şayet pgt siz tüp deneseydim her sorunlu düşerdi, downlu belki düşerdi belki doğardı. O yüzden ben doğal denediğim için korktum bir de yüzde 10 çıkınca.
4 lü tarama testine göre yüzde 10 çıktı. kanda bir değer yüksek çıktı. bu değer downlu bebekli olanlarda yüksek olurmuş ama preeklemsi habercisi de olabilirmiş...yaş da 36 olunca tabi kan artı yaş sonuç yüzde 10...
chnb
sen çok iyi bir insansın ağzından çıkan her kelime inanki yüreğimi ılıtıyor.
nerdeyse 1 sendir bana destek oldun teselli verdin Allah razı olsun bebeğine güzel bir ömür nasip etsin...
yumurtlama takibine gittim yücel beyin muayenesinde beni kandırdıklarından beri bide cemil bey açmayınca hele onun açmaması beni mahvetti ağlıyorum 5 gündür.
birde 1 ay arayla evlendiğimiz teyzemin kızı var kızı oldu ben buğlem ismini beğeniyordum o koydu kızına, sonra yıllardır söylüyorum oğlum buğra adını koyacağım diye 30 haftalık hamile oğlunun adınada buğra koyacakmış ne şans bendeki
ağlaya ağlaya helak oldum. yollarda arabalarda evde sürekli ağlıyorum. acaba bu klomen hapı bende duygu karmaşası yaratmış olabilir mi?
az önce ağlayarak eve geliyorum ölümü düşündüm. ölsem ne güzel olurdu dedim,
ben ölüyorum içten içe bitiyorum ama kimse bilmiyor.
bukafayla o çok sevdiğim mesleğimi bile yapamaz oldum...
Çok sağ ol canım sizler de öylesiniz.
Allahım size de nasip etsin. İnanıyorum ki edecek malesef bazen sancılı oluyor bu süreç. Canım ne olur bir iki kere psikoloğa git rahatla ben gitmiştim. üsküdar devlette serpil hanıma. rahatlarsın stres de engeller hamileliğini...
dediğim gibi lütfen cemil bey olayını sana özel düşünme. dedim ya açmıyor teli, mesaja dönmüyor...
herkese selamlar canlar nasılsınız kusura bakmayın gecmişi hiç okuyamadım şuan bebek için sürekli gidip geliiyorum ama artık orda kalacam ogluşumun yanında.sabah erken saatte çıkıp akşam gec geldiğim için giremiyorum.şuan yorgunluktan ayakta duracak halim kalmadı.şükür oğluşum çok iyi sırayla bütüm ultrason ve emarları çekiliyor.şuan herşey yolunda emzirmeyede başladım ama çok çabuk yoruluyor ve küvezden çıkınca oksijeni düşüyor henuz dış dünyaya alışamdı ama zamanla hepsi düzelcek inşallah.emmeyide beceremiyor ama biz yinede en azında agzında tutması için ugraşıyoruz yarından sonra yanında kalcam arada bi kızıma gelip gidecem önümüzde uzn ve zor bi dönem var hala ama Allahın izniyle riskli dönemi atlattık inşallah.hepinizi çok öpüyorum hoşcakalın haaaa bu arada ogluşumun yanına bugun bi bebek koymuşlardı dururmu iyiydi sadece koruma amaçlı oraya almışlar aile bebegi istemiyormuş çocuk esirgemeye teslim edilecekmiş durum nedir bilmiyorum ama içim o kadar acıdıki düşündüm bu nasıl bi adalet nasıl bi düzen bebek için içi kan aglayan insanlar bi yandayken oncacık masum yavru nasıl atılır o anne mis kokusunu duymadımı hiç kuzusunun dedim çok üzüeldüm Allahım akıl versin bu insanlara
Canım güzel haberlerinle mutlu oluyoruz. O insanları da kınıyorum...