- 17 Temmuz 2012
- 1.606
- 9
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #40.921
özer beye gıtmeyı düşünüyorum fıkrım değişmesse
evet çokkk
kanama bıttı
1050 euro olan test 2 li 3 lü 4 lü amniyosentese bile gerek kalmıyan bır testmış
serklajı sordum 16 hafta dedi bende daha önce olsun dedm haftaya yada daha sonra karar verırız ded
amin hepimize inş
kızlarrrrrrrrrrrrr sizi özledimmmmmmmmmmmm ve geri döndümmmmm :) sağolsun chnb cim haberdar ediyor okumaya devam rabbim kabul etsinnnnn :) bende tüp minnoşum için ön hazırlık yapıyorummmmmm rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin hamişlerimize minnoşlarını kucaklarını almayı nasip etsin annelerimize de minnoşlarıyla sağlık mutlu ömürler nasip etsin inşşşşş :)
Bilemiyorum doğru mu yoksa yanlış mı ama yaşadıklarım bana kaderci olmayı öğretti. Önceki hamileliğimde gittiğim dr. bilinen, tavsiye edilen bir perinatologdu ve de doçentti. Kendisini çok da sevmiştim ama geriye dönüp baktığımda birçok acabalarım var. En iyi olarak bilinenlerin de birçok hatası vardır bence. Benim şu anki dr.um ise gittiğim hastanede sıra almakta zorlanmadığım bir dr. hatta ben doktorumu değiştirmeyi, oradaki tutulan doktorlardan birine gitmeyi düşünürken yoğun kanama geçirdim ve mecburen doktora devam ettim. Ama inşallah düşüncelerimde yanılmam şu ana kadar verdiği tedavi, ilgiden gayet memnunum. Kısacası herşey olacağına varıyor, hiçbirşey planladığın gibi olmuyor o yüzden zorda olsa strese girmeden doktor tavsiyesini dinlemek ve de doktoruna ısınmak en güzeli diye düşünüyorum...Allah'ım herkesin gönlüne göre versin inşallah....
Sağolun canlar allah bin kere razı oldun sizden gücüme güç veriyorsunuzzz ... Allah yar ve yardımcımız olsun ...sütüm az az gelmeye basladı şükür, areni medicana international beylikdüzü yoğun bakıma ambulans ile transfer ettik, ben se evdeyim bu hastahane sadece sabah görüş veriyo çünkü içerde 24 haftalık bir kusu var... Allahım kimseyi florence nightingale hastahanesine ve benim doktorum banu bingöl gönenç e düşürmesin... Bana neler yasattıklarını bir allahım biliyor ben sadece ona sığındım bide sizlerin dualarına... Kargüneşi çoook acı veriyor o hastahaneyi düşünmrk çok şükür ki gebede oğlumu yasattılar allah genede razı olsun ama agzımdan girip burnumdan çıktılar....badem sen mi sordun tam hatırlamıyo olailim tam son anda sezeryan enestezi oldu genel zaten ne düşünme payı kaldı ne düşünecek akıl... 12 saat suyum geldi 3 cm açulmam oldu dikişim alındı nerdeyse bi ıkınıp çıkarmadığım kaldı sonuç genel anestezi sezeryan... Vardır her seyde bir hayır... Oğlum nefes alsında... Hiç ir sey umurum değil...sağlıkla kalın oğlumla ilgili gelişmeleri yazarım inş iyi olunca... Mmery sağol canm listeye yazmıssın eksik olmayın canlar
İdrar tahlilinde bende de 2-3 lökosit, 5- 6 epitel yazıyordu. Dr onların önemli olmadığını söyledi. Ama kültür sonucunda 60000 streptococ bakterisinin ürediği yazıyordu. Bana ağızdan 3 defa antibiyotik verdi, midemi feci yapıyor.
Sanki 20' li haftalarda olanlarda sıkıntılar arttı hayırlısıyla 28 e gelseydik de rahat etseydik.
Melek once sen bebeğine kavuşucan sonra ben insallah hesaplanan tarihte gelirler :) cinsiyeti benim kız 12.hft belli oldu seninki daha göstermedimi ne oldugunu ?
bugün çok kötüyüm kafamı yataktan kaldıramıyorum sürekli uyuyasım var.hani hasta olacağın zaman vücudunda bir kırgınlık olurya öylede değil.sanki günlerdir uykusuz kalmışımda bugün acısı çıkıyor gibi. arada kasılmalarım da oluyor.Allahım kızçemi sen koru.
bir de bugün eşimin doğum günü kafamı toplayıp bişey yapamadım.bir pasta siparişi verseydim bari ama eve gelmesine 1-2 dk. var sanırım geç kaldım.neyse bu seferde bir öpücükle geçiştirelim zaten ona verebileceğim en güzel hediye kızıdır onada rabbimin izniyle vesile oluyorum.Allahım evlatlarımızın acısını göstermesin ve hepimize sağlıklı,sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.
Allahım isteyen herkese hayırlısıyla anne olmayı evladını kucaklamayı nasip etsin.
kızlar ben klomen kullanıyorum ama düşüğe sebep olduğu yazıyordu bir yerde çok üzüldüm.
zaten geçen yazmıştım cemil beye soracaktım kullanmamda sakınca varmı diye kaç kere aradım msj çektim meşkul yaptı geri dönmedi...
çok kalbim kırıldı saatlerce ağladım eşimde yoktu. sabah annem ameliyata girecekti herkes gözlerim şişmiş gördü eşimle kavga ettim sandı.
hergün ağlıyorum
isyan etmek istemiyorum ama artık dua bile edemiyorum. isyan edesim var kaçıp gidesim var herkesten uzağa kimse olmasın yanımda eşime yaşattığım bu mutsuzlukta onun her bebek görüşünde içimi sızlatıyo sanki bir bıçak sokuyorlar yüreğime bide acımadan çeviriyorlar. sizi haftaları ilerleyen arkadaşları gördükçe ümitleniyorum.
bir doktor bulamadım içime sinen profesörlerde paragöz olmuş.
dün annem ameliyattan çıkınca teyzemin kızları bizim gelin geldi hepsi hamile hemde 2.sine tek konuşulan çocuk, Allahım yaşatmasın kimseye benim acımı ama sürekli görmekte beni yıpratıyo akşam döncem diye tutturdum sırf artık dayanamadığım için...
annem göznden ameliyat oldu gözü görmüyomuş hiç bişeymi yaptılar diyorum yahiç görmezse diye endişeediyorum oda ayrı yüreğimi sızlatıyor.
benim bu derdim ne yağan yağmurda
ne yalancı sonbaharda ne bomboş sokaklarda
kırılmış her yanım...
içim yanar içim kanarda İsyaaan....
SLM KIZLAR
dr kontrolumuz vardıya bugün offf bu dr benmı gıcık oldum diye ön yargılıyım anlamıyorum,
pazartesı günü 9+5 tı bugün 11+0 yaa bır tuhaflık yok mu herşey ıyıymış ama ben ıyı değilim nedense
haftaya 2li testler için tekrar kontrolumuz var
bütün yenı seylerde bunlarda yenı bır sey varmış anneden kan alınıyormuş almanyaya gıdıp test oluyormuş bebeğin bütün hastalıkları anlaşılıyormuş
1050 euro muş bu test olunca dıger yapılan tsetlere gerek yokmuş (yalaaannnnnnnnnnn)
rahım kısalığı 25 muş
gene sinirlendim soracaklarımı unuttum
Melek once sen bebeğine kavuşucan sonra ben insallah hesaplanan tarihte gelirler :) cinsiyeti benim kız 12.hft belli oldu seninki daha göstermedimi ne oldugunu ?
Canım inşallah beklenen tarihte gelirler benim de bir kızım olacak.Daha önce kız olabilir demişti doktorumuz ama salı günü kesin olarak kız dedi.Kaybettiğim bebeğim de kızdı.Ondan mıdır nedir daha bir mutlu oldum.Cinsiyeti önemli değil deyip duruyordum ama i.ten içe kız istiyordum galiba:)
ben de bugün ardayı babaya bıraktım. yürüyüşe gittim:)
SLM KIZLAR
dr kontrolumuz vardıya bugün offf bu dr benmı gıcık oldum diye ön yargılıyım anlamıyorum,
pazartesı günü 9+5 tı bugün 11+0 yaa bır tuhaflık yok mu herşey ıyıymış ama ben ıyı değilim nedense
haftaya 2li testler için tekrar kontrolumuz var
bütün yenı seylerde bunlarda yenı bır sey varmış anneden kan alınıyormuş almanyaya gıdıp test oluyormuş bebeğin bütün hastalıkları anlaşılıyormuş
1050 euro muş bu test olunca dıger yapılan tsetlere gerek yokmuş (yalaaannnnnnnnnnn)
rahım kısalığı 25 muş
gene sinirlendim soracaklarımı unuttum
19asos03 canm haftalarmz ayni banada pazartesi yapilack sekwr yuklemesi nasil yapiliyo acmi gidiyosn
Mumudihaba Allah yardımcın olsun arkadaşım..İnşallah içine sinen bir dr bulursun..Özer bey çok uzun yıllardır doktorun..artısını eksisini çok iyi biliyorsun..Daha önce kaç kere seklaj yapıldı sana?Ve bunları özer beymi attı?Merak ettim canım.
bılmıyorum ne yapacağımCanim dr konusunda kim icine siniyorsa onu tercih et.
Bu surecte diyologta cok onemli cunku.
Ben servikal yetersizlik tanisi kesinse 16. Haftayi gec buliyorum.
Daha erken haftalar bana daha saglikli geliyor
canım valla ölçüm doğru mu merak ettim. doğruysa bu haftaya göre kısa. vajinal mi ölçtü...
canım kandan test yeni çıktı. benim down yüzde 10 risk çıkınca okmeydanı memorialin genetikçisi cumhur gökhan ekmekçiyle görüştüm bana bu testi söyledi ama daha yüksek dedi. ben de Allah korusun sorun olsa da sonlandırmayacağımız için vaz geçtik.
Arda beyle de gelmeden son kontrolde espiri yaptık. hazır serklaj var ben 3. yü de doğururum gibi:)) sonra da dedim yok pgt yapmadan 3. istemem. o da: şimdi amniyosentez yapılmadan kandan bakılıyor dedi. ben de önemli değilki hamile olduktan sonra sorun da olsa kandan da anlaşılsa sonlandırmam. o yüzden pgt dedim...
ama yalnız down belli oluyor biliyorum...
cnm sende haftada oynama olmamamıs lazım,dollendigin gun belli cunku,arada fark olmasınin iki sebebi olabilir
ya bebegin onden gidiyor yada olcum saglıklı yapılamıyor,eger olcumden kaynaklı ise fark b sefer rahim agzı olcusune de guvenemezsin
rahim agzı boyu bana da bu hafta icin cok kısa geldi,gebelik oncesi olcum hic yapıldı mı ve yapıldıysa kactı
durumun elveriyorsa bu testi yaptırman iyi olur aslında,en azından bebeginde sorun olmadıgını anlamış olursun,tabii bunu soylerken de belirteyim bu testin guvenirligi dogrulugu ile ilgili hic bilgim yok
bundan sonra randevudan once sorulaırnı yaz ve doktorun karşısına gecince kagıdını cıkar ve kibarca heyecandan unutuyorum sorularımı yazdım da geldim de,bu şeklide olunca hic bir doktor kayıtsız kalamıyor ve usul usul butun sorulara cevap veriyor
doktor konusundaki endişelerinde haklısn ama ne yazık ki benim de bursada tavsiye edebilecegim biri yok,icine en cok sinene git ve samimi bir sekilde yardım iste
gelişmelerden haberdar et mutlaka Allah´a emanet ol
kızlarrrrrrrrrrrrr sizi özledimmmmmmmmmmmm ve geri döndümmmmm :) sağolsun chnb cim haberdar ediyor okumaya devam rabbim kabul etsinnnnn :) bende tüp minnoşum için ön hazırlık yapıyorummmmmm rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin hamişlerimize minnoşlarını kucaklarını almayı nasip etsin annelerimize de minnoşlarıyla sağlık mutlu ömürler nasip etsin inşşşşş :)
19asos03 canm haftalarmz ayni banada pazartesi yapilack sekwr yuklemesi nasil yapiliyo acmi gidiyosn
giremedim birkac gundurdua topic ine okuduklarimi yazip ciktim ben hala hastanedeyim sabah seker yuklemesi yapildi sekerim yuksek cikti dr umuz diyet verdi sevdigimiz herseyi yasakladihayirlisi