Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canım beni melek oğlunu çok özlüyorsun seni çook iyi anlıyorum benimde oğlum zamanında doğsaydı şimdi tam 1 yaşında olacaktı.ben de çok ağladım ama elden ne gelir
rabbim sana bir daha evlat acısı yaşatmasın inş. boy boy evlatların olsun ve herşey gönlünce olsun inş canım

canım şuan kaç haftalık oldun...
zaten kahverengiye dönmüş kanaman durmuştur

10 haftalık cnm

ah paşam tesekkür edıyorum çok saol

mecıcabil de tanıdık dr var ama uzak geliyor arası bıze

gurkan uncu acıbademle anlaşmalı dun maıl attım gerı dönen olmadı arayacağım olmassa bırkaç gün sonra

bülent bey de olabılır ama

özer beyı arayıp akıl mı danışsam bana yol gösterse çünkü daha önceden böyle tavsiyelerı olmuştu

İNŞ RABBİM GÜZEL ŞEYLER YAŞATACAK İNANIYORUM

evet yaaa ben de kullanayım sonra çok acır doğru söylüyorsun.yara yoka lansinoh iyi diyorlar bakalım benim dr civanım ne diyecek sormadan da kullanamam herşeyden korkar oldum.göğüslerin tetiklenmesi de erken doğuma yol açıyormuş çok mu pimpirikliyim acaba

BEBEK : Allahım dünyaya gideceğim ama orada ne yapacağımı bilmiyorum.
ALLAH: senin için bir melek yarattım o seninle ilgilenecektir
BEBEK: Allahım onların dilini bilmiyorum nasıl anlaşacağım.
ALLAH:senin için yarattığım melek sana onların dilini öğretecektir.
BEBEK: Allahım dünyada çok kötülük varmış nasıl başa çıkacağım ?
ALLAH: meleğin seni canı pahasına koruyacak sakın korkma "
Derken melekler gelir dünyaya gelme zamanı geldiğini söylerler,bebek Allahın huzurunda götürülürken tekrar sorar?
BEBEK: Allahım benim için yarattığın meleğin adı ne?
ALLAH: adının hiç önemi yok ona ANNE de yeter... ♥

daha önce de okumuştum ama şimdi hamileyken okuyunca daha bir duygulandım...
Rabbim ona layık olmayı nasip etsin

Cevaplarınız için teşekkür ederim canlar.Doğru söylüyorsunuz biraz bekleyeyim.Devam ederse tekrar doktora giderim.İyiki varsınız.Rahatlatıyorsunuz beni:)Yoksa kafayı yerim ben burada tek başıma.

canım bol su iç rabbim bizlere sabır versin işşallah diyecek hiç birşeyyim yok dün çok agladım yatarken sanki o ana geri döndüm o benim ilk göz agrımdı
allah razı olsun cümlemiizn işşallah
canım ne demek yiyecegin bir tabak yemek şaka yapmıyorm ben çok eziyet çektim kimseler kapımı açmadı çaresizlik yokm çaresizlik bilirim allahım kimseyi elden ayaktan bırakmasın işşallah çok zor düşenin dost olmuyor malesef
ben bu yazıyı facede seyrettim çok agladım banada biri anne dermi diye içim gitti anne ne güzel bir söz

diyecek inş. canım annemmmmmm diyecek :)

Merhaba canlar oğlumu dün 33 artı 2 de aldılar sezeryanla gece suyum geldi ikinci gecemiz ve oğlum küvezde solunum sıkıntısı, kan şekeri değerlerinde sıkıntı var, 3 kilo 40 gr doğdu benim savaşçı oğlum ancak daha 4/5 gün küvezde kalabilirmiş, içim parçalanıyor bir kere öpüp koklayamadım ... Dualarınızda bizede yer açın... Hepiniz Allah'a emanet olun...

canım tebrikler.maşallah Aren bebeğe kilosu gayet iyi inşallah en kısa zamanda dış dünyaya adapte olur ve sıkıntılarından kurtulur anneciğinin kollarına kavuşur.
sakın üzülme bugünlerde geçecek ve hayırlısıyla evladını kucaklayıp öpüp koklayacaksın keşke daha uzun kalabilseydi anne karnında ama baya sıkıntılı bir süreç geçirdin hamileliğin boyunca genede 41 kere maşallah oğluşuna.dualarım senin ve oğluşunla bir önce sağlıklı bir şekilde evinize kavuşmanız dileğiyle

Aaaa doğdu demek maşallah kilo çok iyi...
dualarımdasın hep...
bu arada ben seni facede ekledim mi anlamadım...
:))

özelden yazar mısın ismin ne?:))

Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı sağlıklı büyütsün...

neden bana yazmıyosun yoksa beni beni beğenmiyomusun

Amanınnnn yoksa yazmıyor muyum sana?
nasılsın sibelciğim?

paşammmm canım kıymet bilmeyenler için yorma kendini o kadarrrr...

meryyy canım ben yoğundum. nasılsın diyet topiğinde görüyorum seni diyette misin? benim 4. günüm diyette...

bakalım süt sorun olmazsa devam edeceğim...

Bardağın dolu tarafını gördüğüm günlerimdeyim yine çoğu kez olduğu gibi kanamaya sevinmemde ondan ben aslında biraz araştırdım ve soğan küründen vazgeçtim çünkü soğan kürü yapanların hep kist vs problemi var ayrıca birçğunda kaşıntı vs şikayetler var benim daha önceki rahatsızlıktan dolayı zaten aklımın bir köşeside hep orda ve vazgeçtim bebek olacak derken tekrar o korkutucu şeylerle yüzleşmek istemiyorum Allahım beni o günlere döndüürmesin tek dileğim sağlık bebekte bizi seçer ve isterse gelecek nasıl olsa birgün nayapayım..

Allah anali babali saglicakla buyumesi nasip etsin,
Masallah 41 kere

Canım gözün Aydın analı babalı sağlıkla büyüsün.
Maşallah BarekAllah kilosu güzel. Rabbim izniyle şekerinide dengelerler. Solunum sıkıntınızda çabuk geçer. İki pramatüre annesi olarak cnın. İlk bebeğin pramatüre olması geçektende çok. Şimdi yapmam gereken en güzel şey süt sağmak canım. Anne sütü alınca daha çabuk toplanıyorlar. İlk zamanlar kilo verecek korkma. Tekrar hızla alır. En kısa zamanda kucağına vereceklerdir. Göremek için zaten yanına çağırırlar onunla konuş. Ellerini tut. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Sağlıkla evinize en kısa zamanda gitmeyi nasip etsin.

Hangi hastahanede yoğun bakımda kuzun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…