- 7 Haziran 2010
- 1.372
- 3
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #40.861
rabbim acısını gmöstermesin işşallah canım benim
ben dün seni aradım ne andım bilemesin açmadın diyeneyseki iyisdin
Bgün 6 mart 2013 hüda berkim öleli 10 sene oldu günün cennet köşelerinde oynuyor oglm benim çok özleidm ilk göz agrımı çok agladım bugün
sen gel bana ben sana dogma kadar bakarım söz bilirim acısını çaresizligin
canım o çarpıntı yapmıyormu:18::18:
canım şuan kaç haftalık oldun...
zaten kahverengiye dönmüş kanaman durmuştur
ben dün seni aradım ne andım bilemesin açmadın diyeneyseki iyisdin
Bgün 6 mart 2013 hüda berkim öleli 10 sene oldu günün cennet köşelerinde oynuyor oglm benim çok özleidm ilk göz agrımı çok agladım bugün
sen gel bana ben sana dogma kadar bakarım söz bilirim acısını çaresizligin
:
Canim ben bulent beyin ismini serklaj konusunda cok duydum.
ve gecmiste yazan elza da isminden cok bahsetmisti.
Ama kendisi medicabil jimer ve acibademle anlasmali calisiyor.
Gurkan beye gelince u.u de ozel hasta bakmamasina ragmen hala haatane ile baglantili.
Ve bildigim kadariyla orda sozu geciyor ve ozel haatalarini u.u ye yonlendiriyor. Ve hastalarinin takiplerini kemal ozerkan yapiyor
Kemal beyi taniyorum hirsli ve basarili bir dr ve yanlis bilmiyorsam doc.
Ne yaparsin bilmiyorum ama en azindan serklaja kadar bu dr lari arastir derim.
Her ikisi icinde muayenelerini arayip sartlari ogrenebilirsin.
Insallah iyisindir ve hersey yolunda gider.inNan hep aklimdasin.
canım ben de 2 hafta kadar önce kullandım malum erken de geldi yoksa kullanacaktım:)
benim hiç mi yara acı olmadı. :))
küçük tüp al. büyük bitmez benim bitmedi...
arda bey garmastan yazmış ben lansinoh almıştım önceden kullandım. Hatta bana numunelerden garmastan vermişti kullanmadım...birine verdim...
canım bol su iç rabbim bizlere sabır versin işşallah diyecek hiç birşeyyim yok dün çok agladım yatarken sanki o ana geri döndüm o benim ilk göz agrımdıGünaydın canlar.Umarım herkes iyidir..Paşam Allah sabır versin.Meleğin mekanı zaten cennet ve yavrularımız birlikte.Rabbim inşallah birgün bizi onlarla buluşturacak.Allah sana sağlıklı bebişler nasip etsin.Zor vesselam
Canlar dün idrar yolu enfeksiyonu için tek kullanımlı bir ilaç kullandım ama hala yanma hissi var.Azaldı ama geçmedi acaba aynı ilaçtan alıp bu akşamda kullansam mı?Hastaneyi aradım sekreterle görüştüm.Doktorla konuşup bana geri döneceklerdi ama hala arayan olmadı.Ne yapsam bilemedim.İlerlemesinden korkuyorum.
allah razı olsun cümlemiizn işşallahcanım beni melek oğlunu çok özlüyorsun seni çook iyi anlıyorum benimde oğlum zamanında doğsaydı şimdi tam 1 yaşında olacaktı.ben de çok ağladım ama elden ne gelir
rabbim sana bir daha evlat acısı yaşatmasın inş. boy boy evlatların olsun ve herşey gönlünce olsun inş canım
canım ne demek yiyecegin bir tabak yemek şaka yapmıyorm ben çok eziyet çektim kimseler kapımı açmadı çaresizlik yokm çaresizlik bilirim10 haftalık cnm
ah paşam tesekkür edıyorum çok saol
mecıcabil de tanıdık dr var ama uzak geliyor arası bıze
gurkan uncu acıbademle anlaşmalı dun maıl attım gerı dönen olmadı arayacağım olmassa bırkaç gün sonra
bülent bey de olabılır ama
özer beyı arayıp akıl mı danışsam bana yol gösterse çünkü daha önceden böyle tavsiyelerı olmuştu
İNŞ RABBİM GÜZEL ŞEYLER YAŞATACAK İNANIYORUM
ben bu yazıyı facede seyrettim çok agladım banada biri anne dermi diye içim gitti anne ne güzel bir sözBEBEK : Allahım dünyaya gideceğim ama orada ne yapacağımı bilmiyorum.
ALLAH: senin için bir melek yarattım o seninle ilgilenecektir
BEBEK: Allahım onların dilini bilmiyorum nasıl anlaşacağım.
ALLAH:senin için yarattığım melek sana onların dilini öğretecektir.
BEBEK: Allahım dünyada çok kötülük varmış nasıl başa çıkacağım ?
ALLAH: meleğin seni canı pahasına koruyacak sakın korkma "
Derken melekler gelir dünyaya gelme zamanı geldiğini söylerler,bebek Allahın huzurunda götürülürken tekrar sorar?
BEBEK: Allahım benim için yarattığın meleğin adı ne?
ALLAH: adının hiç önemi yok ona ANNE de yeter... ♥
daha önce de okumuştum ama şimdi hamileyken okuyunca daha bir duygulandım...
Rabbim ona layık olmayı nasip etsin
Amanın hatlar karıştı duygu173 e yazacaktım...
canım bol su iç rabbim bizlere sabır versin işşallah diyecek hiç birşeyyim yok dün çok agladım yatarken sanki o ana geri döndüm o benim ilk göz agrımdı
allah razı olsun cümlemiizn işşallah
canım ne demek yiyecegin bir tabak yemek şaka yapmıyorm ben çok eziyet çektim kimseler kapımı açmadı çaresizlik yokm çaresizlik bilirimallahım kimseyi elden ayaktan bırakmasın işşallah çok zor düşenin dost olmuyor malesef
ben bu yazıyı facede seyrettim çok agladım banada biri anne dermi diye içim gitti anne ne güzel bir söz
Kizlar gecmisi okuyamadim tefriciyelere devam ediyormusunuZ
kızlar nerelerdesiniz sizleri beklerken gözlerim yollarda kaldı
Merhaba canlar oğlumu dün 33 artı 2 de aldılar sezeryanla gece suyum geldi ikinci gecemiz ve oğlum küvezde solunum sıkıntısı, kan şekeri değerlerinde sıkıntı var, 3 kilo 40 gr doğdu benim savaşçı oğlum ancak daha 4/5 gün küvezde kalabilirmiş, içim parçalanıyor bir kere öpüp koklayamadım ... Dualarınızda bizede yer açın... Hepiniz Allah'a emanet olun...
Merhaba canlar oğlumu dün 33 artı 2 de aldılar sezeryanla gece suyum geldi ikinci gecemiz ve oğlum küvezde solunum sıkıntısı, kan şekeri değerlerinde sıkıntı var, 3 kilo 40 gr doğdu benim savaşçı oğlum ancak daha 4/5 gün küvezde kalabilirmiş, içim parçalanıyor bir kere öpüp koklayamadım ... Dualarınızda bizede yer açın... Hepiniz Allah'a emanet olun...
neden bana yazmıyosun yoksa beni beni beğenmiyomusun