- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- Konu Sahibi hidennisko
- #40.741
merra
canım paşam aradı okumuş 190:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merra
chnb nasılsın kusum?
Neler yapıosun arduli nasıl
Bir sen bir de ben varız
canım iim teşekkür ederim.
kpss calısmalarıma agırlık verdim herseyi de unutmusum iyimi?yeniden basladım
kitaplar aldım birsürü..soru çözümleri hatta yeniçıkan romanlar bile.
çünkü okuma tembelligim basladı ve farkındayım pcde cok zaman gecırıyorum uzaklasmam gerek.
fikir cok güzel yeni bir dua topici lazım ama dua fikrine MERRA arkadasımızla basladık
ve listeleri takipleri o cok güzel yapıyor.
ben bir listeyi zor beceriyorum
bence bu topici MERRA arkadasımız yapmalı.hem hamile olup sürekli evde olması daha da müsait
zaten örgü de öremıyormus
heyyy MERRA NE DERSİN BU FİKRE CANIM?
gurbetçiyle aynı haftadayız allah yardımcısı olsun ben de çok etkilendim.keşke hep güzel haberler alsak ama...
neyse inş. hemencecik toparlar ilaçları şifa olur sıkıntılarından kurtulur.yeni listeyi yeni topikte onun için yapıyorum ozaman sanırım herkes hemfikir
canım gecen gün mumudıhaba ne demek dıye sormustum cevap veremedım
ilk bebeğimin adı muhammed muhsın dı=mumu
ikinci bebeğim dilara =di
üçüncü bebeğimin hasan basri=haba
toplam sonuç mumudihaba
4 bebeğim dilay 5 bebeğim ali efe 6 bebeğimin adı da yiğit armağan efe idi hepsının isimlerı vardı
dr konusunda içim bulandı zaten ne yapacağımı bilemıyorum cuma günğ kontrolumuz var bır aksılık olmazsa bakalım şimdi ne dıyecek d bey
ilk görüşmemızde güler yüzlü sevecen di hemşirelerde öyle ama
ben zor olduğum içinmi öylemı algılıyorum bilemıyorum bazen güler yüzlü bazen yorgun
ikinci hamileliğimde bebeğimin suyu geldiğinde özer beyın bile gözlerı dolmuştu hastane de polikinikte olmasına rağmen hastalarını bırakıp benımle ilgilenmişti
kizlar dua topiginin linki ni atarmisiniz telden girdigim icin bulamadim
Canım sadece premiturelernicin degil bütün bebekler icin gecerli,benim bı arkadasım hamileyken doguma yakın uçuk çıktı doğumdan sonra gecene kadar hep maske taktı bebek ölümlerine neden oluyo,arkadasım vakti normal doğurmuştu cok tehlikeliCanlar az önce bir haber okudum.Çok dikkatimi çekti ve paylaşmak istedim.İngiltere'de premetüre doğan bir bebek küvezde kaldıktan sonra taburcu ediliyor.Babasının dudağında uçuk var ve bebeği öpüyor.Daha sonra babağin duumu kötüleşiyor.Bebek babadan uçuk mikrobu(herpes) kapıyor ve bebeğin organları iflas ederek vefat ediyor.
Premetüre bebek ebeveynleri çok dikkatli olmalı değil mi?