- 7 Haziran 2010
- 1.372
- 3
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #40.561
dun gittik dr a bebek iyi dedi cok bakmadi yogundu carsamba hastane ye alacak 2 hafta yatiracakmis hayirlisi....hastaneden ciktiktan sonrada veririn raporu dedi en azindan rapor verecek
Canım ne demek hep dualarımda olacaksın. gaz sıkıntısı olabilir mi? bence iç canım geçmişte hep içiyordu kızlar tüm kozları kullan...
Canım paşamın kaynı evleniyormuş o yüzden okuyamamış yarın okurdum dedi. ben de dağıttık dedim. onunkini ben okurum. saftuncu da ararım şimdi...
Benim fikrimi sorarsanız bence hemen ennye okuyalım belki ferahlık gelir sonra da hamile adayı minitoya ya da bir sonrakine transfere dek okuyalım derim ben... Minito açmadı teli.. tekrar ararım...
Geçen gün konuştum edamecrinleprogramda sil baştan şarkısı söyleniyor.
bu şarkı bana hep edamecrini hatırlatıyor. bu forumdaki idolümdü...
canım eksikler bugün tamamlanır inş. ve akşama enny için liste yayınlarız.2 günde bir okursak 20 günde hamileler biter hemen hamilelik müjdesi bekleyenlere sıra gelir. enny den sonra da minitoya okuruz.
Geçen gün konuştum edamecrinle
Hepimize selamlarını iletmişti nasıl oldu da unuttum(((
Sesi iyi geliyordu sağlığı da gayet iyi çok şükür
Gözdecik de büyüyormuş :)))
Dua bitiyor sanırım Allah kabul etsin
Benim misafirlerim vardı gittiler birazdan kız uyanırsa bizde çıkacağız inşallah
Yarın enny e okunuyor sanırım
Kızlar bana 100 yazarsınız yine
Arkadaslar sırayı almıyim birgun once sonra farketmez ben onun icin yazmadım hızlı okuyoruz daha iyi diye söyledim . Zaten uc gunde bitiyor onu düşünmüşunuz . Kısmet onaymış
Chnb icicem nidlat da daha 16. Hft cok erken geliyor bide surekli olmadıgı icin korkuyorum arada içip bırakan yada erken hft içen oldumu aramızda ki acaba ?hft da iki kez icen mesela ?
Canım yaa kendim kadar hepinize üzülüyorum her duamda varsınız insallah sancıların gece nidilat iciyormuydun ? Kimimiz enfeksiyon kimimiz sancı Rabb'imiz yardım etsin bize . Bak muzda bademde magnezyum oranı cok yüksekmis ,, su cok icmek azaltırmış , magnezyum pastil iyi geliyor , sende advil alsan acaba . Bana Dr once advil kesmezse nidilat
dedi . Advili iki gun icersen bir gun içmiyorsun en ufak bir sancıda iç dedi sende sorsan Druna
İnsallah cnm bir bebegimi kaybettim enfeksiyondan ya o yüzden kafayı yedim bazende diyorum ki millet 8 ay komada kalıyor bebeğin yiyecek ekmegi varsa dünyaya geliyor Rabbim isterse engel olur enfeksiyona diyorum .