-
- Konu Sahibi hidennisko
- #40.581
Ne zamana kadar okunacak?Arkadaslar efulim icin eksik kalan 185 adet okudum.
allah kabul etsin.
ENY ICIN
hiddenisko 100
Chnb 250
Gurbetci 300
Melek18 300
Efulim 185
kar gunesi 300
Feryal 400 okurum dediler.
Okumak iateyenler okuyabilecekleri sayiyi yazip bildirsinler.
Eksik dua varsa ben de okuyabilirim. Bu arada uzun zamandır aramızda olmayan arkadaşların haberi yok sanırım liste hazırlarken onlara vermesek daha mı iyi olur acaba? Sonuçta nete girdiklerinde yazarlar ve ona göre onları da tekrar listeye ekleyebiliriz.
canlar efulim in tefriciyeleri bitmek üzere Allahın izniyle hepinizin ağzına sağlık ve yardımlarınızdan dolayı teşekkürü bir borç bilirim :))))
bugün yeni listeyi yayınlayalım feryal arkadaşımzında dediği gibi özellikle okumak istediğiniz bir sayı varsa yazın yoksa kalanları kafama göre dağıtırım :))))
Ne zamana kadar okunacak?
Doktorum bana nidilat vermedi.Yaklaşık 3 lt su, badem, muz tüketiyorum. Advil magnezyum mu acaba ben mg. diasporal kullanıyorum dr. her gün iç dedi. Dr biz elimizden geleni yaptık gerisi Allah'a kalmış diyor. Ben umutluydum taki kanamaya kadar yine de umutsuzluğa kapılmamaya çalışıyorum.
Hz. Peygamberimiz Muhammed (sav)in yüzü suyu hürmetine, okuduğumuz salatı şerifelerin yüzü suyu hürmetine, bütün peygamberlerin yüzü suyu hürmetine, veli kullarının yüzü suyu hürmetine, ismi azamın, esmaül hüsnanın yüzü suyu hürmetine, Kuran-ı Kerimin hürmetine, nihayetsiz sonsuz gücün kudretin yüzü suyu hürmetine, bize duyduğun merhametin yüzü suyu hürmetine yüce rabbim gönlümüzdeki bütün duaları, niyetleri kabul etsin inşallah AMİN
canlar merhaba.Bugün belim çok ağrıdı.Kalkıyorum geçmiyor,oturuyorum geçmiyor.Enny için başlayacağız sanırım.Ben de 300 tane okuyabilirim.İnşallah Rabbim kabul eder,Enny rahatlar,kendini daha iyi hisseder,bebişini sağlıklı sıhhatli kucağına alır:)
merhaba canlar...herkes iyidir inş...
tefriciyeler okunuyor ciddi bir sorun yoktur inş.
uzun zaman oldu buraya gelmeyeli...biz iyyiyiz çok şükür sadece çok duraksız bir oğlum var...
onunla uğraşıp duruyoruz işte....
rabbim sağlık sihat versinde gerisi önemli değil...
rabbim isteyen dört gözle bekleyen bütün kardeşlerimize yavrularına kavuşmayı nasipetsin...
Doktorum bana nidilat vermedi.Yaklaşık 3 lt su, badem, muz tüketiyorum. Advil magnezyum mu acaba ben mg. diasporal kullanıyorum dr. her gün iç dedi. Dr biz elimizden geleni yaptık gerisi Allah'a kalmış diyor. Ben umutluydum taki kanamaya kadar yine de umutsuzluğa kapılmamaya çalışıyorum.
19asos03
canım seni çok merak ettim inş. iyisindir hastaneye yatacağını yazmıştın en çok.umarım işler yolunda gider ve bebişin 38-40. haftalara kadar seninle kalır.Allah seni ve bebişini korusun dualarım seninle
ENNY İÇİN TEFRİCİYELERİNİ OKUYORUZ 5 MART SALI SAAT 21:00 A KADAR
efulim----------------- 185
enny .................... 190
minito ------------------50
kargunesi------------- 190
19asos03--------------190
mulbery .................. 190
gurbetçii----------------300
melek18-----------------190
melek81-----------------50
merra1....................... 269
moonsherase84---------50
mumudihaba------------190
Sibel_duru-------------190
svly88........................190
bade81-------------------100
feryal37------------------400
mmery--------------------50
paşam3405---------------190
regrete------------------- 50
saftunc--------------------50
sutanesi 1982-------------190
umudum1981 ................190
Chnb ................ 250
Hidennisko ............ 100
Metal ..................... 100
Hapykelebek ..... 250
eylülgülü ....................... 100
NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakka arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra Eûzü Besmele çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alenNebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen Salât-i Tefriciyeye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.
DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.