Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Eksik dua varsa ben de okuyabilirim. Bu arada uzun zamandır aramızda olmayan arkadaşların haberi yok sanırım liste hazırlarken onlara vermesek daha mı iyi olur acaba? Sonuçta nete girdiklerinde yazarlar ve ona göre onları da tekrar listeye ekleyebiliriz.

canlar efulim in tefriciyeleri bitmek üzere Allahın izniyle hepinizin ağzına sağlık ve yardımlarınızdan dolayı teşekkürü bir borç bilirim :))))
bugün yeni listeyi yayınlayalım feryal arkadaşımzında dediği gibi özellikle okumak istediğiniz bir sayı varsa yazın yoksa kalanları kafama göre dağıtırım :))))

19asos03
canım seni çok merak ettim inş. iyisindir hastaneye yatacağını yazmıştın en çok.umarım işler yolunda gider ve bebişin 38-40. haftalara kadar seninle kalır.Allah seni ve bebişini korusun dualarım seninle

Eksik dua varsa ben de okuyabilirim. Bu arada uzun zamandır aramızda olmayan arkadaşların haberi yok sanırım liste hazırlarken onlara vermesek daha mı iyi olur acaba? Sonuçta nete girdiklerinde yazarlar ve ona göre onları da tekrar listeye ekleyebiliriz.

canım eksikler tamamlandı çok sağol
sen de umutsuzluğa kapılma herşeye rağmen 38 - 40 lara kadar dayanacağız inş. biz elimizden geleni yapıyoruz rabbim de görüyor 28.haftaya da az kaldı umutsuzluk yok
herşey çok güzel olacak rabbimin izniyle

canlar efulim in tefriciyeleri bitmek üzere Allahın izniyle hepinizin ağzına sağlık ve yardımlarınızdan dolayı teşekkürü bir borç bilirim :))))
bugün yeni listeyi yayınlayalım feryal arkadaşımzında dediği gibi özellikle okumak istediğiniz bir sayı varsa yazın yoksa kalanları kafama göre dağıtırım :))))

Bana bu sekilde daha mantikli geldi.
Cocuklari olanlar veya calisanlar musait olmayabilir.
Yarina kadar iateyenler adlarini ve miktari yazsin

Ben erken bitirirsem eksik kalan olursa alirim.

Merhaha canim
Yanlis hatirlamiyorsam yakin zamanda hormon testleri yaptirmistin
Bende adetin 2. Gunu yaptirdim
Ve sonuclar bunlar referans araliklarinda gozukuyor ama

Tsh 1.556
Fsh 4.57
Lh 4.56
Estradiol 23
Prolaktin 21.06

kızlar ben akşama yokum bir liste hazırladım umarım herkes memnun kalır.fazla gelen olursa ben de tamamlayabilirim yada listedeki bir arkadaşından yardım isteyebilir.bitirenler biran önce yeni listeye başlamak ister diye hazırladım akşam yokum yarında hastaneye gideceğim belki geç gelebilirim

ENNY İÇİN TEFRİCİYELERİNİ OKUYORUZ 5 MART SALI SAAT 21:00 A KADAR

efulim----------------- 185
enny .................... 190
minito ------------------50
kargunesi------------- 190
19asos03--------------190
mulbery .................. 190
gurbetçii----------------300
melek18-----------------190
melek81-----------------50
merra1....................... 269
moonsherase84---------50
mumudihaba------------190
Sibel_duru-------------190
svly88........................190
bade81-------------------100
feryal37------------------400
mmery--------------------50
paşam3405---------------190
regrete------------------- 50
saftunc--------------------50
sutanesi 1982-------------190
umudum1981 ................190

Chnb……………................ 250
Hidennisko………............ 100
Metal………..................... 100
Hapykelebek ……………..... 250
eylülgülü ....................... 100
NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.
DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.

Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

Hz. Peygamberimiz Muhammed (sav)’in yüzü suyu hürmetine, okuduğumuz salatı şerifelerin yüzü suyu hürmetine, bütün peygamberlerin yüzü suyu hürmetine, veli kullarının yüzü suyu hürmetine, ismi azamın, esma’ül hüsna’nın yüzü suyu hürmetine, Kuran-ı Kerim’in hürmetine, nihayetsiz sonsuz gücün kudretin yüzü suyu hürmetine, bize duyduğun merhametin yüzü suyu hürmetine yüce rabbim gönlümüzdeki bütün duaları, niyetleri kabul etsin inşallah… AMİN…

Allah razi olsn kizlr rabbim kabul eder insaallah
gurbetci canim saka yaptigini biliyo gerekrsede okurz arkadasimz icin 1845:)

Doktorum bana nidilat vermedi.Yaklaşık 3 lt su, badem, muz tüketiyorum. Advil magnezyum mu acaba ben mg. diasporal kullanıyorum dr. her gün iç dedi. Dr biz elimizden geleni yaptık gerisi Allah'a kalmış diyor. Ben umutluydum taki kanamaya kadar yine de umutsuzluğa kapılmamaya çalışıyorum.

Advil ağrı kesici. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Hz. Peygamberimiz Muhammed (sav)’in yüzü suyu hürmetine, okuduğumuz salatı şerifelerin yüzü suyu hürmetine, bütün peygamberlerin yüzü suyu hürmetine, veli kullarının yüzü suyu hürmetine, ismi azamın, esma’ül hüsna’nın yüzü suyu hürmetine, Kuran-ı Kerim’in hürmetine, nihayetsiz sonsuz gücün kudretin yüzü suyu hürmetine, bize duyduğun merhametin yüzü suyu hürmetine yüce rabbim gönlümüzdeki bütün duaları, niyetleri kabul etsin inşallah… AMİN…

Âmin âminnnnnnnnnn

Allah razı olsun
Öyle zor bir donemde basladinizki Allah razı olsun tam iki bebegimi kaybettiğim hafta ya girdim . Çözemediğim Ağrım var ilac alsammi almasammi karar veremedim. Sıkıştım kaldım Allah kabul eder insallah dualarımızı bana okuduğunuz her dua sizede şifa olur insallah . Sonumuz güzel olur insallah . Biliyorsunuzki bana hareket yasak namazımı esim kilicak benim adıma . Sanırım ilacında icicem nidilatin çünkü aksamdan beri sıkıntım var hayırlısı Rabbim artık :.....(

canlar merhaba.Bugün belim çok ağrıdı.Kalkıyorum geçmiyor,oturuyorum geçmiyor.Enny için başlayacağız sanırım.Ben de 300 tane okuyabilirim.İnşallah Rabbim kabul eder,Enny rahatlar,kendini daha iyi hisseder,bebişini sağlıklı sıhhatli kucağına alır:)

yatmaktan da ağrıyabiliyor canım...

merhaba canlar...herkes iyidir inş...

tefriciyeler okunuyor ciddi bir sorun yoktur inş.

uzun zaman oldu buraya gelmeyeli...biz iyyiyiz çok şükür sadece çok duraksız bir oğlum var...
onunla uğraşıp duruyoruz işte....

rabbim sağlık sihat versinde gerisi önemli değil...
rabbim isteyen dört gözle bekleyen bütün kardeşlerimize yavrularına kavuşmayı nasipetsin...

canım ara ara yaz...:KK16:
erkekler hareketli oluyor...

Doktorum bana nidilat vermedi.Yaklaşık 3 lt su, badem, muz tüketiyorum. Advil magnezyum mu acaba ben mg. diasporal kullanıyorum dr. her gün iç dedi. Dr biz elimizden geleni yaptık gerisi Allah'a kalmış diyor. Ben umutluydum taki kanamaya kadar yine de umutsuzluğa kapılmamaya çalışıyorum.

plesentadan demiştin di mi canım?

bugün yan komşum doğuma gitti sabah sezaryen olacaktı. 3. bebiş...
bugün çıkacak 2 çocuk var diye... ben de kek ve komposto yatım gelmediler...

19asos03
canım seni çok merak ettim inş. iyisindir hastaneye yatacağını yazmıştın en çok.umarım işler yolunda gider ve bebişin 38-40. haftalara kadar seninle kalır.Allah seni ve bebişini korusun dualarım seninle

canim allah razi olsun yatirsinda neden 2 hafta anlamadim onu amaaannnnn özel hastane geceliği 100 tl yatirirlar niye yatirmasinlar ki alti ustu zaten problemi olan bir hastaya rapor verecek bebegim iyi olsunda :KK5:

190 yazmissiniz okurum canimin ici kocam geldi cuma aksami carsamba beni hastaneye yatirip gidecek 190 bitireyim okuyamayan olursa yardimci olurum yine insallah

efulim rabbim hakkinda hayirlisini eylesin insallah

enny cim senin tefriciyen baslamis rabbim sifa verir insallah

ENNY İÇİN TEFRİCİYELERİNİ OKUYORUZ 5 MART SALI SAAT 21:00 A KADAR

efulim----------------- 185
enny .................... 190
minito ------------------50
kargunesi------------- 190
19asos03--------------190
mulbery .................. 190
gurbetçii----------------300
melek18-----------------190
melek81-----------------50
merra1....................... 269
moonsherase84---------50
mumudihaba------------190
Sibel_duru-------------190
svly88........................190
bade81-------------------100
feryal37------------------400
mmery--------------------50
paşam3405---------------190
regrete------------------- 50
saftunc--------------------50
sutanesi 1982-------------190
umudum1981 ................190

Chnb……………................ 250
Hidennisko………............ 100
Metal………..................... 100
Hapykelebek ……………..... 250
eylülgülü ....................... 100
NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîm⒒ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.
DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.

Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

100 adet okudum. Allah kabul eylesin.

X