Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Canımmmm aminnn merracım çok sağol :)) eşim de kafayı sıyırdı ki artık... Tanıyamıyom onu ben normal bakmıyor onunda gözleri :)) karı koca aklımızı yitiricez yakında:))) inşallah sonu güzel olacak son haftalarda aldığım rozefinler kalçadan vuruldum çok ondan önce serum çok verdşker antibiyotij bşde agızdan çok aldım antibiyotik onlar beni hep uyutuyordu kaşıntım geri uyandırdı allahtan kortizon hapı verdiker de yine uyuyorum gündüz:))) Arenim inşallah beni yarı yolda bırakmayacak sözümü dinliyo kerata bugunde gelme aferin diyom :) okşuyom :)) ahhhh bi mıncırcam onu bi mıncırcam... Ebebekten bumbo bebek koltuğu aldım ona gidip gelio bakıyrum ona bak bugun de gelme bu senin olacak diye her gün bir hediye ile kandırıyorummmm :))) iyiki neyten alışveril diye bir sey var: ilaçların en güzeliiii :)))

tefriciye listesi bitmek üzere bu şekilde olursa 2 günde bir okuyabiliriz bana bi sonrakinde sayıyı fazla tutabilirsiniz çalışan ve bebekle ugraşanlara az verirseniz daha iyi olur ben şimdilik bebekle ugraşmıyom nasılsa

Kizlr bende bitirxm tefriciyeyi herkez bitirdyse ben duasini yapaym baska arkadasa gecelm
gurbetci ne guzel testlrde cikmiyosa yoktr benim israrla cikiyo idrarda yanma yok yada ben anlamiyorm ama saat basi bazen yarim saatte tualete cikiyorm rabbime sigindm bebegime bisey olmadn gecseydi su enfeksiyn

minito
melek81
moonsherase
paşam
regrete
saftunç
umudum1981

arkadaşlardan haber bekliyoruz

bugün alt tarafımdan bıçak saplanır gibi ağrı var normal mi?pazartesi kontrolüm var ama korktum ne biliyim lütfen cevap bekliyorummmm

bugün alt tarafımdan bıçak saplanır gibi ağrı var normal mi?pazartesi kontrolüm var ama korktum ne biliyim lütfen cevap bekliyorummmm

rahim büyüdükçe bu bıçak batması gibi ağrılar olabiliyor sanırım.bende de var az önce sağıma bıçak batar gibi ağrı girdi nefesim bile kesildi.başka hamile arkadaşlarda duymuştum bu durumu sen içini rahat tut canım.pzt kontrolün de varmış bebişini görünce rahatlarsın
Evlatlarımız allaha emanet...

minito
melek81
moonsherase
paşam
regrete
saftunç
umudum1981

Arkadasim minitonun netindeariza varmis girmiyor
Beklenen arkadaslar skn gunlerde hic yazmadi haberleri varmi acaba
Bosuna beklemis olmayalim.

Bir sonraki liatelezmede iateyenler okuyabilecekleri miktari yazsalar
daha cabuk toparlariz.
Mesela ben 500 DEMIATIM BANADA 185 yazilmis

Daha iyiyim Canım.Herkes grip burda..Salgın var sanırım..Aman iyi koruyun bebelerinizi..Toplu ortamlardan kaçının bence.

inşallah hasta olmazlar aklında olsun hamileyken grip aşısı ol Arda şükür gripli de gördü şükür hasta olmadı...

canım memoriolin dergisinde okudum kızılcık şerbeti diyor ben kaynatıyorum...

inşallah hemen olur bence hemen yumurta takibine geç ilk aydan hem de...

evet canım merak ediyorum seni hatta doğurdu mu bu kız yoksa dedim:))
istersen telini yaz özelden ararım:)) çoğu arkadaşın var teli...

maşallah suphanallh gülümseyerek okudum mesajını:)) kiloda çok iyi maşallah...

canım yatarken değil de kalkınca oluyordu ben de... dikkat et. ben sancı da çekmedim kontrole gittim 3 cm açılmış. geç. kalsam dikiş yırtarmış rahimi. ama benim sızı şeklinde belşm ağrımıştı o gece...

minito
melek81
moonsherase
paşam
regrete
saftunç
umudum1981

regreteye 50 yazılmıştı 55 okumuş...

sürekli mi ara ara oluyordu bende de...

merracığım canım haftada 3 e çıkaralım mı duayı? 2 hamile 1 haber bekleyen olsa. kayıptan sonra yeniden hamilelik beklemek de zor. kızlarla konuşuyorum epey üzgünler hamile olmadıkları için. ne dersin?

minito
melek81
moonsherase
paşam
regrete
saftunç
umudum1981

melek 81 ve moonshere arkadaş biliyor mu bilmiyorum.
Ama paşam, regreteye ben dedim . regrete bitirdi 55 okumuş. saftunç görmüştür umudum ezbere biliyorum okurum demişti...

canım bu akşam senin için yasin okudum canım ismini özelden yazarsan namaz kıldıktan sonra ismine ederim. yasin sonrası Allahım sen kim olduğunu biliyorsun enny için dedim...:)

chnb sen nasılsın canım?
evet haftada 3 bile okunabilir demek..

sen minito tedaviye mi baslıcak demiştin.nasıl tedavi?

chnb sen nasılsın canım?
evet haftada 3 bile okunabilir demek..

sen minito tedaviye mi baslıcak demiştin.nasıl tedavi?

iyiyim bacım.:))
çocuklar uyudu biz de acuna bakıyoruz yardım kampanyası...

canım ilk gün konuştum konuşmadım daha iyidir inşallah. senin facen yok muydu bacım?

programda sil baştan şarkısı söyleniyor.
bu şarkı bana hep edamecrini hatırlatıyor. bu forumdaki idolümdü...

iyiyim bacım.:))
çocuklar uyudu biz de acuna bakıyoruz yardım kampanyası...

canım ilk gün konuştum konuşmadım daha iyidir inşallah. senin facen yok muydu bacım?

:))))ohhh keyif yapıosunuz demek enistemle:)

yok öle nasıl demedim tüp gibi bir tedavimi dedim:)
ben face den eksik kaldım bacım..sosyal medyaya uzagım nedense:)

sana da maasallah 2 cocuk ev işleri kk birde üstüne face a mı yetişiosun kız

negüzel dualara da yetişiosun Allah kabul etsin

programda sil baştan şarkısı söyleniyor.
bu şarkı bana hep edamecrini hatırlatıyor. bu forumdaki idolümdü...

ben o arkadasa gec kaldım sanırım.

aslında bizim gibi kayıpları olan suan benim durumuma da uyuyor...

edamecrinin hilkayesi nasıldı?şuan bebesi varmı

he ya salep içiyoruz şimdi...

canım tüp bebek için iğnelere başladı...
canım facede ben de aktif değilim regrete ve eşim resim koyuyor arada beğen tuşuna basıyorum...
canım hamilelikten önce elimden geldiğince ibadetlerimi yapardım hamilelikte yapamadım. 40 çıkınca da tekrar düzenli başlayamadım( Ama huzursuzum bebek oldu işim bitti gibi oluyor sanki...(
başlarım tekrar inşallah...

ben o arkadasa gec kaldım sanırım.

aslında bizim gibi kayıpları olan suan benim durumuma da uyuyor...

edamecrinin hilkayesi nasıldı?şuan bebesi varmı

o arkadaş ilk sayfadan itibaren var. ben de yüzyüze çok az yazıştım o doğum yapmıştı ben burayı bulduğumda:))

20 hafta üstü kayıp sonra serklajlı ikiz kayıp 23 te sanırım.
o zaman buraya bir mesaj yazmıştı öyle güçlüydü ki...
sonra 40 haftada yine serklajlı doğum yaptı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…