Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Bu arada günde 4 inisülin iğnesi ve ölçümler sonucu şekerşm düşmüyor dozajı artırıyıruz gene düşmüyor:))) doktorum senşn gibi hamilelikte bütün komplikasyonları yaşayan görmedim ben diyor numuneymişim ben :)) pazartesi inş güzel haber everirim size alttan muayene spektrum vs açılma var mı bakacak :))) bu arada guatırımda çıktı , ama güzel haber taşi kardim azaldı :)))) veeeeee artık progestandan progynezten bence kurtuldummmmm tililililiiii vajinama girennnn 99505059484 progestandan kurtuldummmmmmmmmmmmmm darısı isteyen herkesin başınaaaa.... Ama antibiyotik yiklemesi (2 hafta boyunca serum artı hap geve gündüz) vajinamda kaşıntı yaptı şimdş 3 gündr bir ona fitil atıyom :)))) oda bu gece biter..... Karaciğerimde yağlanma var bide :!))))) ohhhh her günüm sorunlu ortadoğu gibiymişim ben eşim öyle diyor çok karmaşık insan üstü değişik bşr yaratıkmışım endokronoloji doc ta öyle diyor:))))) ben artık deliye bağladımmmmmm :)))) size bir şey soracam bu geceye kadar bakarım foruma .... Bebeğin hateketlerş iiyice azaldı ve aşağı baskı çok yapıyorr? Çıkacak gibi vajenden bu hep oluyodu ama arttı metal chnb bu normal mş????

Canım geçmiş olsun. Gerçekten de tüm hamilelik komplikasyonlarını geçşrdin. Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Bebeğin vajinaya baskısı oluyor canım. Az kaldı. Dayan. Rabbim sağlıkla yavrunu kucağına alıp yetiştirmeyi nasip etsin.

herkese selamlar arkadaşlar oğluşumun yanından geldim hemen güzel haberleri sizlerle paylaşayım dedim.bugün oglumla 40 dk geçirdik emme çalışmalarına başladık artık ama ememedi normal dediler ama kucagımda onunla 40 dk çok güzeldi 1390 gr olmuş baya bi bebeğe benzemiş maşallah bide zıbın giydirmişler pembe yarısı boş kalmış çok komikti.Allahım bu güzel duyguları herkese nasip etsin inşalah. arkadaşlar ben 185 okudum okuyamayan arkadaşlar varsa alabilirim.

Maşallah BarekAllah
Annesi rabbimîn izniyle çabuk toplanacak kuzun. Tez zamanda sağlıkla evinize gideceksiniz.

Gunaydin kizlar bu gece kasintidan hic uyuyamadim ruyamda kucuk bocekler gordum ben bocek gordummu kasinmaya baslarim kucuklugumden beri var bu hastalik oldu bende artik uyaydim4 de bi daha hic uyuyamadim kasintidan hala vucudum kasiniyor ilik suyla banyo yapacam insallah gecer sanki geceligimin altinda bocek geziyormus gibi hissediyorum kafayi yiyecem en sonunda esimi kaldirdim kalk beni banyo yaptir diye..
Liliy,heppy masallah ogluslariniza ...
Okumayanlari biz okuyalim bu gun bitsinde tekrar bu gun minitoya basliyalim chnbye katiliyorum..

Gunaydin kizlar bu gece kasintidan hic uyuyamadim ruyamda kucuk bocekler gordum ben bocek gordummu kasinmaya baslarim kucuklugumden beri var bu hastalik oldu bende artik uyaydim4 de bi daha hic uyuyamadim kasintidan hala vucudum kasiniyor ilik suyla banyo yapacam insallah gecer sanki geceligimin altinda bocek geziyormus gibi hissediyorum kafayi yiyecem en sonunda esimi kaldirdim kalk beni banyo yaptir diye..
Liliy,heppy masallah ogluslariniza ...
Okumayanlari biz okuyalim bu gun bitsinde tekrar bu gun minitoya basliyalim chnbye katiliyorum..

Ay canım benim gündüz niyetine olsun. Banyo yapınca rahatlarsın.

Gurbetci canm insaallah gecer cok kotu bisey bide gece olunca daha kotu oluyo napcz bu kasilmalari bilmiyorm serumdm sonra bir gun bile olsn rahatliyorm ya nasil mutlu oluyorm hicbir skintisi olmadn 9ayi doldurnlr nne kadar sanslilr farkinda degillr bemim tefriciyeyi bitirsek zaman kaybedn diger arkadasa gecerdk

canım bu akşam senin için yasin okudum canım ismini özelden yazarsan namaz kıldıktan sonra ismine ederim. yasin sonrası Allahım sen kim olduğunu biliyorsun enny için dedim...:)

Allah razı olsun Allah ne muradın varsa versin arkadasım :...( bugun biraz sikintiliyim ağrımı sancımı anlamiyorum. Nidilat içme hakkım var ama karar veremedim onu da düzenli icmezs sadece ağrım oldugunda içersem birsey olurmu içip bırakacam yani gerçi az bir doz sabah aksam . Offf biram once tefriciyeleri okuyalım cok ihtiyacım var .

Efilum,metal cnm saolun..
Ya merra kac sayi kaldi ki bu gun bitirelim hepimizin duaya ihtiyaci var
Bu gunde minitoya baslayalim..

EFULİM İN TEFRİCİYELERİNİ OKUYORUZ 3 MART PAZAR SAAT 21:00 A KADAR

efulim----------------- 185 okudu
minito ....................185 (gurbetçi okur mu)!!
enny------------------185 okudu
kargunesi-------------185 okudu
19asos03--------------185 okudu
mulbery .................. 185 okudu
gurbetçii----------------185 okudu
melek18-----------------185 okudu
melek81-----------------185 (efulim okur mu)!!
merra1.......................174 okudu
moonsherase84---------185 (merra okuyor)!!
mumudihaba------------185 okudu
Sibel_duru--------------185 okudu
svly88........................185 okudu
bade81-------------------185 okudu
feryal37------------------185 okudu
mmery--------------------50 okudu
paşam3405---------------180 (enny okur mu)!!
regrete------------------- 55 okudu
saftunc--------------------185 (heppy kelebek okur mu)!!
sutanesi 1982-------------185 okudu
umudum1981 ................185 (feryal37 okur mu)!!

Chnb……………................. 185 okudu
Hidennisko………............ 100 okudu
Metal……….....................85 okudu
Hapykelebek …………….....185 okudu
eylülgülü .................... 100 okudu

kızlar bugün bitirelim ve yeni listeye geçelim diye böyle bir düzenleme yaptım affınıza sığınarak inş.bir karışıklık olmaz sayılar tam olur.benim 2.kez yazdıklarımdan okuyamayacaklar varsa değiştirelim

kızlar böyle bir düzenleme yaptım ama paşam,umudum ve saftunç okuyacaklarını biliyor sadece ses yok okudular mı okumadılar mı bilmiyoruz.napalım onların yerine de yazdıklarım okusun mu.telefonla veya başka şekilde ulaşma şansı olan varsa bu arkadaşlara sorabilirler mi

Son düzenleme:

minito ....................185 (gurbetçi okuyor)!!
melek81-----------------185 (efulim okuyor)!!
paşam3405---------------180 (enny okuyor)!!
saftunc--------------------185 (heppy kelebek okuyor)!!
umudum1981 ................185 (feryal37 okuyor)!!

kızlar bugün bitirelim ve yeni listeye geçelim diye böyle bir düzenleme yaptım affınıza sığınarak inş.bir karışıklık olmaz sayılar tam olur.benim 2.kez yazdıklarımdan okuyamayacaklar varsa değiştirelim

kızlar böyle bir düzenleme yaptım ama paşam,umudum ve saftunç okuyacaklarını biliyor sadece ses yok okudular mı okumadılar mı bilmiyoruz.napalım onların yerine de yazdıklarım okusun mu.telefonla veya başka şekilde ulaşma şansı olan varsa bu arkadaşlara sorabilirler mi

Kizlar ben 100 tane okudum 85 de yarina kadar okurum allah kabul etsin

minito ....................185 (gurbetçi okuyor)!!
melek81-----------------185 (efulim okuyor)!!
paşam3405---------------180 (enny okuyor)!!
umudum1981 ................185 (feryal37 okuyor)!!

ellerine gönlüne sağlık arkadaşım hemenn okuyup bitireyim haber veririrm

kızlar yaaa sayı konusunda kafam karıştı umudum 100 tane okumuş 85 i de yarına okurum dedi.en son yazdığım mesajıda görmedi.onun payını feryale yazmıştım ama napalım yarını mı bekleyelim listeyi bitirmek için.

canım 85 i başka arkadaşa versek liste bugün tamamlansa olur mu

Canim ben simdi 40 tane daha okudum toplam 140 okumus oldum 45 tane eksigim kaldi birazdan nikah var tanidigin oraya gitcem aksamda baska yere yani 45 okuyamayabilirim sen kalan 45 baska arkadasa ver tatlim kusura bakmayim ben pazartesi son denince large davrandim bilseydim okurdum hepsini birdahaki arkadasa telafi ederiz artik

Canim ben simdi 40 tane daha okudum toplam 140 okumus oldum 45 tane eksigim kaldi birazdan nikah var tanidigin oraya gitcem aksamda baska yere yani 45 okuyamayabilirim sen kalan 45 baska arkadasa ver tatlim kusura bakmayim ben pazartesi son denince large davrandim bilseydim okurdum hepsini birdahaki arkadasa telafi ederiz artik

kusura bakma canım seni sıkıştırdım ama çoğunluk bugün bitsin istedi hakkını helal et

minito ....................185 (gurbetçi okur mu)!!
paşam3405---------------180 (enny okur mu)!!
umudum1981 ................140 okudu (kalan 45 i feryal37 okur mu)!!

kızlar böyle bir düzenleme yaptım ama paşam,minito ve saftunç okuyacaklarını biliyor sadece ses yok okudular mı okumadılar mı bilmiyoruz.napalım onların yerine de yazdıklarım okusun mu.telefonla veya başka şekilde ulaşma şansı olan varsa bu arkadaşlara sorabilirler mi

Allah razı olsun Allah ne muradın varsa versin arkadasım :...( bugun biraz sikintiliyim ağrımı sancımı anlamiyorum. Nidilat içme hakkım var ama karar veremedim onu da düzenli icmezs sadece ağrım oldugunda içersem birsey olurmu içip bırakacam yani gerçi az bir doz sabah aksam . Offf biram once tefriciyeleri okuyalım cok ihtiyacım var .

Canım ne demek hep dualarımda olacaksın. gaz sıkıntısı olabilir mi? bence iç canım geçmişte hep içiyordu kızlar tüm kozları kullan...

kızlar yaaa sayı konusunda kafam karıştı umudum 100 tane okumuş 85 i de yarına okurum dedi.en son yazdığım mesajıda görmedi.onun payını feryale yazmıştım ama napalım yarını mı bekleyelim listeyi bitirmek için.

Canım paşamın kaynı evleniyormuş o yüzden okuyamamış yarın okurdum dedi. ben de dağıttık dedim. onunkini ben okurum. saftuncu da ararım şimdi...

Benim fikrimi sorarsanız bence hemen ennye okuyalım belki ferahlık gelir sonra da hamile adayı minitoya ya da bir sonrakine transfere dek okuyalım derim ben... Minito açmadı teli.. tekrar ararım...

minito ....................60 okudu (kalan 125 i gurbetçi okur mu)!!
paşam3405---------------180 (chnb okuyor)!!
umudum1981 ................140 okudu (kalan 45 i feryal37 okur mu)!!

Canım ne demek hep dualarımda olacaksın. gaz sıkıntısı olabilir mi? bence iç canım geçmişte hep içiyordu kızlar tüm kozları kullan...

Canım paşamın kaynı evleniyormuş o yüzden okuyamamış yarın okurdum dedi. ben de dağıttık dedim. onunkini ben okurum. saftuncu da ararım şimdi...

Benim fikrimi sorarsanız bence hemen ennye okuyalım belki ferahlık gelir sonra da hamile adayı minitoya ya da bir sonrakine transfere dek okuyalım derim ben... Minito açmadı teli.. tekrar ararım...

canım eksikler bugün tamamlanır inş. ve akşama enny için liste yayınlarız.2 günde bir okursak 20 günde hamileler biter hemen hamilelik müjdesi bekleyenlere sıra gelir. enny den sonra da minitoya okuruz.

dun gittik dr a bebek iyi dedi cok bakmadi yogundu carsamba hastane ye alacak 2 hafta yatiracakmis hayirlisi....hastaneden ciktiktan sonrada veririn raporu dedi en azindan rapor verecek

X