- 6 Ekim 2011
- 1.793
- 16
- Konu Sahibi hidennisko
- #40.541
Bu arada günde 4 inisülin iğnesi ve ölçümler sonucu şekerşm düşmüyor dozajı artırıyıruz gene düşmüyor:))) doktorum senşn gibi hamilelikte bütün komplikasyonları yaşayan görmedim ben diyor numuneymişim ben :)) pazartesi inş güzel haber everirim size alttan muayene spektrum vs açılma var mı bakacak :))) bu arada guatırımda çıktı , ama güzel haber taşi kardim azaldı :)))) veeeeee artık progestandan progynezten bence kurtuldummmmm tililililiiii vajinama girennnn 99505059484 progestandan kurtuldummmmmmmmmmmmmm darısı isteyen herkesin başınaaaa.... Ama antibiyotik yiklemesi (2 hafta boyunca serum artı hap geve gündüz) vajinamda kaşıntı yaptı şimdş 3 gündr bir ona fitil atıyom :)))) oda bu gece biter..... Karaciğerimde yağlanma var bide :!))))) ohhhh her günüm sorunlu ortadoğu gibiymişim ben eşim öyle diyor çok karmaşık insan üstü değişik bşr yaratıkmışım endokronoloji doc ta öyle diyor:))))) ben artık deliye bağladımmmmmm :)))) size bir şey soracam bu geceye kadar bakarım foruma .... Bebeğin hateketlerş iiyice azaldı ve aşağı baskı çok yapıyorr? Çıkacak gibi vajenden bu hep oluyodu ama arttı metal chnb bu normal mş????
Canım geçmiş olsun. Gerçekten de tüm hamilelik komplikasyonlarını geçşrdin. Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Bebeğin vajinaya baskısı oluyor canım. Az kaldı. Dayan. Rabbim sağlıkla yavrunu kucağına alıp yetiştirmeyi nasip etsin.