- 14 Kasım 2008
- 3.190
- 8
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #40.261
Tabii ben tamamlandı derken dağıtım yapıldı ve ilave arkadaslar aldı diye dedim . Hani bende okiyim demiş ya happy o manada isterseniz herkes. Kac okuduğunu yazsın
Ben 400 bitirdim
Rabbim kabul etsin insallah
arkadasim benim 400 du 100 unu senin okudugun sayabiliiriz okuyamayan baska varsa ondan duselim ben daha bitirmeddim az kaldi ama ne kadar cok kisinin yuregi degerse okadar iyi
ben 200 okudum sohbet vardi bugun okuyamadim ama cumaya kadar devam edicem mulberry nin 100 tanesini bana sayarsak yarin o kalan 100 taneyide bitiririm aksama kadar insallah yarin yine sohbetim var ama sabah okurum insallah
Kizlr cok sagolun biraz rahatladm bol suiciyorm 2,5kadar yani
gurbetci canim valla duzzenli mi degilmi bende anlamadm zaten kasilma olunca cok geliyo idrarm hemen cikiyorm lavboya progestanida hala agizdn aiyorm bitince rahimdn alani yazdiraym
31hafatalik arkadas ismini unuttm ne guzel ya bu kadar kasilmaya ragmen demek 31e geldn insaallah bende gellirm
enyy canim 22+4teym nidilata acikcasi iki kere aldm daha gunde bir aldm en fazla iki alaccm zararli diye obnada korkuyorm sende sari akitiyi cok takma insaallah gecerr csnim
chnb su iciyorm insaalkah faydasini gorurm
endolda verdi dokktr ama tam olark neye yariyo billmiyorm agri olursa alsn demis agrim yok kasilmaya faydasi olursa skaym zararli haplr ikiside cokta almk istemiyorm
enny liste sende sanırım
son halini yazarsan takip edelim...
benim okuduğumu asostan düş ozman..
ben bi 50 tane daha okurum bu akşam..okuyamayanlardan düşeriz..cumaya az kaldı bitirelim allahın izniylee
Kızlar liste şöyle yanlış varsa yada eksik fazla haber verin düzeltelim
Merra 794
Chnb 250
Hiden 150
Gurbetçi 400
Eylulgulu 100
Kargüneşi 100
Sibelduru 400
Metal 400
Enny 400
Mulbery 100
Bade81. 50
Abmaya 50
19asos03 200
Feryal 400
Mumu 400
Toplam4194
Kslan 250
Merra 794
Chnb 250
Hiden 150
Gurbetçi 400
Eylulgulu 100
Kargüneşi 100
Sibelduru 400
Metal 400
Enny 400
Mulbery 100
Bade81. 50
Abmaya 50
19asos03 200
Feryal 400
Mumu 400
Toplam4194
Kslan 250
Merra 794
Chnb 250
Hiden 150
Gurbetçi 400
Eylulgulu 100
Kargüneşi 100
Sibelduru 400
Metal 400
Enny 400
Mulbery 100
Bade81. 50
Abmaya 100
19asos03 200
Feryal 400
Mumu 400
Melek18. 100
Toplam4344
Kslan 100
Güncellendi....
Melekcim sen okuyunca yaz da garanti olsun..
yazdım yazdım kızım hepsini geri sildi baştan tekrar yazayım dualarınız ve dilekleriniz için hepinize çok tşk ederim arkadaşlar gönül dostlarım.yazdıklarınızı çabalarınızı gördükçe inanın oturup agladım.çok tşk ederim.ben dün size yazdıktan sonra telefon geldi süte başlamışlar süt istediler apar topar gittim dün ogluşumun yanındaydım bugun evdeyim.2.5 cc ile başlamışlar akşam 5 ile aldı.ama hemen bana vermeyecekler 15-20 cc almaya başladıgında emzirecem inşallah ama nasıl kucagıma alırım bilmem o kadar küçük görünüyorkii bide yorulmasınlar diye anneye çok sık vermiyolarmış.Şimdi anne sütü ve serum beraber veriyolar inşallah dualarınız ve bu güzel dileklerinizle en kısa sürede oglumla evimize gelecez.hepinizden tekrar tekrar Allah razı olsun.diğer arkadaşlara yazamadım kusura bakmayın duyaydın canım çok sevindim yavrunu şükür aldın kucagına hayırlı ugurlu olsun evinize inş.efulim kasılmaların başlamış düzensizse gecer tez zamanda inşallah sende saglıkla alırsın bebegini kucagına.tefriciye ben şuanda ailemin yaptıgına okuyorum burdaki madem dagıtıldıysa diğer arkadaşa yaptıgınıza katılırım.hastanede olunca daha kötü durumları görünce insan daha ümitli oluyor halimize şükürler olsun.bebeğimin şuanda böbrek fonksiyon testleri yüksek gidiyor onunda çok yavaş düştüğü söylediler başka sıkıntımız yok şükür.Allahım neler var akcigeri olmayan böbregi olmayan Allah herkese yardım etsin çok zor evde oldugum zamanlarda güzel haberlerimiz vermeye devaö edicem inş.herkesi öpüorum