- 7 Haziran 2010
- 1.372
- 3
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #40.281
Kızlar liste şöyle yanlış varsa yada eksik fazla haber verin düzeltelim
Merra 794
Chnb 250
Hiden 150
Gurbetçi 400
Eylulgulu 100
Kargüneşi 100
Sibelduru 400
Metal 400
Enny 400
Mulbery 100
Bade81. 50
Abmaya 100
19asos03 200
Feryal 400
Mumu 400
Toplam4244
Kslan 200
Kızlar liste şöyle yanlış varsa yada eksik fazla haber verin düzeltelim
Merra 794
Chnb 250
Hiden 150
Gurbetçi 400
Eylulgulu 100
Kargüneşi 100
Sibelduru 400
Metal 400
Enny 400
Mulbery 100
Bade81. 50
Abmaya 100
19asos03 200
Feryal 400
Mumu 400
Melek18. 100
Toplam 4344
Kalan 100
Allah kabul etsin arkadaslar Rabbim bize ve karnimızdaki emanetlere merhamet etsin insallah .
Tefriciyeyi acaba liste yapıp herkese mı okusak böyle olurmu acaba yoksa tek kisiyemi olmalı ? Hemen basliyalim el birliğiyle şifa olur insallah .
yazdım yazdım kızım hepsini geri sildi baştan tekrar yazayım dualarınız ve dilekleriniz için hepinize çok tşk ederim arkadaşlar gönül dostlarım.yazdıklarınızı çabalarınızı gördükçe inanın oturup agladım.çok tşk ederim.ben dün size yazdıktan sonra telefon geldi süte başlamışlar süt istediler apar topar gittim dün ogluşumun yanındaydım bugun evdeyim.2.5 cc ile başlamışlar akşam 5 ile aldı.ama hemen bana vermeyecekler 15-20 cc almaya başladıgında emzirecem inşallah ama nasıl kucagıma alırım bilmem o kadar küçük görünüyorkii bide yorulmasınlar diye anneye çok sık vermiyolarmış.Şimdi anne sütü ve serum beraber veriyolar inşallah dualarınız ve bu güzel dileklerinizle en kısa sürede oglumla evimize gelecez.hepinizden tekrar tekrar Allah razı olsun.diğer arkadaşlara yazamadım kusura bakmayın duyaydın canım çok sevindim yavrunu şükür aldın kucagına hayırlı ugurlu olsun evinize inş.efulim kasılmaların başlamış düzensizse gecer tez zamanda inşallah sende saglıkla alırsın bebegini kucagına.tefriciye ben şuanda ailemin yaptıgına okuyorum burdaki madem dagıtıldıysa diğer arkadaşa yaptıgınıza katılırım.hastanede olunca daha kötü durumları görünce insan daha ümitli oluyor halimize şükürler olsun.bebeğimin şuanda böbrek fonksiyon testleri yüksek gidiyor onunda çok yavaş düştüğü söylediler başka sıkıntımız yok şükür.Allahım neler var akcigeri olmayan böbregi olmayan Allah herkese yardım etsin çok zor evde oldugum zamanlarda güzel haberlerimiz vermeye devaö edicem inş.herkesi öpüorum
Selam kızlar
Kaçtır yazıcam gazdı tuzdu derken fırsat olmadı
19.02.2013 sabah 10.11 de Meriçimiz dünyaya geldi,ege üniversitesinin genel uygulaması sebebiyle yoğun bakımda beraber yattık,gerçi pek bi YOĞUN bakım göremedik ama..yavrumun iki kere şekeri düştü,yerimden kalkamadığım ve sütüm de henüz gelmediği için yoğun bakımda gözümü kırpmadım hep hasta bakıcılara yavrumu beslesinler diye rica minnet halindeydim,onlara kalsa 4-5 saat yemese de olurdu...
Gelelim doğum anına,salı sabahı servisteki odamdan ameliyathaneye gittik,spinal anestezi yapıldı ikinci iğnede uyuşturabildiler ancak,bi de kiloma laf edip omurları bu yüzden hissedemediklerini ifade ettikler,velhasıl onun kabahatlisi de ben oldum
Çok şükür uyuştuktan sonra,nadıl olduysa 27 günün sonunda doktorumu ameliyathanede gördüm
Bebeğimin ağlamasını duyduğum an içimden ağlamak geldi ama ağlasaydım sanıyorum ki "ne zırlıyorsun" şeklinde bir tepki görebilirdim tuttum kendimi
Oğlum 3.950 gr doğdu,hemen klasik yorumu yaptılar "diyabetik anne bebeği" oysaki çocuk doktoru beni tebrik etti,şeketletimi regüle tuttuğumu bu yüzden oğlumun sağlıklı olduğunu söyledi
Cuma günü hastaneden çıktık,kullandığım insülin miktarı hızla düştüğü ve ben buna hemen adapte olamadığım için hipoglisemiye çok sık girdim özellikle emzirme sonrası,inşallah düzene giricez ben de bebeğim de...
Sizlere ve ablama dua ettim,inşallah herkes bu mutlu sona ulaşır
Bu arada izmirdeki arkadaşlara diyorum,sakın egede doğum yapmayın,hatta egede kan bile aldırmayın,hayatımın en kötü günleriydi,biraz daha bu muameleye maruz kalsaydım bunalıma rahat girerdim
Meriç doğduktan sonra bile emzirme konusunda delirttiler,ben gaddar anne sütüm var da ben vermiyorum vs vs vs siz siz olun egeye adımınızı atmayın
Kedi g...tünü görmüş yaram var demiş diyen hemşirelerin olduğu bir hastane orası......
tefriciye
kızlar hideniskonun listesine göre şuan eksiklerde tamamlandı.şimdi duası kaldı.
heppy kelebek canım sende duasını yap.Allah dualarımızı kabul etsin.bebeğine şifa olsun.
Kızlar ben önerimi söyleyeyim: Maşallah hamile sayımız ve aday sayımız fazla. Bence katagorize edelim. Önce en riskli haftalarda olanlar 15- 28. haftalar, sonra 4-15. haftalar sonra 28 üstü sonra hamilelik haberi bekleyenler. Yoksa çok sürer ve bazılarına az kişi olur. Çünkü belli süreden sonra da yorabiliyor... Başka forumda tek okuduk ama sayı çok değildi ama arada kaçıranlar oluyordu...
bir de ben yattığım yerden yazın kendim için her gün 500 okuyordum. Kendime kendim de bitirdim defa...Tavsiye ederim...
aynı şeyi yazmışız..kızlar isteyenlerle tefriciyeye devam edebiliriz.kaç kişi katılmak istiyorsa 4444 ü eşit olarak dağıtırız.
katılmak isteyenleri alfabetik sıraya göre yazarız ve sırayla okuruz.belki 1 hafta bile sürmez 3 günde bir arkadaşa okuyabiliriz.ne dersiniz?isteyenler yazsın yarın liste hazırlayalım
Bugün biraz daha iyiyim arkadaşlar kanamam kahverengiye döndü hastaneden çıktığım günkü sancı beni çok etkiledi öyle ki ağlatacak kadar şiddetli bir sancıydı. Kesin bebeğimi kaybediyorum dedim. Şu 28 haftayı hepimiz doldursaydık rahatlardık. Bende durumlar böyle..
Ayrıca eksik olan duayı tamamlayabilirim.
kızlar isteyenlerle tefriciyeye devam edebiliriz.kaç kişi katılmak istiyorsa 4444 ü eşit olarak dağıtırız.
katılmak isteyenleri alfabetik sıraya göre yazarız ve sırayla okuruz.belki 1 hafta bile sürmez 3 günde bir arkadaşa okuyabiliriz.ne dersiniz?isteyenler yazsın yarın liste hazırlayalım
Bugün biraz daha iyiyim arkadaşlar kanamam kahverengiye döndü hastaneden çıktığım günkü sancı beni çok etkiledi öyle ki ağlatacak kadar şiddetli bir sancıydı. Kesin bebeğimi kaybediyorum dedim. Şu 28 haftayı hepimiz doldursaydık rahatlardık. Bende durumlar böyle..
Ayrıca eksik olan duayı tamamlayabilirim.
o da güzel 4 grup olur her grupda bir kişi listeleri düzenler.bakalım belki başka önerlerde gelir:)
canım iyi olmana sevindim hamilelikte kana tahammülümüz yok sanırım plesentadandı ama yine de crp ye dikkat et bende yüksekse kanamam gelirdi... Allh şifa versin...
ben hepsine katılırım ama şu da var genel olarak alfabetik olabilir ama şu an sıkıntısı fazla olan kar güneşi, enny, efulim, gurbetçinin kasılmaları oluyor. ayrıca mumudihabanın 16 da suların gelmesi var geçmişte onun için onlara öncelik olabilir...
evet çok sıkıntısı olanlara öncelik veririz.ama sonuçta hepimiz riskli hamileleriz ve herkesin sıkıntısı var.ilk hafatalardakinin sıkıntısı ayrı,ileri haftalrın sıkıntısı ayrı,hamile kalmak isteyenlerinki ayrı.malesef normal hamişler olmadığımız için
herkes fikrini bir yazsın bakalım canım.kimsenin gönlü kalmasın yeterki önce oldu sonra oldu demesin.güzel bir şey yapmaya çalışıyoruz gönül kırgınlığı olmasın.
Bence tüm hamilelerin listesini yapalım ve hemen bugun okumaya başlayalım