Selam kızlar
Kaçtır yazıcam gazdı tuzdu derken fırsat olmadı
19.02.2013 sabah 10.11 de Meriçimiz dünyaya geldi,ege üniversitesinin genel uygulaması sebebiyle yoğun bakımda beraber yattık,gerçi pek bi YOĞUN bakım göremedik ama..yavrumun iki kere şekeri düştü,yerimden kalkamadığım ve sütüm de henüz gelmediği için yoğun bakımda gözümü kırpmadım hep hasta bakıcılara yavrumu beslesinler diye rica minnet halindeydim,onlara kalsa 4-5 saat yemese de olurdu...
Gelelim doğum anına,salı sabahı servisteki odamdan ameliyathaneye gittik,spinal anestezi yapıldı ikinci iğnede uyuşturabildiler ancak,bi de kiloma laf edip omurları bu yüzden hissedemediklerini ifade ettikler,velhasıl onun kabahatlisi de ben oldum
Çok şükür uyuştuktan sonra,nadıl olduysa 27 günün sonunda doktorumu ameliyathanede gördüm
Bebeğimin ağlamasını duyduğum an içimden ağlamak geldi ama ağlasaydım sanıyorum ki "ne zırlıyorsun" şeklinde bir tepki görebilirdim tuttum kendimi
Oğlum 3.950 gr doğdu,hemen klasik yorumu yaptılar "diyabetik anne bebeği" oysaki çocuk doktoru beni tebrik etti,şeketletimi regüle tuttuğumu bu yüzden oğlumun sağlıklı olduğunu söyledi
Cuma günü hastaneden çıktık,kullandığım insülin miktarı hızla düştüğü ve ben buna hemen adapte olamadığım için hipoglisemiye çok sık girdim özellikle emzirme sonrası,inşallah düzene giricez ben de bebeğim de...
Sizlere ve ablama dua ettim,inşallah herkes bu mutlu sona ulaşır
Bu arada izmirdeki arkadaşlara diyorum,sakın egede doğum yapmayın,hatta egede kan bile aldırmayın,hayatımın en kötü günleriydi,biraz daha bu muameleye maruz kalsaydım bunalıma rahat girerdim
Meriç doğduktan sonra bile emzirme konusunda delirttiler,ben gaddar anne sütüm var da ben vermiyorum vs vs vs siz siz olun egeye adımınızı atmayın
Kedi g...tünü görmüş yaram var demiş diyen hemşirelerin olduğu bir hastane orası......