- 11 Mayıs 2011
- 2.962
- 962
- Konu Sahibi hidennisko
- #40.241
Metal ablacim gecen yatak odasindaki gardrobun kapisini actim elbiseler ustume yigildi resmen oylece birakip ciktim odadan mutfak halimi hic gormuyorum ama o da batmistim hamile kalmadan once tefalden teflon tava almistim uclu gecen yemegin altini sondururken gordum kuplari yanmis kenarlarinda yaglar kurumus inanamadim disi hep yanik izi ...Canım geçmiş olsun. Benimde olurdu. Ayağa kalkınca. Asonsörde bile tabure koyuyordum. Yürürken değilde düz durunca daha çok hissediyordum.
Benim ev de aşmış başını gitmiş. Resmen birçok şeyim eskimiş. En yeni teflon tencerem çöpe gitti. Mutfak halım zaten kötüydü idare ediyordum sık sık silerek yıkanmıyor çünkü. Direk kaldırdım. Silmekle arınmaz çünkü. Eşimden çok yemek yapan halamın gelini hor kullanmış mutfağı. Allah razı olsun aç bırakmadı bizi. Beyaz çamaşırlarım gri olmuş. Havlular eşimin gömlekleri, oğlanın kıyafetleri resmen eskimiş. Yıkama hatası. Herneyse sağlık olsun diyeceğiz. Yavaş yavaş toplarım artık. Bazıları yenilecek mecburen.
Ben bi dogum yapiyim hepsini aticak
Bardak tabak kalmadi zaten kirila kirila..
Koltuk ve kanepelerimin yuzunu gorsen korkar kacarsin cingenelerin evine donmus resmen bunlari atamam ama dosemesi degisecek allahim daha yazmiyim rezil oldum..
canım arkadaşlarım geçmişi okuyamadım ama gönlü benimle olan bütün arkadaşlara dualarınız güzel dilekleriniz için sonsuz tşk ederim.Allah hepinizden razı olsun bebek bekleyenlere sağsaliim kucaklarına almayı bebek umuduyla bekleyenlere güzel haberler almayı nasip etsin inş.o zor anlarımda sizler içinde dua ettim sizlerinde hep dualarınızla yanımda oldugunu biliyordum tşkler.ben çok şükür iyiyim bebeğimizde solunum cihazından cıktı 3. günü bugun kuvez içerisinde oksijen alıyor.1200 gr olmuş boyu 39 cm.henüz beslemeye başlamadılar göbek kordonundan serumla besliyolar bu yöntemi çok begendim eskiden damar yolu açarlardı şimdi direk göbek kordonunu kullanıyolarmış böylelikle bebege damar yolu açılıpta enfeksiyon riski artmıyor.inşallah bikaç güne kadar anne sütünede başlanacakama 15-20 cc olana kadar anneyi emzirmiyolarmış kendileri besleyecekmiş.bugün ögleden sonra babamız görecek bakalım inş. güzel haberlerle gelecek.chnb ablam sana çok tşk ederim Allah razı olsun senden Allahım gönlüne göre versin inş.merracım tefriciye başlatmışsın çok saoll kaç oldu bizde tamamlayalım sayısını ögrenelimde kusura bakmayın koşturmacadan giremiyodum
tekrar tekrar herkese çok tşk ederim Allah razı olsun buralardayım şimdilik haberleşiriz
Heppycim cnm masallah melegimize insallah bu zorlu sureci atlatacak ve saglicakla kucagina gelicek cnm rabbim yar ve yardimciniz olsun....