- 14 Eylül 2007
- 5.494
- 238
- Konu Sahibi hidennisko
- #40.221
Kızlar şuan itibari ile 100 okudum, ezbere bilmiyorum telefon elimde okumak Zorunda kalıyorum
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar şuan itibari ile 100 okudum, ezbere bilmiyorum telefon elimde okumak Zorunda kalıyorum
Canım kasıklarında bıle hissedebilirsin ben hep oralarda hissediyordum ilk baslarda çıkacak diye korkuyordum,bürde bebek bu kadar asagdaysa bebek dikiş nerde diye merak ediyordum20li haftadaki arkadslr bebeginz tam olark nerenzde hareketii hissediyosunz ben bayagi asagidn hissediyorm gobegimn dort parmk altnda yani aslinda bir aydr ama ben gecen hastanelik oldmya korkuyorm lutfen dua edin yarin randevm var hersey yolunda olsn benmde gurbetcii gibi bacsklarm agriyo hemen korkuyirmsancimi diye gece yine kasilmamn oldu hapi mecburn kulkandm simdilk iyiym insaallah bidaha olmz
O normal canım,kasilma bende hiç olmadı canım hatta olmamasından şüpheleniyordum acaba oluyorda anlamiyormuyum diye,yani arkadaşların tarif ettg gibi bı kasilma yasamadım son haftalarda nst ye girerdim ordada hiç sancım cikmazdiNormal diyosn yani canim eylulgulu sagol icim rahatladi biraz bende seni soracktm sendede kasilma olmusmuydu ne yapt
ben hep çok aşağıda hissettim canım..resmen kasıklarımda özelllikle sol kasığımda..20li haftadaki arkadslr bebeginz tam olark nerenzde hareketii hissediyosunz ben bayagi asagidn hissediyorm gobegimn dort parmk altnda yani aslinda bir aydr ama ben gecen hastanelik oldmya korkuyorm lutfen dua edin yarin randevm var hersey yolunda olsn benmde gurbetcii gibi bacsklarm agriyo hemen korkuyirmsancimi diye gece yine kasilmamn oldu hapi mecburn kulkandm simdilk iyiym insaallah bidaha olmz
Canım kasıklarında bıle hissedebilirsin ben hep oralarda hissediyordum ilk baslarda çıkacak diye korkuyordum,bürde bebek bu kadar asagdaysa bebek dikiş nerde diye merak ediyordum
Korkma canım insallah hersey yolunda gider
Normal diyosn yani canim eylulgulu sagol icim rahatladi biraz bende seni soracktm sendede kasilma olmusmuydu ne yapt
Gunaydinlar:)))
Kizlar yine kadinlar kulubune bi sey oldu googleden yaziyorum begen takvim hicbisey yok gozukmuyor
Pasam kiz hos geldin..
Enny cnm bu gun nasilsin ..
Kargunesi cnm kanaman kesildimi..
Efilum cnm benim her yerde oynuyor gobek deligimin orda,sol sag kasikta bazende sanki asagidan firtliyacak gibi
Bazen tuylu bolgenin orda degisiyor yani..
Benim de iki hafta sonra kontrolüm var..
Merra cnm ben 400 tane okudum insallah minik melegimiz evine annesinin kollarina sag salim gelir rabbim annesine babasina ablasina aci yasatmaz..aminnnnnn
Dun aksam misafir vardi kafayi yedim cocuk dagitmaktan hoslaniyor resmen esime bakiyordum o topluyacak diye esim ter dokuyordu halinin ustunu...goturuyor resmen ben bu cocugu dogurana kadar ev hurda olucak anlasilan dun kasilmam oldu yine sirtimdan ter akti resmen...
Kizlar bide ben ayagi kalkinca kasiklarim catliyacak gibi oluyor sizdede oluyormu hele birde sikisirsam o daha beter..
canım arkadaşlarım geçmişi okuyamadım ama gönlü benimle olan bütün arkadaşlara dualarınız güzel dilekleriniz için sonsuz tşk ederim.Allah hepinizden razı olsun bebek bekleyenlere sağsaliim kucaklarına almayı bebek umuduyla bekleyenlere güzel haberler almayı nasip etsin inş.o zor anlarımda sizler içinde dua ettim sizlerinde hep dualarınızla yanımda oldugunu biliyordum tşkler.ben çok şükür iyiyim bebeğimizde solunum cihazından cıktı 3. günü bugun kuvez içerisinde oksijen alıyor.1200 gr olmuş boyu 39 cm.henüz beslemeye başlamadılar göbek kordonundan serumla besliyolar bu yöntemi çok begendim eskiden damar yolu açarlardı şimdi direk göbek kordonunu kullanıyolarmış böylelikle bebege damar yolu açılıpta enfeksiyon riski artmıyor.inşallah bikaç güne kadar anne sütünede başlanacakama 15-20 cc olana kadar anneyi emzirmiyolarmış kendileri besleyecekmiş.bugün ögleden sonra babamız görecek bakalım inş. güzel haberlerle gelecek.chnb ablam sana çok tşk ederim Allah razı olsun senden Allahım gönlüne göre versin inş.merracım tefriciye başlatmışsın çok saoll kaç oldu bizde tamamlayalım sayısını ögrenelimde kusura bakmayın koşturmacadan giremiyodum
tekrar tekrar herkese çok tşk ederim Allah razı olsun buralardayım şimdilik haberleşiriz
canım arkadaşlarım geçmişi okuyamadım ama gönlü benimle olan bütün arkadaşlara dualarınız güzel dilekleriniz için sonsuz tşk ederim.Allah hepinizden razı olsun bebek bekleyenlere sağsaliim kucaklarına almayı bebek umuduyla bekleyenlere güzel haberler almayı nasip etsin inş.o zor anlarımda sizler içinde dua ettim sizlerinde hep dualarınızla yanımda oldugunu biliyordum tşkler.ben çok şükür iyiyim bebeğimizde solunum cihazından cıktı 3. günü bugun kuvez içerisinde oksijen alıyor.1200 gr olmuş boyu 39 cm.henüz beslemeye başlamadılar göbek kordonundan serumla besliyolar bu yöntemi çok begendim eskiden damar yolu açarlardı şimdi direk göbek kordonunu kullanıyolarmış böylelikle bebege damar yolu açılıpta enfeksiyon riski artmıyor.inşallah bikaç güne kadar anne sütünede başlanacakama 15-20 cc olana kadar anneyi emzirmiyolarmış kendileri besleyecekmiş.bugün ögleden sonra babamız görecek bakalım inş. güzel haberlerle gelecek.chnb ablam sana çok tşk ederim Allah razı olsun senden Allahım gönlüne göre versin inş.merracım tefriciye başlatmışsın çok saoll kaç oldu bizde tamamlayalım sayısını ögrenelimde kusura bakmayın koşturmacadan giremiyodum
tekrar tekrar herkese çok tşk ederim Allah razı olsun buralardayım şimdilik haberleşiriz