- 6 Ekim 2011
- 1.793
- 16
- Konu Sahibi hidennisko
- #40.121
canım happy kelebeğin bebeği için tefriciye mi okusak.kaç kişi katılır kiacaba
Bende katılırım kızlar okuyabildiğimi yazarım şimdi şu kadar diyemiyorum oğlandan dolayı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meral cnm tefriyecinin basinda bi dua ediliyor 21 kez okunuyor dua edilip baslaniyor sen basla basladiginda bizde okumaya basliyalim olmazsa bende baslarim cnm bana haber ver ..
Katilmak isteyenler haber versin..
Evet o da çok iyi bir Dr Arda bey de aynı klinikte riskli gebelik takibi yapıyorCanim benim dr tolga bey cok memnunum,rutin kontrolume de ona gidiyordum,ilk dogumumu da o taki etti ve yaptirdi.2. De planliydi ama dusuk oldu.simdi 3.kere hamile kalmaya cesaret edebilirsem gene tolga beyin takibinde olacagim,hem serklaj olcak hem de kan pihtilasma ignelwei
İki gözüm iki Çeşme ağladımshov tv'de ilk nefes diye bir program var.Bir premetüre annesi var umut verici bir hikayesi var.izleyin derim.öpüyorum sizi...
tamam canım ben başlayım önce namazını kılıp duasını yapayım sonra size yazarım okumaya başlarız.şimdilik metal,sen,ben varız okumak isteyen arkadaşlar yazar.liste yaparız okuyabildiğimiz kadar okuruz en güzeli 4444 sayısına tamamlayabilmek tabi inş. katılım olur tamamlarız.Aynı zamanda tüm bebişlerede dua etmiş oluruz.Rabbim heppy kelebeğin evladını ve tüm evlatlarımızı korusun
Merhaba arkadaslar, ben daha once uterus septum ameliyati oldum .suan 24. Haftamdayim. Gecen hafta acil serklaj oldum yatiyorumm. Sanirim benzer sureci yasayan hidenisco var. Korkuyorum ne yasarim diye daha once ikiz kaybim da var.yorumlariiza ve desteginize ihtiyacim var bu durumu yasayanlar genelde kacinci haftada dogum yapiyor acaba
Bildiğim kadarıyla yorumlayayım. FSH yumurtalıklardaki folikülü uyararak yumurtanın gelişimini sağlıyor. TSH Tiroid bezini uyararak hormon salgılamasını sağlıyor. LH ovulasyonu yani yumurtanın döllenme kanalına (fallop tüpü) geçmesini sağlıyor. Prolaktin ise östrojen ve progesteron hormonlarının salgılanması ile süt bezlerinin gelişimini sağlar. Bu hormonların miktarı bizim menstruasyon periyodumuz boyunca artar ya da azalır. Örneğin FSH artınca yumurta gelişir, ovulasyona uygun hale gelir, daha sonra FSH azalır LH artar ovulasyon gerçekleşir şeklinde. Ama bunların referans değerleri ne kadar olmalıdır, bununla ilgili bilgim yok.
Evet o da çok iyi bir Dr Arda bey de aynı klinikte riskli gebelik takibi yapıyor
Bu forumu da çok iyi bilirler :))
İki gözüm iki Çeşme ağladım
Birde bir çiftin dogum hikayesini gösterdiler memorial si
Kızımı tekrar yaşadım sanki :))))
Kanama varken okuyamam herhalde de değil mi?
yukarıda yazdın da kaçırdım mı bilmiyorum. 23 te açılman mı oldu neden serklaj oldun canım? kim yaptı genelde bu hafta cesaret eden dr az...
Allah sağlıkla zamanında doğurmayı nasip etsin...
Canım aklımdan geçtin şükür iyisiniz...
canım ilk serklajını kim yaptı? önlem amaçlı mı? 32 de açılma mı oldu yattın canım? ben de büyük oğlumda 29 artı 4 te 4 cm açılmayla yatmıştım 38 de doğdu. sonra 2 25 haftalık erken doğum sonra 8 haftalık düşük(bu arada büyük oğlumdan öncede düşüğüm var 8 haftalık) 5. gebeliğimde Ahmet Ardam doğdu 13 artı 4 te laparoskopik serklaj olmuştum.
bende de pıhtılaşma eşimde genetik sorun var. ben de kan sulandııcı oldum hep.
femical yazmışsın serklaj kararını femical mi verdi? dr n kim Arda by, cem bey ya da tolga bey mi? benim de Arda beydi..
canım kargüneşi açıklamış referans aralıklarını bilmiyorum. Amh istemedi mi?
ne zaman gideceksin? selamımı ilet canım dr me?
valla Arda bey de bana her seferinde hamur işi, kısır yeme diyordu kısır seven bir görüntüm var galiba hiç de yemedim halbuki...
ilk serklajını Arda bey mi yaptı?
merhaba kızlar yazamadım ne zamandır ama sizin yazdıklarınızı atlamadan okuyorum duyaydın gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inş. bizde görelim o günleri happy senin ve yavrunun da Allah yardımcısı olsun tez zamanda sağ salim kavuşursunuz inşallah yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler uğurum sanırım izmirdesin bende izmir hatayda oturuyorum.Kızımın çamaşılarını yıkadım ütüledim hepsini çok zevkli çok güzel bi duyguymuş çantasını hazırlıycam şimdi ama neler koyayım bilemedim daha erken gerçi ama ne olur ne olmaz hazırda dursun
Tamam canım çok okuyamam ama katkım olsun beni de ekleokuyabilirsin canım.bu salavat olduğu için adetliyken,yatarak,oturarak .. okunabiliyor.
Meral cnm tefriyecinin basinda bi dua ediliyor 21 kez okunuyor dua edilip baslaniyor sen basla basladiginda bizde okumaya basliyalim olmazsa bende baslarim cnm bana haber ver ..
Katilmak isteyenler haber versin..
tamam canım ben başlayım önce namazını kılıp duasını yapayım sonra size yazarım okumaya başlarız.şimdilik metal,sen,ben varız okumak isteyen arkadaşlar yazar.liste yaparız okuyabildiğimiz kadar okuruz en güzeli 4444 sayısına tamamlayabilmek tabi inş. katılım olur tamamlarız.Aynı zamanda tüm bebişlerede dua etmiş oluruz.Rabbim heppy kelebeğin evladını ve tüm evlatlarımızı korusun
merhaba kızlar yazamadım ne zamandır ama sizin yazdıklarınızı atlamadan okuyorum duyaydın gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inş. bizde görelim o günleri happy senin ve yavrunun da Allah yardımcısı olsun tez zamanda sağ salim kavuşursunuz inşallah yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler uğurum sanırım izmirdesin bende izmir hatayda oturuyorum.Kızımın çamaşılarını yıkadım ütüledim hepsini çok zevkli çok güzel bi duyguymuş çantasını hazırlıycam şimdi ama neler koyayım bilemedim daha erken gerçi ama ne olur ne olmaz hazırda dursun
Canim amh istemedi sen butun testlerini yaptir gel dedi
Ne zaman baslanicaksa haber verin ben 500 okurum
Kızlar ne zamana dek. Ben başka forumdan arkadaşlara da okuyorum 500 okudum bir arkadaşa başkasına 500 başladım 100 kaldı. Süre varsa 500 alayım...
Hidenisko yazmış gerekeni... Nette de var. şarj aleti, telefon, makyaj malzemesi olabilir :))
ziyaretçiler için çikolata, bebek şekeri vs.
canpedin mesane pedi, iç çamaşır, emzirme sütyeni, atlet, bence gecelik rahat...
çıkarken giyeceğin kıyafet, çorap, havlu...
Hayırlı haberlerle gel inşallah...