- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #39.901
Sağolun hepinize can arkadaslarım , gurbetci walla doktor olsalarda ilerde nasıl raat ederiz kim bilir, iki hafta sonu için hastahaneye giden mebla başımı döndürüyor (10 milyar) allahım hafta sonu gelmesin diye dua ediyorum sanki her hafta donu hastaneye yatacakmışım hissi... Döndü dolandı enfeksiyon gene şekere dayandı delircem nasıl bir sekermiş bu, insülünlük değil ama imanımızı gevretti iki aydır.. Kalbim için beloc verdi kalp ritimlerim düzensiz, birde sabah akşam rozefin antibiyotik iğne kalçadan, bidesabah akşam başka antibiyotik hap, gece gündüz uyuyorum böylece bir sey düşüncek vakitte kalmıyor, nidilatı, progynexi, vajinadan progestanı kesti, günde 6 defa ağızdan orogestan alıyorum varya nasıl başım dönüyo, doktor diyo artık altı unut midene dokunsa bile aşağıdan enfeksiyon riski alamayız....böbreklerimde de iltihap çıkmış... Bukadar ilaca nasıl bir bebek çıkacak merak ediyorum , allahtan antibiyotik alıp uyuyorum düşünme yok... Aren 1.700 olmuş bu arada......
Duyaydın bugün dualarım seninle...sağ salim al bebeğini bugun.. Canım benim ya...
arkadaşlar merhaba nasılsınız...geçmişi tam okuyamadım...duyayadin doğuma girmiş bugün inşallah herşey yolunda gitmiştir oda mutlu sonuna kavuşmuştur.
lilimeryin canım çok geçmiş olsun biraz daha dayansın bebişin az kalmış...
bende iyiyim arkadaşlar bir hamile kalabilsem üstümden yük kalkacak...bu ara bıktım şu pcodan of ya uğraş uğraş çok yoruyor insanı...daha birde bunun hamilelik kısmı var(.neyse hakkımızda hayırlısı olsun...herkesi çok öpüyorum ...sık sık yazamasamda hep ama hep aklımdasınız...
kızlar ben geldimmmm
sabahtan gittim dr.a tüm tahlillerim yapıldı...
hersey çok iyi çıktı..
sonra muayene etti..rahime baktı yumurtalıklarıma
yumurtalıkların tertemiz seni suan gören pcos demez dedi
yumişlerimde varmış..
hersey cok iyiymiş iç dünyamda
chnb ben çok söz dinleyen bir ögrenciyim
sen söledin hemen sigortamı yaptırdım
suan için bir faydasını görmedim ama ilerde olur insallahhh
ben kendi doktorumda da kullanmadım sigortamı nedense..
Sağolun hepinize can arkadaslarım , gurbetci walla doktor olsalarda ilerde nasıl raat ederiz kim bilir, iki hafta sonu için hastahaneye giden mebla başımı döndürüyor (10 milyar) allahım hafta sonu gelmesin diye dua ediyorum sanki her hafta donu hastaneye yatacakmışım hissi... Döndü dolandı enfeksiyon gene şekere dayandı delircem nasıl bir sekermiş bu, insülünlük değil ama imanımızı gevretti iki aydır.. Kalbim için beloc verdi kalp ritimlerim düzensiz, birde sabah akşam rozefin antibiyotik iğne kalçadan, bidesabah akşam başka antibiyotik hap, gece gündüz uyuyorum böylece bir sey düşüncek vakitte kalmıyor, nidilatı, progynexi, vajinadan progestanı kesti, günde 6 defa ağızdan orogestan alıyorum varya nasıl başım dönüyo, doktor diyo artık altı unut midene dokunsa bile aşağıdan enfeksiyon riski alamayız....böbreklerimde de iltihap çıkmış... Bukadar ilaca nasıl bir bebek çıkacak merak ediyorum , allahtan antibiyotik alıp uyuyorum düşünme yok... Aren 1.700 olmuş bu arada......
Duyaydın bugün dualarım seninle...sağ salim al bebeğini bugun.. Canım benim ya...
kızlar ben geldimmmm
hersey çok iyi çıktı..
yumişlerimde varmış..
Kızlar ben de bugün yan komşuma gittim diş buğdayı vardı oğlunun. Orada bir bayanla tanıştım. 12 haftalık sağlıksız gebelik yaşadığı için kürtaj olmuş. Sonradan buradaki özel defne hastanesinde Dr. Metin Özkur'un hastası olmuş. 12. haftada dr si rahim ağzı yetmezliği teşhisi koymuş serklaj yapmış. 35 haftada sağlıklı doğum yapmış. Şu ana 5 aylık kızı var maşallah küveze de girmemiş. Kadın diyor ki keşke serklaj yaptırmasaydım serklaj ileri haftalarda kaybı olanlara yapılıyormuş başka bir dr bana bunu söyledi dedi. Ben de şükret, dr ne de teşekkür et. Erken farketmiş, farketmeseydi belki de bu bebeğin erken doğacaktı ki buna rağmen az da olsa erken doğmuş. Sonraki hamileliklerinde de serklaj yaptırmayayım deme sakın dedim. Sonra da içimden ne hastalar var ya Rabbim dedim...
arkadaşlar merhaba nasılsınız...geçmişi tam okuyamadım...duyayadin doğuma girmiş bugün inşallah herşey yolunda gitmiştir oda mutlu sonuna kavuşmuştur.
lilimeryin canım çok geçmiş olsun biraz daha dayansın bebişin az kalmış...
bende iyiyim arkadaşlar bir hamile kalabilsem üstümden yük kalkacak...bu ara bıktım şu pcodan of ya uğraş uğraş çok yoruyor insanı...daha birde bunun hamilelik kısmı var(.neyse hakkımızda hayırlısı olsun...herkesi çok öpüyorum ...sık sık yazamasamda hep ama hep aklımdasınız...
kızlar ben geldimmmm
hersey çok iyi çıktı..
yumişlerimde varmış..
ah sizlere güzel haberler vermeyi öle çok istiyorum kiVawww, harika haberler var demek...Yakında güzel haberler bekliyor bizi desene...
Abla sözü dinlemek iyidir canım...
İnşallah faydasını göreceksin... kendi dr n de niye kullanmıyorsun peki?
canımmm düşünme bizlerin bir cogu kullanacak bu ilaçlarııı
Bende simdi bunu dusunuyodum nekadar cok ilac kullanıyorum diyeevdede yanlizim iyice moralim bozuldu.
Eutrox troid icin
Glukofen pko seker
Magnezyum
Benoxol
Progestan
Coraspin
Folibol
Calsiyum
Demir
Simdi zinnat
Flucan 1 tablet
Cleaxen igne of Allah yardımcımız olsun
inşallah badecimmmmMmery çok sevindim canım.Gözün aydın..İçin rahatlamıştır..Bundan sonrası hayır olsun inşallah.
ooooh süper maşallah sana.herşey çok güzel olacak inş.
Svly cnm dr gez o kadarda yatma dedi ama ben yatiyorum..
Benim riskim 20 den sonra basladi iste bi 28 gecseydim..
Bu gunde moralim cok bozuk baskasina muhtac olmadan bu yasima geldim simdi baskasina muhtac olmak beni cok uzuyor yanlizca Allahimdan istiyorum o beni yanliz birakmasin yeter bana bu gun cok duygusalim acaba yanlis kisiylenmi evlendim diyorum Allahim bana bu sorunu verdi ben boyle olsun istemezdim kendi isimi yapmak degil sadece yemegimi yapmak istiyorum bi sey olmaz degilmi kizlar..
kızlar ben geldimmmm
hersey çok iyi çıktı..
yumişlerimde varmış..
sanırım biçoğumuzun içinde var hizmet etme aşkı:))
buarada benim adamında burnu sürtülmüş oluyor.ee karısının kıymetini bilsin.kadın olmanın zorluklarını anlasın :)))))
ben yarım gün çalıştığım için genelde işleri o gelinceye kadar yapardım ona bişey kalmazdı,hafta sonlarıda gezerdik.yani pek alışkın değil iş yapmaya paşamız bakalım nekadar idare edecek bigün oda patlayacak diye çok korkuyorum.can sıkıntısından sarıyorum adama :)))
Allah güç kuvvet versin eşlerimize birde bol bol sabır
Cok sevindim
Sigorta suren doldu herseyde yolunda sukur
o zaman insallah en kisa surede guzel haberlerini bekliyorum
Yarencim sagolcnm, bu topikteki bebişler annelerinin karnındaykende çıkınca da yürek hoplatıyor :))) ama eminim birşey yoktur kuzunun tahlil sonucları iyi gelir
Regrete gezdin geldin aşk böcükü fotolarınızı gördüm ( maşallah ) sen de iyisindir umarım
kızlar ben geldimmmm
hersey çok iyi çıktı..
yumişlerimde varmış..
Yaren çok geçmiş olsun arkadaşım..İnşallah problem çıkmaz..Tahlil sonuçları maalesef yanlış çıkabiliyor..senin troidin nasıl?Normalde anneden bebeğe geçer diye biliyorum.
regrete hoşşşşgeldinn kızz:)Yokluğun anlaşılıyor
Paşam nerelerdesiiiinnn?