Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
2012 senesinde iki bebeğimi bu serklaj teymezliği sorunundan kaybettim.... beni anlayan insanların olması bana öyle teselli veriyor ki... serklaj dikişi nedir araştırırken bu siteyi buldum... ve yazdıklarınızı gerçekten yüreğimde hissederek okudum... çünkü bi insanın duygularını ancak yaşayanlar hissedebilir... şuanda korkular sarmış beni... çok istiyorum anne olmayı ama sanki yine aynı şeyleri yine yaşayacakmışım gibi korkularım var... doktorlara öyle kızgınım ki.. kimse bana serklaj dikişinden bahsetmedi... bilemediler... ihmale geldim... biri 3 aylık diğeri 5 aylık bi oğlum...bi kızım... ikisinide cennete uğurladım... lütfen dua edin bana neolur... allah hayırlı bi doktor çıkarsın karşıma..... selam ve dua ile...

Başın sağ olsun arkadaşım bir yılda 2 bebek. İnşallah bundan sonra her şey gönlünce olur iyi dr ler ile karşılaşırsın. Zamanla acın hafifler biraz kendine gelince doğru tedaviyle yeniden umutların yeşerir...

Mery canım kullansana boş yere niye fazladan ödeme yapıyorsun:))

Regretem arayacağım seni dün arayamadım:KK43:( Affetttttt:KK16:

Taze hamile Mumudihaba bak yazmıyorsun gözden kaçmıyor ben sizi merak ediyorum ama...:KK50: Her gün rapor istiyorum bennnnnnnnnnnn:KK16:

Moralim bir anda yerle bir oldu . Dün Dr gittim akinti demiştim ya gosteriyim icim rahat etsin dedim 11 gun oldu benim serkilaj olalı hatırlarsınız . Dikis yerinde , bebek iyi zaten cmt kontrolsüz gitmiştim . Akıntım cok yok ! Aksam saat 11 gibi wc ye gittim biraz ağrımda vardı sonra kağıtla silinince açık renk kanama geldi birkaç kez gittim geldi ( elimizi kestiğimizde akan kan gibi koyü degil sanki adet basıiymis gibi )butun gece ağladım . Dr um vajinal muayenedendir belki dedi ama bana oylegelmiyor ağrımda var sabah azaldı arkadaslar sizdede böyle olan oldumu . Cok kötüyün bu bebeğimide kaybetmek istemiyorum artık bir evladım olsun istiyorum . :KK43:((

9
merra1 ; şimdi nasıl sürekli yatıyomusun hareket konusunda nasıl hareketlerin mrk ettimde acaba ben çokmu hareket ediyorum diye mrk ettim

bana dr sürekli yatmana gerek yok sadece kendini yorma zorlama demişti.raporluyum işe gitmiyorum ama sürekli de yatmıyorum.kahvaltımı,öğle yiyeceklerimi kendim hazırlıyorum bazen akşam yemeğide yapıyorum basit şeyler tabi.planlı bir gebelik olduğundan derin dondurucuya birsürü şey atmıştım yazdan onları çıkarıyorum çok pratik oluyor.ufak tefek işler yapıyorum evde.hatta dün baya abarttım işlerim vardı bankada ve tapuda araba kullandım uzun süre.benim yapmam gereken işlerdi çok da korktum tabi.8 de çıktım eve geldiğimde 3 tü hemen yattım.Allaha emanet yawrum.yani ben sürekli yatmıyorum çoğunluk yatmaya çalışıyorum ama işleniyorumda.aynı haftalardayız sanırım sen neler yapıyorsun kasılman falan oluyor mu.benim rahim boyu 26mm çıktı son gidişimde senin nasıl

2012 senesinde iki bebeğimi bu serklaj teymezliği sorunundan kaybettim.... beni anlayan insanların olması bana öyle teselli veriyor ki... serklaj dikişi nedir araştırırken bu siteyi buldum... ve yazdıklarınızı gerçekten yüreğimde hissederek okudum... çünkü bi insanın duygularını ancak yaşayanlar hissedebilir... şuanda korkular sarmış beni... çok istiyorum anne olmayı ama sanki yine aynı şeyleri yine yaşayacakmışım gibi korkularım var... doktorlara öyle kızgınım ki.. kimse bana serklaj dikişinden bahsetmedi... bilemediler... ihmale geldim... biri 3 aylık diğeri 5 aylık bi oğlum...bi kızım... ikisinide cennete uğurladım... lütfen dua edin bana neolur... allah hayırlı bi doktor çıkarsın karşıma..... selam ve dua ile...

Allah rahmet eylesin canım inşallah bir daha evlat acısı göstermez rabbim.hangi şehirdesin belki görmüşsündür burda hepimiz şehirlerimizi ve serklajı yapan-takip eden doktorlarımızın bilgilerini paylaştık, bir tablo var.doğum zamanlarıda yazıyor bize de umut oluyor.ordan fikir edinebilirsin.doktor çok önemli gerçrkten.
kayıpların üzerinden nekadar geçti bilmiyorum ama nacizane tavsiyen iyice kendini topla,öncesinde yaptırman gereken genetik testleri yaptır ve hazır hissetiğinde çalışmalara başla.inşallah bu kez herşey daha güzel olacak ve sağlıcakla zamanında evladını kucaklayacaksın.benimde 1 melek oğlum var.kaybımdan 1 sene sonra anca toparlandım ve şuan Allahın izniyle tekrar hamileyim.zamanında serklajım yapıldı takdir Allahın.burda çok güzel hikayelerde var hepimize umut olan.inşallah hepimiz burda 36-38-40.haftaları görürüz ve evlatlarımızı sağlıcakla hayırlısıyla kucaklarız.Allah yardımcımız olsun.Allaha emanetiz:nazar:

Moralim bir anda yerle bir oldu . Dün Dr gittim akinti demiştim ya gosteriyim icim rahat etsin dedim 11 gun oldu benim serkilaj olalı hatırlarsınız . Dikis yerinde , bebek iyi zaten cmt kontrolsüz gitmiştim . Akıntım cok yok ! Aksam saat 11 gibi wc ye gittim biraz ağrımda vardı sonra kağıtla silinince açık renk kanama geldi birkaç kez gittim geldi ( elimizi kestiğimizde akan kan gibi koyü degil sanki adet basıiymis gibi )butun gece ağladım . Dr um vajinal muayenedendir belki dedi ama bana oylegelmiyor ağrımda var sabah azaldı arkadaslar sizdede böyle olan oldumu . Cok kötüyün bu bebeğimide kaybetmek istemiyorum artık bir evladım olsun istiyorum . :KK43:((

canım doktorunla paylaşmışsın muayeneden olabilir demiş endişenme inş. önemsiz birşeydir.Bebişini Allah korusun inş.
güzel düşün stres yapmamaya çalış bir daha gelirse doktora git birdaha baksın ultrasondan hem de senin için rahat etsin.
geçmiş olsun inş. sen de 38-40 ları görürsün,evladını kollarına alırsın.Rabbim evladını sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat eylesin

canım doktorunla paylaşmışsın muayeneden olabilir demiş endişenme inş. önemsiz birşeydir.Bebişini Allah korusun inş.
güzel düşün stres yapmamaya çalış bir daha gelirse doktora git birdaha baksın ultrasondan hem de senin için rahat etsin.
geçmiş olsun inş. sen de 38-40 ları görürsün,evladını kollarına alırsın.Rabbim evladını sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat eylesin

Teşekkür ederim insallah. Ama moralim cok bozuldu . Simdi hafif hafif devam ediyor insallahhhh. Dikisten dir ama bilmiyorum arkadasım ya Acaba benm gibi olan varmidir k i size kac gun sonra kontrol yapıldı ? Vajinalmi yapıldı ? Kanamasi olan oldumu ?

cok gecmis olsun Rabbim tekrarını yasatmasin,malesef cogu doktor bunu anlamıyor bende ilk bebgimi kaybettikten sonra öğrendim bunu,2.hamileliğimde devlette 3 tane doktora göründüm 3 de 2-3 rane kaybın olmadan konulamaz bu teShis dediler tabi ben onları dinlemedim,
kızlar ben geldimmmm

sabahtan gittim dr.a tüm tahlillerim yapıldı...
hersey çok iyi çıktı..

sonra muayene etti..rahime baktı yumurtalıklarıma

yumurtalıkların tertemiz seni suan gören pcos demez dedi
yumişlerimde varmış..

hersey cok iyiymiş iç dünyamda:KK52:
canım cok sevindim korunma sürende bitti,guzel haberlerinin devamını bekliyorum

Canım herkezde farklı bı tepkimi veriyor bu dikiş anlamadım benim serklaj sonrası kanamam 1 hafta sürdü burda kimsede serklaj sonrası kanama oldugnu hatırlamıyorum,sonrasında 6. Ayda kanama oldu ama devamlı durmayan bı kanama degil öyle olursa tehlieliymis,lekelenme seklinde doktorumu aradım dikisdendir ara Ara böyle kanamaların olur dedi çağırmadı bende doktoruma güvendim,sonraki kontrolumde alttan bakmadı bile,kendinden emin bisekilde ben sağlam diktim korkma dedi

Canım herkezde farklı bı tepkimi veriyor bu dikiş anlamadım benim serklaj sonrası kanamam 1 hafta sürdü burda kimsede serklaj sonrası kanama oldugnu hatırlamıyorum,sonrasında 6. Ayda kanama oldu ama devamlı durmayan bı kanama degil öyle olursa tehlieliymis,lekelenme seklinde doktorumu aradım dikisdendir ara Ara böyle kanamaların olur dedi çağırmadı bende doktoruma güvendim,sonraki kontrolumde alttan bakmadı bile,kendinden emin bisekilde ben sağlam diktim korkma dedi

Eylül Gül'ü benimde serkilaj sonrasi kanama o gun oldu sonrada azıcık mukuslu geldi baska olmamıştı . Dün aksamkide dikisten tır insallah bu benim son denemem eğer bu bebeğimide kaybedersem tekrar deniyemem. Cok yoruldum düşünmekten, en ufak kanamaya , akıntıya tahammülüm yok ! Benimkide adet kanamasi biterken son günlerde olur ya kağıda surunce gelir basta yogundu yinede pedime yada çamaşırıma geçmedi ama kan iste Rabbim merhamet etsin yine herkese verirken bizim boynumuzu bukmesin bir hayırlı evlat versin . Cok üzgünüm suanda cok

Kızlar ben de bugün yan komşuma gittim diş buğdayı vardı oğlunun. Orada bir bayanla tanıştım. 12 haftalık sağlıksız gebelik yaşadığı için kürtaj olmuş. Sonradan buradaki özel defne hastanesinde Dr. Metin Özkur'un hastası olmuş. 12. haftada dr si rahim ağzı yetmezliği teşhisi koymuş serklaj yapmış. 35 haftada sağlıklı doğum yapmış. Şu ana 5 aylık kızı var maşallah küveze de girmemiş. Kadın diyor ki keşke serklaj yaptırmasaydım serklaj ileri haftalarda kaybı olanlara yapılıyormuş başka bir dr bana bunu söyledi dedi. Ben de şükret, dr ne de teşekkür et. Erken farketmiş, farketmeseydi belki de bu bebeğin erken doğacaktı ki buna rağmen az da olsa erken doğmuş. Sonraki hamileliklerinde de serklaj yaptırmayayım deme sakın dedim. Sonra da içimden ne hastalar var ya Rabbim dedim...
Nekadar şanslı olduğunu farkında degil,buna ramen 35. Haftada dogmus kucagna aldıktan sonra bı rahatlık geliyor herhalde bende 32. Den sonra ayag kalkınca bosunami yattım acaba dige düşünmedim degil,ama bıdaha hamile kalsam yine tedbirimi alırım malesef cok sinsi bı hastalık,banada eltim anlattı hastanede yatmıştı ta orda bizim gib dikisli yatan cok kadin varmis,bir taneside doktormus ve ve daha once 2yada 3 tane kaybı olmuş tam hatirlayamadim bu gebeliğinde atılmış dikiş,doktir bile anlamamış cok şaşırdım

Allahım sabır versin arkadaşım..İnşallah düzelirsin..Şekerin kaç çıkıyorki?10 milyar yatma parasımı sadece..sigortan yokmuydu?Allah yardımcınız olsun..uyuyor olman iyi olmuş..Düşünmeye vakit kalmaz..Dualarımız seninle..

Sigortam yok yani özrl sağlık sigortası gerekiyo florwnce nightingalee, geceliği 1 milyar, ilaçlarla serumlarlar ve tahliller 500/700 arası iki hafta sonu cuma cumartesi pazar pazartesi çıkışlı toplam 10 milyar belki daha fazla ki bu indirimli hali, küvezde bebek fiyatı sorduk eğer solunum sıkıntısı çok yoksa 2 milyar varsa 5 milyara kadar çıkıyor...kesinlikle baska alternatif yok çünkü doktorum orda ve bu çileye katlanıyoruz.... Allah gercekten yardımcımız olsun son iki haftadır eşim çöktü resmen... Ki vakti gelince doğum yapsam normal doğum 7 , sezeyan 8 küsür milyar, anlayacagınız erken doğum olur hele vide allah korusun küveze girerse aren bittik, ha deger tabi o ayrı ama bittik.... Şekerim için inisülin iğnelerine başladık her seyin temeli ona dayandı, günde 4 defa iğne ve 4 kez seker takibi, sabak alşam kalçadan rozefin antibiyotik, sabah akşam agızdan baska antibiyotik ki zinnat bugune kadar aldıklarımın en hafifi imiş, 6 progestan agızdan 200 gr, basımı felaket dönderiyo ama yapacak bisey yok, vitamin ve nagnezyum tabletler seker gibi onları ikaçtan saymıyorum artık... Beloc var bide kalbim düzensiz atıyo biraz... Bunca derde kalp mi dayanır walla:))) gececek gececek diye şizoya bağladım artık günde 10 kez delinmek ( hafif şeker iğneleri de olsa) artık psikolojimi sapıttırdı... Yasasın antibiyotik ve uykuuuuuuuu , uyucam kalkcam uyucam kalkcam biticek bu işkence gibi hanilelik .... Kuzum içimde kıpırdadıdığı sürece nefes alıyorummmm şükürler olsun onu veren rabbime...

Eylül Gül'ü benimde serkilaj sonrasi kanama o gun oldu sonrada azıcık mukuslu geldi baska olmamıştı . Dün aksamkide dikisten tır insallah bu benim son denemem eğer bu bebeğimide kaybedersem tekrar deniyemem. Cok yoruldum düşünmekten, en ufak kanamaya , akıntıya tahammülüm yok ! Benimkide adet kanamasi biterken son günlerde olur ya kağıda surunce gelir basta yogundu yinede pedime yada çamaşırıma geçmedi ama kan iste Rabbim merhamet etsin yine herkese verirken bizim boynumuzu bukmesin bir hayırlı evlat versin . Cok üzgünüm suanda cok
Canım benimki gibi olmuş onemsizde olsa kan yada leke görmek can Sıkıcı iyi bilirim,bence kotu düşünme dikisdendir büyük ihtimalle ama devamı gelirse git doktora Rabbim yardımcın olsun

enny canım kötü düşünme inşallah önemli bir şey değildir.stres yapma bu sana daha çok zarar verecektir.Her şey yolundadır umarım.

Lilymeredin hem maddi hem manevi yıpratıcı bir süreç.Allah güç kuvvet versin.Aren'i kucakladığınızda inşallah hepsi geride kalacak.Allak eşine de sana da güç kuvvet versin.Sabır dile.Sabrın sonu inşallah selamet.

Duyaydın ne yaptı aceba.Haber çıkmadı.Çok merak eetim.İnşallah her şey yolundadır.

Canlar ben çok sıkılıyorum.Baş ağrım çok oluyor.İki haftadır hiç dışarı çıkmadım.Evde kısa turlar atıyorum.Güneşe ışığa hasret kaldım.Arada camdan etrafa bakıyorum.Kendimi sağlıksız hissediyorum.Eşim yat kalkma diyor sürekli.Kızdım dün.7/24 yatıyorum zaten.Başım,boynum belim ağrıyor diyorum neden ki diyor.bir de karnımda Balımın olduğu yerde ara ara batmalar şeklinde ağrılar oluyor.Sizde de oluyor muydu?Yalnızlıktan ve yatmaktan sürekli kendimi mi dinliyorum aceba?Allahım sen bize yardım et.Buradaki arkadaşlarımın hepsine.AMİN.

inşallah badecimmmm
inanki bende cok sevindim...2 3 aydır gitmemiştim dr.a
ne durumdaydım meraktaydım..

artık bir umudum bir bekledigim olsun istiyorum
böle amacsızca yasamak cok zor sende cok ii anlarsın

Hemde çok iyi anlıyorum canım...Bizde ufak ufak başladık canım:KK17:
Bundan sonrası kısmet..Hayırlı zamanda hayırlı şekilde olsun inşallah..

Başınız sağolsun arkadaşım..Allah sabır versin..burada birbirimize destek oluyoruz..Bilmediğin herşeyi bu topikten öğrenebilirsin,sorabilirsin..Burası insana hem moral oluyor,hem umut..

Allahım sabır versin canım..
zor şeyler yaşamışşın....

testlerini yaptır iyi bir doktor bul en önemlisi kendini toparla...
inşallah tekrar aynı şeyleri yaşamazsın...

benim bir kaybım var bu hamileleiğimde serklaj yapıldı.bu haftalara geldik Allahın izniyle..gerçekten zorlu bir süreç...
ama kayıptan sonra bu hamileleiğim çok endişeli geçiyor..biraz yıpratıyor insanı kuzucuklar için katlanıyoruz...
Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

ikaçgün sü
herkeste aynı olmuyor canım..
benim serklaj sonrası birkaçgün sürdü..allaha şükür tekrar kanama olmadı..
serklaj sonrası ve 1 hafta sonra alttan muayene etti doktorum..sonrasında etmedi..sadece 2 kez ölçüm için vajinal ultrason yaptı..sonra gerek yok rahatsız etmeyelim dedi..

belkide doktorun dediği gibidir..çok düşünme..

seni çok iyi anlıyorum..Allahım korkularımızdan emin eylesin ..
inşallah bu sefer mutlu sona ulaşacaksın..

Sigortam yok yani özrl sağlık sigortası gerekiyo florwnce nightingalee, geceliği 1 milyar, ilaçlarla serumlarlar ve tahliller 500/700 arası iki hafta sonu cuma cumartesi pazar pazartesi çıkışlı toplam 10 milyar belki daha fazla ki bu indirimli hali, küvezde bebek fiyatı sorduk eğer solunum sıkıntısı çok yoksa 2 milyar varsa 5 milyara kadar çıkıyor...kesinlikle baska alternatif yok çünkü doktorum orda ve bu çileye katlanıyoruz.... Allah gercekten yardımcımız olsun son iki haftadır eşim çöktü resmen... Ki vakti gelince doğum yapsam normal doğum 7 , sezeyan 8 küsür milyar, anlayacagınız erken doğum olur hele vide allah korusun küveze girerse aren bittik, ha deger tabi o ayrı ama bittik.... Şekerim için inisülin iğnelerine başladık her seyin temeli ona dayandı, günde 4 defa iğne ve 4 kez seker takibi, sabak alşam kalçadan rozefin antibiyotik, sabah akşam agızdan baska antibiyotik ki zinnat bugune kadar aldıklarımın en hafifi imiş, 6 progestan agızdan 200 gr, basımı felaket dönderiyo ama yapacak bisey yok, vitamin ve nagnezyum tabletler seker gibi onları ikaçtan saymıyorum artık... Beloc var bide kalbim düzensiz atıyo biraz... Bunca derde kalp mi dayanır walla:))) gececek gececek diye şizoya bağladım artık günde 10 kez delinmek ( hafif şeker iğneleri de olsa) artık psikolojimi sapıttırdı... Yasasın antibiyotik ve uykuuuuuuuu , uyucam kalkcam uyucam kalkcam biticek bu işkence gibi hanilelik .... Kuzum içimde kıpırdadıdığı sürece nefes alıyorummmm şükürler olsun onu veren rabbime...

hem maddi, hem manevi yıpratıcı bir süreç..
Allah yardımcınız olsun canım....
bende de gebelik şekeri var şimdilik bi sorun yaşamadım...
ilkaçlar ve hastane ortamı çok zor ama kuzucuklar için katlanıyoruz..allahın izniyle az kaldı..
inşallah sağlıcakla gelecek bebeişlerimiz...

enny canım kötü düşünme inşallah önemli bir şey değildir.stres yapma bu sana daha çok zarar verecektir.Her şey yolundadır umarım.

Lilymeredin hem maddi hem manevi yıpratıcı bir süreç.Allah güç kuvvet versin.Aren'i kucakladığınızda inşallah hepsi geride kalacak.Allak eşine de sana da güç kuvvet versin.Sabır dile.Sabrın sonu inşallah selamet.

Duyaydın ne yaptı aceba.Haber çıkmadı.Çok merak eetim.İnşallah her şey yolundadır.

Canlar ben çok sıkılıyorum.Baş ağrım çok oluyor.İki haftadır hiç dışarı çıkmadım.Evde kısa turlar atıyorum.Güneşe ışığa hasret kaldım.Arada camdan etrafa bakıyorum.Kendimi sağlıksız hissediyorum.Eşim yat kalkma diyor sürekli.Kızdım dün.7/24 yatıyorum zaten.Başım,boynum belim ağrıyor diyorum neden ki diyor.bir de karnımda Balımın olduğu yerde ara ara batmalar şeklinde ağrılar oluyor.Sizde de oluyor muydu?Yalnızlıktan ve yatmaktan sürekli kendimi mi dinliyorum aceba?Allahım sen bize yardım et.Buradaki arkadaşlarımın hepsine.AMİN.

bende gerçekten evde çok sıkıldım bunaldım ama yapacak bişi yokk..bide kızım var o benden çok bunaldı
her lafında anne sen iyileşince parka gideriz,pasta yaparız,markete gideriz deyip duruyor...

inşallah herşey yolunda giderde bu günlerin acısını çıkartırız bebeişler doğunca..
bazen eşime diyorum Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alırsak evladımızı bütün yaz eve girmicem....

Serklajın yeni ondan olmuştur diye düşünüyorum..Vajinal muayenedede olmuş olabilir..Uzunluğun kaç çıktı?Bence moralini bozma arkadaşım..Bak beni dinle aklındaki olumsuz düşüncelerin hepsini bir kenara bırak..Biliyorum çok zor..Ama yapmak zoruındasın..Birdaha bebeğimi kaybedersem falan diye yazma,dile getirme bak kızıcam yoksa..Allahın izniyle zamanında kucağıma alıcam de..Olumlu düşün,olumlu olsun..Okuduğum kitapta diyorki 'ne düşünüyorsak oyuz'..Hep iyi düşün arkadaşım...Dua edelim..Allahın izniyle iyi olacak herşey..

canim rabbim guç kuvvet versin maddi manevi cok zor rabbim guzel sabirlar versin

cok gecmis olsun canim rabbim sifa versin ama anlamadigim bana dr lar bu gebeligimde hic alttan bakmadi sukur hepside temkinli yaklasti sana niye bakiyolarki usg ile gorulmuyomu
insallah yavrunu zamaninda hayirli uzun omurlu olarak kucagina alirsin canim

Kızım gayet iyi 5 dakika sürdü operasyon :)))) emip emip uyuyor, uyuşturucu mu verdiler ne yaptılar :)))

cok sukur canim iyiymis kizin

duyaydin dogum yapiyo sanirim bugun rabbim yavrusunu uzun omurlu olarak kucagina verir ve aramaza doner insallah

biz iyiyiz sukur telden girdigim icin cok uzak gecmise donemiyorum bu kadar dönebildim insallah herkes iyidir rabbim hepimizin hayirli dualarini kabul etsin

Serklajın yeni ondan olmuştur diye düşünüyorum..Vajinal muayenedede olmuş olabilir..Uzunluğun kaç çıktı?Bence moralini bozma arkadaşım..Bak beni dinle aklındaki olumsuz düşüncelerin hepsini bir kenara bırak..Biliyorum çok zor..Ama yapmak zoruındasın..Birdaha bebeğimi kaybedersem falan diye yazma,dile getirme bak kızıcam yoksa..Allahın izniyle zamanında kucağıma alıcam de..Olumlu düşün,olumlu olsun..Okuduğum kitapta diyorki 'ne düşünüyorsak oyuz'..Hep iyi düşün arkadaşım...Dua edelim..Allahın izniyle iyi olacak herşey..

Allah razı olsun insallah canım dediğiniz gibidir . İnan butun vücudum çoktu o kanı görünce . İnaniyorum Rabbim bu sefer vericek diyorum ama böyle seyler yasayinca İnan yıkılıyorum . Uzunluğumla ilgili birsey söylemedi cnm kendisi bakıyorda . Dikişin Kaya gibi dürüyor dedi .
Artık İnan soru sormaya bile tahakatim kalmadı. Rabb'ime bıraktım kendimi yoruldum dua edin banada ne olrsunuz :KK43: olmasın kanamam enfeksiyonum 39 hft kadar
Dün Dr baska bir hastası vardı .38 hft hemşireye diyorki kocası bu hft olsun alsınlar haftaya mac var biz esimle kaldık böyle esim refleks olarak cik cik yaptı biz neyle uğraşıyoruz milletteki keyfe bak bide kanamam olunca iste çöktüm

X