- 7 Haziran 2010
- 1.372
- 3
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #39.741
bu ayın 26 sında 2 yi bitirip 3 e girecek inş.bu arada başsağlıgı ve geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese çok tşk ederim arkadaşlar
Ben ilk haftalarda z.kâmile gitmiştim sat'ima göre 23. Haftaya verdiler kendi doktoruma söylediğimde gerek yok ben bakıyorum demişti,organ gelişimine felan bakıyor olcumlerede bakıyor ben pek anlamıyorm ama bı tablo görüyordum her usgde
Ama en güzel en akıllı bebek seninki olucak ! Üstelik Rabbim bizim sınavımızı böyle yapıyor bakalım onlarınki ne olucak . Biz saglikli Alalimda kucağımıza seninde az kalmış Allah'ın izniyle sende gezicen insallah .
Kizlar geldik ..
Kizim iyi 586 gr olmus sanki az gibi
Rahim agzimda 3.5 cikti vajinal bakildi ..
Dikisimde iyiymis .
Benim kiz hic gostermedi kendini sirtini donmustu hic goremedim pozisyonu iyi degildi ..
Bide bas asagiydi kotu biseymiki o daha doner ama ..
Bizde boyle kizlar nidilatida biraz daha git bakalim dedi..
Uc hafta sonra kontrol var ..
happykelebek öncelikle başın sağolsun..hastalarınıza da acil şifalar dilerim..
oğlum yanımdaydı ve pek durmadı doktora sorularımı pek soramadım.. bebek başı ile baskı yapabilir dedi.. bu haftalarda daha dikkatli olmamız lazım dedi.. kendini çok yorma dedi.. nst ye girmedim.. ilk hamileliğimde hemen nst ye sokmuştu bu haftalarda..
hafif kasılmalarım varmış..
dedim ki 32.haftadan 37. haftaya kadar çalışabilir miyim? sonrasında bebekle daha çok zamana ihtiyacı oluyor insanın..doktorum bilemem duruma göre bakacağız dedi..
yani sadece bebek döndüğü için değil baskı da olduğu için ve ağrılarım olduğu için başlıyor nidilata sanırım..
zaten 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı..
bir ara ağrım çok olunca yatacam dedim fakat doktorum yatırmadı..
bende korkuyorum arkadaşlar fakat riskii de göze almam lazım şartlarımda böyle.. doğum sonrası ücretsiz izne çıkamam ve bebekle daha çok zamana ihtiyacım var.. kayınvalidem bakacak mı bakmayacak mı daha belli bile değil.
Bebişler anneler her şey yolunda inşallah sağ salim bebişlerinizi kucağınıza alacağınız günlerde gelecek...Ben bir türlü kendimi toparlayamadım hiç olmadığım kadar durgunum her ortamda suskunum benim böyle olduğum hiç görülmemiştir.Valla birşeyde düşünmüyorum artık düşüncelerim duygularımda donmuş gibi ne konuşmaya ne anlatmaya nede ağlamaya dermanım yok öyle yorgun öyle yorgun hissediyorumki kendimi .Sonuçtan beri eşimede hiç yaklaşmıyorum.Adetimde sonucun olduğu gün oldu 2 gün sonra bitti.Onada canım sıkıldı az sürdü diye acaba yine yapışıklık mı var diye düşünüyorum niye az sürdükü .Eşim yaklaşmaya çalışıyor ben istemiyorum.Dün şehir dışına gitmişti birazdan gelecek kuaföre gittim sırf biraz kendime gelirim diye oda bir işe yaramadı.2 sene önce 55 kiloydum şimdi 65 kilo oldum.Bugün ablama ovulasyon testi alcam dedim diyoki niye alacan öyle hesaplı kitaplı yaparsan olmaz herkes her şeyi çok biliyorya her şey herkesinki gibi çok kolay oluyorya bizde eğlence olsun diye alıyoz sanki Allahım artık dayanamıyorum.Kendimi tutamıyorum artık bugün sıktım sıktım kendimi aha şimdi ağlamaya başladım ne yapacam ne edecem bilmiyorum.
Herkese merhaba
Hem moral bozukluğu hem net sıkıntısı hem de ağrı ve uykusuzluk burayı takip etmemi engelledi,inşallah herkes iyidir
Ben hala egede tüp bebek bölümünde yatıyorum,diyabetim dolayısıyla inatlaa 38.haftayı doldurmamı istediler ve 26 ocak gecesinden beri işkence dolu hastane günleri başladı,günde 2 kere kan alıyorlar,bir kolum yattığımdan beri magnezyum serumla bağlı zaten bu yüzden giren sıvı çıkan idrar hesabı yapıyoruz gına geldi,sabah akşam nst ye bağlıyorlar sancı çıkmayınca üzülüyorlar desem yeridir nasıl bir ruh haliyse?geldiğimden bu yana ayak bacak ve kollarımda da ödem oluştu,yalvarsam da durumumu normal görüp bekletiyorlar,ancak gece yada haftasonu birşey olursa doğumhanenin kollarına bırakacaklar,yani şu meşhur erol tavmergenin hastası olmamın hiçbir avantajı yok,zaten kendisini iki kere gördüm,son gördüğümde de tersledi,burada beni ağlatıp mutsuz ettikleri kadar inşallah onlar da ağlar ve mutsuz olurlar
Şekerimle kafayı bozmuş durumdalar,en başından beri vardı neredeyse 10 sene olacak diyabetimle olan yoldaşlığım ama yeniymiş gibi bi de bana akıl vermeye kalkıp yediğim zeytine kadar sayıoyorlar ve ondan sonra da stres olmaman lazım diyorlar,bu doktorların Allah cezasını versin kendilerini Allah mı zannediyorlar bilemedim ama ölünce hepimiz aynı toprağın altına giricez bunu unutmuşa benziyorlar
Yarın 38. haftam doluyor artık pazartesi günü bir gün vereceklerini umut ediyorum,sürekli soruyorum sürekli aynı belirsiz yuvarlak cevapları alıyorum,prof larına sormadan çişe biile gidemiyor buradakiler
Dua ediyorum planlı bir doğum olsun çoluk çocuğun eline kalmayayım diye,geceleri sancım oluyor söylemiyorum doğumhaneye göndertip parmak muayenesi yapıyorlar ve rehin tutuyortlar diye,dişimi sıkıyorum ama sabrım kalmadı Allahtan sabır ve ferahlık diliyorum
Korkulu rüyanın sonu hayırdır derler inşallah öyle olur,doğumdan korkacağımı düşünmemiştim şimdi sayelerinde korkuyorum,dualarınıxı eksik etmeyin,doğuma girerken ben de sizler için dua edeceğim,adağım var zaten sağ salim bebeğimle eve çıkayım hele..
Chnb cim aradığın sorduğun için çok teşekkür ederim,iyiki varsınız
En kısa zamanda güzel haberler vermek dileğiyle hepinizi öpüyorum
benmde bugün 6ay oldu kaybım canım..Canim benim ya cok iyi anliyorum seni bende bebegimi kaybedeli 3 ay oldu nerdeyse hicbirzaman onlarin acisi dinmez ama allah birgun bizlerede onlarin yerine koyabilecegimiz acimiZi hafifletebilecegimiz saglikli bebekler nasip edecek herzaman boyle dusun birde ben sunu farkettim sanki alttan dikis yetmezse bile birdahakine laparoskopik serklajla herkes doguruyor gibi geliyor bana bilmem yanlismi ama hic rastlamadim laparoskopik serklaj oldum deyipte yine bebegini kaybeden ben laparoskopik serklaj cok basarili buluyorum
Herkese merhaba
Hem moral bozukluğu hem net sıkıntısı hem de ağrı ve uykusuzluk burayı takip etmemi engelledi,inşallah herkes iyidir
Ben hala egede tüp bebek bölümünde yatıyorum,diyabetim dolayısıyla inatlaa 38.haftayı doldurmamı istediler ve 26 ocak gecesinden beri işkence dolu hastane günleri başladı,günde 2 kere kan alıyorlar,bir kolum yattığımdan beri magnezyum serumla bağlı zaten bu yüzden giren sıvı çıkan idrar hesabı yapıyoruz gına geldi,sabah akşam nst ye bağlıyorlar sancı çıkmayınca üzülüyorlar desem yeridir nasıl bir ruh haliyse?geldiğimden bu yana ayak bacak ve kollarımda da ödem oluştu,yalvarsam da durumumu normal görüp bekletiyorlar,ancak gece yada haftasonu birşey olursa doğumhanenin kollarına bırakacaklar,yani şu meşhur erol tavmergenin hastası olmamın hiçbir avantajı yok,zaten kendisini iki kere gördüm,son gördüğümde de tersledi,burada beni ağlatıp mutsuz ettikleri kadar inşallah onlar da ağlar ve mutsuz olurlar
Şekerimle kafayı bozmuş durumdalar,en başından beri vardı neredeyse 10 sene olacak diyabetimle olan yoldaşlığım ama yeniymiş gibi bi de bana akıl vermeye kalkıp yediğim zeytine kadar sayıoyorlar ve ondan sonra da stres olmaman lazım diyorlar,bu doktorların Allah cezasını versin kendilerini Allah mı zannediyorlar bilemedim ama ölünce hepimiz aynı toprağın altına giricez bunu unutmuşa benziyorlar
Yarın 38. haftam doluyor artık pazartesi günü bir gün vereceklerini umut ediyorum,sürekli soruyorum sürekli aynı belirsiz yuvarlak cevapları alıyorum,prof larına sormadan çişe biile gidemiyor buradakiler
Dua ediyorum planlı bir doğum olsun çoluk çocuğun eline kalmayayım diye,geceleri sancım oluyor söylemiyorum doğumhaneye göndertip parmak muayenesi yapıyorlar ve rehin tutuyortlar diye,dişimi sıkıyorum ama sabrım kalmadı Allahtan sabır ve ferahlık diliyorum
Korkulu rüyanın sonu hayırdır derler inşallah öyle olur,doğumdan korkacağımı düşünmemiştim şimdi sayelerinde korkuyorum,dualarınıxı eksik etmeyin,doğuma girerken ben de sizler için dua edeceğim,adağım var zaten sağ salim bebeğimle eve çıkayım hele..
merhabalar, benim bebeğim 20 haftalıktı ayaktan geldi ve çok zor oldu kanamam çok oldu doktor zorla çekiştirerek doğurttu. Doktorum doğumun sabahında Allaha şükür başaşağı dönmüyor demişti ama doğum oldu maalesef.
beni belki hatırlayanlarınız olur ama çok giremediğimden hatırlatayım kendimi 20 haftalık bebeğimi 2 ay önce kaybettim kendi doktorum bir dahakine dikiş dedi ama bir tane bile test falan istemdi benden. bende yoğun bir araştırmaya girdim. bugün yeni bir doktora daha göründüm. doktor buji ile ölçüm yaptı 8lik bujiymiş çok rahat girmedi ama yinede bir esneklik var dikiş olsa iyi olur dedi (sanırım sizler bunun eski bir yöntem olduğunu söylüyordunuz) birde bu ölçümden sonra hafif kanamam oldu acaba normal midir?
Birde bu arada dualarınızı bekliyorum benim göğsümde kistlerim vardı doğumdan sonra şimdi kitle çıktı doktorun biri parça almak istedi ama onkoloji hastanesinde doktor alınmasın dedi arada kaldım ama parça vermedim bilmiyorum doğrumu yaptım çevremdekiler sütten dolayıdır diyor ama hala korkuyorum.
benmde bugün 6ay oldu kaybım canım..
ah neler düşünüyorsun şimdiden..alttan dikiş yetmesse deme canım kendini de beynini de buna alıstırma.
canım alttan dikiş yapmadan direk laparoskopik dikiş yapmazlar bence.
yani alttan da basarısız olursa sıra ona geliyor
ama o kolay bir işlem degil.burada bile 2 kişiye yapılmıs sadece..
canım arkadasım ne cok seyler cekmişsin..Allah dayanma gücü versin sana.
ama az kaldı az..hersey biticek..haftan da iyi artık neden yavrunu vermıyorlarsa kucagına..
insallah kısa sürede güzel haberlerle geliceksin bize.
oglusunla yazacaksın.dualarım seninle olacak...
listemiz de sen dogumunu kendi ellerinle yaz diye seni beklıyor.
Canim ben kendim icin demedim zaten alttan dikis yetmezse diye yetmeyen arkadaslar varya o yuzden dedim onlarda kendilerini sikmasin zor bir islem oldugunu biliyorum videosunu izledim ama sanki oyle kesin duruyor cocuk gibi geliyor bana bakalim artik bize doktor nisan gibi korunmayi birakin demisti insallah alttan dikisimizle bebislerimize kavusuruz cok ugrasmadan tatlim
hımm simdi anladımm..inşallah arkadasım kavusuruz bir an önce...
tüm bekleyen isteyen arkadaslarımla birlikte
Amin canim insallah senin kaybin kacinci haftadaydi?
Herkese merhaba
arkadaşım biranda aklıma geldi de belki alakası yoktur da Seda Tamsoyun hastası mısın? o bana böle bir hastasını anlattı da