Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
bu ayın 26 sında 2 yi bitirip 3 e girecek inş.bu arada başsağlıgı ve geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese çok tşk ederim arkadaşlar

ben yeni gördüm canım başınsağolsun,ablana da acil şifalar
çocukların aralarının az olması çok güzel aslında tabi yaşarken nasıl olur bilmem.Allah kolaylık versin

sanırım benimde öyle yapıyor zaten 16.haftadan beri hem normal hem de 3 boyutlu bakıyor.bizede gösteriyor.ayağı parmaları midesi vs.
genede kafama takıldı yaaa pzt arayıp sorayım bari..

inş. canım yeterki onlar dediğin gibi sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunlarda biz yatalım:)

maşallah ufaklığa.ya benim bildiğim güzel olan başaaşağı olması benimki de hep öyle hatta kafayı da dayamış afacan dikişe ama pozisyon iyi bisıkıntı yok dedi doktor.
detaylı oldun mu sen nasıl oldu

ah şartlar...
olsun canım doktorun izin verdiğine göre kafana takma inş. hep birlikte 38-40 ları görücez:)

canım senin yaşadıklarını yaşamayan bilmez boşver takılmamaya çalış onlara.senin canın ne istiyorsa onu yap.şimdi olaylar çok yeni olduğu için bugünler biraz zor olur ama geçecek inş.
kendini rahatlatacak mutlu edecek şeyler yapmaya çalış,mutlu olacağın kişilerle görüş bugünler de geçecek allahın izniyle ve evladına kavuşunca dünyalar senin olacak.demekki biraz daha zamanı varmış.

canım benim Allah yardımcın olsun.inşallah en kısa zamanda sıkıntıların geçer ve bebeğini kollarına alırsın.
Allah merhametli,işinin ehli kişilerle karşılaştırsın.inşallah rahat ve güze bir doğum olur.
bunca sıkıntının karşılığında rabbim çok güzel şeyler yaşatacak sana inş.
Allaha emanet olun dualarımız seninle

Duyaydin cnm allahim yar ve yardimcin olsun guc kuvvet sabir versin okurken bile sikinti basti beni tez zaman da dogum yaparda kurtulursun cnm..
Meral cnm ben detayliyi 17+3 de yapti..
Herseyine bakiliyor herseyi olctu dortlu taramaydi ucluyu her gittigimde oluyorum herseyi olcup tabloda gosteriyor cizelge ile hep normal cikiyor her gittigimde kesinlikle kalp damarlarina bakiliyor kan akisi falan..
Takma kafaya cnm saglikli olsun isterse hic yapmasinlar valla ben sagligina bakiyorum bide dikise ilk gittigim dikisim nasil rahim agzim kac cm ilk sordugum soru kafayi yiyecem ...

benmde bugün 6ay oldu kaybım canım..

ah neler düşünüyorsun şimdiden..alttan dikiş yetmesse deme canım kendini de beynini de buna alıstırma.
canım alttan dikiş yapmadan direk laparoskopik dikiş yapmazlar bence.
yani alttan da basarısız olursa sıra ona geliyor
ama o kolay bir işlem degil.burada bile 2 kişiye yapılmıs sadece..

canım arkadasım ne cok seyler cekmişsin..Allah dayanma gücü versin sana.
ama az kaldı az..hersey biticek..haftan da iyi artık neden yavrunu vermıyorlarsa kucagına..

insallah kısa sürede güzel haberlerle geliceksin bize.
oglusunla yazacaksın.dualarım seninle olacak...

listemiz de sen dogumunu kendi ellerinle yaz diye seni beklıyor.

Mamografi çekebilirler aslında, bende süt bezlerı olabileceğini düşündüm ilk okudugumda

Saftunc yazdıkların o kadar normal ki, içinden nasıl geliyorsa onu yap,ağla bağır,çağır . Esin de eminim seni anlıyordur, kiloya takılma bebek uğruna hepsi ben 58 kilo ile evlendim şimdi 90 küloyum
Bunlar geçici seyler

Duyaydın senin yazdıklarını okudukça olarak iyi anladım ki hissettiklerini
Sabrın sonu selametr arkadasim sık dişini

Canim ben kendim icin demedim zaten alttan dikis yetmezse diye yetmeyen arkadaslar varya o yuzden dedim onlarda kendilerini sikmasin zor bir islem oldugunu biliyorum videosunu izledim ama sanki oyle kesin duruyor cocuk gibi geliyor bana bakalim artik bize doktor nisan gibi korunmayi birakin demisti insallah alttan dikisimizle bebislerimize kavusuruz cok ugrasmadan tatlim

hımm simdi anladımm..inşallah arkadasım kavusuruz bir an önce...
tüm bekleyen isteyen arkadaslarımla birlikte

SAFTUNC canim adetine cok takilma benim kadar vahim olamaz benim ilk kurtajdan sonra bir gun anca geliyor tabi gelmek denirse ona ama bak oyle hic gelmeyen adetle ikinciye hamile kaldim ama maalesef onuda kaybettim biliyorsun yine adetim ayni dogru duzgun gelmiyor

Gurbetçi canım güzel haberlerle gelmişsin..Gözümüz aydın canım..derin bir oh çekmişsindir,dikişinde iyi maaşallah..Hayırlısıyşa bu sefer herşey güzel olacak inanıyorum canım..

Duyaydın,canım kardeşim Allahım en kısa zamanda seni aydınlığa çıkarsın,acılarını dindirsin inşallah...Allah sabır versin arkadaşım..

Saftunç kardeşim Allah sabır versin..Çok normal,moralin bozuk..Tedaviden yeni çıktın..İnşallah en kısa sürede toparlanırsın..

Umudum almışsın kitabı..Güzel bir kitap değilmi?Biraz gerçekçi,biraz kendini kandır diyor sanki.Ama buna ihtiyacımız var:)

Mmery iyiyim canım..İş güç çalışıyoruz.Günler nede çabuk geçiyor..Ama acılar hiç azalmıyor sanki..Ahh arkadaşım..Allahım en kısa zamanda bizlerede bebeklerimizi nasip etsin.

Ah benim yol arkadasim. Hep aklimdasin.yuce mevlam sabir ve rahatlik versin yar ve yardimcin olsun.
Hamd olsun 38 oldun canim senin ozel sigortan vardi olmadi planli dogumunu ozel bihastanede yaptirma imkanin yokmu canim
Allaha emanet olun

arkadaşım biranda aklıma geldi de belki alakası yoktur da Seda Tamsoyun hastası mısın? o bana böle bir hastasını anlattı da

taa kendısıyım cnm seda hocaya gıdıyorum.. buraya pek gırmıyorum..sormak ıstedıgın bısey olursa özelden yazabılırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…