- 14 Kasım 2008
- 3.190
- 8
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #39.721
Kizlar geldik ..
Kizim iyi 586 gr olmus sanki az gibi
Rahim agzimda 3.5 cikti vajinal bakildi ..
Dikisimde iyiymis .
Benim kiz hic gostermedi kendini sirtini donmustu hic goremedim pozisyonu iyi degildi ..
Bide bas asagiydi kotu biseymiki o daha doner ama ..
Bizde boyle kizlar nidilatida biraz daha git bakalim dedi..
Uc hafta sonra kontrol var ..
MaşallahKizlar geldik ..
Dikisimde iyiymis .
Benim kiz hic gostermedi kendini sirtini donmustu hic goremedim pozisyonu iyi degildi ..
Mulbery cnm saol benimde sata gore 22/4 usgye gore ise 23/3
Bi hafta onden gidiyor iki hafta once 426 gr di bu kez az almis ya ona kafam takildi ama son bi haftadir canim hic bisey istemiyordu ondan sanirim..
Eylulgulu saol cnm oglusumuz nasil oglanlar dogdu simdi kizlar geliyor:)))
Kizlar geldik ..
Dikisimde iyiymis .
melek81 canım bir sorun yok di mi? iğne önlem amaçlı mı? senin dr çok cesur hem çalış diyor hem de her an doğum yapacak gibi iğne ilaç kullandırıyor... bir ara yatacağım yazmıştın yanlış mı hatırlıyorum...
gurbetçi canım güzel haberlerle gel...ben de seni seviyorum canım kardeşim...
kızlar dualarımdasınız...
uykusuz her gece yorgun ölesiyeeeeeeeeee... ıhlamur içiyom belki sızarım sonra.Ben bugün öyle bi gün geçirdimki hala geçtimi acaba herşey diye düşünüyom akşam yemeginde arkadaşlar vardı yemegi yedik biz arkadaşla masa başı muhabbeti ediyoz eşim ellerini yıkadı geldi sana bişi dicem ama nolur üzelme dedi.bi yutkunmuşum önceki hamileleiğimde böyle dediğinde annem kalp krizi geçirmişti dedim yine bişi oldu.keşke bişi olsaymış biçok şey olmuş.amcam vefat etmiş dayım 5 gün önce kalp krizi geçirmişti taburcu olmuştu bu sabah tekrar gecirmiş yogun bakımdaymış ablam 15 gün önce ayagındaki kemik büyümesinden ameliyat olmuştu bugün alçılar açılmış ayagında morarmalar başlamış ya dedim durrrr tüm yemegi dizdin bogazımaa zor bi gündü anlayacagınız sanki hepsi bugünü bulmuş Allahım amcama rahmet diğerlerinede acil şifa veriri inş.bi gün telefon etmedim kimseye sanki deprem olmuş gibi
çok saol canım Allah razı olsun.çok yogunsun sende 2 çocuklada zor oluyodur kızım olduktan sonra çok misafir agırlamıştım bende bide döktürürdüm çeşit çeşit oglum olunca heralde pek ugraşamam zaten kızım o kadar ilgi istiyorki bazen çokmu erken düşündüm ikinciyi diye düşünüyorum kızıma üzülüyorum ya ilgilenemezsem diye
Melekçim inşallah 40lı haftalara gelirsin canım..Nidilata başlamanın tek sebebi bebeğin aşağı dönmüş olmasımı?Rahim ağzı uzunluğunu ölçtümü?Benim bir arkadaşım var..Oda 27.haftasında.Ama normal hamile bizler gibi değil..Doktora kontrole gittiğinde bebek aşağı dönmüş demiş dr si..Ama bu problem değil..Var böyle hastalarım..Kanaman ağrın olmadığı müddetçe sorun yok demiş.Önemsememiş yani..Bende şaşırdım..27.haftada bebek dönermi?Dönsede bu problemmi?Bilemedim..Arkadaşımın drsi 1 ay sonra görüşelim demiş..Ayda bir gidiyor kontrole..Bana uzun geldi bu durumda..
canım nidilata da başlattıysa kasılman var.erken doğum için önlem amaçlı ciğer geliştirici de yapmış.peki çalışman için ne diyor.işyerinden izin alma veya rapor alma şansın yok mu.
inşallah bir sıkıntı olmaz ve hayırlısıyla38-40 ları görürsün.Allah seni de evlatlarını da korusun
İyi cok sukur canım büyümeye çalışıyor,Rabbim isteyen herkese versin cok guzel biseyMulbery cnm saol benimde sata gore 22/4 usgye gore ise 23/3
Bi hafta onden gidiyor iki hafta once 426 gr di bu kez az almis ya ona kafam takildi ama son bi haftadir canim hic bisey istemiyordu ondan sanirim..
Eylulgulu saol cnm oglusumuz nasil oglanlar dogdu simdi kizlar geliyor:)))
Kizlar geldik ..
Dikisimde iyiymis .
mumudihaba nerdesinnnnnnnn?
sahbamus ne yapıyorsun canım yazmıyorsun epeydir...gülümsetiyordun beni,yaz artık..
umudum sen de yazmadın bugün?
ben 2 çocukla yazıyorum yazın kızlaaaarrrrrrrrrrrr
canım çok sıkkın gene
kardeşim kasımda evlendi şimdi öğrendim karısı hamileymiş. ya çok kötü oldum sevinemedim. hala ağlıyorum.
tamda bugün adetin 2.günü yapılan progesteron testi yaptırdım korunmayı bırakmıştım yumurtlama oluyomu diye merak ettim. yumurtlama olmamış bu ay.
ben hamile bile kalamıyorum kalsam doğuramıyorum. sürekli etrafımda hamileler var. ya insanın çok canı yanıyor. buraya girip sizide sıkıyorum hep ama çok kötüyüm bir siz anlıyorsunuz beni eşimde çok üzülüyo bunalıma gircek diye üzülüyorum.
Bebişler anneler her şey yolunda inşallah sağ salim bebişlerinizi kucağınıza alacağınız günlerde gelecek...Ben bir türlü kendimi toparlayamadım hiç olmadığım kadar durgunum her ortamda suskunum benim böyle olduğum hiç görülmemiştir.Valla birşeyde düşünmüyorum artık düşüncelerim duygularımda donmuş gibi ne konuşmaya ne anlatmaya nede ağlamaya dermanım yok öyle yorgun öyle yorgun hissediyorumki kendimi .Sonuçtan beri eşimede hiç yaklaşmıyorum.Adetimde sonucun olduğu gün oldu 2 gün sonra bitti.Onada canım sıkıldı az sürdü diye acaba yine yapışıklık mı var diye düşünüyorum niye az sürdükü .Eşim yaklaşmaya çalışıyor ben istemiyorum.Dün şehir dışına gitmişti birazdan gelecek kuaföre gittim sırf biraz kendime gelirim diye oda bir işe yaramadı.2 sene önce 55 kiloydum şimdi 65 kilo oldum.Bugün ablama ovulasyon testi alcam dedim diyoki niye alacan öyle hesaplı kitaplı yaparsan olmaz herkes her şeyi çok biliyorya her şey herkesinki gibi çok kolay oluyorya bizde eğlence olsun diye alıyoz sanki Allahım artık dayanamıyorum.Kendimi tutamıyorum artık bugün sıktım sıktım kendimi aha şimdi ağlamaya başladım ne yapacam ne edecem bilmiyorum.
birsürü alıntı yapmıstım yanlıs bir tuşla hepsi silindi(
GURBETÇİ beni sormussun arkadasım.
ben pek ii deilim bugünlerde.
herseye kızıyorum,bagırıyorum aglıyorum
küçücük sebepden evi birbirine kattım dün.
sonra oturup bağıra cagıra agladım
içimin acısı bazen öyle çok yakıyor ki..
bazen çok iyiyim bazen de aklımı oynatacak gibi..
zaman geciyor toparlanmalıyım artık diyorum halime üzülüyorum.
sende bugün kontrolüne gidicekmişsin iyi haberlerini dört gözle beklıyorum
gurbetçi bacım ne güzel yazmışsın. yeğenimin özgür amcası güzel şeyler de inşallah daha da sevinirsin.
olsun kayınbaban arıyormuş yine de adamlar ince düşünemiyor işte.
bade canım sen yazmıştın di mi 27 haftalık baş aşağı.. canım benim 25 haftalık bebeğim de baş pozisyonu doğdu. peki burada erken doğumu normal yapanlar ayak geliş mi doğum yaptılar? kızlar merak ettim...
canım temizlik detaylı yapğmıyorum hep yağmur oluyor balkon yıkamıyorum cam silmiyorum süpürüp silip toz alıyorum. alt komşum bazen bebeğe bakıyor sıkışırsam. canım biz buralı değiliz ama çok çevremiz oldu gelen çok oluyor hayırlı olsuna. 3 yıl oldu geleni hoş gelnine, bebek için baş sağlığına, ev aldık hayırlı olsuna, düşük yaptım geçmiş olsuna, hastanede yattım oraya geldiler 20 gün yattım ya, şimdi de hayırlı olsuna. yan komşumun eşi diyormuş eşim için maaşı misafir ağırlamaya yatırıyor...Allah bereket veriyor. ben de özlemişim hazırlık yapmayı kaç ayın acını çıkarıyorum...
sen karar verdin mi hamilelik olursa kime gideceksin osman hocaya mı?
merra canım benim 16. haftaydı bir de 20 li haftalardaydı ayrıntılım...
mumudihaba canım bulantı çok zor benim kanamam kesildiği halde bulantı yüzünden epey yatmıştım hatayda...
evet canım ya karnımdaki hareketlerini özlüyorum....
enyy gerçekten mono mono talihsizlik olmuş. edamecrin vardı onun da öyleydi kaybetti bebişleri sonra tek serklajla 40 haftayı geçti doğum yaptı senin de öyle olsun inşallah...
servikal serjlaj başlıgını görünce yazmak istedim..bende aynı sıkıntıdan ilk bebeğimi 19 haftalık kaybettim..şun allahın izni ile ikinciye hamileyim.
bu gebelikte 18.haftada açılma farkedılınce amelıyata alındım..fakat benimki dikiş değil..dikişe alternatif peser adında bi alet takıldı.. ve yata yata hamdolsun 35.haftaya geldik..
her hafta proluton depot iğne ve günlük clexane iğne vuruluyorum.fakat 34.haftada prolutonu bıraktık..inş hepimiz saglıklı sıhatlı yavrularımızı kucagımıza alırız.. amınnnnn...